De 10 beste DeLonghi koffiemachines

products 24 producten vergelijken
Consumenten reviews 98.852 Consumenten reviews
Expert- en testresultaten 14 Expert- en testresultaten

Welke DeLonghi koffiemachine is de beste? We hebben 24 DeLonghi koffiemachines met elkaar vergeleken en deze gerangschikt van best tot slechtste. Onze vergelijking is gebaseerd op 98.852 gebruikersrecensies.

BIJGEWERKT:
02. november 2022

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
filterFilter
Positie
Naam
Beoordeling
Prijs
 1. De beste DeLonghi volautomatische koffiemachine
  1
  DeLonghi Perfecta Deluxe ESAM460.80.MB
  Cijfer
  96/100
  Zeer goed
  Volautomatische koffiemachine
  Bediening via app
  Melkopschuimer
  Koffiekan-functie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 49 reviews
 2. DeLonghi ECAM 656.85.MS
  Cijfer
  95/100
  Zeer goed
  Volautomatische koffiemachine
  Bediening via app
  Melkopschuimer
  19 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 477 reviews
 3. Volautomatische koffiemachine
  Bediening via app
  Melkopschuimer
  Koffiekan-functie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 64 reviews
 4. Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3808 reviews
 5. DeLonghi ECAM 22.110.B
  3 kleuren
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 44821 reviews
 6. Volautomatische koffiemachine
  Bediening via app
  Melkopschuimer
  Koffiekan-functie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3078 reviews
 7. DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  3 kleuren
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1652 reviews
 8. 8
  Delonghi Eletta ECAM46.860.B
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Deal Alert
  Amazon.nl € 500
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Coolblue.nl € 723
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1239 reviews
 9. 9
  DeLonghi Magnifica ECAM22.115.B
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Bol.com 3 € 399
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 99 reviews
 10. DeLonghi ECAM 350.15
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Volautomatische koffiemachine
  Melkopschuimer
  15 bar pompdruk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 2360 reviews

Over

DeLonghi werd oorspronkelijk aan het begin van 1902 in Italië opgericht en is nu een van ’s werelds grootste fabrikanten van koffiemachines. Volgens Italiaanse tradities, moderne technologieën en een lange geschiedenis heeft DeLonghi al verschillende prijzen gewonnen, wat zijn kwaliteit garandeert. Zoals DeLonghi stelt, “vertegenwoordigen koffiemachines momenteel het hart van het merk”. DeLonghi heeft een jarenlange reputatie van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. DeLonghi levert koffiemachines in verschillende prijsklassen en stijlen, waaronder filter koffiemachines, pistonmachines en volautomatische koffiemachines. Op die manier vind je altijd een machine die past bij jouw behoeften en budget, of je nu een beginnende koffiefanaat bent of een professionele espressomaker. Er is een breed scala aan koffiemachines, molens, accessoires en technologieën verkrijgbaar om aan verschillende smaken te voldoen.

Filter koffiemachines

DeLonghi levert een grote verscheidenheid aan filter koffiemachines, zoals de ICM-serie, Distinta-serie en Brillante-serie. Deze zijn allemaal uitgerust met verschillende technologieën in verschillende prijsklassen. DeLonghi beschikt over hoogwaardige ontwerpen van Italiaanse makelij, die zeer goed ogen als countertop exemplaren. Bovendien zijn DeLonghi filter koffiemachines veelzijdig en eenvoudig in gebruik, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor beginners die de eenvoudige smaak van filterkoffie waarderen.

Vergelijk hier de DeLonghi filter koffiemachines met alle andere filter koffiemachines:

november 26, 2022

Hieronder staan de technologieën die in de DeLonghi filter koffiemachines te vinden zijn:

 • Aromafunctie: Deze functie kent twee niveaus, zodat het brouwproces wordt vertraagd om meer contact tussen water en koffie mogelijk te maken. Dit resulteert in een betere extractie en hogere intensiteit van de koffie.
 • Automatische uitschakeling: DeLonghi filter koffiemachines schakelen zichzelf 40 minuten na het laatste koffiezetten automatisch uit, om energie te besparen en ongelukken te voorkomen.
 • Anti-druppelsysteem: Als de koffiekan wordt verwijderd, stopt het koffiezetapparaat automatisch met de bereiding van koffie. Zo voorkom je dat er per ongeluk koffie druppelt en blijft de lekbak schoon.
 • Ontkalkingsalarm: Het ontkalkingssysteem waarschuwt je wanneer het tijd is om het ontkalkingsprogramma uit te voeren, zodat er zich geen mineralen in de machine ophopen.
 • Waterniveau-indicator: De doorzichtige waterkan geeft direct het waterniveau in de tank aan.

