De 10 beste wasdrogers

products 31 wasdrogers vergelijken
Consumenten reviews 5.225 Consumenten reviews

Onze wasdroger test bestaat uit 31 wasdrogers die op basis van 5.225 gebruikersrecensies zijn vergeleken. Onze wasdroger test werd het laatst bijgewerkt in 2022.

BIJGEWERKT:
02. juni 2022

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Top producten

"Beste uit de test" - Consumentenbond
Het goedkoopst op
Coolblue.nl »
Beste Warmtepompdroger
Het goedkoopst op
Coolblue.nl »
Beste Goedkope
Het goedkoopst op
Coolblue.nl »

De 10 beste wasdrogers

Positie Afbeelding Wasdroger Cijfer Beoordeling Prijs

Over onze wasdroger test

Wasdroger Test In onze wasdroger test zijn er 31 wasdrogers vergeleken, terwijl er hiervan 27 warmtepompdrogers, 4 condensdrogers en 0 luchtafvoerdrogers zijn. Ieder van deze wasdrogers hebben een score gekregen gebaseerd op drie criteria:
 • Gebruikersrecensies
 • Expert recensies
 • Testresultaten
Al deze data is van het internet verzameld, wat betekent dat we zelf geen wasdroger hebben getest. Lees hier hoe onze ranglijst werkt. Als je op zoek bent naar een fysieke wasdroger test, dan raden we de Consumentenbond aan, wat overigens een betrouwbare bron is.

Koopgids voor wasdrogers

wasdroger

Een wasdroger is tegenwoordig in deze drukke tijd een apparaat dat gewoonweg onmisbaar is. De investering in een goede kwaliteit wasdroger geeft je het gemak om snel en eenvoudig je was te drogen. Het is een onmisbaar huishoudelijk apparaat en met name geschikt voor grote gezinnen die veel kleding moet wassen. Daarnaast is de wasdroger ook zeker bestemd voor personen die een gelimiteerde ruimte hebben om de was op te hangen of voor degenen met een druk werkschema.

Moderne wasdroger merken bieden een breed scala aan modellen aan, wat uiteindelijk het koopproces niet bevordert. Je kan kiezen uit laag geprijsde instapmodellen tot aan de duurste wasdrogers. Er zal heus wel één wasdroger tussen zitten die perfect op je levensstijl en behoeften past. Daarom is het belangrijk om de gegevens, specificaties en functies van de machine door te lezen.

Er zijn bepaalde factoren aanwezig die je moet overwegen om uiteindelijk het juiste apparaat te kiezen. Hieronder vind je verschillende aandachtspunten.

caret-up caret-down Algemene wasdrogers

Verklein je opties wanneer je de drie soorten wasdrogers leert kennen, om uiteindelijk te zien welk type op je vereisten zijn afgestemd. We verdelen deze bepaalde soorten wasdrogers hieronder om je een idee te geven en zo makkelijker kan beslissen.

Warmtepompdroger

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger laat hete lucht in de trommel vrij om zo de kleding te drogen. Dankzij de integratie van een warmtepomp is deze soort droger het meest doeltreffend, in vergelijking met alle andere drie drogers en heeft ook relatief lage gebruikskosten. De machine is aangenaam stil in gebruik en zal delicaat met de kleding om springen. Deze soort wasdroger is met zijn geavanceerde functies wel de duurste die je aan kan schaffen en vanwege de lage temperatuur duurt het droogproces ook langer. Verder zal de watertank op zijn tijd handmatig moeten worden geledigd. Daarnaast stijgt de populariteit van deze soort wasdroger aanzienlijk en dit is met name te danken aan zijn energie-efficiëntie. In onze vergelijking zijn 84% van alle gepresenteerde wasdrogers een warmtepompdroger. Daarnaast is in onze vergelijking, de LG RC80V9AV4Q de beste warmtepompdroger.

Feiten over warmtepompdrogers

 • Het gemiddeld jaarlijks energieverbruik bij een warmtepompdroger is 216 kWh, wat gelijk is aan 49,7 euro per jaar.
 • De gemiddelde score van warmtepompdrogers in onze vergelijking bedraagt 91 uit 100.
 • De gemiddelde prijs voor een warmtepompdroger is 785 euro.

