Miele Complete C3 Allergy SGJP3 Stofzuiger met zak

Reoverview.nl
92/100
Goed
136 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)

Prijzen

Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Vermogen

Vermogen

550 w

Stof capaciteit

Stof capaciteit

4.5 l

Actieradius

Actieradius

12.0 m

Geluidsniveau

Geluidsniveau

72 dB

Voordelen

EcoComfort handvat
HEPA Luchtreinigingsfilter
Indicator voor filterwisseling
Hoge Kwaliteits- accessoires

Nadelen

Luidruchtig
Zwaar
Heeft geen Turbo Borstel

Wie zou Miele Complete C3 Allergy SGJP3 moeten kopen

  • Wanneer de inhoud van de stofzuigerzak belangrijk voor je is, dan is dit een topkeuze omdat het een grote stofzak-inhoud heeft.
  • Beleef moeiteloos stofzuigen, want dankzij zijn grote actieradius is hij geschikt om grote ruimten schoon te maken zonder van stopcontact te wisselen.
  • De veelzijdigheid, gebruiksgemak en intelligente functies van deze stofzuiger, met name de Comfort Telescopische buis dat met een veiligheidsslot afgesteld kan worden tot de gewenste lengte, zijn ideaal voor ouderen.

Wie zou geen Miele Complete C3 Allergy SGJP3 moeten kopen

  • Als je verwacht dat dit reinigingsapparaat licht en handig is, zal zijn gewicht je misschien niet tevreden stellen, dus het is aan te raden om andere beschikbare modellen te bekijken.
  • Je zult deze uit je lijst met opties moeten schrappen, wanneer je huisdieren hebt en regelmatig dierenhaar moet opruimen, omdat het namelijk geen turboborstel heeft.

Vonnis

Lynn
Geschreven door:
Lynn
Dit is ons oordeel van Miele Complete C3 Allergy SGJP3 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 12-03-2021

De Miele Complete C3 Allergy EcoLine SGJP3 heeft een stofzak-volume van 4,5-liter en een 12-meter actieradius dat een moeiteloos schoonmaak verzekert bij grote kamers of ruimten zonder vaak van stopcontact te wisselen. Deze stofzuiger maakt niet alleen indruk met zijn optimale reinigingsresultaat, zelfs op lage kracht, maar vooral met de unieke functies aangevuld met praktische accessoires van hoge kwaliteit.

Stofzuigen zonder te bukken, is extra comfortabel en makkelijk geworden. Met dank aan de Ergonomische Telescopische buis en klik-sluitsysteem dat snel tot de gewenste lengte afgestemd kan worden. Een bijkomend gemak is dat de kabel opgerold kan worden met een voetschakelaar zonder enige pijn of te bukken. Zijn functionele EcoComfort handvat is ontworpen om opmerkelijk gebruiksvriendelijk te zijn, omdat het over een ingebouwde zuigborstel beschikt, waarmee je snel schoonmaakt als je haast hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over statische apparaten tijdens het schoonmaken. Met een buitengewoon klein metalen draadje in de handgreep, ben je ervan verzekerd dat statische ontlading tussen de gebruiker en het apparaat voorkomen wordt.

Voor maximale hygiëne en een veilige thuisomgeving, is het uitgerust met een HEPA Luchtreinigingsfilter dat allergenen en fijne stof opvangt. Dit model biedt niet alleen veiligheid voor gebruikers, maar beschermt ook meubels en huishoudelijke apparatuur van krassen tijdens toevallige botsingen, dankzij zijn meubilair-beschermende strip.

Schrijf je review van Miele Complete C3 Allergy SGJP3

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Prijs-kwaliteitverhouding
Geluidsniveau
Bouwkwaliteit
Kabellengte
Wendbaarheid
Toon meer

Ranglijsten

Miele Complete C3 Allergy SGJP3 in vergelijking met andere producten

Beschrijving

Miele Complete C3 Allergy SGJP3Deze stofzuiger met zak kan op ieder moment van de dag worden ingezet om de diverse ondergronden te zuiveren van stofdeeltjes en dierenharen.

Energieverbruik

Energieverbruik vergelijking

mei 5, 2021

Dit apparaat heeft een jaarlijks energieverbruik van 20,2 kWh en zal met een “A+” notering in de energieklasse behoorlijk scoren. Daarnaast produceert deze stofzuiger met zak een vermogen ter grootte van 550 W en zal de jaarlijkse energierekening uitkomen op 4,6 euro. Het is een vermelding waard, dat het gemiddelde vermogen van alle andere stofzuigers met zak op 666 Watt staat.

Reiniging

Actieradius vergelijking

mei 5, 2021

Men kan goed aan het werk gaan met deze machine want het heeft een bewegingsvrijheid van 12,0 meter en het kan met zijn volume-inhoud ter grootte van 4,5 Liter heel wat vuil naar binnen werken.

