Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

3.469 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,6)
2 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(3,8)

Prijzen

Amazon.nl € 270 Bekijk product
Bol.com 3 € 280
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor dierenhaar

Voor dierenhaar

Actieradius

Actieradius

12,0 m

Voor allergieën

Voor allergieën

Stof capaciteit

Stof capaciteit

4,5 l

Vermogen

Vermogen

550 w

Geluidsniveau

Geluidsniveau

64 dB

Alle specificaties »

Voordelen

 • Twee parkeer posities
 • Uitmuntende zuigkracht op harde vloeren
 • Aangenaam stil
 • Driedelig geïntegreerde accessoires
 • Zes krachtinstellingen via een voetschakelaar
 • Indicator voor het wisselen van de stofzak
 • Zwenkwielen en rubberen wielen met schokdempers
 • Hygiënische levenslange HEPA filter

Nadelen

 • Zwaar
 • Bezit geen parketborstel
 • De zuigkracht op tapijten kan worden verbeterd
caret-up caret-down

Specificaties

Energieverbruik
Vermogen
550 w
Jaarlijks energieverbruik
18,2 kWh
Filter
Filter
Airclean
Features
Geluidsniveau
64 dB
Stof capaciteit
4,5 l
Actieradius
12,0 m
Zuigkrachtregeling
Ja
Telescoopbuis
Ja
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Nee
Elektrische borstel
Nee
Combiborstel
Ja
Mini turboborstel
Nee
Turboborstel
Nee
Reliëfborstel
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
22,7 cm
Breedte
28,4 cm
Diepte
49,6 cm
Gewicht
8,2 kg
Geschikt voor
Tegen allergieën
Nee
Voor dierenharen
Nee

Specificatie vergelijking

november 26, 2022

Wie zou Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 moeten kopen

 • Wanneer je een eerste stofzuiger aanschaft en een schoonmaakapparaat met zak zoekt dat ongelooflijk stil maar krachtig is, dan is dit potentieel het beste model voor jou.
 • Het bezit een lange kabel om grote ruimten of grote huishoudens eenvoudig te reinigen zonder constant van oplaadpunten te wisselen.
 • Uitgerust met speciale functies, dit apparaat is ideaal geschikt voor personen die rugproblemen willen vermijden en in plaats hiervan moeiteloos plus comfortabel willen schoonmaken.

Wie zou geen Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 moeten kopen

 • Sla dit apparaat over als je voorkeur uit gaat naar handige, lichte stofzuigers en zeker als je telkens de trappen van je huis moet zuiveren.
 • Bekijk liever andere modellen van Miele die met een parketborstel worden geleverd als je delicate vloeren hebt liggen en aarzelt om dit zonder stofzuiger te reinigen.

Vonnis

Lynn
DOOR:
Lynn
Dit is ons oordeel van Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 10-08-2021

De Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 stofzuiger met zak bezit hoge kwaliteits- en standaard accessoires: een wisselbaar vloermondstuk dat ruimte bespaart, driedelige accessoires die netjes in het apparaat zitten opgeborgen, een meubelmondstuk, kierenmondstuk en een zachte afstofborstel. Vanwege zijn lange actieradius (het heeft namelijk een stroomkabel dat langer is dan de Miele Blizzard CX1’s) en een uitgebreide stofzak capaciteit is het ideaal om grote ruimten te zuiveren.

Zoals zijn naam wordt beschreven, heeft dit model een indrukwekkend stil geluid, waar je tijdens de operatie gewoon een gesprek kunt voeren of de telefoon kunt beantwoorden. Een stille comfortabele zuigervaring op iedere moment van de dag en zelfs laat op de avond, wordt mogelijk gemaakt dankzij het Silent Systeem Plus. Dit model heeft ook een geoptimaliseerd geluids-vloermondstuk en drie zachte rubberen wielen om een aangename stille operatie uit te voeren. De 360° krasbestendige rubberen zwenkwielen geven een stille vooruitgang wanneer het apparaat je door iedere kamer achtervolgt, een verhoogde wendbaarheid en beschermt bovendien delicate vloeren. Kortom, zeer vloer-vriendelijk!