Luchtafvoerdroger

Luchtafvoerdroger

Een luchtafvoerdroger is een klassiek apparaat dat vocht uit je kleding trekt en vervolgens als hete lucht uit de machine wordt afgevoerd. Bij deze wasdroger zal er wel een luchttoevoer aanwezig moeten zijn. Een flexibele slang kan door een externe muur of venster worden geplaatst om vervolgens de vochtige lucht naar buiten te laten stromen. Deze soort wasdroger levert trouwens een goede prestatie bij het drogen van kleding en heeft ook een snelle droogtijd. Bovendien is deze soort de goedkoopste op de markt. Daarnaast heeft de wasdroger nog een ander voordeel, het apparaat is zelfs met koude temperaturen nog steeds werkzaam en daarom geschikt om in garages te plaatsen. Toch is het plaatsen van de luchtafvoerdroger een beetje ongemakkelijk en zal daarbij ook luidruchtig in gebruik zijn. Verder is het apparaat ook het minst efficiënt en zal daardoor op den duur een duurkoop zijn.

Condensdroger

Condensdroger

Het verwijderde vocht van je kleding zal door een condensatieproces in water worden omgezet. Vervolgens wordt het water in een uitneembaar reservoir opgevangen en kan na iedere wasbeurt of willekeurig worden geledigd. De meeste hoogstaande machines zijn trouwens met een indicatielamp uitgerust om aan te geven wanneer het reservoir moet worden geledigd. In vergelijking met een luchtafvoerdroger is het installatieproces eenvoudiger, tenzij je het aan je watersysteem wilt aansluiten om het geregeld ledigen van het reservoir tegen te gaan. Bovendien zal de condensdroger in een goed geventileerde ruimte moeten worden geplaatst. Condensdrogers zijn over het algemeen duurder en efficiënter dan wasdrogers, maar minder efficiënt dan warmtepompdrogers. Dit is te wijten aan het condensatieproces dat veel energie verbruikt. Desalniettemin, zijn de nieuwste modellen van dit type uitgerust met een warmtepomptechnologie om de energiewaarden te verbeteren. In onze vergelijking is de Bosch WTG846C0NL de beste condensdroger.

Feiten over condensdrogers

 • Het jaarlijks energieverbruik bij condensdrogers is gemiddeld 561 kWh. Dit is gelijk aan 129,0 euro energieverbruik per jaar.
 • De condensdrogers scoren gemiddeld 89 uit 100 punten in onze vergelijking.
 • De gemiddelde prijs voor een condensdroger is 474 euro.

De volgende diagram toont de verdeling aan van de soort wasdrogers uit onze vergelijking.

Warmtepompdroger (87%)
Condensdroger (13%)
juni 30, 2022

caret-up caret-down Classificatie van wasdrogers naar verbruik

Automatische sensordrogers
Dit zijn ultramoderne wasdrogers die voorzien zijn van een sensortechnologie. De sensoren controleren constant de vochtigheid in de trommel en passen hier de droogtijd plus temperatuur op aan. Uiteindelijk wordt op deze manier goed met je was omgesprongen en je kleding delicaat gedroogd. Daarbij hoef je trouwens ook geen tijd in te stellen, want deze modellen in deze categorie zijn zeer effectief. Daarnaast zijn ze ook nog eens uitgerust met geavanceerde functies en programma’s. Ook zijn er al bepaalde modellen in deze klasse aanwezig die je op afstand via een app met je mobiel kan bedienen, wat ze uiteindelijk een Smart wasdroger maakt.

Handmatig en op tijd gebaseerde wasdrogers
Deze wasdrogers zijn veel goedkoper dan sensordrogers, maar het drogen van kleding is arbeidsintensief. Vanwege dat de kleding handmatig wordt gewassen en gedroogd, is het niet accuraat en kan de kleding te droog zijn. Het apparaat gebruikt een programmeerbare tijdklok waar instellingen vooral gebaseerd zijn op schatting. Het gebruikt drie instellingen, zoals katoen, delicaat en synthetisch.

caret-up caret-down Dimensie, installatie en soort laadvermogen

Bepaal de exacte metingen voor een geplaatste unit, inclusief ruimte voor een slang of andere attributen. Ben er zeker van dat de omvang van het apparaat door de deur past en bepaal van tevoren de gewenste plaats. Ook zal de machine dicht bij een stopcontact moeten staan.

