Roborock E5

537 reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)
Onze recensie
★★★★★
★★★★★
(3,7)

Prijzen

Kleur:
Wit € 281
Zwart € 292
Bol.com € 281
Gratis verzending
Bekijk product
Amazon.nl € 292
Gratis verzending
Bekijk product
Bol.com € 292
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

200 m²

Mapping

Mapping

Zuigkracht

Zuigkracht

2500 Pa

Alle specificaties »

Recensie van Roborock E5

Test methodologie:
1.1
Gepubliceerd:
2023-05-19
Laatst gemodificeerd:
2023-07-18

Voordelen

 • Goedkoop
 • Goede schoonmaakprestaties
 • Wordt met een afstandsbediening geleverd

Nadelen

 • Geen obstakelvermijdingstechnologie
 • Geen accessoires om virtuele muren of obstakelvermijdingstechnologie toe te passen als de dweil is bevestigd
 • Onzorgvuldige reiniging
 • Enkele mogelijkheden om de reiniging aan te passen

Oordeel

De Roborock E5 is een goedkope robotstofzuiger met voor- en nadelen. Zijn betaalbaarheid, toevoeging van afstandsbediening en goede schoonmaakprestaties, zijn positieve aspecten. Er zijn echter ook enkele nadelen om te overwegen. De E5 mist namelijk de technologie om voorwerpen te vermijden, waardoor hij verstrikt kan raken in kabels of tegen voorwerpen, zoals waterbakjes voor dieren, kan botsen. En wanneer de dweildoek is bevestigd, bezit hij geen technologie om het tapijt te vermijden, waardoor barrières handmatig moeten worden ingesteld. Het schoonmaken duurt lang en er zijn beperkte aanpassingsmogelijkheden.

Roborock E5
Roborock E5 (Afbeelding: Reoverview)

De E5 komt uit Roborocks goedkope serie robotstofzuigers. Het is de opvolger van het E4 model en is op enkele punten verbeterd. De robot beschikt over gyroscopische navigatie, een eenvoudig systeem waarmee hij toch systematisch kan schoonmaken.

De Roborock E5 hebben we volgens onze testmethodiek 1.1 voor robotstofzuigers getest en beoordeeld.

Roborock E4 vs. Roborock E5

De Roborock E4 en E5 lijken nogal op elkaar. Maar ze verschillen wel in zuigkracht (De E5 heeft een zuigkracht van 2500 Pa, terwijl de zuigkracht voor de E4 2000 Pa bedraagt). Ook wordt de E5-versie met een afstandsbediening geleverd.

Voor wie is de Roborock E5 geschikt?

 • Ben je op zoek naar een eenvoudige en bedienbare robotstofzuiger, zonder verbonden app (waar je de afstandsbediening voor kunt gebruiken)? Dan is de Roborock E5 wellicht de juiste robotstofzuiger voor jou.
 • Als je op zoek bent naar een goedkope robotstofzuiger met behoorlijke schoonmaakprestaties, dan is De Roborock E5 een goede keuze.
 • De Roborock E5 is het meest geschikt voor kleine en middelgrote gezinnen. Dit is te wijten aan het feit dat het navigatiesysteem van de Roborock minder geavanceerd is. Wij raden een robotstofzuiger met camera- of lasernavigatie bij een groot gezin aan. Denk dan vooral aan de Dreame D10s Pro of de Roborock S7.

Wie moet de Roborock E5 niet aanschaffen?

 • Als je tapijten hebt liggen en de dweilfunctie zou willen gebruiken, dan is deze robotstofzuiger wellicht niet de juiste keuze. Hij heeft namelijk geen automatische functie die voorkomt dat hij tapijten met een bevestigde dweildoek schoonmaakt. Men kan alleen handmatig "onzichtbare muren" of fysieke barrières instellen. Ook worden er geen accessoires meegeleverd om "onzichtbare muren" in te stellen met deze robot.
 • De Roborock E5 heeft geen objectvermijding technologie. Hierdoor raakt de robot niet verstrikt in kabels, rijdt hij niet tegen waterbakjes van dieren aan, enz. Heb je een woning waar dergelijke voorwerpen op de vloer liggen (en je ze niet verwijdert voordat het reinigingsproces begint), dan kun je beter niet voor deze robotstofzuiger gaan. In plaats daarvan adviseren we een robotstofzuiger met objectvermijding technologie, zoals de Roborock S7 MaxV, de Roborock S8 of de iRobot Roomba j7.

