Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

Cijfer
86/100
Goed
895 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)

Prijzen

Amazon.nl
Gratis verzending
193 € Bekijk product
Bol.com
Gratis verzending
215 € Bekijk product
Coolsound.nl 300 €
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Gebruikt een visuele navigatie dat een precisiekaart maakt
 • Geschikt voor zuigen en dweilen
 • De app laat gebruikers toe om specifieke schoonmaakruimten te selecteren
 • Elektronisch gecontroleerde watertank
 • Laag vormgegeven profiel dat eenvoudig onder meubilair navigeert
 • Stil en en efficiënt in gebruik
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
150 min
Oplaadtijd
250 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2400 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Zuigkracht
2500 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Vermogen
40,0 w
Aantal modi
3
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,2 l
Andere informatie
Volume stofreservoir
0,6 l
Mapping-Sensor
Filtertype
HEPA
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Nee
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Nee
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
1
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Nee
Real Time Tracking
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
8,2 cm
Breedte
35,0 cm
Diepte
35,0 cm
Gewicht
3,6 kg

Specificatie vergelijking

juni 30, 2022

Wie zou Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop moeten kopen

 • Deze robotstofzuiger is geschikt voor degene met een krap budget, vanwege de goedkope prijs en geweldige functionaliteit.
 • Als je op zoek naar bent naar een robotstofzuiger dat eenvoudig over drempels en makkelijk onder meubilair gaat, dan is dit wellicht degene waar je op zoek naar bent.
 • Het beschikt over een slim navigatiesysteem en laat gebruikers specifieke schoonmaakruimtes selecteren. Bijvoorbeeld, als je een specifieke plek op de keukenvloer wilt schoonmaken, dan hoeft de robotstofzuiger niet de hele vloer te reinigen om bij de juiste ruimte te komen. Dit is hulpvol voor degene die grote en gecompliceerde woningen bezit.
 • Dit product kan grondig met een laag geluidsniveau schoonmaken, wat een geweldige combinatie is voor degene die niet gestoord willen worden zoals gezinnen met kinderen of huisdieren.

Wie zou geen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop moeten kopen

 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat eenvoudig hardnekkige vlekken van de vloer kan opdweilen, dan kun je beter andere producten overwegen zoals de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 04-03-2021

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro is een betaalbare robotstofzuiger dat slimme functies en efficiënte prestaties biedt bij het zuigen en dweilen.

Het maakt gebruik van een visuele navigatie dat garandeert dat alle ruimten zijn gedekt en zal de robotstofzuiger helpen om obstakels te vermijden tijdens het schoonmaken. Dankzij de slimme navigatie zal er een pricisiekaart in de app worden aangeboden. Met datgene kun je specifieke schoonmaakruimtes selecteren als je de kaart personaliseert en virtuele muren rond de ruimten plaatsen, waar de robotstofzuiger niet mag komen.

De app biedt vele functies en opties aan zoals, het personaliseren van de kaart, schoonmaakplannen maken en nog veel meer. Het is gebruiksvriendelijk, zodat degene die vreemd zijn met deze robotstofzuiger, niet met de app worden overdondert.

Dankzij zijn laag profiel kan de robotstofzuiger eenvoudig onder meubilair navigeren, zonder vast te lopen. In tegenstelling tot andere robotstofzuigers die gebruikmaken van een laser navigatie, die met de hoge toren vast loopt. Toch zal het drempels tot aan 2 cm aankunnen zoals tapijten en vloerkleden en daarbij wordt de kans op vastlopen dermate verlaagt.

Deze robotstofzuiger biedt slimme functies aan op het gebied van zuigen en dweilen. De stofzuigerfunctie biedt een sterke zuigkracht aan dat iedere soort vloer met een laag geluidsniveau kan zuiveren. Het biedt ook over een variëteit aan schoonmaakinstellingen aan dat via de app kan worden geactiveerd.

In de tussentijd gebruikt de dweilfunctie een elektrisch gecontroleerde waterpomp. Vanwege dit gebruik, zal de waterpomp geen water lekken en wordt er evenredig water over de hele ruimte gebruikt, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen zwaartekracht gebruiken. Toch kan deze robotstofzuiger geen druk op de vloer uitoefenen. Dus het zal geen vlekken of kleuren van de vloer verwijderen. Een hardnekkige vlek zal nog steeds om een handmatige dweil vragen. Deze robotstofzuiger kan goed voor onderhoudt worden gebruikt, om je vloer glanzend en schoon te houden.

Over het algemeen zal deze robotstofzuiger een kwaliteitsprestatie leveren tegen een betaalbare prijs. Als je toch een betere dweilprestatie wilt hebben en je er meer geld voor over hebt, dan kun je de Mi Robot Vacuum Mop Pro bekijken.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop vs. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO caret-up caret-down

Voordelen

Hoger zuigvermogen (2500 Pa vs. 2100 Pa)
Grotere stofbak capaciteit (600 ml vs. 550 ml)
Lagere hoogte (8,15 cm vs. 9,4 cm)
Goedkoper
Geen waterlek probleem

Nadelen

Geen reinigingsborstel
Geen selective kamer schoonmaakfunctie
ondersteund geen LDS navigatiesysteem
Neemt een grotere schoonmaakcyclus om een precieze kaart te maken
Volgt geen Y-vormgegeven dweilpatroon
Geen multi-kaarten

De Mi Robot Vacuum Mop heeft een aparte container voor de watertank en stofbak, terwijl de Mi Robot Vacuum PRO een 2-in-1 container bezit dat dient als watertank en stofbak. Het nadeel van de 2-in-1 container is een gelimiteerde stofbak capaciteit en het waterlek probleem, terwijl de Mi Robot Vacuum dit allemaal niet heeft. De Mi Robot Vacuum Mop gebruikt een optische sensor om te navigeren, terwijl de Mi Robot Vacuum Pro het LIDAR-navigatiesysteem gebruikt, wat preciezer en efficiënter is. Toch is de lasertoren het nadeel van LIDAR, wat de hoogte van de robot verhoogt. Hoe lager de hoogte van de robot is, des te beter het kan zuiveren onder laaghangend meubilair.