Op het gebied van installatie, kan de wasdroger (semi)-geintegreerd worden of vrijstaand zijn. Mocht je ruimtebesparend ingesteld zijn, dan heb je ook de mogelijkheid om een wasdroger op te stapelen, mits de installatievoorwaarden dit toelaten. Geïntegreerde drogers zijn over het algemeen voorladers die makkelijk onder een keukenbank of achter een keukendeur kunnen worden geplaatst. Deze soort drogers zullen zich makkelijk aan de lay-out van een kamer aanpassen. Verder kan de droger ook semi- geïntegreerd zijn. Bij deze machines is het bedieningspaneel zichtbaar, terwijl het geraamte van het apparaat verborgen is. Daarom zijn de gegevens en dimensies van het apparaat uitermate belangrijk. Het vrijstaande model is eenvoudiger te installeren en zal daarbij ook meerdere posities kunnen aannemen. De machine wordt namelijk over het algemeen met verstelbare poten en flexibel in te stellen hoogtes geleverd.

Met betrekking tot ladingen, kun je kiezen uit voor- of bovenlader wasdrogers. Voorladers zijn eenvoudig aan de voorkant te openen, zodat ze makkelijk (Semi)- geïntegreerd kunnen worden. Toch kan het constant bukken om de kleding in de trommel te doen, als een nadeel worden gezien. Daarnaast hebben bovenladers een klassiek beeld, want ze kunnen namelijk niet in kasten worden geïntegreerd, tenzij de bovenkant van het meubilair kan worden geopend. Deze machine vereist dat de bovenkant van de trommel wordt geopend om gevuld te worden. Daarbij hoef je ook niet te bukken als je de machine van kleding voorziet.

caret-up caret-down Duurzaamheid

Wasdroger energiewaarden

Apparaten, inclusief wasdrogers worden met energielabels geleverd om hun efficiëntie aan te duiden. Bekijk bij aanschaf van een machine de energiewaarden van de fabrikant aan de hand van de schaal die als algemene referentie wordt verstrekt. De machines met een A+ tot A+++ waardering zijn het meest effectief, maar behoren ook in de hoogste prijscategorie thuis. Maar houdt in het achterhoofd dat moderne machines uiteindelijk zuiniger in gebruik zijn, dankzij de nieuwste technologieën. Het beste voorbeeld hierop is de Heat Pump Dryer, die met een warmtepomptechnologie is uitgerust. Hieruit volgt dat de hoge aanschafprijs op de lange duur wordt gecompenseerd en bespaard met een beter onderhoud.

Deze diagram toont de verdeling van energiewaarden aan bij alle gepresenteerde wasdrogers uit onze vergelijking.

A+++ (61%)
B (19%)
A++ (19%)
juni 30, 2022

caret-up caret-down Kosten (budget)

Er zijn talloze merken en modellen wasdrogers aanwezig op de markt en het kiezen van de juiste machine kan voor verwarring zorgen. Het is beter dat je de machine op je budget afstemt en vervolgens deze machines uit die prijsklasse bekijkt. Op deze manier verklein je namelijk je keuzes, want een wasdroger hoeft uiteindelijk niet duur te zijn. Het moet op de eerste plaats functioneel zijn en liefst tegen lage verbruikskosten. Alle merken bieden namelijk verschillende keuzes aan, van goedkope instapmodellen met minder functies tot aan dure sensor gecontroleerde wasdrogers. Ieder model heeft hetzelfde doel en dat is om jouw kleding te drogen. Daarom is het belangrijk om je eigen voorkeur functies te kennen. Kies vervolgens alleen het apparaat dat het best bij jou of je gezin past. Hierbij is het belangrijk dat je niet de wasdroger met nutteloze functies uitbreid om uiteindelijk meer geld uit te geven.

De goedkoopste van de drie is de luchtafvoerdroger, maar daarom ook het minst efficiënt. De condensdroger is daarentegen duurder dan de luchtafvoerdroger, maar ook nog steeds minder efficiënt. De warmtepompdroger is de duurste, maar daardoor wel eco-vriendelijk en heeft gegarandeerd lage verbruikskosten.

De beschikbaarheid van enkele handmatige wasdrogers bieden flexibiliteit aan gebruikers met een gelimiteerd budget of aan degenen die het apparaat seizoensgebonden gebruiken, zoals de winter waar geen kleding buiten wordt opgehangen. Deze machines zijn vaak goedkoper dan automatische sensordrogers of andere slimme wasdrogers.

De Candy CS C8LF-S is met 379 euro de goedkoopste wasdroger, terwijl de Miele TSH783 WP EcoSpeed de duurste is, met een prijs van 1479 euro. Deze grafiek toont de prijsverdeling aan van alle wasdrogers.

juni 30, 2022

Ben je op zoek naar een budget wasdroger, dan kun je de beste budget wasdrogers in onze vergelijking bekijken.

