De 10 beste vaatwassers

products 15 vaatwassers vergelijken
Consumenten reviews 2.519 Consumenten reviews

Onze vaatwasser test bestaat uit 15 Geschirrspülern, vaatwassers die vergeleken zijn op basis van 2.519 gebruikersrecensies. Onze vaatwasser test was voor het laatst bijgewerkt in 2022.

BIJGEWERKT:
02. juni 2022

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

De 10 beste vaatwassers

Positie Afbeelding Vaatwasser Cijfer Beoordeling Prijs

Over onze test van vaatwassers

Onze vaatwasser test bestaat uit 15 producten die vergeleken zijn op basis van iedere productrecensie en testresultaten. We hebben geen enkele vaatwasser zelf getest, maar alle informatie van het internet verzameld. Als je op zoek bent naar een fysieke vaatwasser test, dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Consumentbond.nl.

De koopgids voor vaatwassers

Vaatwassers

De vaatwasser is tegenwoordig in een snel veranderde wereld een vitaal onderdeel van de keuken. Terwijl we ons aanpassen aan de evolutie van de samenleving hebben we ook dagelijks te maken met onze huishoudelijke taken. Ieder huishouden heeft dagelijks vuil vaatwerk staan en het gebruik van een vaatwasser kan hierbij helpen, zodat jij uiteindelijk tijd bespaart om andere dingen te ondernemen.

Vaatwassers worden constant met de nieuwste technologie verbeterd. Er zijn namelijk talloze apparaten op de markt verkrijgbaar en dat maakt de zoektocht naar de perfecte vaatwasser niet makkelijker. Daarnaast zijn er ook verschillende factoren aanwezig die aan je persoonlijke behoeften moeten voldoen om vervolgens de juiste vaatwasser te kiezen. Verder hangt de prijs af van de volgende punten, zoals capaciteit, type, fabricatie, efficiëntie, bruikbare functies, instellingen etc. Hieronder vindt je enkele belangrijke aandachtspunten die het overwegen waard zijn, om daarna de juiste vaatwasser met de juiste prijs te kiezen.

Budget

Bij het vaststellen van het juiste budget zal de keus van een vaatwasser automatisch kleiner worden, want het stelt je in gelegenheid om uit een bepaalde prijscategorie te kiezen. Er zijn talloze goede vaatwassers te vinden. De keuze begint bij een eenvoudig entree- model tot aan gemiddeld geprijsde modellen met bepaalde functies en daarnaast zijn er ook hoogwaardige apparaten aanwezig die met allerlei nieuwe snufjes zijn uitgerust. Al deze vaatwassers zullen uiteindelijk je vaat schoon en hygiënisch reinigen. Dus het maakt eigenlijk niet erg veel uit voor welke vaatwasser je wilt gaan, want er zit altijd wel een apparaat met enkele functies tussen die op je behoeften is afgestemd en dat is uiteindelijk belangrijk.

De prijs van vaatwassers varieert van 399 euro tot aan 979 euro. Een duurdere vaatwasser levert je meer functionaliteit en doorgaans ook een langere levensduur op.

De prijsverdeling tussen de vaatwassers wordt in de grafiek aangetoond.

juni 30, 2022

Dit zijn de 3 goedkoopste vaatwassers die in onze vergelijking worden gepresenteerd.

Vaatwasser
399 €
405 €
429 €

Efficiëntie en prestatie

Het is van belang om het energielabel van de vaatwasser te inspecteren. Dit gegeven zit vaak verstopt in het geraamte van het apparaat. Een hogere waardering uit zich in een energiebesparing, zonder de droogprestatie van het apparaat te beïnvloeden. Verder verbruikt het apparaat ook minder water, in tegenstelling tot het handmatig wassen van de vuile vaat en daarom is de vaatwasser Ecovriendelijk. Bovendien zijn alle vaatwassers duurzaam.

