Over ons

Welkom bij Reoverview.nl Mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de vinder en oprichter van Reoverview.nl

Ik ben meer dan 7 jaar werkzaam met het testen van diverse producten en recensies, plus  ik wil aan u de ervaringen en resultaten presenteren op deze website.

Over mijzelf:

 • Naam: Klaus Bachmann
 • Plaats van oorsprong: Denemarken
 • Beroep: Productie ingenieur
 • Werkverleden: Sinds 2013 ben ik werkzaam met het testen van diverse producten en recensies.
 • Interesse & hobby’s: Voetbal, padel tennis, klimaatverandering en biodiversiteit
 • Projecten die ik volg: The Ocean Cleanup

Sociale netwerk profielen

Andere websites van mijzelf:

Over Reoverview.nl

Mijn naam is Klaus en ik ben de vinder en oprichter van Reoverview.nl. De bedoeling van deze website is om een publieke score te weergeven van diverse producten dat gebaseerd is op recensies. Elke stofzuiger heeft een score van 0-100 gebaseerd op gebruiker en expert recensies die online beschikbaar zijn.

 

Voor vragen kunt u me contacteren: backbaps@gmail.com

 

Hoe berekenen we onze product score?

Onze productscores zijn gebaseerd op specifieke criteria, alhoewel we deze producten niet zelf testen. De volgende criteria zijn gebaseerd op onze productscores;

 • Gebruikersrecensies
 • Expert recensies
 • Productresultaten getest door derden
 • Prijsontwikkeling

Hieronder vernoemen we de opbouw van onze productscores en de verschillende secties in detail.

Al onze scores worden dagelijks bijgewerkt via een algoritme dat niet kan worden gemanipuleerd.

Ons doel

Ons doel is om de klant makkelijker te laten kiezen tussen goede en slechte producten. Dit behalen we door de genoteerde producten een accurate en kwantitatieve score te geven om deze daarna te vergelijken met soortgelijke die gebaseerd zijn op een bepaalde waardering. Wij beoordelen de scores via verschillende bronnen die hieronder vermeld staan;

Gebruikersrecensies

Het verzamelen van meerdere vertrouwbare bronnen. Wij zijn sterk van mening dat mensen die producten gebruiken een waardevolle inkijk geven van het betreffende product.

Expert recensies

Het gebruik maken van de expert recensies kunnen een technisch inzicht geven van de producten. De expert recensies wegen zwaarder vergeleken met ordinaire gebruikers dankzij hun technisch inzicht en emperisch bewijs.

Test recensies

Vergelijkbaar met de expert recensie, test recensies dragen erg veel bij in de calculatie van de score dankzij meer technisch inzicht dat gebaseerd is op vooraf gedefinieerde criteria. De empirische data ligt hier dan ook weer hoger dan de ordinaire gebruiker recensies.

Prijs ontwikkeling

De prijs en de waarde van de producten zijn inversie gerelateerd, dat betekent als de prijs zakt, de waarde stijgt. Dit is de reden om producten met relatief goedkope prijzen naar voren te brengen.

Hieronder zullen we elke criteria diepgaand uitleggen voor u.

Gebruiker recensies

Wij verzamelen recensies van gebruikers over het internet. De gebruiker recensies zijn van belang en dragen bij aan de score. De score is gecalculeerd en gebaseerd op het aantal gebruiker recensies. De volgende scores zijn toegekend aan de gebruiker recensies.

 • 0-11 gebruiker recensies: Geen score is gegeven.
 • 12-15 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 – 6
 • 16-30 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 – 4
 • 31-45 gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20 – 2
 • 46+ gebruiker recensies: Gemiddelde recensie score x 20

Wij halen een punt weg van de score als er weinig recensies zijn, plus als er onzekerheid is bij een gelimiteerde data (data precisie wordt verhoogd met de stijging van het aantal recensies)

Expert recensies

De contributie van de expert recensies is simpel uitgelegd.

Als het product 4+ of meer uit 5 scoort in de expert recensie, dan wordt de totaalscore verhoogt met 1 punt.

Als het product 3 of minder scoort in de expert recensie, dan wordt de totaalscore verminderd met 1 punt.

Test recensies

We verzamelen de test product data, waar we de score waardering in consideratie meenemen.

Als het product 33% of hoger scoort bij het testen van bepaalde kenmerken en prijs, dan wordt de totaalscore vermeerderd met 1 punt.

Als het product 33% of lager scoort bij alle testen, dan wordt de totaalscore verminderd met 1 punt.

Prijs ontwikkeling

Wij loggen de prijs voor elk product, dit is afleesbaar in onze historische prijsgrafiek. De prijsgroei kan een positieve impact hebben op de totaalscore.

Mocht de gemiddelde lage prijs over een periode van 70 dagen vandaag lager uitvallen dan 10%, dan beschouwen we deze als veelbelovend en worden er 2 punten aan de totaalscore worden toegevoegd, (plus een ‘grote prijs’ – sticker’ zal er verschijnen).

Voorbeeld: Als een product over de laatste 70 dagen een gemiddelde prijs van $100 heeft, maar vandaag $80, dan worden er 2 punten aan de totaalscore toegevoegd totdat de prijs stijgt (of wanneer $80 hoger is dan de 10% van de 70-daagse gemiddelde prijs).

 

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.