Eufy RoboVac G10 Hybrid Robotstofzuiger

Reoverview.nl
87/100
Goed
5.896 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)
1 Expert review
★★★★★
★★★★★
(4,8)

Prijzen

Bol.com
Gratis verzending
223 € Bekijk product
Amazon.nl
Gratis verzending
223 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

80 m²

Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

100 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

360 min

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

55 dB

Alle specificaties »

Voordelen

Kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen
Laag en gestroomlijnd profiel
Sterk zuigvermogen en een laag geluidsniveau
Ondersteund Smart Dynamic Navigation 2,0
De app is gebruiksvriendelijk en rijk aan kenmerken

Nadelen

Werkt alleen het best op harde vloeren
Basis dweilen
Lange oplaadtijd en korte batterijduur

Wie zou Eufy RoboVac G10 Hybrid moeten kopen

  • De G10 Hybrid is alleen gespecialiseerd in harde vloeren. Dus als je thuis alleen harde vloeren hebt, dan kan deze robotstofzuiger geweldige resultaten afleveren die je wellicht zullen bevallen.
  • Als we het ontwerp bekijken, dan zien we een anti-krass getemperd glas, wat als bescherming biedt tegen nieuwsgierige huisdieren. Hierdoor zullen ze niet hun sporen kunnen achterlaten en daardoor wordt de superieure uitstraling en stroomlijning van de robotstofzuiger behouden.
  • Vanwege zijn sterke zuigkracht die oploopt tot 2000 Pa in de Max-modus en een laag geluidsniveau van 55 dB, is het geschikt voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Met datgene is het in staat om dierenhaar en ander klein vuiligheden te zuiveren zonder anderen te storen.
  • De G10 Hybrid is ook geschikt voor degene die op zoek zijn naar een robotstofzuiger dat onder meubilair zoals de bank, bed en kast kan zuiveren. Het heeft namelijk een laag (7,2 cm) profiel dat eenvoudig onder laaghangend meubilair glijdt zonder vast te lopen.

Wie zou geen Eufy RoboVac G10 Hybrid moeten kopen

  • Aangezien het voor harde vloeren gespecialiseerd is, zullen huishoudens met tapijten en degene die een mix van harde vloeren en tapijten bezitten, wellicht andere robotstofzuigers moeten gaan bekijken.
  • Het heeft een bedrijfstijd van 45 minuten in de Max-mode en 100 minuten in de standaard instelling. Dus personen met een groot huis hebben het huis niet in één schoonmaakbeurt schoon.
  • De G10 Hybrid ondersteunt geen LiDAR of camerasensoren, daarom kunnen mensen met veel verkeer in bepaalden ruimten, vaak ervaren dat deze robotstofzuiger moeten worden gered als deze vastloopt.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac G10 Hybrid dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 14-03-2021

De Eufy RoboVac G10 Hybrid behoort in de medio robotstofzuigers thuis, waar het gelijktijdig kan zuigen en dweilen. Hierbij wordt een slimme navigatie ondersteund tegen een schappelijke prijs. Vanwege het kwaliteit dat gelijk staat aan een medio robotstofzuiger, beschikt het over een reeks slimme functies. Toch zullen deze niet zo efficiënt werken als bij hoogstaande robotstofzuigers.

Het heeft een sterk zuigvermogen dat oploopt tot 2000 Pa, wat betekent dat het in staat is om vuil tussen tegels en andere kleine vuilheden weg te werken en dus perfect voor kale vloeren is. Bovendien kan het zo stil zijn als 55 dB, wat stiller is dan een magnetron. Het beschikt over twee schoonmaakinstellingen, de standaard en Max, toch blijft het geluidsniveau hetzelfde op beide instellingen. Daarom kun je beter de Max instelling gebruiken, zodat het een diepe en grondige schoonmaakprestatie levert bij een laag geluidsniveau.

Eufy merkte specifiek op dat de G10 Hybrid alleen ontworpen is voor harde vloeren en dus niet dezelfde kwaliteit kan leveren aan degenen die tapijten en vloerkleden hebben.

Zoals bij andere robotstofzuigers, kan de dweilfunctie niet eenvoudig vlekken verwijderen, omdat ze namelijk niet over de motie van een normale dweil bezit en geen druk op de vloer uitoefent. Daarom kan het niet de normale dweil vervangen en alleen voor onderhoud wordt gebruikt - niet voor hardnekkige vlekken te verwijderen.
Daarbij heeft Eufy een notitie gemaakt dat de G10 Hybrid dweil beter niet onbeheerd moet worden achtergelaten.

De G10 Hybrid ondersteund gyro Smart Dynamic Navigation 2,0 dat een zigzagpatroon tijdens het schoonmaken uitvoert. Hierdoor zal de robotstofzuiger de hele vloer bereiken zonder een plek ongezuiverd achter te laten. Omdat het geen slimme navigatie ondersteund zoals vSLAM of LIDAR, zal het volgende hoogstwaarschijnlijk gebeuren: moeilijke navigatie in druk bezochte ruimten, geregeld vastlopen en moeite hebben om het oplaadstation te bereiken. Ondanks dit gebrek, is de G10 Hybrid nog steeds beter dan een robotstofzuiger dat telkens tegen meubilair aanstoot zonder enig patroon.

Het beschikt over een innovatieve app dat meer controle over de robotstofzuiger biedt. Het geeft je de mogelijkheid om een schoonmaakinstelling, spotreiniging, schoonmaakschema, locatie van het apparaat in te stellen en bovendien handmatig de robotstofzuiger via de app te controleren.