Natuurlijk zal een dure vaatwasser met verschillende functies zijn werkzaamheden goed volbrengen, maar dat betekent niet dat goedkopere modellen in een lagere klasse minder voldoende werken. Goede prestatiebeoordelingen zijn namelijk gebaseerd op de potentiële schoonmaakvaardigheid van een vaatwasser. Om deze reden zal de vaatwasser naar keuze blijven werken, zolang de functies en programma’s op je persoonlijke behoeften zijn afgestemd.

Iedere vaatwasser in de E.U. is vanaf 1 maart 2021 gelabeld met een energiezuinige klasse. De energiezuinige klasse wordt gemeten vanaf A (meest efficiënt) tot aan G (minst efficiënt). Deze grafiek geeft uitleg van het energielabel bij alle vaatwassers.

vaatwassers energiezuinige klasse

Deze grafiek toont aan hoe de energiezuinige klasse wordt verdeeld tussen andere vaatwassers.

E (40%)
D (40%)
C (20%)
juni 30, 2022

Verbruikskosten

Dit zijn de geschatte verbruikskosten van vaatwassers

Verbruikskosten

Verbruikskosten per 100 cycli

 • Energiekosten: 19,8 €
 • Waterkosten: 1,4 €

De volgende grafiek toont de verdeling van energieconsumptie aan bij alle vaatwassers. De vaatwasser met het laagste energieverbruik is de ATAG DW7114XB.

Onthoud dat een vaatwasser met een minder laadvermogen ook een lagere energieconsumptie heeft. Ditzelfde geldt trouwens ook voor het waterverbruik.

juni 30, 2022

De volgende grafiek toont de verdeling van het waterverbruik aan bij alle vaatwassers.

juni 30, 2022

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een vaatwasser staat over het algemeen gelijk aan de uitgaven. Mocht je dus bijzonder gevoelig zijn voor de geluidsemissie, kies dan een premium model met een hogere prijs. Zo ben je ervan gegarandeerd dat je een stille werkzame machine bezit. Terwijl traditionele vaatwassers ongeveer een geluidsniveau van 80 dB produceren, zullen de nieuwste modellen tegenwoordig vrij rustig werken. Bovendien wordt het geluidsniveau altijd in de specificaties van de vaatwasser bekenbaar gemaakt.

Een vaatwasser in een lage prijscategorie zal rondom de 50 dB aan geluid produceren. Dit geluid is aanvaardbaar als het apparaat ver van pratende gezinsleden wordt geplaatst. Een gemiddeld geprijsd model zal rondom 40 dB aan geluid produceren. Hierbij kunnen gezinsleden makkelijk in dezelfde ruimte met elkaar communiceren. De hoogwaardige modellen produceren een geluid dat onder 40 dB ligt en is nauwelijks hoorbaar. Bovendien is een vaatwasser met een geluidsniveau van 45 dB aanvaardbaar.

In onze vergelijking bedraagt het gemiddelde geluidsniveau bij alle vaatwassers 44 dB. Als je op zoek bent naar een stille vaatwasser, dan kan het een goed idéé zijn om de geluidsemissie te bekijken. In onze vergelijking is de ETNA VW339M de stilste vaatwasser met een geluidsemissie van net 39 dB.

Dit zijn de 3 stilste vaatwassers in onze vergelijking.

Vaatwasser
39 dB
41 dB
42 dB

Deze grafiek toont aan hoe de geluidsemissie tussen andere vaatwassers van onze vergelijking wordt verdeeld.

juni 30, 2022

Capaciteit

Om de juiste capaciteit van een vaatwasser te bepalen, zul je moeten bekijken welke voorwerpen geregeld in de vaat terecht komt. De omvang en hoeveelheid van het soort materiaal dat in een vaatbeurt terecht komt, zal uiteindelijk de capaciteit van een vaatwasser bepalen. De capaciteit wordt trouwens met een vastgesteld aantal couverts aangeduid. Zodat één couvert namelijk een bord, ontbijtbord, tweetal mokken, schotel, soepbord, drinkglas, mes, twee theelepels, vork en een salade vork inneemt. De grootste apparaten kunnen zelfs 12 tot 16 couverts in één wasbeurt verwerken. Met de geschatte omvang van alle attributen die je thuis gebruikt heb je direct een idee van de toekomstige capaciteit van een vaatwasser. Met dit gegeven zul je ook goed de rekken moeten bekijken. Hierbij is het voornaam dat de rekken opvouwbaar zijn en voor genoeg flexibiliteit zorgen.