Navigatie

De Roborock E5 is voorzien van gyroscopische navigatie (Afbeelding: Reoverview)
De Roborock E5 is voorzien van gyroscopische navigatie (Afbeelding: Reoverview)

De Roborock E5 is geconstrueerd met een dubbel gyroscopisch navigatiesysteem, waardoor de robot een interne kaart maakt, systematisch schoonmaakt en zo alle kamers goed doorkruist en reinigt.

Het navigatiesysteem is in vergelijking met camera- of lasergebaseerde navigatiesystemen wel eenvoudiger, maar biedt niet dezelfde mogelijkheden om het schoonmaakwerk aan te passen. Bovendien heeft de robot ook de neiging om dezelfde ruimtes meerdere keren schoon te maken, waardoor het schoonmaakproces veel langer duurt. Gyroscopische navigatietechnologie is een goede manier om de prijs van een robotstofzuiger laag te houden.

De robotstofzuiger verplaatst zich prima door het huis, maar rijdt meerdere keren over dezelfde plekken. Hierdoor neemt de reiniging veel tijd in beslag. De robot deed er bijvoorbeeld 71 minuten over om een oppervlakte van 39 m² te reinigen. Dit betekent dat hij ongeveer 33 m² per uur schoonmaakt. Ter vergelijking: de Ecovacs Deebot X1 OMNI en de Roborock S6 MaxV maken 60 m² per uur schoon in dezelfde woonomgeving.

Vanwege dit inefficiënte proces duurt een schoonmaaksessie veel langer dan robotstofzuigers met geavanceerdere navigatie. Maar, zoals onze schoonmaaktests aantonen, (hier kom ik later op terug), levert de robot ook uitstekend werk op het gebied van schoonmaakprestaties.

Objectvermijding test

De robot werd getest in onze objectvermijding test, waarbij we zijn navigatievermogen rondom de volgende vijf objecten testten:

 • Een kunstmatige drol
 • Een opgerolde kabel
 • Een kledingstuk
 • Een waterbak voor huisdieren (gevuld met water)
 • Een blikje

De Roborock E5 is niet uitgerust met camera's en maakt geen gebruik van objectherkenning of vermijdingstechnologie. Dat is ook duidelijk te zien in de test waarin hij er niet in slaagt voorwerpen te ontwijken (en daarom een score van 0 punten behaalt).

De robot is gebouwd met sensoren om grote voorwerpen te detecteren en botst er dan ook niet zomaar tegenaan. Maar als het gaat om kleinere voorwerpen die in onze tests werden gebruikt, dan kan hij ze niet registreren. Het is noemenswaardig dat de robotstofzuiger tegen hondenbakjes en dergelijke aan stoot, ze omver duwt of water uit waterbakjes op de vloer morst.

Als je huisdieren hebt, is het misschien een betere keuze om een robotstofzuiger te kiezen met objectvermijding technologie. Bekijk dan eens de Roborock S7 MaxV, of de Roborock S8.

Momentopname van de voorwerpen op de vloer voordat de uitwijktest begon
Momentopname van de voorwerpen op de vloer voordat de uitwijktest begon (Afbeelding: Reoverview)

Momentopname van de voorwerpen op de vloer na afloop van de uitwijktest
Momentopname van de voorwerpen op de vloer na afloop van de uitwijktest (Afbeelding: Reoverview)

Reinigen

Roborock E5 die de vloer schoonmaakt (Video: Reoverview)

De Roborock E5 heeft een maximale zuigkracht van 2500 Pa. Dit is vrij behoorlijk, zeker voor robotstofzuigers in de goedkope prijsklasse.

