De 10 beste Melitta koffiemachines

products 10 producten vergelijken
Consumenten reviews 40.560 Consumenten reviews
Expert- en testresultaten 9 Expert- en testresultaten

Vind hier de beste Melitta koffiemachine, afgestemd op uw behoeften. We hebben 10 verschillende Melitta koffiemachines met elkaar vergeleken en deze gerangschikt van de beste naar slechtste. Onze vergelijking van Melitta koffiemachines is gebaseerd op 40.560 gebruikersrecensies.

BIJGEWERKT:
11. november 2022

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
filterFilter
Positie
Naam
Beoordeling
Prijs
 1. De beste Melitta filterkoffiezetapparaat
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  Ingebouwde koffiemolen
  Timerfunctie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 10578 reviews
 2. 2
  Melitta Enjoy Top Therm
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Deal Alert
  Bol.com 3 € 56
  Deal Alert
  Amazon.nl € 56
  Filterkoffiezetapparaat
  Thermoskan
  1,25 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 7214 reviews
 3. Melitta Look Selection
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,25 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 2737 reviews
 4. Melitta Single 5
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  0,7 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1191 reviews
 5. De beste Melitta volautomatische koffiemachine
  5
  Melitta Purista F230-102
  2 kleuren
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Bol.com 3 € 369
  Amazon.nl € 369
  Volautomatische koffiemachine
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 766 reviews
 6. 6
  Melitta AromaFresh 1021-12
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Bol.com 3 € 240
  Amazon.nl € 240
  Filterkoffiezetapparaat
  Thermoskan
  Ingebouwde koffiemolen
  Timerfunctie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 9566 reviews
 7. Melitta Caffeo Solo
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 5978 reviews
 8. Melitta Caffeo CI ‎E 970
  2 kleuren
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 1504 reviews
 9. Melitta Aroma Signature DeLuxe
  3 kleuren
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,25 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 797 reviews
 10. Melitta Caffeo Passione
  Cijfer
  78/100
  Bevredigend
  Deal Alert
  Bol.com 3 € 399
  Deal Alert
  Deal Alert
  Amazon.nl € 523
  3 prijzen »
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,9) 229 reviews

Over

Melitta is een Duits merk, opgericht in 1908 door Melitta Bentz, die als eerste koffiefilters uitvond. Melitta Bentz was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste koffiefilter en bezit zelfs patenten voor specifieke soorten filterpapier. Melitta koffiemachines worden met Duitse precisie gemaakt, wat resulteert in duurzame koffiemachines en koffie van hoge kwaliteit. Melitta koffiemachines, die al meer dan 100 jaar bestaan, staan bekend om hun minimalistische ontwerp en compactheid. Hoewel Melitta zijn oorsprong vindt in filterkoffie, heeft het inmiddels een breed scala aan verschillende soorten koffiemachines gefabriceerd.

Filter koffiemachines

Met meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van filter koffiemachines, heeft Melitta uitgebreide kennis en ervaring opgedaan die garant staan voor filter koffiemachines van hoge kwaliteit. De eigentijdse ontwerpen, intuïtieve displays en slimme programma’s maken het eenvoudig om uw kopje koffie te bereiden. Melitta heeft een uitgebreid assortiment modellen, van klassieke filter koffiemachines tot volautomatische filter koffiemachines die geschikt zijn voor volumes van 125 tot 500 kopjes per uur.

