Samsung wasmachines

We hebben 14 Samsung wasmachines met elkaar vergeleken en zo de beste gevonden. Onze vergelijking is gebaseerd op 6.855 gebruikersrecensies.

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Merk caret
filterFilter
Recensies en scores bijgewerkt op 5 juli 2024. Prijs dagelijks bijgewerkt.
Bijgewerkt:
18. juli 2024

Over Samsung

Samsung is een Zuid-Koreaans merk dat in 1938 werd opgericht. Het begon als een kruidenierswinkel en is nu een van ’s werelds grootste merken op het gebied van apparaten en elektronica. De naam Samsung, een van de herkenbaarste namen, is afgeleid van het Koreaanse woord “drie sterren”. Samsung betrad de elektronica-branche voor het eerst in 1969, waarbij zijn eerste product de zwart-witte televisie was. De meeste mensen herkennen Samsung aan hun mobiele telefoonproducten, maar Samsung beschikt ook over een groot aantal andere digitale en huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, airconditioners en wasmachines die elke cent waard zijn.

Met het volgende hulpmiddel vergelijk je de Samsung wasmachines met andere wasmachinemerken:

Bijgewerkt op 23 juli 2024

Dit zijn de toegepaste technologieën in Samsung wasmachines:

  • Ecobubble™ technologie: Met deze technologie wordt het wasmiddel in het water opgelost, waardoor bubbelkussens ontstaan die snel en efficiënt in de stof doordringen om het vuil moeiteloos te verwijderen. Bovendien wordt je delicate kleding beschermd door de zachte en soepele bubbelwerking.
  • AI-Powered Smart Dial: Deze functie is in staat om je eigen wasgedrag, belangrijkste wascycli, favoriete wascycli en instellingen te leren. De aanbevolen specifieke cycli (weergegeven op het snel toegankelijke bedieningspaneel) krijgt vervolgens voorrang. Dit is te danken aan de in het verleden uitgevoerde cycli op bepaalde dagen en tijdstippen.
  • SmartThings App: Via deze app bedien en controleer je de wasmachine vanaf je telefoon, en verbind je hem met andere smart-apparatuur. Daarnaast beschikt hij ook over allerlei functies waarmee je de grenzen van je wasmachine kunt verleggen en je ervaring kunt verbeteren.
  • Smart Care: Met deze functie voer je een diagnostische controle uit op je wasmachine om zo problemen met het apparaat op te sporen.
  • Optiwash: De Optiwash-technologie detecteert automatisch het vuilgehalte in het water en past de wascyclus daarop aan.
  • Auto doseersysteem: Het automatisch wasmiddel-doseersysteem verspreidt een vaste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter tijdens de wascycli, zodat slechts de ideale hoeveelheid wordt gebruikt.
  • VRT Plus™: Dankzij deze technologie worden geluiden en trillingen aanzienlijk verminderd. Het is namelijk de grote stabiliteit van het apparaat die de trillingen van de motor vermindert.
  • StayClean lade: Door een speciaal ontworpen waterspoelsysteem wordt de wasmiddellade automatisch gereinigd, zodat er geen wasmiddelresten achterblijven.

caret-up caret-down De prijs van Samsung wasmachines

In onze vergelijking ligt de gemiddelde prijs van de 14 Samsung wasmachines op € 623. De goedkoopste Samsung wasmachine is de Samsung WW80TA049AE, die € 422 kost.

De volgende grafiek vergelijkt de gemiddelde prijs van Samsung wasmachines met de gemiddelde prijs van andere wasmachinemerken:

caret-up caret-down Is Samsung het beste wasmachinemerk?

We hebben elk wasmachinemerk gerangschikt van de beste tot de slechtste, en Samsung staat daarbij alsvolgt genoteerd: 2.

Positie Merk Cijfer
1 Miele
92
2 Samsung
90
3 Bosch
90
4 Siemens
90
5 LG
90
6 Hoover
90
7 Beko
88
8 AEG
88
9 Haier
86
10 Whirlpool
85

de-DE nl-NL

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.