Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 Stofzuiger zonder zak

Reoverview.nl
93/100
Goed
1.814 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,6)
2 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,4)

Prijzen

Coolblue.nl
Gratis verzending
326 € Bekijk product
Wehkamp.nl 386 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Vermogen

Vermogen

890 w

Stof capaciteit

Stof capaciteit

2.0 l

Actieradius

Actieradius

11.0 m

Geluidsniveau

Geluidsniveau

76 dB

Alle specificaties »

Voordelen

Hoge zuigkracht
Stabiele mobiliteit met zijn vier draaiende zwenkwielen
Met thermische bescherming dat tegen overhitting beschermd
Power Dial bediening om gemakkelijk de zuigkracht in te stellen
Hygiënisch en hoogwaardige economische HEPA AirClean permanente filter
Geen accessoire wordt misplaatst met de gemakkelijke Onboard opslagruimte voor de drie kleine hulpstukken
Turboborstel dat efficiënt pluizen en dierenhaar opneemt

Nadelen

Duur
Zwaargewicht
Luidruchtig
Extreem lomp
Niet een budget-vriendelijk hishoud apparaat
Het turbomondstuk is moeilijk schoon te maken en kan niet worden geopend
Bezit geen zuigkracht-regelaar in de handgreep

Wie zou Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 moeten kopen

  • Gebaseerd op hoe efficiënt het de stofallergieën, mijten en kleine stofdeeltjes filtert, is het ideaal voor personen met astma en andere stofallergieën of als je gewoonweg een beter hygiënische huisomgeving wilt verkrijgen tijdens de stofzuigerbeurt.
  • Het garandeert een sterk zuigvermogen en is speciaal ontwikkeld voor het zorgeloos verwijderen van dierenhaar zodat het geschikt is voor huisdiereneigenaren met kortharige huisdieren.

Wie zou geen Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 moeten kopen

  • Deze stofzuiger vanwege zijn gewicht is niet de beste schoonmaakpartner voor senioren of ouderen.
  • Dit model is niet betaalbaar als je op je budget moet letten. Voor huishoudens die van tijd tot tijd zorgeloos dierenhaar moeten verwijderen, is het beter om de goedkopere Miele Blizzard CX1 PowerLine SKRF3 in vergelijking tot dit toestel te bekijken.
  • Het is met een turbomondstuk uitgevoerd, toch zul je nogmaals moeten nagaan om deze stofzuiger aan te schaffen als je langharig huisdieren bezit. Het kan namelijk voorkomen dat je ontevreden bent met zijn limitatie om langharige huisdieren te behandelen.

Vonnis

Lynn
DOOR:
Lynn
Dit is ons oordeel van Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 02-05-2021

De Miele Blizzard XC1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 bezit geweldige schoonmaakresultaten op alle soorten vloeren, inclusief tapijten met een actieradius om meerdere grotere ruimten en huishoudens te zuiveren. Er zijn talloze betaalbaardere zakloze modellen, maar dit model van Miele bezit uitmuntende functies dat niet alleen personen met stofallergieën, maar ook huisdiereneigenaren tevreden stelt. De HEPA AirClean filter is kostenbesparend, want het gaat een heel leven mee. Het vangt effectief 99,99% van alle stofdeeltjes, allergenen, mijten en pollen op.

De meeste zakloze stofzuigers bezitten maar één compartiment om fijne en grove stofdeeltjes te behouden. Toch valt de Miele Blizzard op, vanwege zijn geregelde en gereinigde transparante container dat tot aan grote vuildeeltjes behoudt. Bovendien heeft het ook een aparte afgezekerde ruimte voor klein stof, zodat er geen kleine stofdeeltjes in de lucht weer terecht komen. Het slim ontworpen kleine gedeelte is eenvoudig verwijderbaar en makkelijk te reinigen. Het ComfortClean-licht van het apparaat zal iedere zes maanden oplichten om aan te geven dat het gereinigd moet worden. Spoel het met water af om stofwolken te verwijderen of om stof in de ruimte los te laten. Laat de filter 24 uur drogen en daarna kun je het herbruiken.