Pistonmachines

DeLonghi pistonmachines kunnen je barista vaardigheden verbeteren, omdat je namelijk veel meer controle hebt over het brouwproces in vergelijking met volautomatische koffiemachines. In plaats van alleen maar op knoppen te drukken, moet je de bonen malen, gemalen koffie aanstampen, het portafilter vastzetten en de melk stomen. De DeLonghi pistonmachines beschikken over een stoompijp, zodat je de melk kunt verwarmen en opschuimen zonder een aparte melkopschuimer te kopen. DeLonghi pistonmachines vereisen meer kennis en werk om de koffie te bereiden, maar zijn betaalbaarder en geven je meer controle dan DeLonghi volautomatische koffiemachines.

Hier kun je DeLonghi pistonmachines vergelijken met alle andere pistonmachines.

november 26, 2022

Dit zijn de technologieën die in de DeLonghi pistonmachines te vinden zijn:

 • Instelbare melkopschuimer/stoompijp: Met de stoompijp kun je gemakkelijk melk opschuimen, waardoor een rijk en dicht melkschuim ontstaat voor je op melk gebaseerde espressodranken.
 • Thermoblock-technologie: De thermoblock-technologie handhaaft de optimale watertemperatuur van het dubbele verwarmingssysteem dat nodig is om de door jou gekozen drank te bereiden. Met deze functie kun je tegelijkertijd espresso en melkschuim bereiden.
 • Self-priming functie: De functie zorgt ervoor dat de DeLonghi pistonmachine altijd gebruiksklaar is door hem van tevoren op te starten. Het verkort de verwerkingstijd en je hoeft niet lang te wachten voordat je je kopje koffie kunt drinken.
 • Dubbele functie filterhouder: De dubbele functie filterhouder is gepatenteerd en biedt plaats aan twee afzonderlijke opzetstukken. Je kunt er zowel capsules als gemalen koffie mee gebruiken, zodat je verschillende smaken koffiepads kunt proberen.
 • LatteCrema: De LatteCrema functie is exclusief ontworpen voor DeLonghi. Het is een automatisch cappuccinosysteem dat romige melk en langdurig dicht schuim oplevert.
 • Zelfreinigend melksysteem: Het geïntegreerde zelfreinigende systeem spoelt melkresten weg en reinigt alle onderdelen die met melk in aanraking komen. Op die manier blijft de deksel van de melkcontainer schoon.
 • Coffee Link App: Je kunt verbinding maken met de De’Longhi Coffee Link App door je smartphone via Bluetooth te verbinden. Vanaf daar kun je de DeLonghi pistonmachine op afstand bedienen, een standaard koffie selecteren of je eigen koffie maken om je brouwsel volledig te personaliseren.

Volautomatische koffiemachines

DeLonghi volautomatische koffiemachine doen alle handelingen voor je om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met de DeLonghi koffieautomaten hoef je niet noodzakelijkerwijs vaardigheden te hebben om koffie te bereiden. Je hoeft alleen maar de koffiebonen toe te voegen en op een knop te drukken om je kopje koffie te krijgen. De volautomatische koffiemachine maalt de koffiebonen, stampt de puck, infuseert en zet vervolgens een kopje espresso. Met één of twee drukken op de knop kun je de sterkte van je koffie, consistentie van het melkschuim, grootte en de koffietemperatuur aanpassen. Bovendien kan het apparaat je favoriete koffierecept opslaan, zodat je de instellingen niet bij elke koffiebereiding hoeft aan te passen. DeLonghi levert een breed scala aan automatische koffiemachines, zoals de Magnifica serie, Eletta Explore serie, PrimaDonna serie en Maestosa serie in verschillende prijsklassen met verschillende technologieën. Op deze manier vind je gemakkelijk een machine die het beste bij jouw smaak, stijl en budget past.

Met deze tool kun je zelf de specificaties van DeLonghi volautomatische koffiemachines vergelijken met alle andere volautomatische koffiemachines:

november 26, 2022

Dit zijn de technologieën die te vinden zijn in de DeLonghi volautomatische koffiemachines:

 • Automatische ontkalking en reiniging: Deze functie zorgt ervoor dat je koffiemachine schoon en optimaal werkt. Telkens als je hem aan of uitzet voert hij automatisch een reeks spoelingen en pauzes uit om kalkaanslag te voorkomen en te verwijderen.
 • Voorgeprogrammeerde koffierecepten: Je kunt de machine naar eigen smaak programmeren; je kunt de temperatuur, sterkte en de verhouding melk/espresso instellen. Vervolgens onthoudt de DeLonghi koffieautomaat jouw instellingen, zodat je elke keer weer je favoriete koffie kunt zetten.
 • One touch: Dankzij het intuïtieve en gebruiksvriendelijke digitale display hoef je maar op een knop te drukken, om vervolgens te genieten van espresso, cappuccino, latte en latte macchiato.

(De volgende technologieën worden in het gedeelte over DeLonghi pistonmachines beschreven)

 • Thermoblock-technologie
 • Self-priming functie
 • Dubbele functie filterhouder
 • LatteCrema
 • Zelfreinigend melksysteem
 • Coffee Link App
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.