Eufy RoboVac L70 Hybrid

1.409 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(3,9)
1 Expert review
★★★★★
★★★★★
(3,5)

Prijzen

Amazon.nl 459 €
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

1,5 cm

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Zuigkracht

Zuigkracht

2200 Pa

Alle specificaties »

Voordelen

 • Slim en naadloos navigatiesysteem
 • Sterk zuigvermogen tot aan 2200Pa
 • Afstelbare waterstroming
 • Lange batterijduur
 • Ondersteund virtuele afbakeningen en selectieve kamerreiniging
 • Auto-boost zuiging

Nadelen

 • Lichte stijging in hoogte, vanwege de lasertoren
 • Kan de kamers geen benamingen in de app geven
 • Kan geen verdiepingen in kaart brengen
 • De dweilfunctie kan niet de gebruikelijke dweil vervangen
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
150 min
Oplaadtijd
300 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Geluidsniveau
57 dB
Zuigkracht
2200 Pa
Maximale drempel hoogte
1,5 cm
Vermogen
36,0 w
Volume stofreservoir
0,45 l
Filtertype
HEPA
Carpet Boost
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
1
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Navigatie
Mapping-Sensor
LDS
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Nee
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
10,1 cm
Breedte
35,5 cm
Diepte
35,5 cm
Gewicht
3,8 kg

Specificatie vergelijking

september 30, 2022

Wie zou Eufy RoboVac L70 Hybrid moeten kopen

 • Als je een robotstofzuiger wilt opwaarderen, dan is de Robovac L70 Hybrid wellicht die éne voor je, omdat het dankzij zijn gegeven innovatieve functies beter efficiënt schoonmaakt, dan zijn voorgangers.
 • Dankzij zijn sterke zuigkracht is de L70 Hybrid geschikt voor elke vloer. Van hardhout of tegel tot aan hoogpolig tapijten zal hij naadloos over verschillende oppervlakken heenlopen.
 • Als je veel tapijten thuis bezit, dan zul je wellicht met de L70 Hybrid tevreden zijn, want het beschikt over een BoostIQ functie dat het zuigvermogen automatisch verhoogd bij waarneming van een tapijt.
 • Zelfs als je een rommelige kamer of veel meubilair in je huis hebt staan, zal de L70 Hybrid grondig je huis schoonmaken, dankzij zijn laser navigatiesysteem.
 • Als je met dieren of actieve kinderen thuis woont, dan zal de L70 Hybrid je wellicht bevallen. Het heeft een concurrerend zuigvermogen tot aan 2200 Pa dat eenvoudig dierenhaar of andere kruimels met een geluidsniveau van 57 dB wegwerkt en bovendien niet je slapende huisdieren of kinderen stoort.
 • Als je in een groot huis woont, dan zul je met de L70 Hybrid tevreden zijn, want de lange batterijduur zal 2,5 uur schoonmaken. Het kan de hele vloer in één oplaadbeurt zuiveren, zodat het niet de schoonmaakbeurt moet halveren.

Wie zou geen Eufy RoboVac L70 Hybrid moeten kopen

 • Als je van plan bent om de L70 Hybrid voor verschillende verdiepingen van je huis te gebruiken, dan zul je vast hinder ervaren, omdat het namelijk maar één kaart kan opslaan.
 • Als je van plan bent om de gebruikelijke dweil met de L70 Hybrid dweilfunctie te vervangen, dan zal dit wellicht niet het juiste model voor je zijn. Maar om eerlijk te zijn, robotstofzuigers zijn niet in staat om de dweilprestatie van een reguliere mop te vervangen.
 • De L70 Hybrid is aan de dure kant. Dus als je over een krap budget beschikt, dan kun je beter andere robotstofzuigers bekijken dat de basisfuncties van een robotstofzuiger bezit tegen een lagere prijs.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac L70 Hybrid dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 28-03-2021

Het bedrijf Eufy staat bekend om zijn betaalbare producten, maar mist een aantal functies om de lage prijs goed te maken. Toch is het imago veranderd sinds de vooruitgang van de Robovac L70 Hybrid dat bovendien een reeks aan innovatieve functies ondersteund. Vervolgens is de prijs ook verhoogd om de slimme functies te onderhouden. Het beschikt tijdens het schoonmaken over veelzijdigheid en efficiëntie, vergeleken met zijn voorgangers.

