Philips koffiemachines

Vind hier de beste Philips koffiemachine. We hebben 10 verschillende Philips koffiemachines met elkaar vergeleken en deze gerangschikt van beste tot slechtste. Onze vergelijking van de Philips koffiemachines is gebaseerd op 113.502 gebruikersrecensies.

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
Merk caret
filterFilter
Recensies en scores bijgewerkt op 5 juli 2024. Prijs dagelijks bijgewerkt.
Bijgewerkt:
03. juli 2024

Over

Philips is een Nederlands merk dat in 1891 werd opgericht, maar zijn belangstelling voor koffiemachines begon pas in 1965. Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van koffiemachines heeft Philips internationale prijzen gewonnen en diverse innovaties gepresenteerd die resulteren in kwaliteitskoffie. Koffiezetapparaten van Philips staan bekend om hun innovatieve technologische kenmerken, uniek brouwsysteem, eenvoudige bediening en elegante vormgeving. Ze beschikken over een breed scala aan producten, zoals filter koffiemachines en volautomatische koffiemachines, die ontworpen zijn om aan de persoonlijke smaak van elke koffieliefhebber te voldoen.

Filter koffiemachines

Met zijn jarenlange ervaring heeft Philips een enorme keuze aan filter koffiemachines, zodat ook u een apparaat kunt kiezen dat het best bij uw smaak past. U kunt kiezen uit de instapmodellen van Philips koffiemachines, namelijk de Daily Collection-serie en de Grind & Brew-serie. Deze machines zijn met vers gemalen bonen en met behulp van de ingebouwde molen bruikbaar. Daarentegen is de Café Gaia-serie uitgerust met roestvrijstalen thermische schenkkannen om uw koffie warm te houden.

Met dit hulpmiddel kunt u filter koffiemachines van Philips met diverse filter koffiemachines van andere merken vergelijken:

Bijgewerkt op 23 juli 2024

Dit zijn de toegepaste technologieën in de Philips filter koffiemachines:

 • AromaLock: Het smart lock houdt uw koffie langer vers en warm, door de koffiekan volledig te preserveren als hij uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.
 • Geconcentreerde waterstroom: Deze functie zorgt voor een rijke koffiesmaak doordat een optimale smaak aan de gemalen koffie wordt onttrokken.
 • Druppelstop: Deze functie voorkomt het voortdurend druppelen van koffie, zodra u de koffiekan eruit haalt. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment een kopje koffie inschenken, voordat het volledige brouwproces is voltooid.
 • Directe automatische uitschakeling: Philips filter koffiemachines schakelen zichzelf enkele ogenblikken na het bereiden van uw koffie automatisch uit, om energie te besparen en de veiligheid te waarborgen.
 • AromaSwirl: Terwijl de koffie in de koffiekan druppelt, draait het mondstuk de koffie, zodat het aroma en de sterkte consistent wordt verspreid. Van het eerste tot het laatste kopje koffie.
 • AromaVents: De extra brede openingen van een Philips filter koffiemachine zorgen voor een optimale koffiesensatie.
 • IntenseBrew: Deze functie zorgt voor een intensere smaak van de koffie, doordat een gecondenseerde waterstroom door de gemalen koffie in de koffiekan stroomt.
 • Programmeerbare timer: Met de programmeerbare timer kunt u de tijd instellen waarop uw koffie klaar moet zijn. Dus het enige wat u hoeft te doen is een papieren filter plaatsen, de gemalen koffie erin doen, de gewenste hoeveelheid instellen en de timer instellen, om zo een vers kopje koffie te hebben als u wakker wordt.
 • Ingebouwde molen: Met de ingebouwde molen kunt u kiezen uit verschillende maalgraden en zodoende kunt u de koffiebonen vlak voor het brouwen malen.
 • Dubbele bonencontainer: Met de twee bonencontainers kunt u twee verschillende koffiesoorten bewaren.

Volautomatische koffiemachines

De volautomatische koffiemachines van Philips beschikken over verschillende aanpassingsmogelijkheden, zodat u met één druk op de knop uw favoriete kopje koffie kunt zetten. Ook kunt u met behulp van het intuïtieve touch display eenvoudig verschillende soorten koffie zetten. Philips heeft een uitgebreid assortiment volautomatische koffiemachines in verschillende prijsklassen staan. Deze apparaten hebben verschillende technologieën, om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en koffiebehoeften. Met deze technologie serveert Philips uw verschillende koffiedranken, die allemaal met versgemalen koffiebonen en verse melk worden gezet.

Met deze tool kunt u de volautomatische koffiemachines van Philips vergelijken met diverse volautomatische koffiemachines van andere merken:

Bijgewerkt op 23 juli 2024

Dit zijn de toegepaste technologieën in de Philips koffieautomaten:

 • LatteGo melksysteem: Met deze functie wordt met een druk op de knop automatisch opgeschuimde melk gemaakt en in uw kopje geschonken.
 • Keramische molen: De keramische molen kan koffiebonen precies en consistent malen. Hij biedt ook verschillende maalgraden aan, van extreem fijn tot extreem grof.
 • AquaClean filter: Volgens Philips hoeft u met het AquaClean filter de volautomatische koffiemachine gedurende ongeveer 5.000 kopjes niet te ontkalken. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te ontkalken dan bij koffiemachines van andere merken.
 • Temperatuurregeling: Met deze functie kunt u de temperatuur van uw koffie instellen.
 • Aroma-extract: Deze functie zorgt ervoor dat u uw koffie bereidt op de ideale temperatuur, variërend van 90 – 98°C. Bovendien kan deze temperatuur gedurende het hele brouwproces behouden blijven.
 • Mijn koffiekeuze: Met deze functie kunt u eenvoudig het gewenste aroma, dosering en de sterkte van uw koffie kiezen.
es-ES nl-NL

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.