Robotstofzuiger: Spraakbesturing uitleg

Laatst bijgewerkt op: 01. februari 2023 door

Over spraakbesturing

Dankzij robotstofzuigers met spraakbesturing, is het mogelijk om de stofzuiger met spraakopdrachten te bedienen via een virtuele assistent, zoals Amazon Alexa of Google Assistant. Dit is een handige manier om de stofzuiger te bedienen en zeker als je liever geen afstandsbediening of smartphone-app gebruikt.

Om de spraakbesturing te gebruiken, moet je een geschikte virtuele assistent hebben, zoals Amazon Echo of Google Home. Daarnaast moet je de stofzuiger aan het apparaat koppelen met behulp van de juiste app of instellingen. Zodra de stofzuiger aan de virtuele assistent is gekoppeld kun je spraakopdrachten toepassen om het schoonmaken te starten of te stoppen, de schoonmaakinstellingen veranderen, of de status van de stofzuiger te controleren.

Een van de belangrijkste voordelen bij het gebruik van een robotstofzuiger met spraakbesturing, is dat je de stofzuiger handsfree kunt bedienen. Dit kan vooral handig zijn als je druk bent met andere taken, of als je een schoonmaaksessie wilt starten terwijl je niet thuis bent.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke spraakcommando’s die je met een robotstofzuiger kunt gebruiken variëren, afhankelijk van het model en de virtuele assistent die je gebruikt. Enkele veel voorkomende commando’s zijn: “begin met schoonmaken,” “stop met schoonmaken,” of “keer terug naar de basis.”

Hoeveel robotstofzuigers hebben spraakbesturing

Volgens onze gegevens biedt 87% van alle robotstofzuigers één of andere vorm van spraakbesturing aan, waardoor het een veel voorkomende functie is bij robotstofzuigers.

Robotstofzuigers die spraakbesturing aanbieden

Ja (87%)
Nee (13%)
mei 28, 2023
de-DE nl-NL da-DK

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.