Dit is een lijst van de 3 goedkoopste wasdrogers van dit moment.

Wasdroger
379 €
469 €
499 €

caret-up caret-down Capaciteit/trommelvermogen

Wasdroger Capaciteit

Een ander belangrijk punt om te overwegen is de grootte van je gezin en hoe vaak je kleding droogt. Bepaal je gemiddeld laadvermogen om vervolgens de juiste trommelgrootte hierop af te stemmen. Het is namelijk niet verstandig om een oversized trommel te kiezen, want de trommel zal uiteindelijk groter zijn en daarbij zijn de verbruikskosten ook aanzienlijk hoger. Kies daarom een trommel dat net iets groter is om een goede hete luchtcirculatie te bereiken. De meest voorkomende trommel capaciteiten reiken van 6 Kg – 10 Kg. Bovendien is het overladen van de trommel niet bevorderend, want de droogprestatie en efficiëntie neemt op deze manier duidelijk af.

8 Kg is de meest gebruikte capaciteit van een wasdroger en in onze vergelijking hebben 71% van alle modellen deze waardering. Volgens onze vergelijking zijn dit de beste wasdrogers met verschillende laadvermogens:

 • De beste 7 Kg wasdroger: AEG T6DB72GP
 • De beste 8 Kg wasdroger: LG RC80V9AV4Q

caret-up caret-down Standaard wasdroger instellingen

Strijkdroog – De kleding is een beetje vochtig om gemakkelijk te strijken.
Waslijn droog – Ideaal voor kleding dat niet gestreken hoeft te worden. Ze worden namelijk direct op een hanger geplaatst en het gewicht van het textiel zal aanwezige kreuken verminderen.
Kastdroog – Het droogt de kleding net genoeg om vervolgens in de kast te belanden.
Extra droog – Deze instelling zorgt ervoor dat grote en dikke stukken kleding langer worden gedroogd, om er zeker van te zijn dat deze stukken optimaal gedroogd worden.

caret-up caret-down Programma’s

Wasdroger Programma

Moderne wasdrogers zijn voorzien van dezelfde programma’s die in het bijzonder zijn ontworpen om specifieke textielen te drogen, zoals katoen, synthetisch, delicaat soort wol plus zijde en outdoor kleding. Sommige modellen bieden aparte programma’s aan voor sportkleding, jeans, babykleding en gemixte kleding. Er zijn ook programma’s aanwezig voor grote attributen, zoals dekens, kussens, handdoeken etc.

Er zijn ook speciale programma’s voor bepaalde functies aanwezig, zoals het Allergieprogramma, Stoomprogramma, Anti-kreukprogramma en nog andere functionele programma’s. Daarnaast zijn de moderne wasdrogers ook voorzien van een sneldroog programma.

Met een reeks aan programma’s ben je in staat om te bepalen welke machine uiteindelijk bij je past en bruikbaar is voor je gezin. Belangrijk om te weten is dat het niet praktisch zal zijn, om een machine te kiezen die bol staat van functies die je uiteindelijk toch niet gebruikt.

caret-up caret-down Functies

Wasdroger Functies

Ieder merk wasdroger in de markt heeft op zijn label bepaalde eigen functies staan die het droogproces ondersteunen, op het gebied van gemak, efficiëntie, tijdsbesparing, gezondheid etc. Bekijk daarom verschillende gecombineerde functies die hieronder worden vermeld.

 • Auto droogfunctie
 • Super 40’ programma
 • Sensor droog
 • Zacht trommelsysteem
 • Speedpack
 • Dual inverter warmtepomp
 • Zachte verzorging / delicaat droogsysteem
 • Allergene verzorging
 • Automatische zelfreinigende condensor
 • Dubbele filters voor pluis
 • Smart app via Wifi
 • Kinderslot
 • Verlichting binnen in de trommel
 • Anti-vibrerend ontwerp
 • Anti-kreuk functie
 • Starttijd voorselectie

Veelgestelde vragen (FAQ)

caret-up caret-down Welke warmtepompdroger is de beste?

De beste warmtepompdroger is de LG RC80V9AV4Q wat een beoordeling als “Good” heeft verkregen. Deze warmtepompdroger bereikt een score van 94 uit 100. Dit zijn de drie beste warmtepompdrogers.
Positie Afbeelding Warmtepompdroge Cijfer Beoordeling Prijs

caret-up caret-down Welke condensdroger is de beste?