Je kunt niet de capaciteit van een vaatwasser bepalen, als je geen blik op je huidige gezinssituatie en levensstijl hebt geworpen. Was je dagelijks alleen voor je familie? Heb je een vaatwasser alleen voor bepaalde aankomende feesten nodig? Een vaatwasser komt namelijk handig van pas en heeft als doel om de vaat te reinigen. Maar mocht je meer geld willen uitgeven aan een vaatwasser inclusief hogere verbruikskosten, dan kun je voor een machine met grotere capaciteit gaan. Verder zal een 45 cm brede vaatwasser goed bij een tweekoppig huishouden passen. Daarnaast is de machine ook goed voor klein gebruik of periodiek verbruik. Het apparaat heeft over het algemeen plaats voor zes tot acht couverts. Toch zal een 60 cm brede vaatwasser ideaal geschikt zijn voor een groter gezin en houdt daarbij plaats voor 12 tot 16 couverts.

Dit zijn de beste vaatwassers met verschillende capaciteiten:

 • De beste vaatwasser voor 13 couverts: Bosch SMI4ECS14E
 • De beste vaatwasser voor 14 couverts: ATAG DW7114XB

De verdeling van de capaciteit bij alle vaatwassers wordt hieronder in het diagram aangegeven.

14 (47%)
13 (27%)
15 (20%)
12 (7%)
juni 30, 2022

Types

Bepaalde vaatwassers kunnen eenvoudig in de keuken of desnoods in een ander vooraf bestemde ruimte worden geplaatst. Moderne vaatwassers zijn van verschillende kleuren voorzien om vervolgens bij eender welke keuken te worden geplaatst.

  Vrijstaande vaatwasser

 • Vrijstaande vaatwasser – Dit type kan eenvoudig naast de wasbak of in een andere ruimte worden geplaatst, mocht er niet voldoende ruimte aanwezig zijn. Het apparaat heeft een afneembare bovenkant dat bovendien als extra werkplek kan dienen. Daarnaast kan de vaatwasser geïntegreerd worden, mits de ruimte niet groter dan 80 cm is en de bovenkant kan worden geopend. De beste vrijstaande vaatwasser is de Whirlpool OWFC 3C26 X.
 • Ingebouwde vaatwasser

 • Ingebouwde vaatwasser – Dit is het duurste type, maar ook de meest gewilde soort vaatwasser. Over het algemeen past de vaatwasser in een ruimte van 60 × 60 cm onder het keukenblad. Daarnaast kan de machine 10-14 couverts per wasbeurt verwerken. Toch moet het apparaat worden verankerd om het toevallig kantelen tegen te gaan als de vaatwasser wordt ingeladen. Een ingebouwde vaatwasser kan daarom (semi) geïntegreerd worden. Een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt zo vaak achter een kastdeur verstopt. Ook zal de vaatwasser geen resterende tijd via een display vertonen, maar projecteert dit gegeven op de vloer. Verder kan een semi- geïntegreerde vaatwasser passend onder het keukenkabinet worden geplaatst en is het bedieningspaneel zonder deksel eenvoudig bedienbaar.
 • Compacte vaatwasser

 • Compacte vaatwasser – Dit type is met zijn 45 cm brede uitvoering smaller dan een standaard uitvoering en past bijvoorbeeld makkelijk onder een keukenblad. Het apparaat heeft plaats voor 8 couverts per wasbeurt en is ideaal voor koppels plus driekoppige gezinnen.
 • Tafelmodel vaatwasser – Dit model is geschikt om op een tafel of counter te worden geplaatst. De vaatwasser kan bovendien eenvoudig worden verplaatst om niet je lay-out van je keuken te verstoren. Het is een ideale keuze voor koppels of gezinnen met gelimiteerde ruimte.

