7 Beste Stofzuigers Met Zak (Februari 2020)

Vind de 7 beste stofzuigers met zak op basis van verzamelde tests en 1.464 gebruikersaantallen.

Merk

#1
Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3
Miele Complete C3...
€ 250
97
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.8) 707 reviews
#2
Rowenta RO3969EA
Rowenta RO3969EA
€ 91
88
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.4) 95 reviews
#3
Rowenta RO6371EA
Rowenta RO6371EA
€ 186
88
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.4) 76 reviews
#4
Rowenta RO7485EA
Rowenta RO7485EA
€ 241
88
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.4) 48 reviews
#5
Philips FC8375
Philips FC8375
€ 98
86
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.3) 72 reviews
#6
Philips FC8243
Philips FC8243
€ 75
83
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.2) 158 reviews
#7
AEG VX6-2-CR-A
AEG VX6-2-CR-A
€ 100
82
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.1) 210 reviews
Miele Complete C3 Comfort SGMP3
Niet meer leverbaar
Miele Complete C3...
€ 285
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.6) 65 reviews
Miele Complete C3 Allergy SGJP3
Niet meer leverbaar
Miele Complete C3...
€ 249
Stofzuiger met zak
★★★★★
★★★★★
(4.5) 33 reviews

Vergelijking

Productinformatie

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 Rowenta RO3969EA Rowenta RO6371EA Rowenta RO7485EA
Naam Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 Rowenta RO3969EA Rowenta RO6371EA Rowenta RO7485EA
Score 97/100 88/100 88/100 88/100
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
707 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.4)
95 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.4)
76 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.4)
48 reviews
Prijs 250 € 91 € 186 € 241 €
Testresultaten

Energieverbruik

Energieklasse
Vermogen 890 watt 750 watt 550 watt 400 watt
Jaarlijks energieverbruik 34 kWh 28.0 kWh 21.0 kWh 16.0 kWh
Jaarlijks Energiekosten(???) € 10,2 € 8,4 € 6,3 € 4,8

Reiniging

Tapijtreinigingsklasse C A
Reinigingsklasse harde vloeren A A

Filter

Stofemissieklasse B A
Filter AirClean Permanentfilter Permanentfilter Permanentfilter
Allergievriendelijk

Features

Geluidsniveau 76 dB 75 dB 67 dB 66 dB
Stof capaciteit 4.5 l 3.0 l 3.5 l 4.5 l
Actieradius 12 m 8.8 m 11.0 m 11 m
Zuigkrachtregeling
Telescoopbuis

Afmetingen en gewicht

Hoogte 49.5 cm 33.0 cm 35.8 cm
Breedte 29.0 cm 38.0 cm 57.0 cm
Diepte 29.3 cm 57.0 cm 38.0 cm
Gewicht 8.2 kg 6.6 kg 9.4 kg 9.57 kg

Top 10 stofzuigers met zak

 1. Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3
 2. Rowenta RO3969EA
 3. Rowenta RO6371EA
 4. Rowenta RO7485EA
 5. Philips FC8375
 6. Philips FC8243
 7. AEG VX6-2-CR-A
 8. Miele Complete C3 Comfort SGMP3
 9. Miele Complete C3 Allergy SGJP3

Gids voor de stofzuiger met zak

Introductie

Deze klassieke machine zal grondig te werk gaan in het huishouden. Het zal altijd een moeilijke keuze blijven, wanneer er gekozen moet worden uit verschillende modellen. De stofzuiger met zak heeft gewoonweg een krachtige motor en kan vaak worden gebruikt op elk vloertype. Dit toestel, dat zich voortbeweegt, via wielen zal zich goed manoeuvreren in de huiskamer. Voor ieder die een nieuw apparaat wilt aanschaffen zal toch even moeten kijken of de uitvoering een stofzak heeft, of dat men de keuze maakt om voor de stofloze machine te gaan. In deze gids geven we de bepaalde elementen aan, wanneer er over een stofzuiger met zak wordt nagedacht.