De beste condensdroger is de Bosch WTG846C0NL en online verkrijgbaar voor een prijs van 499 euro. Dit zijn de top drie beste condensdrogers.
Positie Afbeelding Condensdroger Cijfer Beoordeling Prijs

caret-up caret-down Welke goedkope wasdroger is de beste?

We hebben een wasdroger als goedkoop gekenmerkt als het een prijs onder 501 euro heeft. Uit 31 wasdrogers in onze vergelijking, zijn er 4 als “goedkoop” gerangschikt. De beste goedkope wasdroger is de Bosch WTG846C0NL, wat een prijs heeft van 499 euro en een beoordeling als “Goed”. Je kunt hier onze complete lijst van goedkope wasdrogers bekijken. Dit zijn de 3 beste goedkope wasdrogers.
Positie Afbeelding Wasdroger Cijfer Beoordeling Prijs

Ranglijst (31)

Type caret
Merk caret
filterFilter
Positie
Naam
Beoordeling
Prijs
 1. Beste warmtepompdroger
  1
  LG RC80V9AV4Q
  Cijfer
  94/100
  Goed
  Coolblue.nl € 749
  Bol.com € 749
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  Bediening via App
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 83 reviews
 2. 2
  LG RC90V9AV3Q
  Cijfer
  94/100
  Goed
  Bol.com € 848
  Coolblue.nl € 849
  Warmtepompdroger
  9 kg Vulgewicht Drogen
  Bediening via App
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 36 reviews
 3. Beste condensdroger
  3
  Bosch WTG846C0NL
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 499
  Condensdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  65 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 338 reviews
 4. 4
  Bosch WTU87675NL
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 799
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  64 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 325 reviews
 5. 5
  AEG T9DENS87
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 899
  Bol.com € 899
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  "Beste uit de test" - Consumentenbond 2021
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 250 reviews
 6. 6
  Samsung DV80TA220AE
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 749
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  63 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 177 reviews
 7. 7
  Miele TSD443 WP
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  66 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 121 reviews
 8. 8
  Siemens WT7U4600NL
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Bol.com € 784
  Coolblue.nl € 849
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  64 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 93 reviews
 9. 9
  Miele TSD 443 WP
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  66 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 75 reviews
 10. 10
  Haier HD80-A3979
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Bol.com € 699
  Wehkamp.nl € 699
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  Stoomfunctie
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 73 reviews
 11. 11
  Bosch WTR88T00NL
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Bol.com € 649
  Wehkamp.nl € 658
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  64 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 69 reviews
 12. 12
  LG RC80U2AV0Q
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 689
  Bol.com € 689
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  Bediening via App
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 66 reviews
 13. 13
  Samsung DV90T6240LH
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 899
  Warmtepompdroger
  9 kg Vulgewicht Drogen
  Bediening via App
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 49 reviews
 14. 14
  Samsung DV80T7220BH
  Cijfer
  92/100
  Goed
  Coolblue.nl € 999
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  Bediening via App
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 45 reviews
 15. 15
  Haier HD80-B636W
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Bol.com € 499
  Wehkamp.nl € 499
  Condensdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  68 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 396 reviews
 16. 16
  AEG T8DBE86W
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 799
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  65 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 349 reviews
 17. 17
  Haier HD80-A636-DF
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 699
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  67 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 191 reviews
 18. 18
  Haier HD 80-A636-DF
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 699
  Warmtepompdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  67 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 191 reviews
 19. 19
  AEG T6DBC482
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 519
  Condensdroger
  8 kg Vulgewicht Drogen
  65 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 185 reviews
 20. 20
  AEG T6DB72GP
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Bol.com € 469
  Warmtepompdroger
  7 kg Vulgewicht Drogen
  66 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 174 reviews
 21. 21
  AEG T7DBNP400
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 599
  Bol.com € 599
  Warmtepompdroger
  7 kg Vulgewicht Drogen
  66 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 85 reviews
 22. 22
  Samsung DV70TA000TE
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 599
  Warmtepompdroger
  7 kg Vulgewicht Drogen
  65 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 80 reviews
 23. 23
  AEG T8DE95EW
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 769
  Bol.com € 789
  Warmtepompdroger
  9 kg Vulgewicht Drogen
  65 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 71 reviews