Je kan de verdeling van het type vaatwasser in het volgende diagram bekijken.

Inbouw vaatwasser (47%)
Volledig geïntegreerde vaatwasser (33%)
Vrijstaande vaatwasser (20%)
juni 30, 2022

Fabricatie

De hoedanigheid van fabricatie heeft invloed op zijn werkzaamheid. De kwaliteit en vakmanschap van het apparaat geeft de doorslag om een mooi en goed functionerende vaatwasser te krijgen.

 • Verstelbare rekken – Verwijderbare of verstelbare rekken met glazenhouders bieden ruimte bij een flexibele of grote lading. Sommige apparaten zijn voorzien van een rek dat speciaal bestemd is voor bestek, mand voor babyflessen en andere attributen. Daarnaast fabriceren andere merken vaatwassers een derde rek, zodat er meer ruimte is voor additionele attributen.
 • Type – Hoog- en middel geprijsde modellen zijn meestal van roestvrij staal gefabriceerd om de warmte te behouden en efficiënt te zijn. Daarnaast zijn goedkopere machines van plastic gemaakt en zullen net zo lang meegaan totdat de vaatwasser het begeeft. Toch presteren beide modellen voldoende op het gebied van droging en zijn daarom ook aanvaardbaar.
 • Filter – Filters worden gebruikt om de zuiverheid van het waswater te verzekeren. Hierbij gelden de volgende soorten: handmatig en zelfreiniging. Voornaam is dat je op zoek gaat naar eenvoudig verwijderbare plus reinigende filters voor een ongecompliceerd onderhoud. Toch zijn vaatwassers met zelfreinigende filters vrij luidruchtig. Dit is te wijten aan de maler die het vuil verpulvert voordat het wordt afgevoerd.
 • Sensoren – Veel vaatwassers zijn uitgerust met sensoren die een accurate reiniging leveren en daarbij gegarandeerd efficiënt zijn. Daarbij heeft iedere sensor zijn individueel doel. Bodemsensoren wegen het bodem- laadvermogen en past automatisch zijn water- en tijdverbruik hierop aan. Temperatuursensoren zullen de juiste temperatuur in de vaatwasser gebruiken. Wasmiddel- sensoren calculeren en gebruiken de juiste hoeveelheid wasmiddel per wasbeurt. Watersensoren berekenen de correcte hoeveelheid vloeistof en lek sensoren dienen ter bescherming bij overmatig waterverbruik of lekken.
 • Bedieningspanelen – De bedieningsknoppen moeten goed gemonteerd zijn om een vlekkeloze operatie te starten. Sommige modellen worden met bedieningsknoppen geleverd die op de bovenkant van de deur staan en verborgen zijn zodra de deur gesloten wordt. Terwijl dit bedieningspaneel er stijlvol uit ziet, kunnen er geen tussentijdse veranderingen tijdens de wasbeurt worden gemaakt. Het buitenlicht van de vaatwasser geeft aan of de machine werkt of klaar is met zijn wasbeurt. De bedieningsknoppen op het voorpaneel zijn volledig instelbaar en er zijn zelfs modellen met half verborgen bedieningsknoppen verkrijgbaar. Deze zijn op de voorkant van de deur gemonteerd en verzonken in het handvat.
 • Automatisch geopende deuren – Sommige modellen zullen na een wasbeurt automatisch de deur openen om positief aan het droogproces bij te dragen.

Prestatie functies

Moderne vaatwassers zijn met verschillende functies uitgerust die de prestatie beïnvloeden. Sommige functies zijn veelvoorkomend, terwijl andere functies exclusief bepalend voor het merk zijn. Identificeer de functies die jou door dit keuzeproces begeleiden. Hierbij is het belangrijk dat de toekomstige functies op je huishoudelijke behoeften zijn afgestemd.