Voor wie is dit apparaat geschikt

Deze machine zal met verschillende uitvoeringen komen. De bak wordt achter de gebruiker worden getrokken en al het vuil wordt in een grote opvangbak worden opgeslagen. Deze opvangbak is voorzien van een stofzak, dat sterk aan inhoud kan verschillen. Het aparte model kan voor een bepaald gewicht zorgen dat nogal sterk kan variëren. Heeft men huisdieren in het huishouden, dan kan dit nogal voor vuil zorgen wat vaak wordt gezien met dierenharen. Deze dierenharen kunnen nogal voor wat ergernis zorgen, toch kan deze machine ingezet worden op de bepaalde plekken in het huishouden om deze op te zuigen. Daarnaast zullen er diverse toestellen op de markt naar voren komen die qua geluidsomvang een laag decibel produceren. Dit is per model en merk sterk afhankelijk, maar het kan voor een uitkomst dienen, wanneer er een apparaat zal moeten worden aangekocht als het huishouden bestaat uit kinderen. De kinderen kunnen tijdens de stofzuigerbeurt kiezen om een dutje te doen en ongestoord verder rusten.

Snoer

De meeste toestellen worden aangedreven met een netsnoer. De stofzuiger met zak kan worden verplaatst door middel van een netsnoer en functioneert meestal op een 220-240 Volt. Wanneer men grotere ruimtes moet stofzuigen, dan is het handig te kijken naar de lengte van het netsnoer. De cirkel-radius kan nogal per merk en model sterk verschillen en dat gaat anders ten koste van de bewegingsvrijheid. Kies voor een lang of kort snoer, afhankelijk van de huidige woonsituatie.

Het gewicht

Zoals we al aangaven wordt deze machine voortbewogen door de gebruiker. De opvangbak waar ook de motor bevindt, zal achter de gebruiker aanwandelen. De wielen bieden uitkomst en zijn per model en merk sterk afhankelijk van de werking. Zo zijn er modellen op de markt waar de wielen zwenkbaar zijn en 360 graden laten draaien. Dit is uitermate handig als er om bepaalde objecten zal worden gestofzuigd.

Voor welk vloertype is deze stofzuiger geschikt

Ervaar de verschillende modellen en kies de juiste stofzuiger dat geschikt is in het moderne huishouden. De machine zal zich makkelijk laten voortbewegen op alle vloeren. Mochten er vuiligheden zijn op harde vloeren, dan gaat dit toestel niet uit de weg om hier grondig te werk gaan. Zo ook neemt hij de dierenharen mee, wanneer deze op het tapijt bevinden. Met deze variaties komen ook de aparte bijstukken bij. Deze verschillende opzetstukken kunnen worden opgeklikt om het meubilair mee te nemen. Heeft men een parket liggen in het huishouden, dan zal deze machine hier ook makkelijk over heen glijden. Het blijkt dus een zeer divers toestel te zijn.

Diverse technologieën en opzetstukken

Airflow Max is een nieuwe technologie dat we terugvinden bij bepaalde apparaten. Deze constante airflow zal meer vuil toe zich nemen en de zuigkracht zal met deze actie dan ook niet te kort schieten. Het vuil zal rond de stofzak gaan waardoor alleen het echte vuil wordt bewaard in de stofzak. Met deze slimme gadget wordt er ook bespaard op de portemonnee. Het is een feit dat er bij het gebruik van deze technologie ook minder stofzakken zullen moeten worden aangekocht. De zuigprestatie zal ook niet afremmen wanneer de machine wordt geactiveerd. HEPA filter zal ook wederom worden aangetroffen bij de uitvoeringen van de stofzuiger met zak. Deze filter is in de meeste machines terug te vinden en zal voor een uitkomst bieden voor mensen emt een allergie. Deze zogenaamde HEPA filter laat de pollen en de kleinste stofdeeltjes verdwijnen op het filtersysteem. Deze filter zal in een waarde worden uitgedrukt. De nummers 13 en 14 zien we terug en beschikken over een zeer fijn netwerk van draadjes dat deze vuiligheden tegenhoudt. Met deze technologie wordt er ook de zuivere lucht weer uitgeblazen. Toch zullen de filters, na verloop van tijd, zullen moeten vervangen en schoongemaakt. Verschillende mondstukken zoals het TRI-active mondstuk komen we ook tegen. De meeste toestellen zijn voorzien van een geïntegreerd mondstuk, dat zeer toepasbaar is op bepaalde ondergronden. Het stuk zal met eenvoud over de vloer glijden om zo een schoon oppervlak achter te laten. We zien ook bepaalde extra opzetstukken hier terug. Mocht er gekozen worden om de stofzuiger met zak aan te kopen, dan komen deze bijstukken zeer goed van pas.
 • Het kierenmondstuk, zoals het woord al aangeeft, zal tot zijn recht komen bij al het vuil dat moet worden weggewerkt tussen spleten en keren van het meubilair in het huishouden. Het kan eenvoudig worden opgezet en zal uitkomst bieden.
 • De turboborstel zal worden bijgeleverd worden per merk afwisselend. Deze borstels nemen al het vuil weg en kan goed inzetbaar zijn wanneer de dierenharen zullen moeten worden verwijderd.
 • Het opbergvak van de bepaalde mondstukken zal bij menig model in het toestel bevinden. Zo zal er met behulp van een eenvoudige klik op de kamer van de stofzuiger worden geduwd om deze te openen en te sluiten.
 • Per model verschillend kan het voetstuk voorzien zijn van een L.E.D. verlichting. Deze verlichting kan uitermate geschikt zijn, wanneer er vuil onder banken en meubilair ligt. De lichtjes zullen al het vuil duidelijk naar voren brengen.
 • Zo zal de stofzuiger handgreep bij bepaalde modellen voorzien zijn van een ergonomische handgreep. Deze uitkomst kan voor een goede beweging zorgen zonder dat het moeite kost. De vuiligheden worden makkelijk weggewerkt door middel van deze uitvoering, ook wanneer er gezogen moet worden onder laaghangend meubilair.

