Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3

3.747 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,7)
1 Expert review
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Prijzen

Bol.com 299 €
Gratis verzending
Bekijk product
Amazon.nl 398 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor dierenhaar

Voor dierenhaar

Actieradius

Actieradius

12,0 m

Voor allergieën

Voor allergieën

Stof capaciteit

Stof capaciteit

4,5 l

Vermogen

Vermogen

890 w

Geluidsniveau

Geluidsniveau

76 dB

Alle specificaties »

Voordelen

 • Geurneutralisator AirClean filter
 • Indrukwekkende stofopname
 • Bumperstrip
 • Wordt met een Turboborstel geleverd
 • Zes vermogensinstellingen via voetbediening
 • Uitgebreide accessoires
 • Indicator voor stofzakvervanging
 • Ruimtebesparende ingebouwde accessoires

Nadelen

 • Bezit geen parketborstel
 • Dure zakken
 • Bij maximaal vermogen loopt het mondstuk op het tapijt vast
 • Lomp en moeilijk te dragen
caret-up caret-down

Specificaties

Energieverbruik
Vermogen
890 w
Jaarlijks energieverbruik
34,0 kWh
Filter
Filter
Airclean
Features
Geluidsniveau
76 dB
Stof capaciteit
4,5 l
Actieradius
12,0 m
Zuigkrachtregeling
Ja
Telescoopbuis
Ja
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Nee
Elektrische borstel
Nee
Combiborstel
Ja
Mini Turboborstel
Nee
Turboborstel
Ja
Reliëfborstel
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
22,7 cm
Breedte
28,4 cm
Diepte
49,6 cm
Gewicht
7,3 kg
Geschikt voor
Tegen allergieën
Nee
Voor dierenharen
Ja

Specificatie vergelijking

september 30, 2022

Wie zou Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 moeten kopen

 • De turboborstel levert uitmuntende schoonmaakresultaten op die zeker de verwachting van huishoudens met harige huisdieren nakomt.
 • Mocht je over een klein budget beschikken en op zoek zijn naar een doorsnee stofzuiger met bruikbare accessoires plus een geweldig zuigvermogen om al je schoonmaakproblemen op te lossen, dan heb je zojuist het beste schoonmaakapparaat gevonden.

Wie zou geen Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 moeten kopen

 • Deze stofzuiger is niet geschikt voor personen die gewend zijn aan makkelijk te ledigende stofzuigers.
 • Mocht je bovendien op zoek zijn naar een goedkoper hoogwaardig model voor je huis en daarbij geen dierenhaar hoeft op te zuigen, dan is de [gtin value="4002515824771" fallback="Miele Complete C3 EcoLine Black Diamond" een betere optie.
 • Vanwege zijn omvang en sterke maximale zuiging op tapijten waar het mondstuk vast loopt, is het apparaat moeilijk te bedienen voor ouderen en personen met rugklachten. Daarom is het beter om andere stofzuigermodellen te bekijken.

Vonnis

Lynn
DOOR:
Lynn
Dit is ons oordeel van Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 10-08-2021

De Miele Complete C3 Cat & Dog PowerLine SGEF3 heeft een robuust, goed vervaardigde vormgeving dat speciaal geschikt is om haar en pluis efficiënt weg te werken. Het apparaat staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, maar levert daarnaast ook een indrukwekkende schoonmaakprestatie en geweldige zuiging aan op tapijten en harde vloer. Dit apparaat is efficiënter dan zijn voorganger en dat zelfs met een gereduceerd vermogen van 890 Watt. De stofzuiger heeft zes vermogensinstellingen die je zonder te bukken met een voet bediend. Mocht het mondstuk per ongeluk vanwege een te hoge zuiginstelling vastlopen, dan kun je het vermogen naar een lagere instelling verzetten.

Deze gebruiksvriendelijke stofzuiger heeft trouwens een grote stofzakcapaciteit dat niet vaak hoeft te worden vervangen (hoewel toch vrij duur) en een groot werkbereik, dat geschikt is voor het reinigen van grote ruimten plus verschillende kamers zonder van stopcontact te wisselen. Het wordt met accessoires geleverd die makkelijk te bevestigen zijn, om vervolgens het schoonmaakproces te versnellen. In de uitgebreide accessoires is er een praktische turboborstel te vinden, die geweldig dierenhaar van langharige huisdieren verwijderd en lang plus dik hoofdhaar van het tapijt. Dit intelligente design is overigens ruimtebesparend en geeft geen gedoe bij het kwijtraken van kleine accessoires.

Het schoonmaakapparaat werkt perfect bij het grondig verwijderen van haar. Om de uitmuntende conditie van de borstel te behouden en om effectief de omringende ruimten te reinigen, is het een goed idee om het haar van tijd tot tijd bij te werken, zodat het niet vastloopt. Op deze manier ervaar je telkens een onbezorgde schoonmaakbeurt. Het heeft functionele hulpstukken waarmee je kan genieten van een stofvrij en haarvrij huishouden terwijl je een schonere lucht krijgt via de aangewezen Active AirClean-filtratie, een functie die helpt bij het elimineren van geur voor schone binnenlucht.

Daarnaast wordt het met 360 graden draaiende wielen geleverd, die het apparaat makkelijk laat voortbewegen. Dankzij de beschermende bumperstrip kun je de stofzuiger eenvoudig laten reinigen en daarbij krasvrije muren en meubilair behouden. Toch is het gewicht een nadeel, want het apparaat is zwaar en moeilijk verplaatsbaar tijdens het reinigen van de trap.

