Robotstofzuiger: App bediening uitleg

Laatst bijgewerkt op: 09. februari 2023 door

Over robotstofzuigers met app bediening

App bediening
App bediening

De meeste robotstofzuigers worden met een bijbehorende app geleverd, zodat je het schoonmaakproces vanaf je smartphone of ander apparaat kunt besturen en controleren. Deze apps zijn handig voor verschillende doeleinden, zoals het plannen van schoonmaaksessies, het instellen van reinigingsprogramma’s en het ontvangen van meldingen omtrent de status van het stofzuigen.

Een van de belangrijkste voordelen bij het gebruik van een robotstofzuiger met app is dat je de stofzuiger op afstand kunt bedienen en schoonmaaksessies op afstand kunt starten of stoppen. Dit is soms bijzonder handig als je niet thuis bent of als je een schoonmaaksessie wilt starten terwijl je op je werk bent. Om deze reden leveren veel robotstofzuigers geen afstandsbediening meer.

De app-functies voor robotstofzuigers verschillen nogal; geavanceerde robotstofzuigers beschikken over functies, zoals reinigingskaarten die je laten zien welke gebieden de robot heeft schoongemaakt en welke gebieden hij nog moet behandelen.

Hoeveel robotstofzuigers worden met een app geleverd?

Volgens onze gegevens is 91% van alle robotstofzuigers met app-bediening gebouwd, waardoor het een vrij gebruikelijke functie is.

Robotstofzuiger heeft app bediening

Ja (91%)
Nee (9%)
september 25, 2023

Hier vind je de beste robotstofzuigers met een app, en hier vind je de beste robotstofzuigers zonder app.

de-DE nl-NL da-DK

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.