Miele steelstofzuigers

products 8 producten vergelijken
Consumenten reviews 3.417 Consumenten reviews

Welke steelstofzuiger van Miele is de beste? We hebben 8 steelstofzuigers van Miele met elkaar vergeleken en ze beoordeeld met een score van 0 – 100, op basis van 3.417 gebruikersrecensies.

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Merk caret
filterFilter
 1. De beste
  1

  Miele Triflex HX2 Flash
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Bol.com 3 € 549
  Coolblue.nl € 549
  2in1 steelstofzuiger
  Tegen allergieën
  60 minuten max. gebruikstijd
  Verwisselbare batterij
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 57 reviews
 2. De beste voor dierenhaar
  Miele Triflex HX2
  Cijfer
  80/100
  Bevredigend
  2in1 steelstofzuiger
  Voor dierenharen
  60 minuten max. gebruikstijd
  Verwisselbare batterij
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 761 reviews
 3. Miele Triflex HX1 Pro SMML0
  Cijfer
  80/100
  Bevredigend
  2in1 steelstofzuiger
  Tegen allergieën
  Accus: 2
  60 minuten max. gebruikstijd
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 723 reviews
 4. Miele Triflex HX2 Cat & Dog
  Cijfer
  80/100
  Bevredigend
  2in1 steelstofzuiger
  Voor dierenharen
  60 minuten max. gebruikstijd
  Verwisselbare batterij
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 542 reviews
 5. De goedkoopste
  Miele Triflex HX1 Cat & Dog SMML0
  Cijfer
  80/100
  Bevredigend
  2in1 steelstofzuiger
  Voor dierenharen
  Tegen allergieën
  60 minuten max. gebruikstijd
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 432 reviews
 6. 6

  Miele Triflex HX2 Sprinter
  Cijfer
  80/100
  Bevredigend
  Bol.com 3 € 629
  Coolblue.nl € 629
  2in1 steelstofzuiger
  Tegen allergieën
  Accus: 2
  60 minuten max. gebruikstijd
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 114 reviews
 7. 7

  Miele Triflex HX2 Pro
  Cijfer
  78/100
  Bevredigend
  Bol.com 3 € 895
  EP.nl € 939
  2in1 steelstofzuiger
  Accus: 2
  60 minuten max. gebruikstijd
  Verwisselbare batterij
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,9) 700 reviews
 8. 8

  Miele Triflex HX2 Racer
  Cijfer
  78/100
  Bevredigend
  Deal Alert
  Bol.com 3 € 649
  Deal Alert
  Coolblue.nl € 687
  2in1 steelstofzuiger
  Voor dierenharen
  Tegen allergieën
  Accus: 2
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,9) 88 reviews

Over Miele

Carl Miele richtte Miele in 1899 op te Gutersloh, Duitsland. Het doel van Miele is het vervaardigen en verkopen van duurzame producten met een hoge kwaliteit. Dit wordt bereikt door middel van economische en ecologisch compatibele processen die een hoog niveau van prestaties, veiligheid en efficiëntie laten zien en het milieu zo min mogelijk belasten. Miele produceert stofzuigers, wasmachines, stoomstrijkijzers, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, wijnkoelers, diepvriezers en koffiesystemen.

Met het volgende hulpmiddel kun je de draadloze steelstofzuigers van Miele vergelijken met de draadloze steelstofzuigers van andere merken:

september 29, 2023
 • Gepatenteerd 3-in-1 ontwerp: Het is een innovatieve functie die veel flexibiliteit en gemak biedt, want hiermee zijn drie machines te combineren. Door de motor aan de onderkant te plaatsen kan hij eenvoudig in een traditionele stofzuiger worden veranderd. Als alternatief kan hij tot een verlengde stofzuiger worden omgebouwd, door de motor bovenaan te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de stofzuiger tot een handstofzuiger om te vormen als de motor afzonderlijk wordt gebruikt. Zo wordt de Miele draadloze steelstofzuiger nog gebruiksvriendelijker, omdat hij perfect kan inspelen op verschillende schoonmaakbehoeften.
 • De Miele draadloze steelstofzuiger kan in de volgende standen worden geconfigureerd:
  • Reach Mode: Deze stand biedt het maximale bereik met de langste verlenging, omdat de voedingseenheid in het bovenste gedeelte is geplaatst. Met deze stand wordt de stofzuiger een multifunctioneel apparaat en kunnen zelfs lastige plekken moeiteloos worden schoongemaakt. Hiermee kun je onder platte meubels stofzuigen of stof en spinnenwebben van het plafond verwijderen.
  • Comfort-stand: In deze stand bevindt de motor zich aan de onderkant, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. Doordat het zwaartepunt onderaan ligt, is hij lichter te manoeuvreren en glijdt de machine moeiteloos over de vloer voor een comfortabelere schoonmaakervaring. Het apparaat is bij uitstek geschikt om regelmatig grote oppervlakken te reinigen. Het apparaat heeft namelijk ook een parkeerfunctie, mocht je tussendoor even een pauze willen inlassen. Bovendien schakelt de elektroborstel automatisch uit wanneer de parkeerfunctie wordt geactiveerd en blijft de stofzuiger veilig rechtop staan. Zo wordt er geen energie verspild, want hij schakelt zich gewoon automatisch weer in als de parkeerfunctie is uitgeschakeld.
  • Compacte modus: Deze stand is bijzonder handig om snel kleine plekken en krappe ruimtes schoon te maken, waar grotere stofzuigers niet bij kunnen. Doordat de voedingseenheid zich losmaakt van de zuigbuis en de elektroborstel, functioneert hij zelfstandig als handmachine. Bovendien is de stofzuiger in deze stand bijzonder licht, maar blijft hij toch efficiënt schoonmaken.
 • Vortex Technologie: Dit is een functie met een motor die een uiterst krachtige zuigkracht genereert, vooral in combinatie met de XXL-elektroborstel en perfect gestroomlijnde luchtstroom. Het vergemakkelijkt de effectieve scheiding van fijnstof en grover vuil; het grove vuil gaat direct in de transparante stofbak en het fijne stof wordt in een andere bak met fijnstoffilter gedeponeerd. Bovendien draagt deze technologie bij aan de lage geluidsemissie van de stofzuiger.
 • MultiFloor XXL Elektroborstel: Dit is een smart vloerzuigmond die het mogelijk maakt om meerdere oppervlakken te reinigen met een consistente kracht en reinigingsefficiëntie. Hij detecteert op intelligente wijze het type vloer, van tapijt tot harde vloeren of tegels, en past de zuigkracht daarop aan voor een optimale reiniging. De extra brede borstel bestrijkt in één keer een groter oppervlak, zodat de stofzuiger tijdbesparend werkt. Hij is ook uitgerust met Led-lampjes die de vloer verlichten en helpen stof en ander vuil nauwkeurig te verwijderen. Dankzij de connector van de steel kan de elektroborstel bovendien zijwaarts draaien, om gemakkelijk van richting te veranderen of rondom meubels en andere voorwerpen heen te draaien.
 • Hygiëne Lifetime Filter: Dit type filter hoeft niet te worden vervangen, want het gaat de hele levensduur van de stofzuiger mee en is bovendien onderhoudsvrij. De filter is in de vorm van een waaier ontworpen, om een hoge luchtstroom over een groter oppervlak mogelijk te maken. Het is een onderdeel van het uitlaat filtersysteem dat voorbij de motor is geplaatst. Het werkt samen met de cycloon gevormde kamer en andere filters, zoals het fijnstoffilter en de inlaatfilter om het hoogste filtratieniveau van 99,98% te bereiken. Normaal gezien is het ook een HEPA-filter, waardoor het een hygiënisch huis en volledig adembare lucht garandeert.
 • Flexibele oplaadmogelijkheden: Miele draadloze steelstofzuigers zijn veelzijdig op het gebied van batterij opladen. De batterij kan worden opgeladen wanneer hij op de speciale muurbeugel is geplaatst. Daarnaast kan de batterij met een stroomadapter, die aan de basispoort staat aangesloten, rechtstreeks in het stopcontact worden gestoken. Het bijbehorende oplaadstation is een andere optie, mocht je de batterij buiten het apparaat willen opladen. Bovendien kan hij handig worden opgeladen, ongeacht of de voedingseenheid bovenop of onderaan zit. Ook de drie Led-lampjes aan de voorkant van de voedingseenheid dragen bij aan het gemak, omdat ze namelijk duidelijk de laadstatus van de accu aangeven. Bovendien worden sommige modellen met een extra batterij geleverd die altijd volledig opgeladen moet zijn om snel te kunnen wisselen als de andere batterij leeg raakt. Hierdoor wordt het schoonmaakproces niet onderbroken.
 • Wall Mounted Storage: Een muurbeugel bevordert het georganiseerd opbergen, want daarmee kan de stofzuiger netjes aan de muur worden opgeborgen. Het is niet alleen ruimtebesparend, maar laadt ook handig de accu op als de stofzuiger op zijn plaats zit. Bovendien doet hij dienst als accessoirehouder en heeft hij sleuven voor de drie standaard hulpstukken; de afstofborstel, kierenzuiger en meubelhulpstuk.
 • Twist to Open: Hiermee kun je stof en vuil snel en gemakkelijk verwijderen. Met deze functie kan de stofbak met één draai worden geopend.