Schrijf je review van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 50 van 109 robotstofzuigers
 • Nr. 18 van 21 Xiaomi robotstofzuigers

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop in vergelijking met andere producten

youtube

Bekijk eerst de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Xiaomi Mi Robot Vacuum MopDeze robotstofzuiger zal de dagelijkse schoonmaakbeurt positief ondersteunen bij u thuis.

Batterij

De robotstofzuiger neemt goed zijn plaats in bij vele huishoudens. De Xiaomi Mi Robot Vacuum mop robotstofzuiger heeft een maximale bedrijfstijd van 150 minuten als deze in een normale stand wordt gebruikt. Daarnaast kan het apparaat in 250 minuten worden opgeladen. Verder is er een Li-on batterij aanwezig dat een accucapaciteit van 2400 mAh bezit. Trouwens 99 % van alle andere robotstofzuigers zijn vervaardigd met een Li-ion batterij.

Reiniging

De reiniging van dit apparaat zal met een actieradius van 120 m2 kunnen zuiveren. Tijdens deze stofzuigerbeurt worden alle vuildeeltjes met een zuigkracht van 2500 Pa weggezogen naar het stofreservoir. Dit gedeelte van de machine heeft bovendien een inhoud ter grootte van 0,6 liter. De handige dweilfunctie zal de ondergrond nog eens extra zuiveren, mits het waterreservoir is bijgevuld. Dit compartiment heeft trouwens een inhoud van 0,2 liter. De robotstofzuiger kan ook over drempels klimmen, als deze maar niet hoger zijn dan 2,0 cm. Daarnaast beschikt het toestel over 3 modi en bedraagt het vermogen 40,0 W.

Functionaliteit

De Xiaomi robotstofzuiger zal bij een leegstand terugkeren naar het oplaadstation. De stofzuiger beschikt over diverse sensoren waaronder de “afgrond” en “touch”. De navigatie gebeurt via lasertechnologie en er is ook een instelbaar tijdsschema te vinden.

App

Deze machine is via een app te bedienen. Mocht er geen smartphone aanwezig zijn in het huishouden, dan bestaat er toch ook de mogelijkheid om dit apparaat met “voice control” te activeren. Hier kan de gebruiker een keus maken uit Google Home Voice Control of Alexa.

Navigatie

De robotstofzuiger zal met een geplande schoonmaak aan de reiniging beginnen. Hierbij wordt de machine ondersteund door “virtual fence” (virtuele muur).

Bijlage

De verpakkingsinhoud bestaat uit een veegmachine en een zijborstel. Daarnaast is de watertank aanwezig en het netsnoer om alles op te laden. Ook is er een schoonmaakgadget te vinden en de handige handleiding mag natuurlijk niet ontbreken.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (94%)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop
D-vorm (6%)

juni 30, 2022

Deze robotstofzuiger van Xiaomi beschikt over diverse zijborstels en is het apparaat in een ronde vorm vervaardigd.

Divers

Een stofallergie kan voor vele onplezierigere taferelen zorgen terwijl men aan een stofzuigerbeurt begint. Dankzij de HEPA filter zal dit tot het verleden behoren. Deze Xiaomi robotstofzuiger beschikt gelukkig over de juiste filter om vertrouwd in het huishouden de stofzuigerbeurt te starten. De machine is bovendien geschikt om het tapijt te zuiveren en de stootrand zal de machine beschermen.

Dimensie en gewicht

De breedte en diepte hebben dezelfde 35,0 cm als afmeting staan. Daarentegen staat de hoogte vast op 8,2 cm. Verder weegt dit toestel 3,6 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

juni 30, 2022

De winkelwaarde van de Xiaomi Mi robot vacuum robotstofzuiger bedraagt 193 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Roborock S7 MaxV Plus
Roborock S7 MaxV
Naam Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Roborock S7 MaxV Plus Roborock S7 MaxV
Cijfer
86
98
96
Positie Nr. 50 van 109 Nr. 1 van 109 Nr. 2 van 109
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
895 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
49 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
32 reviews
Prijs 193 € 999 € 585 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 150 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 250 min 240 min 240 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2400 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 300 m² 300 m²
Geluidsniveau 67 dB 67 dB
Zuigkracht 2500 Pa 5100 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 40,0 w 74,0 w 74,0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,2 l 0,2 l 0,2 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0,6 l 0,4 l 0,4 l
Mapping-Sensor LDS+Camera LDS+Camera
Filtertype HEPA EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 1 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 8,2 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,0 cm 35,3 cm 35,3 cm
Diepte 35,0 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 3,6 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
895 reviews

caret-up caret-down Consumenten reviews

Bol.com
4,5
★★★★★
★★★★★
20 reviews
Otto.de
4,5
★★★★★
★★★★★
71 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
656 reviews
Onbekende bronnen
4,4
★★★★★
★★★★★
148 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES it-IT nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.