De beste goedkope stofzuigers zonder zak (Oktober 2020)

De prijs van zakloze stofzuigers varieert van 56 euro tot 349 euro in onze zakloze stofzuigertest, waar een totaal aan 23 modellen zijn vergeleken. De gemiddelde prijs bedraagt 182 euro tussen alle modellen.

We hebben goedkope stofzuigers als modellen gedefinieerd met een online prijs onder 101 euro. De beste die dit criteria benaderde is Rowenta RO3731EA met een prijs van 80 euro, volgens onze vergelijking.

De 5 beste goedkope zakloze stofzuigers

Deze grafiek toont de 5 beste goedkope zakloze stofzuigers aan (met een prijs onder 101 euro), in onze vergelijking. Je kunt hier een complete test vinden van goedkope zakloze stofzuigers, wat bovendien ook stofzuigers met zak bezit en een prijs onder 101 euro hebben.
Stofzuiger zonder zak
Score
Notitie: Ieder model heeft een score van 0-99 gekregen gebaseerd op gebruiker, expert en testrecensies. Je kunt er hier meer over lezen hoe we producten rangschikken.

De 10 goedkoopste zakloze stofzuigers

Dit is een lijst met de 10 goedkoopste zakloze stofzuigers. De goedkoopste zakloze stofzuiger is Aigostar Dino 30ICP dat een prijs heeft van nog géén 55.99 euro.
Stofzuiger zonder zak
Prijs
Hoover XarionPro XP8...
109 €
Notitie: De lijs wordt dagelijks bijgewerkt en bezit alleen zakloze stofzuigers die in onze complete stofzuigertest gevonden zijn.

Zijn gebruikers meer tevreden met een goedkope stofzuiger?

We bekronen iedere stofzuiger met een score van 0-99, gebaseerd op diverse criteria en waar “gebruikersrecensies” de meest belangrijke criteria is. De goedkope zakloze stofzuiger behaald een gemiddelde score van 82 punten, waar de gemiddelde score 87 punten bedraagt voor alle andere zakloze stofzuigers.

Zijn goedkope zakloze stofzuigers slechter dan de duurdere?

Over het algemeen is het moeilijk om de levensduur van diverse stofzuigers te vergelijken, want een stofzuiger gaat 3 – 20 jaar mee en wanneer de levensduur is vergeleken, zijn andere modellen al op de markt gekomen. Over het algemeen zijn de goedkope modellen uitgerust met minder hulpstukken, slechte filters, luidruchtiger en vervaardigd met minder functies.

In plaats om de levensduur te vergelijken, hebben we geprobeerd om verschillende specificaties tussen goedkope zakloze stofzuigers en alle zakloze stofzuigers te vergelijken.

Geluidsniveau

Deze grafiek toont aan hoe het geluidsniveau van de goedkope en alle modellen zijn verdeeld. De goedkope zakloze stofzuiger met het laagste geluidsniveau is Aigostar Tank 30JRI, met een geluidsniveau van 76 dB, terwijl Rowenta RO7649 Silence Force Cyclonic Home & Car de meest stille stofzuiger zonder zak is met een geluidsniveau van nét 65 dB.
oktober 28, 2020

Actieradius

De gemiddelde actieradius bij goedkope zakloze stofzuigers bedraagt 8 meter, terwijl het 10 meter bedraagt bij alle andere modellen. De verdeling van de actieradius is vergeleken in onderstaand lijst.
oktober 28, 2020

Recensiescore

Deze grafiek vat de recensiescore voor goedkope modellen samen in vergelijking met alle andere. De gemiddelde score bij goedkope zakloze stofzuigers bedraagt 82/100, waar het 87/100 is voor alle andere.
oktober 28, 2020
Klaus Bachmann

Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.
klaus@reoverview.nl

© 2020 Reoverview.nl