Wat zijn de voordelen van de stofzuiger met zak

Wanneer er wordt gekozen om deze aankoop te doen, dan komt deze stofzuiger met zak goed van pas wanneer men de stofzak ledigt. De stofzak zal namelijk vrijwel geen extra stofdeeltjes uit de stofzak laten komen. Deze afgesloten zak kan zeer eenvoudig worden weggegooid in de daarvoor bestaande pedaalemmer. Daarom is met deze actie de stofzuiger met zak bestemd voor gebruikers die last hebben van een allergie. Deze allergie kan voor velen onder ons een lastige bijkomstigheid zijn en zo biedt de stofzuiger met zak uitkomst. Bepaalde machines hebben een grotere inhoud van de stofzak, dus dit is sterk afhankelijk van het gewenste model en merk. Heeft men een groter oppervlak schoon te maken dan kan men beter kiezen voor stofzakken met een groter volume en daarentegen kan de kleine stofzak voor uitkomst bieden in een minder grote ruimte. De stofzakken zijn vrijwel allemaal erg hygiënisch in gebruik, ook wanneer deze wordt verwisseld.

Conclusie

Het blijkt dat de stofzuiger met zak een goede oplossing is voor gebruikers met een allergie. Door de filter technologie zal er met hartenlust kunnen worden gezuigd voor deze groep van mensen. De afsluiting van de stofzuigerkamer kan eenvoudig worden geopend om de stofzak te verwijderen of te vervangen met een andere stofzak. Het gewicht van de machine is per merk en model sterk verschillend. Het toestel zal voortgetrokken moeten worden en de schoonmaakwerkzaamheden kunnen plaatsvinden op het parket en harde vloeren. Toch zal deze machine makkelijk dierenharen verwijderen met de juiste opzetborstels, die weer vaak netjes zijn opgeborgen in het daarvoor bestemde opbergvak. Het toestel wordt aangedreven met behulp van een netsnoer en zal per merk en model sterk afhangen in lengte hiervan. Laat de bepaalde gadgets voor zich zelf spreken en bekijk goed of deze functies kunnen bijdragen aan een zuiverder huishouden in uw leefomgeving. De vervangingen van de stofzakken kunnen een aanslag zijn op de portemonnee, maar biedt daarentegen weer uitkomst om alles netjes weg te werken. De prestatie van de motor zal per merk verschillen, en bij een volstand van de stofzak, zal de werking iets af nemen. Per model zal ook het geluidsniveau hand in hand gaan. Bepaalde types zullen dus iets meer lawaai produceren dan een andere variant van deze stofzuiger met zak. De machine en het zuigvermogen kan worden ingesteld, maar de hoedanigheid van deze actie zal wederom sterk afhangen van het merk en model. Bepaalde machines hebben een draaiknop om de zuigkracht te verhogen, waar andere merken dezelfde actie aanbieden via een andere functie. Deze top machine zal goed presteren in het moderne huishouden. De gebruiker kan voor bepaalde merken en modellen kiezen en de bepaalde behoeftes van de persoon zijn erg afhankelijk en persoonlijk. De vervanging van de stofzak kan voor kosten zorgen, maar de prestatie zal er zeker niet minder om doen. Laat de stofzuiger voor zichzelf spreken en ga goed na, of deze machine past in uw huidige huishouden met alle voordelen van dien.

Copyright 2020 Reoverview.nl

Sitemap