 • Smart connectiviteit – De meeste hoogstaande vaatwasser modellen zijn via een wifi-verbinding te bedienen.
 • Kinderslot – Deze functie gaat het toevallig openen of beëindigen van de vaatwasser tijdens een wasbeurt tegen.
 • Auto- wasmiddeldosering – De vaatwasser bepaalt de vereiste van het wasmiddel en doseert deze automatisch vanuit een ingebouwd reservoir om een optimale wasprestatie te verrichten.
 • Voorselectie starttijd – Je kan eenvoudig de starttijd van het programma 24 uur van tevoren instellen.
 • Voedselverwijdering Deze ingebouwde functie laat geen voedselresten achter in de vaatwasser, zodat je niet de vaatwas hoeft voor te spoelen.
 • Ingebouwde waterverzachter – Dit is vooral handig in ruimten met hard water om vervolgens een effectieve reiniging uit te voeren.

Programma’s en cyclus

 • Eco – Economisch met minder water wassen of tegen een lagere temperatuur van 50 graden Celsius.
 • Snel – Het best geschikt voor het wassen van lichtelijk bevuilde attributen in een korte tijd met dezelfde temperatuur als een normale wasbeurt.
 • Normaal – Te gebruiken voor regulier gebruik of om vuil- en voedselresten te verwijderen met een watertemperatuur van 60-65 graden Celsius.
 • Delicaat – Te gebruiken bij delicate voorwerpen met een lagere temperatuur dan een normale wasbeurt.
 • Intensief – Het best te gebruiken bij voorwerpen met hardnekkige vlekken en moeilijk verwijderbaar vuil tegen een hoge temperatuur.
 • Hygiëne – Dit programma wordt met een hoge temperatuur uitgevoerd en is geschikt voor attributen die moeten worden ontsmet.
 • Sensor- wasbeurt – Een ingebouwde sensor reguleert de temperatuur, water, en tijdsduur van een programma, volgens de mate van vuiligheid.

Welke vaatwasser merken zijn de beste?

Dit zijn de beste vaatwasser merken op basis van de score uit onze vergelijking.

Positie Merk Cijfer
1 Miele
89
2 AEG
88
3 Whirlpool
87
4 Samsung
83
5 Etna
81

Veelgestelde vragen (FAQ)

caret-up caret-down Welke vaatwasser is de beste?

In onze vaatwasser test staat de Bosch SMI4ECS14E gerangschikt als de beste met een score van 94 uit 100. Deze vaatwasser wordt beoordeeld als “Goed” en is in online winkels verkrijgbaar voor een prijs van 799 €. Dit zijn de 3 beste vaatwassers van jun 2022.
Positie Afbeelding Vaatwasser Cijfer Beoordeling Prijs

caret-up caret-down Welke goedkope vaatwasser is de beste?

We hebben een vaatwasser als goedkoop benoemd wanneer de prijs onder 400 euro ligt. De beste goedkope vaatwasser volgens onze vergelijking is de Whirlpool OWFC 3C26 X, die 90 uit 100 punten scoort in onze vergelijking. Dit zijn de 3 beste goedkope vaatwassers.
Positie Afbeelding Vaatwasser Cijfer Beoordeling Prijs

Ranglijst (15)