Filter

Miele Complete C3 Allergy SGJP3

De AIrClean filter zal de kleinste vuildeeltjes tegenhouden om een zuivere lucht weer naar buiten te blazen. Tevens is dit apparaat geschikt voor mensen die last hebben van een stofallergie.

Kenmerken

Miele Complete C3 Allergy SGJP3

De gebruiker kan de verschillende lengtematen van de telescoopbuis instellen dat vervolgens op diverse hoogtes kan worden gebruikt. Ook is de zuigkrachtregeling af te stellen om de bepaalde ondergronden zo goed mogelijk te zuiveren en het maximale geluidsvermogen bedraagt 72 dB.

Hulpstukken en zuigmonden

Miele Complete C3 Allergy SGJP3

Als we de verpakkingsdoos openen van de Miele Complete C3 Allergy SGJP3 stofzuiger met zak dan komen we de combiborstel tegen die breed inzetbaar is op verschillende oppervlakken. Daarnaast kan het kierenzuigmond worden toegepast om het automeubilair te zuiveren van debris. Ook is het meubelzuigmond terug te vinden dat diverse stoelen kan zuiveren en alles kan netjes worden opgeborgen in het opbergvak.

Overig

Geluidsniveau vergelijking

mei 5, 2021

Men kan dit toestel op elk gegeven moment in een parkeerstand zetten en dankzij de zwenkwielen zal dit toestel erg makkelijk worden voortbewogen. Verder is er een stootrand aanwezig op dit apparaat en de anti-knikstofzuigerslang zal positief bijdragen aan een langere levensduur van dit onderdeel. Bovendien is de Miele Complete C3 Allergy SGJP3 stofzuiger met zak van kunststof gefabriceerd, terwijl de wielen van rubber zijn gemaakt.

Dimensie en gewicht

De hoogte is afgesteld op 22,7 cm en het gewicht bedraagt 8,2 Kilogram. Daarnaast heeft het een breedte van 28,4 cm en de diepte heeft een lengtemaat van 49,6 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

mei 5, 2021

Op dit moment ligt de Miele Complete C3 Allergy SGJP3 stofzuiger met zak in de winkel voor een prijs van 299 euro.

Vergelijking

Productinformatie
Miele Complete C3 Allergy SGJP3 Miele S 8340 Powerline SGDF3 Miele Complete C3 PowerLine Pure Red SGDF3 Miele Complete C3 Comfort SGMP3
Naam Miele Complete C3 Allergy SGJP3 Miele S 8340 Powerline SGDF3 Miele Complete C3 PowerLine Pure Red SGDF3 Miele Complete C3 Comfort SGMP3
Cijfer 92/100 96/100 96/100 96/100
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
136 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
6553 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
943 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
206 reviews
Prijs 299 € 299 € 219 € 305 €
Energieverbruik
Energieklasse
Vermogen 550 watt 890 watt 890 watt 550 watt
Jaarlijks energieverbruik 20.2 kWh 34.0 kWh 20.2 kWh
Reiniging
Tapijtreinigingsklasse C C
Reinigingsklasse harde vloeren A A
Filter
Stofemissieklasse B B
Filter Airclean Airclean Airclean
Features
Geluidsniveau 72 dB 77 dB 77 dB 72 dB
Stof capaciteit 4.5 liter 4.5 liter 4.5 liter 4.5 liter
Actieradius 12.0 meter 12.0 meter 12.0 meter 12.0 meter
Zuigkrachtregeling Yes Yes Yes Yes
Telescoopbuis
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini Turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
Afmetingen en gewicht
Hoogte 22.7 cm 22.7 cm 22.7 cm 22.7 cm
Breedte 28.4 cm 28.4 cm 28.4 cm 28.4 cm
Diepte 49.6 cm 49.6 cm 49.0 cm 49.6 cm
Gewicht 8.2 kg 8.2 kg 7.26 kg 8.2 kg

Reviews

Consumenten reviews
4.6
★★★★★
★★★★★
136 reviews
4.8
★★★★★
★★★★★
9 reviews
4.7
★★★★★
★★★★★
29 reviews
4.6
★★★★★
★★★★★
80 reviews
4.5
★★★★★
★★★★★
16 reviews
Mediamarkt.de
4.5
★★★★★
★★★★★
2 reviews

Vraag en Antwoord

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties

Energieverbruik

Vermogen
550 w
Jaarlijks energieverbruik
20.2 kWh

Reiniging

Filter

Filter
Airclean

Features

Geluidsniveau
72 dB
Stof capaciteit
4.5 l
Actieradius
12.0 m
Telescoopbuis
Ja

Zuigmonden

Afmetingen en gewicht

Hoogte
22.7 cm
Breedte
28.4 cm
Diepte
49.6 cm
Gewicht
8.2 kg
de-DE nl-NL
Klaus Bachmann

Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.
klaus@reoverview.nl

© 2020 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.