Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

1.210 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)

Prijzen

Amazon.nl 286 € Bekijk product
Bol.com 290 €
Gratis verzending
Bekijk product
Coolsound.nl 300 €
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

180 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Gebruikt een Y-vormig dweilpatroon dat hardnekkige vlekken effectief verwijderd
 • Sterke zuigkracht met een laag geluidsniveau
 • Precieze en grondige navigatie
 • Voorzien van een 2-in-1 stofbak en watertank
 • Kan gemakkelijk de virtuele kaart aanpassen om gebieden te zuiveren en ruimten te blokkeren
 • De app is makkelijk te gebruiken en bevat veel functies

Nadelen

 • Geen indicatiemeter voor resterend water in de watertank
 • De watertank en stofbak kunnen lekken wanneer deze verwijderd wordt van de robotstofzuiger
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
120 min
Oplaadtijd
300 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
3200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Oppervlakte per accu
180 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
2100 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Vermogen
33,0 w
Aantal modi
3
Volume stofreservoir
0,55 l
Filtertype
HEPA
Carpet Boost
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
1
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,2 l
Navigatie
Mapping-Sensor
LDS
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Nee
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Nee
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,4 cm
Breedte
35,0 cm
Diepte
35,0 cm
Gewicht
3,6 kg

Specificatie vergelijking

september 30, 2022

Wie zou Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro moeten kopen

 • Je kunt de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro overwegen wanneer je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat een betrouwbare dweilfunctie heeft, en een efficiënte reiniging biedt tegen een betaalbare prijs.
 • Dit product is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een robotstofzuiger met een bovengemiddelde dweilfunctie. Dankzij zijn elektrische watercontrole kan het dezelfde water output door heel het huis leveren. Ook kan hij grondig dweilen en hardnekkige vlekken verwijderen met behulp van zijn Y-patroon dweilsysteem, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die normaal dweilen.
 • Degenen met rommelige huizen of druk bezochte kamers hebben, zullen geen problemen hebben met dit apparaat doordat het nog steeds makkelijk kan navigeren rondom obstakels en een diepgaande reiniging biedt met behulp van slimme navigatie of LDS.
 • Het kan een sterke zuigkracht bieden tot wel 2100 Pa met een draaglijk geluidsniveau. Wanneer dit nog steeds te luidruchtig voor je is, dan heeft het ook een stille reinigingsmodus dat geschikt is voor families met huisdieren en kinderen.

Wie zou geen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro moeten kopen

 • Degenen die huizen hebben met verschillende verdiepingen moeten zich bedenken dat deze robotstofzuiger maar één kaart kan opslaan. Maar als ze van plan zijn om het maar op een verdieping willen gebruiken, dan zal dat geen probleem zijn.
 • Het heeft een kleine watertank, omdat deze ruimte voor de vuilnisbak bestemd is. Dus het kan zijn dat hij een breed gebied niet in één reinigings- sessie kan dweilen vanwege een beperkte waterinhoud. Dus wanneer je een groot huis hebt, kun je andere robotstofzuigers overwegen met een grotere watertank.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 26-02-2021

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro is een budget robotstofzuiger dat een reeks aan slimme functies bezit. Hierbij wordt zijn doel van efficiëntie en gemak gediend bij het stofzuigen en dweilen.

Het kan als robotstofzuiger voor het dweilen gebruikt worden, maar het kan ook beiden gelijktijdig doen. Het heeft een slimme dweilfunctie waarbij de elektrische pomp hetzelfde waterverbruik door het hele gebied verdeeld, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die op zwaartekracht vertrouwen. Het gebruikt ook een Y-vormig patroon om de vloer te dweilen, wat leidt tot een grondigere reiniging. Dankzij dit patroon kan het hardnekkige vlekken verwijderen, omdat hij gedetailleerd over de vlek heen gaat, in tegenstelling tot andere producten die gewoon een vochtige doek over de vloer vegen.

Als je de watertank verwijderd en deze met water vult, kun je een waterlek krijgen, waarbij het water zelfs in de robotstofzuiger terecht kan komen. Dus het is het beste om de watertank met een trechter te vullen en deze niet uit de robotstofzuiger te halen.

Op gebied van zijn stofzuigerfunctie, bied het een sterke zuigkracht tot wel 2100 Pa en ook een stevige luchtstroom aan dat kleine tot aan grote stukken vuil opzuigt. Daarbij werkt het ook op een tolereerbaar geluidsniveau. Maar mocht je nog steeds last van het geluid hebben, dan biedt de app een variatie aan zuigkrachten aan. De stille instelling zal hierbij op een minimaal geluids-volume werken.

De Mi Robot Vacuum Mop Pro gebruikt de LDS 360 graden sensortechnologie dat helpt om grondig door het huis te navigeren en botsingen met obstakels te voorkomen. Met zijn slim navigatiesysteem reinigt het de hele vloer vlekkeloos, en laat zelden vlekken achter.

De app biedt een variatie aan aanpassingen aan en is ook makkelijk te gebruiken. Een van deze aanpassingen is, de herhaalde schoonmaakbeurt. Zodat de ingestelde robotstofzuiger randen reinigt en bij de tweede herhaalde schoonmaakbeurt een grondigere reiniging biedt om de vloer vlekkeloos achter te laten.

Een andere functie in de app zijn de virtuele barrières. Je kunt virtuele barrières en no-go zones instellen om gebieden te blokkeren waar je niet wilt dat de stofzuiger heengaat. Bovendien kun je ook de kaart aanpassen om plekken in te stellen waarin je wel wilt dat de robotstofzuiger schoonmaakt.