caret-up caret-down Miele steelstofzuiger voor dierenharen

Op basis van onze vergelijking is de beste Miele draadloze steelstofzuiger voor dierenharen, de Miele Triflex HX2. Deze draadloze steelstofzuiger heeft een prijs van € 542.

Hier kun je de beste steelstofzuigers voor dierenharen bekijken.

caret-up caret-down Zijn de steelstofzuigers van Miele duurder?

De gemiddelde prijs van alle Miele steelstofzuigers ligt op € 619. Met een prijs van € 539, is de Miele Triflex HX1 Cat & Dog SMML0 de goedkoopste uitvoering.

Deze tabel vergelijkt de gemiddelde prijs van steelstofzuigermerken:

caret-up caret-down Is Miele het beste steelstofzuigermerk?

Dit is een lijst van de beste steelstofzuigermerken. Volgens onze vergelijking staat Miele op de 7e plaats van de beste steelstofzuigermerken.

Positie Merk Cijfer
1 Samsung
90
2 Shark
89
3 Philips
87
4 Bosch
87
5 Rowenta
86
6 AEG
83
7 Miele
80

Vergelijking

caret-up caret-down Productinformatie
Miele Triflex HX2 Flash Miele Triflex HX2
Miele Triflex HX1 Pro SMML0
Naam Miele Triflex HX2 Flash Miele Triflex HX2 Miele Triflex HX1 Pro SMML0
Cijfer
84
80
80
Positie Nr. 41 van 57 Nr. 45 van 57 Nr. 46 van 57
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.2)
57 reviews
★★★★★
★★★★★
(4)
761 reviews
★★★★★
★★★★★
(4)
723 reviews
Prijs € 549 € 542 € 599
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 60 min 60 min 60 min
Gebruikstijd Turbo modus 14 min 14 min 16 min
Oplaadtijd 240 min 240 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Batterij voltage 25,2 V 25,2 V 25,2 V
Accucapaciteit 2500 mAh 2500 mAh 2500 mAh
Verwisselbare batterij
Aantal meegeleverde batterijen 1 1 2
caret-up caret-down Reiniging
Type apparaat 2in1 steelstofzuiger 2in1 steelstofzuiger 2in1 steelstofzuiger
Volume stofreservoir 0,5 l 0,5 l 0,5 l
Aantal standen 3 3 3
Geluidsniveau 80 dB 77 dB 80 dB
Zuigkracht
Met LED-verlichting in zuigmond
Telescoopbuis
Materiaal Kunststof Kunststof Kunststof
Met dweilfunctie
caret-up caret-down Accessoires
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 129,7 cm 129,7 cm 129,7 cm
Breedte 26,0 cm 26,0 cm 26,0 cm
Diepte 22,0 cm 28,0 cm 28,0 cm
Gewicht 3,6 kg 3,6 kg 3,64 kg
caret-up caret-down Voordelen en nadelen
Voordelen
Wordt met vier schoonmaakhulpmiddelen geleverd
Kan als rechtopstaand, handstofzuiger en steelstofzuiger worden omgebouwd
Kan automatisch zijn zuigkracht op het tapijt verhogen
Uitneembare batterij
Biedt drie instellingen om de zuigkracht te regelen
Kan worden veranderd in een rechtopstaande stofzuiger, handstofzuiger en steelstofzuiger
Wordt met twee uitneembare batterijen geleverd
Wordt met twee schoonmaakhulpstukken geleverd
Verhoogt automatisch zijn zuigkracht op het tapijt
Redelijke batterijduur
Nadelen
Dure prijs
Kleine stofbakcapaciteit
Geen compacte Elektroborstel
Duur
Kleine stofbak
de-DE es-ES it-IT nl-NL

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.