Type caret
filterFilter
Positie
Naam
Beoordeling
Prijs
 1. 1
  Bosch SMI4ECS14E
  Cijfer
  94/100
  Goed
  Bol.com € 799
  Volledig geïntegreerde vaatwasser
  13 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 62 reviews
 2. 2
  ATAG DW7114XB
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Bol.com € 697
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 124 reviews
 3. 3
  Whirlpool OWFC 3C26 X
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 459
  Vrijstaande vaatwasser
  14 Couverts
  46 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 102 reviews
 4. 4
  AEG FFB63700PM
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 669
  Bol.com € 669
  Vrijstaande vaatwasser
  15 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 95 reviews
 5. 5
  Miele G 5222 SC CLST
  Cijfer
  90/100
  Goed
  Coolblue.nl € 979
  Vrijstaande vaatwasser
  14 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 28 reviews
 6. 6
  AEG FSB53907Z
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Bol.com € 596
  Coolblue.nl € 599
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 209 reviews
 7. 7
  AEG FSE63617P
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Coolblue.nl € 699
  Bol.com € 699
  Inbouw vaatwasser
  13 Couverts
  44 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 192 reviews
 8. 8
  Miele G 5074 SC Vi
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Coolblue.nl € 929
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 58 reviews
 9. 9
  Whirlpool WKIC 3C26
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Coolblue.nl € 399
  Bol.com € 449
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  46 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 263 reviews
 10. 10
  Whirlpool WIO 3T141 PES
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Coolblue.nl € 649
  Bol.com € 649
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  41 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 146 reviews
 11. 11
  Samsung DW60M6040SS
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Bol.com € 405
  Volledig geïntegreerde vaatwasser
  13 Couverts
  44 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 402 reviews
 12. 12
  AEG FSE73727P
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Coolblue.nl € 799
  Bol.com € 799
  Inbouw vaatwasser
  15 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 76 reviews
 13. 13
  ETNA VW339M
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Bol.com € 599
  Volledig geïntegreerde vaatwasser
  15 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 64 reviews
 14. 14
  Samsung DW60M6040BB
  Cijfer
  82/100
  Bevredigend
  Bol.com € 440
  Wehkamp.nl € 459
  Volledig geïntegreerde vaatwasser
  13 Couverts
  44 dB Geluidsniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 317 reviews
 15. 15
  ETNA VW247M
  Cijfer
  78/100
  Bevredigend
  Coolblue.nl € 429
  Bol.com € 439
  Volledig geïntegreerde vaatwasser
  12 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 36 reviews
 16. Bosch SMU2HVS20E
  Niet meer leverbaar
  Inbouw vaatwasser
  13 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 318 reviews
 17. ATAG DW7114OXB
  Niet meer leverbaar
  Inbouw vaatwasser
  14 Couverts
  Besteklade
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 27 reviews

Vergelijking

caret-up caret-down Productinformatie
Bosch SMI4ECS14E ATAG DW7114XB
Whirlpool OWFC 3C26 X
Naam Bosch SMI4ECS14E ATAG DW7114XB Whirlpool OWFC 3C26 X
Cijfer
94
90
90
Positie Nr. 1 van 15 Nr. 2 van 15 Nr. 3 van 15
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
62 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
124 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
102 reviews
Prijs 799 € 697 € 459 €
caret-up caret-down Energieverbruik
Energieklasse
Energieverbruik per 100 cycli 74 kWh 74 kWh 95 kWh
Energiekosten per 100 cycli 17,0 € 17,0 € 21,9 €
Energiekosten per cyclus 0,2 € 0,2 € 0,2 €
caret-up caret-down Waterverbruik
Waterverbruik per cyclus 9,5 l 9,4 l 9,5 l
caret-up caret-down Productdetails
Materiaal binnenkant Roestvrij staal Roestvrij staal
Geluidsniveauklasse B B C
caret-up caret-down Functies & indeling
Aantal couverts 13 14 14
Maximaal geluidsniveau 44 dB 42 dB 46 dB
Besteklade
Aquastop
Aantal programma's 6 10
Resttijdindicatie
Startuitstel
Glanspoelmiddel indicator
Indicator zout bijvullen
Kinderbeveiliging
Binnenverlichting
Bediening via app
Tijdsduur Eco programma 275 min 205 min 190 min
caret-up caret-down Afmetingen
Hoogte 81,5 cm 81,9 cm 85,0 cm
Breedte 59,8 cm 59,6 cm 60,0 cm
Diepte 57,3 cm 55,9 cm 60,0 cm
Gewicht 47,7 kg 47,0 kg
de-DE nl-NL
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.