We hebben de capaciteit van de robot om zand en rijst van een parketvloer te verwijderen getest. We voerden de volgende schoonmaaktests op een parketvloer uit:

 • Test 1: We testten het vermogen van de robot om 50 gram zand van een parketvloer op te rapen.
 • Test 2: We hebben getest of de robot 50 gram rijst van een parketvloer kon oprapen.

In beide tests deed de robot het bijna perfect. De robot verzamelde 98% zand en 100% rijst.
De robotstofzuigers die deze test hebben doorstaan, hebben het doorgaans heel goed gedaan. Het toont aan of de robotstofzuiger het vuil wegduwt of erin slaagt het te verzamelen.

In de test kwam de robotstofzuiger goed in de hoeken. Maar in vergelijking met de duurdere robotstofzuigers, die dezelfde test hebben uitgevoerd, duurde het aanzienlijk langer (ca. 2x zo lang) om de afgesloten ruimte waarin de test werd uitgevoerd schoon te maken.

De parketvloer voordat de test om zand te verwijderen begon
De parketvloer voordat de test om zand te verwijderen begon (Afbeelding: Reoverview)

De parketvloer na afloop van de test om het zand te verwijderen
De parketvloer na afloop van de test om het zand te verwijderen (Afbeelding: Reoverview)

De schoonmaaktest van de parketvloer met zand (snelheid x 20) (Video: Reoverview)

De stofbak voordat de schoonmaaktest van de parketvloer met zand begon
De stofbak voordat de schoonmaaktest van de parketvloer met zand begon (Afbeelding: Reoverview)

De stofbak na afloop van de schoonmaaktest van de parketvloer met zand
De stofbak na afloop van de schoonmaaktest van de parketvloer met zand (Afbeelding: Reoverview)

Tapijt schoonmaken

De Roborock E5 die een tapijt reinigt
De Roborock E5 die een tapijt reinigt (Afbeelding: Reoverview)

De Roborock E5 is uitgerust met tapijtdetectie en verhoogt maximaal zijn zuigkracht als hij een tapijt detecteert. Deze functie is handig en zorgt voor een diepere reiniging van het tapijt. Toch is het een gangbare functie bij robotstofzuigers. Deze functie heeft als nadeel dat de robotstofzuiger meer geluid produceert als hij het tapijt reinigt. Toch kun je de functie desgewenst in de app van de robotstofzuiger uitschakelen.

De robotstofzuiger deed het erg goed in onze test om het tapijt te reinigen en verzamelde 34 gram zand (68%). Daarmee scoort hij beter dan andere door ons geteste high-end robotstofzuigers (de Ecovacs Deebot X1 OMNI bijvoorbeeld verzamelde slechts 24 gram zand). Daarbij moet echter ook worden opgemerkt dat de Roborock E5 er 2-2,5 keer langer over deed om de taak te voltooien en herhaaldelijk over dezelfde plekken liep voordat de robot klaar was.

Momentopname van het tapijt voordat de test begon
Momentopname van het tapijt voordat de test begon (Afbeelding: Reoverview)

Momentopname van het tapijt na afloop van de test
Momentopname van het tapijt na afloop van de test (Afbeelding: Reoverview)

De tapijt reinigingstest (20 x snelheid) (Video: Reoverview)


De stofbak voordat de tapijt reinigingstest begon
De stofbak voordat de tapijt reinigingstest begon (Afbeelding: Reoverview)

De stofbak na afloop van de tapijt reinigingstest
De stofbak na afloop van de tapijt reinigingstest (Afbeelding: Reoverview)

Dweilen

De Roborock E5 kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen. De robot kan op één lading maximaal 150 m² stofzuigen en dweilen. Het dweilen zorgt voor een extra schone laag en stelt de robot in staat vlekken te verwijderen die alleen met stofzuigen niet te verwijderen zijn.

Het gebruik van de dweilfunctie heeft echter ook enkele nadelen. Zo is de robot gebouwd met gyroscopische navigatie en kan daardoor geen "no-go zones" creëren. Daarnaast heeft hij geen technologie die voorkomt dat de dweildoek het tapijt raakt. De dweildoek mag namelijk niet op het tapijt worden gebruikt. Mocht je dus tapijten hebben liggen en de dweilfunctie gebruiken, dan moet je handmatig barrières instellen, zodat de robot geen tapijten reinigt. Bij de robot worden geen bijbehorende accessoires geleverd om barrières te creëren, zoals magnetische grensstrips. Deze accessoires vind je wel terug in sommige andere goedkope robotstofzuigers.