Het bezit een rondom bevestigde meubel beschermstrip om muren en meubels te beschermen tegen onvoorziene krassen en beschadigingen, vanwege toevallige botsingen tijdens het schoonmaken. Dankzij zijn omvang is het eenvoudig te manoeuvreren, maar moeilijk op te tillen om via treden meerdere verdiepingen te zuiveren.

Het universele vloermondstuk werkt op alle soorten vloeren, plus het geeft een uitmuntende schoonmaakprestatie en een opmerkelijke zuiging op harde vloeren. Het heeft een hoge zuigkracht op tapijten, wat het moeilijker maakt om het apparaat voort te bewegen. Gelukkig kun je de zuigkracht naar een lager niveau brengen om dit dilemma op te lossen. Het bezit zes zuiginstellingen die met “plus” of “min” op de behuizing worden aangeduid en omringd zijn met pictogrammen. Daarnaast kun je eenvoudig de zuigkracht met je voet regelen en daarmee worden ook bepaalde rugproblemen bespaard. In tegenstelling tot de Classic C1 Junior PowerLine SBAF3 van Miele, heeft dit model een ergonomisch verstelbare telescoopbuis om rugvriendelijk te zuiveren en extra comfort te bieden aan consumenten.

Helaas bezit dit apparaat geen parketborstel en zal dus apart moeten worden aangeschaft. Dankzij de zuigkracht van het apparaat op alle soorten vloeren en ultrastille functies is het een goede kandidaat voor huishoudens met baby’s of geluidsgevoelige gezinsleden. De Hygiënische Lifetime Filter neemt niet veel onderhoud in beslag en vangt bovendien 99,98% van alle allergenen, mijten, pollen en fijne stofdeeltjes op. Dit is uiteindelijk een additioneel voordeel voor personen met astma en bepaalde aandoeningen bij luchtwegen.

Schrijf uw review van Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Prijs-kwaliteitverhouding
Geluidsniveau
Bouwkwaliteit
Kabellengte
Wendbaarheid
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,8)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,3)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Wendbaarheid
★★★★★
★★★★★
(4,7)
Kabellengte
★★★★★
★★★★★
(4,7)

Ranglijsten

Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 in vergelijking met andere producten

youtube

Bekijk eerst de Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3Deze uitvoering van Miele zal met zijn verschillende opzetstukken het schoonmaakwerk vereenvoudigen.

Energieverbruik

Dit toestel heeft een vermogen van 550 watt en de “C”energieklasse draagt bij aan een beter milieu. Verder zien we dat het jaarlijks energieverbruik op 18,2 kWh wordt vastgesteld en vervolgens komt de jaarlijkse energierekening uit op 4,1 euro. Trouwens, wist u dat de AEG VX9 het laagste energieverbruik heeft met een verbruik van 679 watt!

Reiniging

De reiniging voor het tapijt en harde vloeren wordt aangeduid in verschillende waardes. Zo heeft de tapijt klasse een “C” markering en de harde vloer komt weg met een “A” aanduiding. De gebruiker zal ook een actieradius van 12,0 meter ervaren met de Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 stofzuiger.

Filter

Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

Alle vuildeeltjes komen aan in een daarvoor bestemd reservoir, maar niet voordat het aan een filter wordt blootgesteld. De gebruikte filter bij deze uitvoering van Miele wordt aangeduid met de naam: Airclean. Verder heeft deze filter een “A” als genoteerde stof-emissieklasse.

Kenmerken

Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3

Men kan de zuigkracht handmatig regelen en dit toestel beschikt over een telescoopbuis dat verschillende laag en hoogstaand meubilair kan schoonmaken. Alle stofdeeltjes zullen uiteindelijk in een reservoir belanden dat soms moet worden geledigd. Dit gedeelte van de machine heeft een omvang van 4,5 Liter.