De robotstofzuiger kan in de standaard-mode onafgebroken 100 minuten reinigen en 45 minuten in de Max-instelling. De keerzijde bij grote huizen is dat de batterij halverwege de schoonmaak leeg zal komen te staan en hierdoor je de robotstofzuiger in 5 tot 6 uur moet opladen voordat zijn schoonmaakcircuit wordt hervat. Aangezien zijn batterijduur, is deze robotstofzuiger beter geschikt voor appartementen of kleine huizen.

Over het algemeen, zal de Eufy RoboVac G10 Hybrid zijn doel om efficiënt te reinigen bereiken, zonder dat de gebruiker veel moeite hoeft te doen. Het is uitermate geschikt voor een dagelijkse schoonmaak, harde vloeren en onderhoud.

Schrijf je review van Eufy RoboVac G10 Hybrid

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

Bekijk eerst de Eufy RoboVac G10 Hybrid

youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac G10 HybridDit kleine en vrij stille apparaat kan meerdere functies uitvoeren om een schoon resultaat neer te zetten.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

oktober 27, 2021

De Li-ion batterij treffen we ook aan bij deze uitvoering van Eufy, om de maximale bedrijfstijd van 100 minuten in werking te zetten. Daarnaast bedraagt de oplaadtijd 360 minuten en heeft deze machine een accucapaciteit 2600 mAh.

Accu type statistieken

Li-ion (95%)
Eufy RoboVac G10 Hybrid
NiMH (5%)

oktober 27, 2021

Reiniging

Eufy RoboVac G10 Hybrid
De actieradius van de Eufy Robo Vac G10 Hybrid robotstofzuiger bedraagt 80 m2, terwijl de gemiddelde actieradius van alle andere robotstofzuigers op 155 m2 staat. Verder produceert de machine een zuigkracht van 2000 Pa en kan hij over een drempelhoogte van 1,6 cm klimmen. Daarnaast verdwijnen alle vuildeeltjes in het stofreservoir dat een totale inhoud van 0,5 liter heeft en de dweilfunctie laat een extra schoon resultaat achter.

Oppervlakte per accu vergelijking

oktober 27, 2021

Functionaliteit

Eufy RoboVac G10 Hybrid

De automatische terugkeer naar het oplaadstation gebeurt bij een leegstand van dit apparaat. Hier wordt hij opgeladen en zal zijn schoonmaakplan weer hervatten. De handige sensoren, waaronder de ‘afgrond en touch’ zullen de machine positief in goede banen leiden.

Automatische terugkeer oplaadstation statistieken

Ja (100%)
Eufy RoboVac G10 Hybrid

oktober 27, 2021

App

Eufy RoboVac G10 Hybrid

De machine is met een App te besturen. Verder kan de gebruiker zijn stem gebruiken om dit toestel te laten werken. Met Alexa en Google voice control kan de machine worden bediend en zal de ruimte in kaart worden gebracht tijdens de schoonmaakbeurt.

Navigatie

We zien dat de Eufy robotstofzuiger met een geplande schoonmaak aan de reinigingsbeurt begint.

Bijlage

In de verpakkingsdoos zijn hoogwaardige filters te zien en het oplaadstation zal de machine aan een volle accu helpen. Verder is er een netspanningsadapter en de handleiding terug te vinden.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (93%)
Eufy RoboVac G10 Hybrid
D-vorm (7%)

oktober 27, 2021

De machine is in een ronde vorm gefabriceerd en beschikt over 2 zijborstels.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

oktober 27, 2021

Deze robotstofzuiger beschikt over een stootrand, plus een instelbaar tijdschema.

Dimensie en gewicht

Het gewicht bedraagt 2,5 Kilogram. De hoogte-afmeting staat vast op 7,2 cm en de breedte, plus diepte-afmeting is gelijk aan 32,5 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

oktober 27, 2021

Men kan dit apparaat vandaag aankopen voor de prijs van 223 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac G10 Hybrid Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Naam Eufy RoboVac G10 Hybrid Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Cijfer
87
97
95
Positie Nr. 31 van 84 Nr. 1 van 84 Nr. 2 van 84
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
5896 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
1598 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
1826 reviews
Prijs 223 € 337 € 514 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 100 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 360 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2600 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 80 m² 250 m² 240 m²
Geluidsniveau 55 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 2000 Pa 2000 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 1.6 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 58.0 w 66.0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.18 l 0.3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0.5 l 0.46 l 0.46 l
Mapping-Sensor LDS LDS+Camera
Filtertype EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 7.2 cm 9.6 cm 9.6 cm
Breedte 32.5 cm 35.0 cm 35.0 cm
Diepte 32.5 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 2.5 kg 3.2 kg 3.7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
5.896 reviews
Expert reviews
4,8
★★★★★
★★★★★
1 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

Bol.com
4,8
★★★★★
★★★★★
4 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
5.892 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Knowtechie.com
Datum: 02/2020
4,8
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Accu
Maximale bedrijfstijd
100 min
Oplaadtijd
360 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2600 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
80 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
2000 Pa
Maximale drempel hoogte
1.6 cm
Met dweilfunctie
Ja
Andere informatie
Volume stofreservoir
0.5 l
Automatische vuilafvoer
Nee
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Nee
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
7.2 cm
Breedte
32.5 cm
Diepte
32.5 cm
Gewicht
2.5 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.