Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Robotstofzuiger

★★★★★
★★★★★
(4.5) 2738 reviews
Nr. 16 van de 55 beste robotstofzuigers
Reoverview.nl
90/100
Goed
2.738 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
Versie: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Prijzen

Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Amazon.nl
Deal Alert
237 €
Bekijk product
Bol.com 299 € Bekijk product
Coolsound.nl 323 € Bekijk product
Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

180 m2

Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

120 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

300 min

Accu type

Accu type

Li-ion

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

55 dB

Mapping-Sensor

Mapping-Sensor

LDS

Voordelen

Gebruikt een Y-vormig dweilpatroon dat hardnekkige vlekken effectief verwijderd
Sterke zuigkracht met een laag geluidsniveau
Precieze en grondige navigatie
Voorzien van een 2-in-1 stofbak en watertank
Kan gemakkelijk de virtuele kaart aanpassen om gebieden te zuiveren en ruimten te blokkeren
De app is makkelijk te gebruiken en bevat veel functies

Nadelen

Geen indicatiemeter voor resterend water in de watertank
De watertank en stofbak kunnen lekken wanneer deze verwijderd wordt van de robotstofzuiger

Wie zou Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro moeten kopen

  • Je kunt de Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro overwegen wanneer je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat een betrouwbare dweilfunctie heeft, en een efficiënte reiniging biedt tegen een betaalbare prijs.
  • Dit product is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een robotstofzuiger met een bovengemiddelde dweilfunctie. Dankzij zijn elektrische watercontrole kan het dezelfde water output door heel het huis leveren. Ook kan hij grondig dweilen en hardnekkige vlekken verwijderen met behulp van zijn Y-patroon dweilsysteem, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die normaal dweilen.
  • Degenen met rommelige huizen of druk bezochte kamers hebben, zullen geen problemen hebben met dit apparaat doordat het nog steeds makkelijk kan navigeren rondom obstakels en een diepgaande reiniging biedt met behulp van slimme navigatie of LDS.
  • Het kan een sterke zuigkracht bieden tot wel 2100Pa met een draaglijk geluidsniveau. Wanneer dit nog steeds te luidruchtig voor je is, dan heeft het ook een stille reinigingsmodus dat geschikt is voor families met huisdieren en kinderen.

Wie zou geen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro moeten kopen

  • Degenen die huizen hebben met verschillende verdiepingen moeten zich bedenken dat deze robotstofzuiger maar één kaart kan opslaan. Maar als ze van plan zijn om het maar op een verdieping willen gebruiken, dan zal dat geen probleem zijn.
  • Het heeft een kleine watertank, omdat deze ruimte voor de vuilnisbak bestemd is. Dus het kan zijn dat hij een breed gebied niet in één reinigings- sessie kan dweilen vanwege een beperkte waterinhoud. Dus wanneer je een groot huis hebt, kun je andere robotstofzuigers overwegen met een grotere watertank.

Vonnis

Faith
Geschreven door:
Faith
Dit is ons oordeel van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 26-02-2021

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro is een budget robotstofzuiger dat een reeks aan slimme functies bezit. Hierbij wordt zijn doel van efficiëntie en gemak gediend bij het stofzuigen en dweilen.

Het kan als robotstofzuiger voor het dweilen gebruikt worden, maar het kan ook beiden gelijktijdig doen. Het heeft een slimme dweilfunctie waarbij de elektrische pomp hetzelfde waterverbruik door het hele gebied verdeeld, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die op zwaartekracht vertrouwen. Het gebruikt ook een Y-vormig patroon om de vloer te dweilen, wat leidt tot een grondigere reiniging. Dankzij dit patroon kan het hardnekkige vlekken verwijderen, omdat hij gedetailleerd over de vlek heen gaat, in tegenstelling tot andere producten die gewoon een vochtige doek over de vloer vegen.

Als je de watertank verwijderd en deze met water vult, kun je een waterlek krijgen, waarbij het water zelfs in de robotstofzuiger terecht kan komen. Dus het is het beste om de watertank met een trechter te vullen en deze niet uit de robotstofzuiger te halen.