We testten het dweilvermogen van de robotstofzuiger. We testten het vermogen van de robot om drie droge vlekken te verwijderen, namelijk:

 • Een droge ketchup vlek
 • Een droge koffievlek
 • Een droge zure room vlek

Opnieuw leverde de robotstofzuiger uitstekend werk en verwijderde volledig de ketchup en koffievlekken. De zure room werd gedeeltelijk verwijderd. Wel had de robot opnieuw 2-2,5 meer tijd nodig dan andere door ons geteste robotstofzuigers. Zoals je in de video met de dweil test kunt zien, slaagt de robotstofzuiger erin de vlekken te verwijderen, omdat hij er telkens overheen loopt.

Momentopname van de parketvloer voordat de dweil test begon
Momentopname van de parketvloer voordat de dweil test begon (Afbeelding: Reoverview)

Momentopname van de parketvloer na afloop van de dweil test
Momentopname van de parketvloer na afloop van de dweil test (Afbeelding: Reoverview)

De dweil test (20 x snelheid) (Video: Reoverview)

Batterij

Roborock E5 keert terug naar het dockstation (Video: Reoverview)

De Roborock E5 beschikt over een 5200 mAh batterij, wat behoorlijk krachtig is, en dit houdt in dat hij maximaal 200 minuten intensief reinigt. Daarmee kan hij met één lading de meeste huizen schoonmaken. De robot maakt tijdens het schoonmaken evenwel een interne kaart. Als de robot niet klaar is met schoonmaken voordat de batterij leeg is, keert hij terug naar het laadstation, laadt zich op en begint opnieuw met schoonmaken nadat hij is opgeladen. Dit betekent dat hij ook in grotere huishoudens ingezet kan worden. Wij raden echter een robotstofzuiger met interactieve kaartmogelijkheden aan als je een groot huis hebt. (Zoals de Roborock S7 MaxV, of de Roborock S8).

App

De Roborock E5 kan aan de app "Mi Home" van Xiaomi gekoppeld worden (Roborock is eigendom van Xiaomi). De installatie is eenvoudig.

De robot maakt geen interactieve kaart. Daarom is het aantal functies in de app ook beperkt: Je kunt geen "No-go zones" instellen, "Geselecteerde kamerreiniging" kiezen, enz. zoals bij een robotstofzuiger met interactieve kaartmogelijkheden.

Op de startpagina van de app krijg je snel een overzicht van het volgende:

 • Oppervlakte van het gereinigde gebied
 • Percentage resterende batterij
 • Reinigingsduur

Verder kun je het volgende regelen:

 • Als de robot naar het dockstation moet terugkeren
 • Als je wilt dat de robot met schoonmaken begint
 • Zuigkrachtinstellingen (Stil, Gebalanceerd, Turbo of Max)

Met de app kun je ook:

 • Aanvullende stofzuigerinstellingen instellen
 • Een timer / schema instellen
 • De spraak en het volume van de robot regelen
 • De reinigingsgeschiedenis bekijken
 • Een onderhoudsschema bekijken

De app is eenvoudig navigeerbaar, maar heeft weinig functies. Het lijkt erop dat dit te verwachten valt.

Bij de meeste high-end robotstofzuigers heb je de app nodig om de robot fatsoenlijk te bedienen. Dat is niet het geval met deze robotstofzuiger, want die kun je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening bedienen.

