Zo werkt onze classificatie

Bij Reoverview.nl beoordelen we ieder product met een score van 0 – 100. Maar hoe is deze score eigenlijk tot stand gekomen? Het antwoord op deze vraag krijg je hier.
Diepgaande recensies:

Meta recensie beoordeling

Onze manier om producten te evalueren is hoofdzakelijk gebaseerd op een meta recensie beoordeling. Dit betekent dat we een brede variatie informatie van verkopers, gebruikers plus experts verzamelen en vervolgens ieder product een beoordeling geven op basis van deze criteria. We gebruiken deze methode, omdat we namelijk de totale markt willen bedekken en absoluut alléén de beste producten willen aantonen, wat niet mogelijk is als ieder product handmatig wordt getest en beoordeelt.

Testen we zelfstandig de producten?

Jazeker! We testen zelf producten, maar toch hebben we niet de mogelijkheid om alle producten op de markt te testen.

Hoe berekenen we onze product scores?

Score calculation Onze product scores zijn gebaseerd op specifieke criterium. De volgende criterium zijn gebaseerd op onze product scores.
  • Recensies van gebruikers
  • Recensies van experts
  • Resultaten van producten die getest zijn door onszelf en anderen
Hieronder hebben we in detail gediscussieerd over hoe we onze producten scores geven in verschillende secties. Opmerking: Alle scores worden via een algoritme bijgewerkt en kunnen niet worden gemanipuleerd bij ons.

Ons doel

Ons doel is om het voor consumenten het makkelijker maken om te kiezen tussen goede en slechte producten. We bereiken dit doel, omdat we elk product een precisie kwantitatieve score geven en dan vergelijken met soortgelijken die gebaseerd zijn op de waardering. We begroten de scores via verschillende bronnen die hieronder worden vermeld;

a. Gebruiker recensies

Het verzamelen van gebruiker recensies van diverse betrouwbare bronnen. Wij zijn er sterk van overtuigd dat mensen die dit product gebruiken kostbare informatie kunnen verschaffen.

b. Experts recensies

De hulp van expert recensies geeft vaak een technisch inzicht bij veel producten. De experts recensies dragen zwaarder bij aan een score vergeleken met de normale gebruiker, vanwege hun technisch inzicht en data bewijs.

c. Test recensies

Gelijkstaand aan expert recensies, zijn de test recensies die veel aan de score bijdragen dankzij het technisch inzicht gebaseerd op vooraf verkregen criterium. Het data bewijs is hier weer hoger vergeleken met de normale gebruiker recensies. Hieronder zullen we nu elk criterium uitleggen voor jullie.

Gebruiker recensies

We verzamelen online gebruiker recensies. De gebruiker recensies zijn belangrijk aan de bijdrage van de score. De score is gebaseerd op de nummers van de gebruiker recensies. De volgende scores worden toegewezen aan de gebruiker recensies.
  • 0-11 gebruiker recensies: Geen score wordt er toegekend
  • 12-15 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 -6
  • 16-30 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 – 4
  • 31-45 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 – 2
  • 46+ gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20
We trekken een punt van de score af als het aantal recensies niet toereikend is, vanwege de onduidelijkheid in de gelimiteerde data (data preciesheid neemt toe met de toename van recensies).

Expert recensies

De bijdrage van de expert recensies aan de score is simpel. Als het product 4+ scoort uit 5 expert recensies, 1 punt wordt toegebracht aan de score. Als het product 3 of minder scoort in expert recensies, 1 punt zal worden afgetrokken van de score.

Tests

Wij verzamelen test producten data, waar we rekening houden met de proef waardering in de score. Als een product een waardering heeft van 33% of meer in alle testen, 1 punt wordt toegekend aan de score. Als een product een waardering heeft dat lager is dan 33% in alle testen, 1 punt wordt afgetrokken van de score.

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.