De 10 beste Philips koffiemachines

products 12 producten vergelijken
Consumenten reviews 95.339 Consumenten reviews
Expert- en testresultaten 5 Expert- en testresultaten

Vind hier de beste Philips koffiemachine. We hebben 10 verschillende Philips koffiemachines met elkaar vergeleken en deze gerangschikt van beste tot slechtste. Onze vergelijking van de Philips koffiemachines is gebaseerd op 95.339 gebruikersrecensies.

BIJGEWERKT:
11. november 2022

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
filterFilter
Positie
Naam
Beoordeling
Prijs
 1. Beste Philips volautomatische koffiemachine
  1
  Philips Series 5400 EP5447/90
  Cijfer
  94/100
  Goed
  Amazon.nl € 659
  Volautomatische koffiemachine
  Bediening via app
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 4881 reviews
 2. Beste Philips filterkoffiemachine
  2
  Philips HD7546
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Bol.com 3 € 59
  Amazon.nl € 59
  Filterkoffiezetapparaat
  Thermoskan
  1,2 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 20771 reviews
 3. 3
  Philips Café Gaia HD7549/20
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Amazon.nl € 80
  Filterkoffiezetapparaat
  Thermoskan
  Timerfunctie
  1,2 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 15916 reviews
 4. 4
  Philips Series 3200 EP3243/70
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Amazon.nl € 550
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 6406 reviews
 5. 5
  Philips EP4349/70
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Bol.com 3 € 539
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 203 reviews
 6. 6
  Philips EP2220
  Cijfer
  89/100
  Goed
  Deal Alert
  Amazon.nl € 235
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 20429 reviews
 7. Philips Series 3200 EP3246/70
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 8189 reviews
 8. 8
  Philips EP2231/40
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Amazon.nl € 349
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 4442 reviews
 9. Philips HD7769
  Cijfer
  87/100
  Goed
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  Ingebouwde koffiemolen
  Timerfunctie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 5456 reviews
 10. Philips HD7767
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  Ingebouwde koffiemolen
  Timerfunctie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 5497 reviews

Over

Philips is een Nederlands merk dat in 1891 werd opgericht, maar zijn belangstelling voor koffiemachines begon pas in 1965. Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van koffiemachines heeft Philips internationale prijzen gewonnen en diverse innovaties gepresenteerd die resulteren in kwaliteitskoffie. Koffiezetapparaten van Philips staan bekend om hun innovatieve technologische kenmerken, uniek brouwsysteem, eenvoudige bediening en elegante vormgeving. Ze beschikken over een breed scala aan producten, zoals filter koffiemachines en volautomatische koffiemachines, die ontworpen zijn om aan de persoonlijke smaak van elke koffieliefhebber te voldoen.

Filter koffiemachines

Met zijn jarenlange ervaring heeft Philips een enorme keuze aan filter koffiemachines, zodat ook u een apparaat kunt kiezen dat het best bij uw smaak past. U kunt kiezen uit de instapmodellen van Philips koffiemachines, namelijk de Daily Collection-serie en de Grind & Brew-serie. Deze machines zijn met vers gemalen bonen en met behulp van de ingebouwde molen bruikbaar. Daarentegen is de Café Gaia-serie uitgerust met roestvrijstalen thermische schenkkannen om uw koffie warm te houden.

Met dit hulpmiddel kunt u filter koffiemachines van Philips met diverse filter koffiemachines van andere merken vergelijken:

november 26, 2022

Dit zijn de toegepaste technologieën in de Philips filter koffiemachines:

 • AromaLock: Het smart lock houdt uw koffie langer vers en warm, door de koffiekan volledig te preserveren als hij uit het koffiezetapparaat wordt gehaald.
 • Geconcentreerde waterstroom: Deze functie zorgt voor een rijke koffiesmaak doordat een optimale smaak aan de gemalen koffie wordt onttrokken.
 • Druppelstop: Deze functie voorkomt het voortdurend druppelen van koffie, zodra u de koffiekan eruit haalt. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment een kopje koffie inschenken, voordat het volledige brouwproces is voltooid.
 • Directe automatische uitschakeling: Philips filter koffiemachines schakelen zichzelf enkele ogenblikken na het bereiden van uw koffie automatisch uit, om energie te besparen en de veiligheid te waarborgen.
 • AromaSwirl: Terwijl de koffie in de koffiekan druppelt, draait het mondstuk de koffie, zodat het aroma en de sterkte consistent wordt verspreid. Van het eerste tot het laatste kopje koffie.
 • AromaVents: De extra brede openingen van een Philips filter koffiemachine zorgen voor een optimale koffiesensatie.
 • IntenseBrew: Deze functie zorgt voor een intensere smaak van de koffie, doordat een gecondenseerde waterstroom door de gemalen koffie in de koffiekan stroomt.
 • Programmeerbare timer: Met de programmeerbare timer kunt u de tijd instellen waarop uw koffie klaar moet zijn. Dus het enige wat u hoeft te doen is een papieren filter plaatsen, de gemalen koffie erin doen, de gewenste hoeveelheid instellen en de timer instellen, om zo een vers kopje koffie te hebben als u wakker wordt.
 • Ingebouwde molen: Met de ingebouwde molen kunt u kiezen uit verschillende maalgraden en zodoende kunt u de koffiebonen vlak voor het brouwen malen.
 • Dubbele bonencontainer: Met de twee bonencontainers kunt u twee verschillende koffiesoorten bewaren.

Volautomatische koffiemachines

De volautomatische koffiemachines van Philips beschikken over verschillende aanpassingsmogelijkheden, zodat u met één druk op de knop uw favoriete kopje koffie kunt zetten. Ook kunt u met behulp van het intuïtieve touch display eenvoudig verschillende soorten koffie zetten. Philips heeft een uitgebreid assortiment volautomatische koffiemachines in verschillende prijsklassen staan. Deze apparaten hebben verschillende technologieën, om tegemoet te komen aan verschillende budgetten en koffiebehoeften. Met deze technologie serveert Philips uw verschillende koffiedranken, die allemaal met versgemalen koffiebonen en verse melk worden gezet.

Met deze tool kunt u de volautomatische koffiemachines van Philips vergelijken met diverse volautomatische koffiemachines van andere merken:

november 26, 2022

Dit zijn de toegepaste technologieën in de Philips koffieautomaten:

 • LatteGo melksysteem: Met deze functie wordt met een druk op de knop automatisch opgeschuimde melk gemaakt en in uw kopje geschonken.
 • Keramische molen: De keramische molen kan koffiebonen precies en consistent malen. Hij biedt ook verschillende maalgraden aan, van extreem fijn tot extreem grof.
 • AquaClean filter: Volgens Philips hoeft u met het AquaClean filter de volautomatische koffiemachine gedurende ongeveer 5.000 kopjes niet te ontkalken. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te ontkalken dan bij koffiemachines van andere merken.
 • Temperatuurregeling: Met deze functie kunt u de temperatuur van uw koffie instellen.
 • Aroma-extract: Deze functie zorgt ervoor dat u uw koffie bereidt op de ideale temperatuur, variërend van 90 – 98°C. Bovendien kan deze temperatuur gedurende het hele brouwproces behouden blijven.
 • Mijn koffiekeuze: Met deze functie kunt u eenvoudig het gewenste aroma, dosering en de sterkte van uw koffie kiezen.
de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.