Op gebied van zijn stofzuigerfunctie, bied het een sterke zuigkracht tot wel 2100Pa en ook een stevige luchtstroom aan dat kleine tot aan grote stukken vuil opzuigt. Daarbij werkt het ook op een tolereerbaar geluidsniveau. Maar mocht je nog steeds last van het geluid hebben, dan biedt de app een variatie aan zuigkrachten aan. De stille instelling zal hierbij op een minimaal geluids-volume werken.

De Mi Robot Vacuum Mop Pro gebruikt de LDS 360 graden sensortechnologie dat helpt om grondig door het huis te navigeren en botsingen met obstakels te voorkomen. Met zijn slim navigatiesysteem reinigt het de hele vloer vlekkeloos, en laat zelden vlekken achter.

De app biedt een variatie aan aanpassingen aan en is ook makkelijk te gebruiken. Een van deze aanpassingen is, de herhaalde schoonmaakbeurt. Zodat de ingestelde robotstofzuiger randen reinigt en bij de tweede herhaalde schoonmaakbeurt een grondigere reiniging biedt om de vloer vlekkeloos achter te laten.

Een andere functie in de app zijn de virtuele barrières. Je kunt virtuele barrières en no-go zones instellen om gebieden te blokkeren waar je niet wilt dat de stofzuiger heengaat. Bovendien kun je ook de kaart aanpassen om plekken in te stellen waarin je wel wilt dat de robotstofzuiger schoonmaakt.

In het algemeen is deze robotstofzuiger zijn investering waard, dankzij zijn slimme functies en zijn bewonderenswaardige reinigingsprestatie.

Schrijf je review van Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Beschrijving

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop ProDeze robotstofzuiger beschikt over vele functies om de stofzuigerbeurt eenvoudig te laten verlopen.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

april 17, 2021

De bedrijfstijd van deze robotstofzuiger is gelimiteerd aan 120 minuten voordat deze moet worden opgeladen. Mocht de Li-ion batterij aan een leegstand komen te staan dan zal de oplaadtijd 300 minuten duren en de accucapaciteit bedraagt 3200 mAh.

Accucapaciteit vergelijking

april 17, 2021

Reiniging

Oppervlakte per accu vergelijking

april 17, 2021

Het totale oppervlak waar de stofzuiger kan stofzuigen bedraagt 180 m2. Verder heeft de machine een geluidsniveau van 55 dB, terwijl het gemiddelde geluidsniveau van alle andere robotstofzuigers 64 dB bedraagt. Het apparaat kan op meerdere oppervlakken zuiveren en alles zal met een zuigkracht gebeuren van 2100 Pa. Daarnaast kan de machine over kleine hoogtes heenlopen, toch kan de maximale grens van 2,0 cm niet worden overschreden. Ook kan de consument de dweilfunctie inschakelen, mits het waterreservoir wordt aangevuld. Dit onderdeel van het apparaat heeft trouwens een volume-inhoud van 0,2 liter. De vuilheden zullen worden opgeslagen in het stofreservoir dat een inhoud heeft van 0,55 liter.

Zuigkracht vergelijking

april 17, 2021

Functionaliteit

Automatische terugkeer oplaadstation statistieken

Ja (100%)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
april 17, 2021

Deze machine zal automatisch naar het oplaadstation keren wanneer de batterij leeg komt te staan. Ook wordt het schoonmaakprogramma niet beïnvloed want het zal na een oplaadbeurt vrolijk het programma afwerken. Verder zijn de nodige sensoren aanwezig op dit apparaat, zoals de afgrondsensoren die handig het apparaat op trappen laat schoonmaken zonder ervan af te vallen. Ook zijn de ‘touch-sensoren aanwezig om het toestel zonder te stoten aan een stofzuigerbeurt laat beginnen.

App

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotstofzuiger kan met een app worden ingesteld. Zo treffen we een ‘selected room cleaning’ functie aan om een gekozen ruimte te zuiveren. Ook is het handige ‘multi floor maps’ aanwezig om diverse verdiepingen onder handen te nemen. Verder is de ‘zoned cleaning’ optie instelbaar om bepaalde gebieden te reinigen. Het ‘digital blocked area’ zal de machine niet laten stofzuigen in de verboden ruimtes. Vervolgens zal het apparaat de ruimte in kaart brengen voordat deze aan een stofzuigerbeurt begint en ‘real time tracking’ geeft een gebruiker de mogelijkheid om via de app alles te volgen.