De actieradius is perfect om grotere ruimten te zuiveren vanwege zijn vier 360-graden draaiende wielen, die bovendien soepeler bewegen ten opzichte van andere bekende merken. De lompe vormgeving is een minpunt, met name bij het optillen en dragen op trappen. Huisdiereneigenaren zijn erg tevreden met de hoedanigheid van het turbomondstuk dat dierenhaar en pluizen opneemt. Toch is het jammer dat dit stuk accessoire niet kan worden geopend om te reinigen. Als je langharige huisdieren bezit, is het opmerkelijk dat de vacht van langharige dieren soms in het mondstuk terechtkomt, maar met een schaar kan dit via de bodemopening worden verwijderd. Voor een efficiënte onbezorgde reiniging bezit dit gebruiksvriendelijke schoonmaakapparaat drie ingebouwde accessoires: stofborstel, meubelmondstuk en kierenzuigmondstuk zoals bij andere stofzuigers van Miele om de kleine hulpstukken te beschermen als ze niet worden gebruikt. Op het gebied van duurzaamheid en praktische functies, is het een veelzijdig dagelijks te gebruiken schoonmaakapparaat. Met name voor ouders die met huisdieren leven en bij personen met stofallergieën.

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline SKCF3 vs. Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3 caret-up caret-down

Voordelen

Uitgerust met een turboborstel

Nadelen

Zwaarder
Duurder

De Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline SKCF3 heeft een HEPA AirClean lifetime filter en bezit meerdere uitgebreide accessoires die aan de dagelijkse schoonmaakbehoeften voldoen. Het bezit een turboborstel dat effectief pluis en dierenhaar verwijdert, zodat het beter is voor huishoudens met huisdieren dan de Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3. De Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3 heeft een hygiënische Lifetime filter en is goedkoper, want het bezit alleen standaard hulpstukken.

Schrijf je review van Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Prijs-kwaliteitverhouding
Geluidsniveau
Bouwkwaliteit
Kabellengte
Wendbaarheid
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,0)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,8)
Wendbaarheid
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Kabellengte
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Ranglijsten

Resultaten

Beste stofzuiger zonder zak
Beste stofzuiger zonder zak voor dierenhaar

Bekijk eerst de Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3Deze machine is vooral doeltreffend bij het verwijderen van de dierenharen bij u thuis.

Energieverbruik

Energieverbruik vergelijking

december 8, 2021

De Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 stofzuiger zonder zak heeft in de energieklasse een “C” notering behaalt en zal met een vermogen ter grootte van 890 W bij u thuis stofzuigen. Het jaarlijkse energieverbruik staat op 34,1 kWh, terwijl het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik van alle andere stofzuigers zonder zak op 27 kWh ligt! Met deze gegevens komt de jaarlijkse energierekening uit op een bedrag van 7,8 euro.

Reiniging

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3
Als de dierenharen worden verwijderd van het tapijt en andere ondergronden zien we dat de maximale stofcapaciteit aan 2,0 Liter zit. Daarnaast heeft dit apparaat een “B” waardering gekregen in de tapijtreinigingsklasse en voor dezelfde reiniging, maar voor de harde vloer scoort dit toestel een “A”. Verder kan er worden gestofzuigd met een maximale actieradius van 11,0 meter.

Actieradius vergelijking

december 8, 2021

Filter

Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3

De Airclean filter wordt bij deze variant van Miele gebruikt om de kleinere deeltjes tegen te houden en de machine heeft een “A” markering gekregen in de stof-emissieklasse.

Kenmerken

De stofzuiger zonder zak heeft een geluidsniveau van 76 dB en men kan de telescoopbuis verstellen. Daarnaast is ook de zuigkrachtregeling instelbaar.