Mi Home App
Mi Home app (Afbeelding: Reoverview)

Mi Home App
Mi Home app (Afbeelding: Reoverview)

Mi Home App
Mi Home app (Afbeelding: Reoverview)

Geluidsemissie

De geluidsemissie test van de Roborock E5
De geluidsemissie test van de Roborock E5 (Afbeelding: Reoverview)

We hebben de geluidsemissie van de robot gemeten door de maximale en gemiddelde geregistreerde geluidsemissie te registreren in drie verschillende zuigkrachtinstellingen. De test werd uitgevoerd in de volgende zuigkrachtinstellingen:

 • Stille modus
 • Gebalanceerde stand
 • Maximale stand (sterkste zuigkracht)

Dit leverde het volgende op:

 • Stille stand: Max gemeten geluidsemissie 63,6 dB en gemiddelde geluidsemissie 61,5 dB.
 • Gebalanceerde stand: Max gemeten geluidsemissie 64,9 dB en gemiddelde geluidsemissie 63 dB.
 • Maximale stand: Max gemeten geluidsemissie 70,4 dB en gemiddelde geluidsemissie 66 dB.

Uit de metingen blijkt dat de robotstofzuiger gemiddeld presteert qua geluidsemissie. In de Maximale stand zou hij stiller zijn geweest als hij een lagere maximale zuigkracht had.

Ontwerp en vorm

De Roborock E5 van bovenaf gezien
De Roborock E5 van bovenaf gezien (Afbeelding: Reoverview)

De Roborock E5 heeft een ronde vorm en één zijborstel. De ronde vorm komt het meest voor bij robotstofzuigers en dat is ideaal om uit krappe ruimtes te komen.

De robot heeft een stofbak van 0,64 liter. Dit is vrij groot in vergelijking met andere modellen en betekent dat je de stofbak minder vaak hoeft te legen.

Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,18 liter. Dit is relatief klein en betekent dat je het waterreservoir vaker moet bijvullen als je de dweilfunctie wilt gebruiken.

We hebben de breedte van de hoofdborstel bij de Roborock E5 gemeten op 16,7 cm, wat een standaardmaat is. De hoofdborstel is gemaakt van haar en rubber.

De robot heeft een afwasbare EPA 11 filter.

De onderkant van de Roborock E5 zonder dat de dweildoek is bevestigd
De onderkant van de Roborock E5 zonder dat de dweildoek is bevestigd (Afbeelding: Reoverview)

Afmetingen en gewicht

De robotstofzuiger meet:

 • Hoogte: 9,5 cm
 • Breedte: 35,0 cm
 • Diepte: 35,0 cm

Dit is een gangbare maat voor robotstofzuigers. Dit betekent dat hij laag genoeg is om onder de meeste meubels, zoals een bank of bed te reinigen.

Afstandsbediening

De Roborock E5 wordt met een afstandsbediening geleverd, genaamd: "MagBase™". Met de afstandsbediening kun je:

 • De bewegingen van de robot bedienen (kan handig zijn als je de robotstofzuiger naar een gebied met vuil wilt sturen).
 • Start / Stop met schoonmaken
 • Start "Spot Cleaning"
 • Stel het zuigkrachtniveau in
 • Retourneer de robot naar zijn basisstation

De afstandsbediening is handig voor gezinnen die een eenvoudige robotstofzuiger wensen om van tijd tot tijd te reinigen. Bovendien hoeft hij niet te geavanceerd te zijn (zoals bij een robotstofzuiger met vereiste app instellingen enz.).

De afstandsbediening gebruikt twee AAA-batterijen.

De MagBase™ afstandsbediening
De MagBase™ afstandsbediening (Afbeelding: Reoverview)

Klimvermogen

Het klimvermogen wordt door de fabrikant op 2,0 cm gesteld.

Vuilverwijdering basisstation

De robotstofzuiger wordt niet met vuilverwijdering geleverd. Hierdoor moet je zelf regelmatig het stofreservoir legen en het waterreservoir bijvullen.

Hier vind je de beste robotstofzuigers met een vuilverwijdering basisstation.

Onderhoud

Het onderhoud wordt in de app weergegeven
Het onderhoud wordt in de app weergegeven (Afbeelding: Reoverview)

Net als bij alle andere robotstofzuigers vereist de Roborock E5 regelmatig onderhoud en de aanschaf van nieuwe onderdelen. In de app vind je de resterende tijd voor onderhoud aan specifieke onderdelen.