Een belangrijk geavanceerde vooruitgang dat bij de L70 Hybrid is gemaakt, is het slimme navigatiesysteem (iPath navigatiesysteem). Hiermee kan de robotstofzuiger de hele vloer in kaart brengen en grondig met zijn systematisch schoonmaakpatroon zuiveren. De gecreëerde kaart van de L70 Hybrid wordt in de app gepresenteerd, waar je bovendien ook de blauwdruk van de hele vloer kan bekijken.

Met een slim navigatiesysteem zal de L70 Hybrid eenvoudig het oplaadstation lokaliseren. Trouwens, als je niet de robotstofzuiger in het oplaadstation opstart, dan zal het verward raken en moeilijk zijn basis terugvinden.

Het bezitten van een laser navigatiesysteem staat in het teken van plezier. Toch is de extra toren op de bovenkant een negatief punt. Het verhoogt namelijk de afmeting van de L70 Hybrid, zodat het niet eenvoudig onder meubilair zoals bed en banken kan traverseren. Maar als de hoogte van van de Hybrid (10,21 cm) lager is dan het meubilair, dan is er geen probleem.

De L70 Hybrid ondersteund ook een dweilfunctie dat zeer goed op hardhouten vloeren werkt. Het beschikt over een elektrisch gecontroleerde watertank, waar je de waterstroom via de app kan controleren naargelang de behoeften van de vloer. Toch, net zoals bij andere robotstofzuigers, is het niet in staat om hardnekkige vlekken te zuiveren. Het kan namelijk geen druk uitoefenen en de beweging van een reguliere dweil nabootsen. Dus met dit gegeven zul je de reguliere dweil van tijd tot tijd moeten benutten en de L70 Hybrid alleen als onderhoud gebruiken om de vloer schoon en glanzend te houden.

De L70 Hybrid kan via de app of met stemcontrole worden bediend. De app ondersteund een variatie aan functies, zodat je meer controle over de robotstofzuiger hebt en eenvoudig de L70 Hybrid naar je eigen wens instelt. De app stelt je in staat om schoonmaakplannen in te stellen, de schoonmaakroute van de robotstofzuiger live te volgen, de robotstofzuiger terug te vinden, het aanbrengen van no-go zones en zelfs een bijzondere schoonmaakruimte te selecteren.

Toch zul je met de app niet in staat zijn om een specifieke kamer op de kaart te benoemen. Sinds de ruimten met kamers geen labels hebben, kan de robotstofzuiger je in verwarring brengen en zeker als je gecompliceerde plattegronden bezit.

Over het algemeen is de RoboVac L70 Hybrid zeker zijn investering waard, omdat op deze manier het schoonmaken makkelijker wordt en een minimale supervisie vergt. Het biedt een geweldige zuig- en dweil ervaring, vanwege zijn extra functies dat uitermate geschikt zijn voor het dagelijks schoonmaakwerk.

Schrijf je review van Eufy RoboVac L70 Hybrid

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 11 van 11 Eufy robotstofzuigers
 • Nr. 99 van 118 robotstofzuigers

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac L70 HybridMet deze stofzuiger haalt u een slim stukje technologie in huis.

Batterij

De robotstofzuiger van Eufy kan bij u thuis voor een maximale tijd van 150 minuten stofzuigen. Zoals bij 99 % van alle andere robotstofzuiger-fabrikanten maakt de Eufy RoboVac L70 Hybrid Robotstofzuiger met dweilfunctie ook gebruik van een Li-ion batterij. De batterij heeft een accucapaciteit ter grootte van 5200 mAh en kan bovendien in 300 minuten worden opgeladen.

Reiniging

De robotstofzuiger heeft een maximale zuigkracht van 2200 Pa en 36,0 W aan vermogen. Als de robot eenmaal aan het stofzuigen is, dan kan dit apparaat over drempels lopen mits ze niet hoger zijn dan 1,5 cm. Verder kan de gebruiker de dweilfunctie inschakelen om na de stofzuigerbeurt een extra schone vloer te krijgen. Al het vuil wordt direct opgeslagen in het daarvoor bestemde compartiment. Dit gedeelte van de robotstofzuiger heeft bovendien een volume-inhoud ter grootte van 0,45 liter.