In het algemeen is deze robotstofzuiger zijn investering waard, dankzij zijn slimme functies en zijn bewonderenswaardige reinigingsprestatie.

Schrijf je review van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 51 van 118 robotstofzuigers
 • Nr. 18 van 22 Xiaomi robotstofzuigers

Bekijk eerst de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop ProDeze robotstofzuiger beschikt over vele functies om de stofzuigerbeurt eenvoudig te laten verlopen.

Batterij

De bedrijfstijd van deze robotstofzuiger is gelimiteerd aan 120 minuten voordat deze moet worden opgeladen. Mocht de Li-ion batterij aan een leegstand komen te staan dan zal de oplaadtijd 300 minuten duren en de accucapaciteit bedraagt 3200 mAh.

Reiniging

Het totale oppervlak waar de stofzuiger kan stofzuigen bedraagt 180 m2. Verder heeft de machine een geluidsniveau van 55 dB, terwijl het gemiddelde geluidsniveau van alle andere robotstofzuigers 65 dB bedraagt. Het apparaat kan op meerdere oppervlakken zuiveren en alles zal met een zuigkracht gebeuren van 2100 Pa. Daarnaast kan de machine over kleine hoogtes heenlopen, toch kan de maximale grens van 2,0 cm niet worden overschreden. Ook kan de consument de dweilfunctie inschakelen, mits het waterreservoir wordt aangevuld. Dit onderdeel van het apparaat heeft trouwens een volume-inhoud van 0,2 liter. De vuilheden zullen worden opgeslagen in het stofreservoir dat een inhoud heeft van 0,55 liter.

Functionaliteit

Deze machine zal automatisch naar het oplaadstation keren wanneer de batterij leeg komt te staan. Ook wordt het schoonmaakprogramma niet beïnvloed want het zal na een oplaadbeurt vrolijk het programma afwerken. Verder zijn de nodige sensoren aanwezig op dit apparaat, zoals de afgrondsensoren die handig het apparaat op trappen laat schoonmaken zonder ervan af te vallen. Ook zijn de ‘touch-sensoren aanwezig om het toestel zonder te stoten aan een stofzuigerbeurt laat beginnen.

App

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotstofzuiger kan met een app worden ingesteld. Zo treffen we een ‘selected room cleaning’ functie aan om een gekozen ruimte te zuiveren. Ook is het handige ‘multi floor maps’ aanwezig om diverse verdiepingen onder handen te nemen. Verder is de ‘zoned cleaning’ optie instelbaar om bepaalde gebieden te reinigen. Het ‘digital blocked area’ zal de machine niet laten stofzuigen in de verboden ruimtes. Vervolgens zal het apparaat de ruimte in kaart brengen voordat deze aan een stofzuigerbeurt begint en ‘real time tracking’ geeft een gebruiker de mogelijkheid om via de app alles te volgen.

Navigatie

De robotstofzuiger wordt met een LDS mapping-sensor ondersteund en de robotstofzuiger maakt gebruik van een geplande schoonmaak. Vervolgens kan de machine ook op het tapijt worden ingezet en dankzij het anti-vastloopsysteem zal het apparaat niet vast komen te zitten.

Bijlage

We zien dat de machine in de verpakkingsdoos zit en bovendien treffen we andere accessoires aan. Zo is er een watertank en vuil-container aanwezig en alles wordt handig en eenvoudig uitgelegd in de bijgeleverde handleiding.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (92%)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
D-vorm (8%)

september 30, 2022

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro robotstofzuiger met dweilfunctie is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over één zijborstel.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

september 30, 2022

De ‘virtual fence’ is een onderdeel van de robotstofzuiger dat ten goede komt bij een geplande schoonmaak, want op deze manier brengt hij de aanwezige muren duidelijk in kaart. Verder treffen we een stootrand aan en kan het tijdschema handig worden ingesteld. Ook wordt via de vuildetectie alle pluizen en stofdeeltjes opgespoord.

Dimensie en gewicht

Het apparaat heeft 35,0 cm als breedte en diepte-afmeting staan. Daarentegen komt de hoogte van deze robotstofzuiger niet hoger uit dan 9,4 cm en bedraagt het gewicht 3,6 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

september 30, 2022

Op dit moment ligt deze robotstofzuiger van Xiaomi in de winkel voor een prijs van 286 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Roborock S7
Roborock S7 MaxV Ultra
Naam Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Roborock S7 Roborock S7 MaxV Ultra
Cijfer
86
97
97
Positie Nr. 51 van 118 Nr. 1 van 118 Nr. 2 van 118
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
1210 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
3220 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
491 reviews
Prijs 286 € 469 € 1.549 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 120 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 3200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 180 m² 200 m² 300 m²
Geluidsniveau 55 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 2100 Pa 2500 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 33,0 w 68,0 w 74,0 w
Aantal modi 3
Volume stofreservoir 0,55 l 0,47 l 0,4 l
Filtertype HEPA EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 1 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,2 l 0,3 l 0,2 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit
Automatisch de watertank bijvullen
Automatische zelfdrogende dweil
Automatisch mop wassen
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,4 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,0 cm 35,0 cm 35,3 cm
Diepte 35,0 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 3,6 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
1.210 reviews

caret-up caret-down Consumenten reviews

5,0
★★★★★
★★★★★
4 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
1.124 reviews
Onbekende bronnen
4,4
★★★★★
★★★★★
82 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.