De indrukwekkende zuigkracht van het apparaat, speciaal bij het verwijderen van haar, de efficiënte prestatie op de verschillende vloer en de talloze accessoires voor een uitmuntende schoonmaak passeren de minimale nadelen van deze stofzuiger.

Schrijf je review van Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Prijs-kwaliteitverhouding
Geluidsniveau
Bouwkwaliteit
Kabellengte
Wendbaarheid
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,3)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,3)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,8)
Wendbaarheid
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Kabellengte
★★★★★
★★★★★
(4,8)

Ranglijsten

Resultaten

Beste stofzuiger met zak voor dierenhaar
Beste stofzuiger voor dierenhaar

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 in vergelijking met andere producten

youtube

Bekijk eerst de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3De stofzuiger met zak is speciaal ontworpen om de dierenharen weg te werken en is erg makkelijk in de bediening.

Energieverbruik

De Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline SGEF stofzuiger met zak heeft een vermogen van 890 W, terwijl het gemiddelde energieverbruik van stofzuigers met zak op 676 W staat. Het jaarlijks energieverbruik kan uitkomen tot een maximum van 34,0 kWh en met dit gegeven bedraagt de jaarlijkse energierekening 7,8 euro. Verder zien we dat de netwerkkabel een Voltage heeft van 220-240 V.

Reiniging

Als we gaan bekijken hoe de verschillende klasse worden aangeduid, dan zien we dat de machine gemarkeerd wordt met een “C” aanduiding voor het tapijt te reinigen. Daarnaast heeft het een “A” waardering gekregen voor de reinigingsklasse op harde vloeren. Ook is de bewegingsvrijheid met 12 meter in lengte gefabriceerd en men kan de hardnekkige dierenharen via de 2 kopstukken (turbo en universeel) makkelijk verwijderen.

Filter

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3
Als we in de binnenkant van de machine gaan kijken dan komen we een Airclean filter tegen die met een “B” stof-emissieklasse verschillende stofdeeltjes tegenhoudt.

Kenmerken

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3

Dit apparaat heeft een maximaal geluidsvermogen dat wordt aangeduid met 76 dB als deze in een actieve stand verkeert. Verder komen alle stofdeeltjes aan in een stof opvangbak dat 4,5 Liter groot is. Daarnaast kan de gebruiker de zuiging handmatig instellen om de moeilijke vlekken en haren weg te werken. Ook is de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine stofzuiger voorzien van een telescoopbuis.

Hulpstukken en zuigmonden

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3
De diverse borstels hebben allemaal hun eigen werking en kunnen worden bevestigd op de steel om het werk te vergemakkelijken. De combiborstel kan op verschillende oppervlakken worden toegepast en de turboborstel maakt het mogelijk om dierenharen te verwijderen. Verder is de kierenzuigmond ook aanwezig die als functie heeft om tussen spleten en nauwe gedeeltes van het meubilair te stofzuigen. De zachte afstofborstel komt ten goede voor het behandelen van de kostbare objecten in de woonkamer en dit alles kan makkelijk worden opgeborgen in het daarvoor bestemde opbergvak.

Overig

Geluidsniveau vergelijking

september 30, 2022

Deze machine is met kunststof vervaardigd en de stofzuigerslang heeft dezelfde afwerking, terwijl de wielen van rubber zijn gemaakt. Men kan dit toestel ook in een parkeerstand laten staan, plus de zwenkwielen zullen positief bijdragen aan de eenvoudige navigatie. Ook beschikt dit apparaat over een stootrand en de anti-knik stofzuigerslang zal de levensduur van dit onderdeel verlengen.

Dimensie en gewicht

De hoogte van deze machine wordt afgemeten op 22,7 cm en het gewicht staat op 7,3 Kilogram. De breedte heeft een lengte van 28,4 cm en de diepte wordt genoteerd op 49,6 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

september 30, 2022

De aanschafprijs van de Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine stofzuiger heeft een prijs van 299 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 Miele S 8340 Powerline SGDF3
Bosch BGB75X494
Naam Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine SGEF3 Miele S 8340 Powerline SGDF3 Bosch BGB75X494
Cijfer
95
96
95
Positie Nr. 3 van 76 Nr. 1 van 76 Nr. 2 van 76
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
3747 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
10660 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
8872 reviews
Prijs 299 € 304 € 226 €
caret-up caret-down Energieverbruik
Vermogen 890 w 890 w 650 w
Jaarlijks energieverbruik 34,0 kWh 34,0 kWh
caret-up caret-down Filter
Filter Airclean HEPA 13 HEPA 14
Wasbaar filter
caret-up caret-down Features
Geluidsniveau 76 dB 77 dB 69 dB
Stof capaciteit 4,5 l 4,5 l 5,0 l
Actieradius 12,0 m 12,0 m 15,0 m
Zuigkrachtregeling
Telescoopbuis
Bediening via handgreep
caret-up caret-down Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini Turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 22,7 cm 22,7 cm 27,5 cm
Breedte 28,4 cm 28,4 cm 32,0 cm
Diepte 49,6 cm 49,6 cm 48,0 cm
Gewicht 7,3 kg 8,2 kg 8,1 kg
caret-up caret-down Geschikt voor
Tegen allergieën
Voor dierenharen

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,7
★★★★★
★★★★★
3.747 reviews
Expert reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
1 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,8
★★★★★
★★★★★
57 reviews
4,7
★★★★★
★★★★★
1.638 reviews
4,7
★★★★★
★★★★★
312 reviews
Coolblue.nl
4,6
★★★★★
★★★★★
371 reviews
Onbekende bronnen
4,9
★★★★★
★★★★★
1.369 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Goodhousekeeping.com
Datum: 02/2018
4,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.