Het dagelijks onderhoud bestaat uit het volgende:

 • Leeg de stofbak van de robot.
 • Reinig de hoofdborstel van de robot.
 • Het waterreservoir van de robot bijvullen (als je de dweilfunctie gebruikt).
 • Reinig de dweil van de robot (als je de dweilfunctie gebruikt). Aanbevolen wordt om deze elke 60 minuten te reinigen.

Het minder frequente onderhoud bestaat uit het volgende:

 • Reinig de sensoren van de robot (elke 30 uur).
 • Vervangen van de filter (elke 150 uur).
 • Vervang de zijborstel (om de 200 uur).
 • Vervang de hoofdborstel (om de 300 uur).
 • Vervang de dweildoek van de robot (wanneer nodig). Aanbevolen wordt om deze elke 3 – 6 maanden te vervangen.

Metingen in test

Schoonmaakresultaten
Totaalscore schoonmaakresultaten
88,7%
Parketvloer, 50g zand
98%
Parketvloer, 50g rijst
100%
Tapijt, 50g zand
68%
Objectvermijding testresultaten
Objectvermijding, totale score
0 punten
Objectvermijding, kunstmatige poep
Niet vermeden
Objectvermijding, opgerolde kabel
Niet vermeden
Objectvermijding, huisdierenkom met water
Niet vermeden
Objectvermijding, een stuk kleding
Niet vermeden
Objectvermijding, bierblikje
Niet vermeden
Dweilen testresultaten
Dweilen, droge ketchup vlek
Compleet verwijderd
Dweilen, droge zure crème vlek
Deels verwijderd
Dweilen, droge koffievlek
Compleet verwijderd
Geluidsemissie testresulaten
Geluidsemissie, Stille modus
63,6 dB
Geluidsemissie, Gebalanceerde modus
64,9 dB
Geluidsemissie, Maximale modus
70,4 dB
Test methodologie
Test methodologie
1,1
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
200 min
Oplaadtijd
150 min
Batterij technologie
Lithium-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Automatisch terug naar het oplaadstation
Ja
Reiniging
Oppervlakte per accu
200 m²
Zuigkracht
2500 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Volume stofreservoir
0,64 L
Filtertype
EPA 11
Carpet Boost
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
1
Wasbaar filter
Ja
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,18 L
Vibrerende dweil
Nee
Automatische dweillift (functie)
Nee
Navigatie
Navigatie
Gyroscoop
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Basisstation
Automatische vuilafvoer
Nee
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
"No mop" zones
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,6 cm
Breedte
35,0 cm
Diepte
35,0 cm
Gewicht
2,96 kg

Specificatie vergelijking

Bijgewerkt op 23 juli 2024

Schrijf uw review van Roborock E5

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 65 van 144 robotstofzuigers

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Roborock E5 Roborock Q Revo
Roborock Q8 Max+
Naam Roborock E5 Roborock Q Revo Roborock Q8 Max+
Cijfer
82
94
92
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.1)
537 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
126 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
443 reviews
Prijs € 281 € 750 € 400
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 200 min 180 min 240 min
Oplaadtijd 150 min 360 min
Batterij technologie Lithium-ion Lithium-ion Lithium-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opladen en hervatten
Automatisch terug naar het oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 200 m² 300 m² 300 m²
Geluidsniveau 69 dB 67 dB
Zuigkracht 2500 Pa 5500 Pa 5500 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Volume stofreservoir 0,64 L 0,35 L 0,47 L
Filtertype EPA 11 EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 1 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,18 L 0,08 L 0,35 L
Vibrerende dweil
Roterende dweilborstels
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Navigatie Gyroscoop LiDAR LiDAR
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Basisstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit 2,7 l 2,5 l
Automatisch de watertank bijvullen
Automatisch mop wassen
Automatische zelfdrogende dweil
Type drogen van de dweil Hete lucht
Automatische toevoeging van reinigingsoplossing
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,6 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,0 cm 35,0 cm 35,3 cm
Diepte 35,0 cm 35,3 cm 35,0 cm
Gewicht 2,96 kg

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB es-ES fr-FR it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.