Navigatie

De robotstofzuiger wordt met een LDS mapping-sensor ondersteund en de robotstofzuiger maakt gebruik van een geplande schoonmaak. Vervolgens kan de machine ook op het tapijt worden ingezet en dankzij het anti-vastloopsysteem zal het apparaat niet vast komen te zitten.

Bijlage

We zien dat de machine in de verpakkingsdoos zit en bovendien treffen we andere accessoires aan. Zo is er een watertank en vuil-container aanwezig en alles wordt handig en eenvoudig uitgelegd in de bijgeleverde handleiding.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (93%)
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
D-vorm (7%)
april 17, 2021

De Xiaomi Mi Robot Vacuum Pro robotstofzuiger met dweilfunctie is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over één zijborstel.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

april 17, 2021

De ‘virtual fence’ is een onderdeel van de robotstofzuiger dat ten goede komt bij een geplande schoonmaak, want op deze manier brengt hij de aanwezige muren duidelijk in kaart. Verder treffen we een stootrand aan en kan het tijdschema handig worden ingesteld. Ook wordt via de vuildetectie alle pluizen en stofdeeltjes opgespoord.

Dimensie en gewicht

Het apparaat heeft 35,0 cm als breedte en diepte-afmeting staan. Daarentegen komt de hoogte van deze robotstofzuiger niet hoger uit dan 9,4 cm en bedraagt het gewicht 3,6 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

april 17, 2021

Op dit moment ligt deze robotstofzuiger van Xiaomi in de winkel voor een prijs van 237 euro.

Vergelijking

Productinformatie
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Xiaomi Roborock S6 MaxV Xiaomi Roborock S6 Pure Xiaomi Roborock S6
Naam Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Xiaomi Roborock S6 MaxV Xiaomi Roborock S6 Pure Xiaomi Roborock S6
Cijfer 90/100 95/100 95/100 95/100
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
2738 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
4202 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
4185 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
3971 reviews
Prijs 237 € 599 € 419 € 549 €
Accu
Maximale bedrijfstijd 120 min 180 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 300 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 3200 mAh 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu 180 m2 240 m2 250 m2 200 m2
Geluidsniveau 55 dB 67 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 2100 Pa 2500 Pa 2000 Pa 2000 Pa
Maximale drempel hoogte 2.0 cm 2.0 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 33.0 w 66.0 w 58 w 58.0 w
Aantal modi 3
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.2 l 0.3 l 0.18 l 0.14 l
Andere informatie
Volume stofreservoir 0.55 l 0.46 l 0.46 l 0.48 l
Mapping-Sensor LDS LDS LDS LDS
Filtertype HEPA HEPA HEPA HEPA
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Accessoires
Afstandsbediening
Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 1 1 1 1
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
Afmetingen en gewicht
Hoogte 9.4 cm 9.6 cm 9.6 cm 9.7 cm
Breedte 35.0 cm 35.0 cm 35.0 cm 35.3 cm
Diepte 35.0 cm 35.0 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 3.6 kg 3.7 kg 3.2 kg 3.6 kg

Reviews

Consumenten reviews
4.5
★★★★★
★★★★★
2.738 reviews
Bol.com
5.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews
4.5
★★★★★
★★★★★
2.677 reviews
Onbekende bronnen
4.3
★★★★★
★★★★★
60 reviews

Vraag en Antwoord

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties

Accu

Maximale bedrijfstijd
120 min
Oplaadtijd
300 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
3200 mAh

Reiniging

Oppervlakte per accu
180 m2
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
2100 Pa
Maximale drempel hoogte
2.0 cm
Vermogen
33.0 w
Aantal modi
3
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0.2 l

Andere informatie

Volume stofreservoir
0.55 l
Mapping-Sensor
LDS
Filtertype
HEPA
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Nee

Features

Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja

Accessoires

Afstandsbediening
Nee

Vormgeving

Vorm
Rond
Aantal zijborstels
1

App-functionaliteit

Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja

Afmetingen en gewicht

Hoogte
9.4 cm
Breedte
35.0 cm
Diepte
35.0 cm
Gewicht
3.6 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL pl-PL
Klaus Bachmann

Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.
klaus@reoverview.nl

© 2020 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.