Met dit hulpmiddel kunt u de Melitta filter koffiemachines vergelijken met filter koffiemachines van andere merken.

november 26, 2022

Dit zijn de toegepaste technologieën in de Melitta filter koffiemachines:

 • Aroma premium technologie: Deze functie zorgt ervoor dat de Melitta filter koffiemachine snel op de optimale temperatuur komt om de smaak aan de koffieboon te onttrekken. De optimale temperatuur ligt tussen de 92 en 96 graden Celsius en blijft gedurende het hele brouwproces gehandhaafd.
 • Waterreservoir met LED-verlichting: Deze technologie maakt het eenvoudig om de benodigde hoeveelheid water te meten. De LED-verlichting in het transparante waterreservoir wordt namelijk geactiveerd zodra het water wordt ingeschonken.
 • Ontkalkingsprogramma: Melitta filter koffiemachines hebben een ontkalkingsindicator die u waarschuwt wanneer het tijd is om het ontkalkingsprogramma uit te voeren. Dit programma zorgt ervoor dat Melitta filter koffiemachines altijd optimaal werken, aangezien het kalkaanslag verwijdert en voorkomt.
 • Dripstop: De druppelstop technologie voorkomt het continu druppelen van koffie. Als de koffiekan verwijderd wordt, hoeft u namelijk niet steeds de warmhoudplaat te reinigen.
 • Automatische uitschakeling: Melitta filter koffiemachines schakelen zichzelf binnen 15 minuten na het laatste koffie brouwproces automatisch uit om energie te besparen en ongelukken te voorkomen.
 • Warmhoud technologie: Dankzij deze technologie kunt u de verwarmtijd op 20, 40 of 60 minuten instellen om smaakverlies te voorkomen. Bovendien schakelt het apparaat na de gekozen tijd zich automatisch uit.

Volautomatische koffiemachines

Melitta volautomatische koffiemachines zijn uitgerust met verschillende geavanceerde functies waarmee u uw koffiemachine kunt bedienen en beheren, zodanig dat het uw favoriete kopje koffie produceert. Hij heeft flexibele instellingen zodat u gemakkelijk de koffiesterkte, brouwtemperatuur en de maalgraad aan uw koffiesmaak kunt aanpassen. Melitta produceert een breed scala aan volautomatische koffiemachines in verschillende prijsklassen, om aan ieders budget te voldoen.

Met dit hulpmiddel kunt u de Melitta volautomatische koffiemachines beter vergelijken met volautomatische koffiemachines van andere merken.

november 26, 2022

Dit zijn de toegepaste technologieën in de volautomatische koffiemachines van Melitta:

 • Melitta connect app: De app biedt meer functies waarmee u de koffiemachine beter kunt beheren. Met de app kunt u de instellingen van de Melitta volautomatische koffiemachine op afstand bedienen en handig aanpassen. U kunt ook in de app met de functie ‘My Coffee Memory’ uw persoonlijke koffievoorkeuren opslaan ‘.
 • Automatische bonenselectie: Deze functie selecteert uit de twee afzonderlijke bonencontainers automatisch de juiste boonsoort voor uw geselecteerde koffie.
 • IntenseAroma: Dankzij de IntenseAroma-instelling kunt u het brouwproces veranderen en de intensiteit van de koffiesmaak aanpassen, zonder dat u de hoeveelheid koffie of water verandert.
 • One touch: Deze functie vereenvoudigt de bediening van de machine, zodat u met een druk op de knop eenvoudig uit de voorafgestelde koffiesoorten, zoals café creme, cappucino en latte machiato kunt kiezen.
 • Ontkalkingsprogramma: Het geïntegreerde ontkalkingsprogramma spoelt de leidingen om restwater te verwijderen, kalkaanslag te voorkomen en een consistent koffiearoma te geven. Het geeft ook een melding wanneer het tijd is om het ontkalkingsprogramma uit te voeren.
 • Maalinstellingen: U kunt de maalgraad veranderen om de koffiesterkte aan uw eigen smaak aan te passen.
 • Stoomreiniging: Melitta volautomatische koffiemachines gebruiken heet water en stoom om de onderdelen die in contact komen met melk hygiënisch te reinigen.
 • Aroma-systeem plus: Deze functie maakt gebruik van de juiste hoeveelheid koffiebonen, zodat u bij elk brouwsel een optimaal kopje koffie krijgt. Het systeem ledigt ook elke keer de koffiemaling, zodat de smaak niet wordt aangetast door achtergebleven gemalen koffieresten.
de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.