Hulpstukken en zuigmonden

De verpakkingsdoos beschikt over het bekende kierenzuigmondstuk om tussen banken en nauwe spleten te stofzuigen. Ook treffen we het meubelzuigmond tegen en zal de turboborstel de meest hardnekkige dierenharen verwijderen. Dan is er ook een zuigmond SBD 660-3 ecoTeQ aanwezig dat speciaal ontworpen is voor deze machine om het tapijt ten goede te doen.

Overig

Geluidsniveau vergelijking

december 8, 2021

De stofzuiger zonder zak maakt gebruik van het snoeroprolsysteem dat eenvoudig het snoer opbergt in de opslagruimte. Bovendien is de slang en de machine van kunststof vervaardigd, terwijl de wielen van rubber zijn gemaakt. Deze zwenkwielen maken de voortgang van dit toestel eenvoudig en er is tevens ook een stootrand aanwezig. Verder zal de antiknik-stofzuigerslang extra hulp bieden bij de vele bewegingen die de gebruiker maakt tijdens de stofzuigerbeurt.

Dimensie en gewicht

De hoogte van dit apparaat staat vast op 31,0 cm en de breedte heeft dezelfde afmeting. Het gewicht wordt met 8,6 Kilogram vastgesteld en de diepte heeft een lengte-afmeting van 51,5 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

december 8, 2021

De Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 stofzuiger zonder zak heeft op dit moment een winkelwaarde van 326 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 AEG LX9-3-ÖKO Philips FC9729/09
Naam Miele Blizzard CX1 Cat&Dog PowerLine SKCF3 AEG LX9-3-ÖKO Philips FC9729/09
Cijfer
93
93
92
Positie Nr. 1 van 45 Nr. 2 van 45 Nr. 3 van 45
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
1814 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
226 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
1063 reviews
Prijs 326 € 239 € 148 €
caret-up caret-down Energieverbruik
Vermogen 890 w 650 w 650 w
Jaarlijks energieverbruik 34.1 kWh 24.0 kWh 28.0 kWh
caret-up caret-down Reiniging
Tapijtreinigingsklasse B C
Reinigingsklasse harde vloeren A A
caret-up caret-down Filter
Filter Airclean Allergy Plus Allergy filter
caret-up caret-down Features
Geluidsniveau 76 dB 72 dB 76 dB
Stof capaciteit 2.0 l 1.6 l 2.0 l
Actieradius 11.0 m 12.0 m 10.0 m
Zuigkrachtregeling
Telescoopbuis
caret-up caret-down Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini Turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 31.0 cm 30.8 cm 29.2 cm
Breedte 31.0 cm 29.6 cm 29.2 cm
Diepte 51.5 cm 43.7 cm 50.5 cm
Gewicht 8.6 kg 7.7 kg 5.5 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
1.814 reviews
Expert reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
2 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

Mediamarkt.de
5,0
★★★★★
★★★★★
11 reviews
Otto.de
4,8
★★★★★
★★★★★
389 reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
723 reviews
Coolblue.nl
4,5
★★★★★
★★★★★
568 reviews
Bol.com
4,4
★★★★★
★★★★★
48 reviews
4,0
★★★★★
★★★★★
45 reviews
Onbekende bronnen
4,7
★★★★★
★★★★★
30 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Goodhousekeeping.com
Datum: 02/2018
4,4
★★★★★
★★★★★
Trustedreviews.com
Datum: 06/2017
4,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Energieverbruik
Vermogen
890 w
Jaarlijks energieverbruik
34.1 kWh
Reiniging
Tapijtreinigingsklasse
B
Reinigingsklasse harde vloeren
A
Filter
Stofemissieklasse
A
Filter
Airclean
Features
Geluidsniveau
76 dB
Stof capaciteit
2.0 l
Actieradius
11.0 m
Zuigkrachtregeling
Ja
Telescoopbuis
Ja
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Nee
Elektrische borstel
Nee
Combiborstel
Nee
Mini Turboborstel
Nee
Turboborstel
Ja
Reliëfborstel
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
31.0 cm
Breedte
31.0 cm
Diepte
51.5 cm
Gewicht
8.6 kg
de-DE en-GB it-IT nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.