Functionaliteit

De Eufy robotstofzuiger zal bij een leegstand automatisch naar het dockstation keren om hier te worden opgeladen. Mocht dit toestel tijdens een stofzuiger-programma naar het station keren, dan zal het programma worden hervat. De machine beschikt ook over een carpet boost om moeilijk verwijderbaar vuil weg te werken. Dankzij de afgrondsensoren zal dit apparaat niet van trappen afvallen en met de “touch sensoren”zal de stofzuiger niet tegen uw meubilair aanlopen.

App

De Eufy RoboVAc L70 Hybrid robotstofzuiger is op verschillende manieren in te stellen. Zo kan men het apparaat met stemcontrole activeren. Hierbij kan de consument denken aan Google Home control of Alexa. Daarnaast heeft de gebruiker ook de mogelijkheid om een app te downloaden. Met deze app kan de ruimte in kaart worden gebracht. Verder is er ook “real time tracking” op de robot aanwezig of men kan bepaalde ruimtes als verboden terrein ingeven. Als laatste functie is er een optie om bepaalde ruimtes te reinigen met de zogenaamde “zoned cleaning”.

Navigatie

De robotstofzuiger met dweilfunctie van Eufy zal met een geplande schoonmaak aan het reinigingsproces beginnen bij u thuis. Deze activiteit kan bovendien ook met de bijgeleverde afstandsbediening worden geactiveerd.

Bijlage

Als we de verpakkingsdoos openmaken, dan zien we de volgende accessoires. Het laadstation zal als een oplader dienen en de bijgeleverde handleiding geeft de consument een inkijk om snel van start te gaan.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (92%)
Eufy RoboVac L70 Hybrid
D-vorm (8%)

september 30, 2022

De Eufy robotstofzuiger is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over één zijborstel.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

september 30, 2022

De machine maakt gebruik van een HEPA filter om de fijnste vuildeeltjes tegen te houden. Ook is er een LDS mapping-sensor aanwezig en bedraagt het geluidsniveau 57 dB. De robotstofzuiger is uitermate geschikt voor harde vloeren en tapijt. Verder is het tijdschema instelbaar en zal de navigatie met een laser worden volbracht.

Dimensie en gewicht

De breedte en hoogte hebben dezelfde 35,0 cm als lengtemaat. Daarnaast bedraagt de hoogte-afmeting 10,1 cm. De robotstofzuiger weegt 3,8 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

september 30, 2022

Deze robotstofzuiger met dweilfunctie ligt vandaag in de winkelschappen voor de prijs van 459 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac L70 Hybrid Roborock S7
Roborock S7 MaxV Ultra
Naam Eufy RoboVac L70 Hybrid Roborock S7 Roborock S7 MaxV Ultra
Cijfer
78
97
97
Positie Nr. 99 van 118 Nr. 1 van 118 Nr. 2 van 118
Reviews
★★★★★
★★★★★
(3.9)
1409 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
3220 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
491 reviews
Prijs 459 € 469 € 1.549 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 150 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 200 m² 300 m²
Geluidsniveau 57 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 2200 Pa 2500 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 1,5 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 36,0 w 68,0 w 74,0 w
Aantal modi
Volume stofreservoir 0,45 l 0,47 l 0,4 l
Filtertype HEPA EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 1 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,3 l 0,2 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit
Automatisch de watertank bijvullen
Automatische zelfdrogende dweil
Automatisch mop wassen
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 10,1 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,5 cm 35,0 cm 35,3 cm
Diepte 35,5 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 3,8 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
3,9
★★★★★
★★★★★
1.409 reviews
Expert reviews
3,5
★★★★★
★★★★★
1 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

Bol.com
5,0
★★★★★
★★★★★
1 reviews
3,9
★★★★★
★★★★★
1.405 reviews
Onbekende bronnen
5,0
★★★★★
★★★★★
3 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Digitaltrends.com
Datum: 10/2019
3,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.