Hulpstukken en zuigmonden

Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3
We zien dat de combiborstel wordt toegepast op de verschillende oppervlakken, terwijl de meubelzuigmond speciaal is ontwikkeld om het meubilair te zuiveren van stofdeeltjes en haren. Verder is het kierenzuigmond ook aanwezig dat kan worden ingezet, als men de kieren moet stofzuigen en de zachte afstofborstel komt ten goede bij het stofferen van diverse delicate objecten. Bovendien kan dit alles kan worden weggewerkt in het opbergvak.

Overig

Geluidsniveau vergelijking

november 26, 2022

Het geluidsniveau van dit apparaat bedraagt 64 dB en men kan de parkeerstand gebruiken, mocht dit nodig zijn. Daarnaast beschikt dit toestel over zwenkwielen die vanuit rubber zijn vervaardigd, terwijl de behuizing van de Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 stofzuiger met kunststof is gefabriceerd. Er bevindt zich een stootrand op de machine om uw meubilair te beschermen.

Dimensie en gewicht

We zien dat de hoogte van dit apparaat op 22,7 cm is gesteld en het gewicht bedraagt 8,2 Kilogram. Verder heeft de breedte een afmeting van 28,4 cm en de diepte is gemaakt met een 49,6 cm als afmeting.

Prijs

Prijsvergelijking

november 26, 2022

De Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 ligt in de winkelschappen met een prijs ter hoogte van 270 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 Miele S 8340 Powerline SGDF3
Bosch BGB75X494
Naam Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3 Miele S 8340 Powerline SGDF3 Bosch BGB75X494
Cijfer
94
96
95
Positie Nr. 5 van 70 Nr. 1 van 70 Nr. 2 van 70
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
3468 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
10912 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
9095 reviews
Prijs € 270 € 304 € 273
caret-up caret-down Energieverbruik
Vermogen 550 w 890 w 650 w
Jaarlijks energieverbruik 18,2 kWh 34,0 kWh
caret-up caret-down Filter
Filter Airclean HEPA 13 HEPA 14
Wasbaar filter
caret-up caret-down Features
Geluidsniveau 64 dB 77 dB 69 dB
Stof capaciteit 4,5 l 4,5 l 5,0 l
Actieradius 12,0 m 12,0 m 15,0 m
Zuigkrachtregeling
Telescoopbuis
Bediening via handgreep
caret-up caret-down Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 22,7 cm 22,7 cm 27,5 cm
Breedte 28,4 cm 28,4 cm 32,0 cm
Diepte 49,6 cm 49,6 cm 48,0 cm
Gewicht 8,2 kg 8,2 kg 8,1 kg
caret-up caret-down Geschikt voor
Tegen allergieën
Voor dierenharen

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
3.469 reviews
Expert reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
1 Experts
Test reviews
3,4
★★★★★
★★★★★
1 Tests

caret-up caret-down Onze gebruikers

★★★★★
★★★★★
Prima stofzuiger
Voordelen: Zuigt prima. Is stil. Nadelen: rolt niet over eigen snoer. Blijft achter meubels hangen, voorkant onvoldoende rond.
2022-06-28
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(5)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(2)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4)
Wendbaarheid
★★★★★
★★★★★
(2)
Kabellengte
★★★★★
★★★★★
(5)

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,9
★★★★★
★★★★★
119 reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
1.530 reviews
Coolblue.nl
4,6
★★★★★
★★★★★
1.314 reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
92 reviews
Onbekende bronnen
4,8
★★★★★
★★★★★
414 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Goodhousekeeping.com
Datum: 02/2017
4,3
★★★★★
★★★★★

caret-up caret-down Test reviews

„Goed“
Stiftung Warentest
Editie: 02/2022
Gepubliceerd: 01/2022
Product: Plaats 2 van 7
3,4
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.