Eufy RoboVac 35C

Cijfer
91/100
Goed
629 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,5)
2 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,2)

Prijzen

Deal Alert
Amazon.nl 189 €
Gratis verzending
Bekijk product
Bol.com 249 €
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

1,6 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Goede schoonmaakprestatie
 • Stil
 • Magnetische strips zijn inbegrepen
 • Laag profiel
 • Spraak-assistent is bruikbaar
 • De app en afstandsbediening zijn duidelijk

Nadelen

 • Geen mapping vermogen
 • Geen systematisch schoonmaakpatroon
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
100 min
Oplaadtijd
300 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2600 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
1500 Pa
Maximale drempel hoogte
1,6 cm
Met dweilfunctie
Nee
Andere informatie
Volume stofreservoir
0,6 l
Mapping-Sensor
Geen
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Ja
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Nee
Real Time Tracking
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
7,3 cm
Breedte
32,5 cm
Diepte
32,5 cm
Gewicht
2,7 kg

Specificatie vergelijking

augustus 11, 2022

Wie zou Eufy RoboVac 35C moeten kopen

 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat goed reinigt en de basisfuncties van een robotstofzuiger ondersteund tegen een betaalbare prijs, dan kun je wellicht de RoboVac 35C overwegen.
 • De 7,23 cm hoogte van de RoboVac 35C is perfect als je veel laaghangend meubilair in je huis hebt, want het kan namelijk eenvoudig moeilijk bereikbare plekken zuiveren.
 • Als je met huisdieren thuis samenleeft, dan kan de RoboVac 35C handig zijn, omdat het namelijk huisdierenhaar eenvoudig wegwerkt. Het opereert ook erg stil, zodat het geen slapende huisdieren wakker maakt of laat schrikken.
 • Als je tapijten thuis hebt, dan kun je voordeel halen met de BoostIQ-functie van de RoboVac 35C dat automatisch de zuigkracht verhoogt, afhankelijk van de schoonmaakbehoeften van de vloer.

Wie zou geen Eufy RoboVac 35C moeten kopen

 • Als je op zoek bent naar een volautomatische robotstofzuiger met de nieuwste robotstofzuiger-functies, dan zul je het beste andere dure robotstofzuigers willen bekijken.
 • Mocht je in een groot huis wonen, dan kun je beter een beetje meer uitgeven aan een robotstofzuiger met mapping-vermogen, zodat de robotstofzuiger grondig je huis kan schoonmaken.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac 35C dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 08-04-2021

Eufy staat bekend om producten kwalitatief en betaalbaar te fabriceren. De RoboVac 35C heeft niet de nieuwste functies, maar zal de klus klaren tegen een betaalbare prijs.

De RoboVac 35C kan eenvoudig stof, etensresten en haar opzuigen. Het kan onafgebroken 100 minuten schoonmaken, wat voldoende is bij een klein huis of appartement. Daarnaast beschikt het over een BoostIQ-functie dat de zuiging instelt, afhankelijk van de vloer. Toch zal de verhoging van de zuiging ook het batterij-verbruik verhogen en daarom 60 minuten in de BoostIQ-functie opereren.

Volgens Eufy bedraagt het geluidsniveau van de RoboVac 35C namelijk 55 dB en dit is hetzelfde geluid als een magnetron. Je kunt het in dezelfde ruimte gebruiken zonder gestoord te worden.

De RoboVac 35C heeft een zuigvermogen van 1500 Pa, wat eigenlijk middelmatig is. Er zijn namelijk andere robotstofzuigers in dezelfde prijsklasse met een hoger zuigvermogen. Toch is het goed genoeg om kleine vuiltjes en dierenharen op harde vloeren op te zuigen. Bovendien zijn robotstofzuigers met een hoger zuigvermogen ook luidruchtiger. Dus mocht je tevreden zijn met een middelmatig zuigvermogen en een laag geluidsniveau dat het werk volbrengt, dan is de RoboVac 35C wellicht geschikt voor jou.

De EufyHome app is duidelijk in gebruik en laat je zelfs een schoonmaakschema instellen, terugkeren naar het oplaadstation, de robotstofzuiger terugvinden, instellen van de schoonmaak-functie en handmatig de robotstofzuiger bedienen. Je kunt de RoboVac 35C ook met een spraakopdracht via Alexa of Google Assistant besturen. Het wordt met een fysieke afstandsbediening geleverd om gezinsleden te helpen, die geen EufyHome app bezitten.

De RoboVac 35C is niet uitgerust met een duur laser-navigatiesysteem of een op camera-gebaseerd navigatiesysteem. Zoals bij andere budget robotstofzuigers, zal het willekeurig door de kamer navigeren en van koers veranderen wanneer hij tegen meubilair aanstoot. Het opereert totdat de batterij leegraakt, hopende dat de hele kamer is gezuiverd. Toch kan het nog steeds de hele kamer of klein huis zuiveren dat weinig obstakels bezit.

Het wordt met een magnetische strip geleverd dat ruimten beschermd waar de robotstofzuiger niet is toegelaten zoals ruimten met elektrische kabels, waterbakken of fragiele vazen.

Over het algemeen is de RoboVac 35C een solide keuze voor een dagelijkse reiniging. Het is zijn investering waard en is een grote hulp, als je geen tijd hebt om handmatig schoon te maken.

Eufy RoboVac 35C vs. Eufy RoboVac 30C caret-up caret-down

Voordelen

Gebruikt gesproken aanwijzingen
Bezit extra knoppen bovenop de robotstofzuiger

Nadelen

Kortere afbakening-strips (4 meter vs. 2 meter)
Beetje duurder

Beide robotstofzuigers lijken erg op elkaar en zijn scherp geprijsd aangezien beide modellen kleine verschillen hebben.

Schrijf je review van Eufy RoboVac 35C

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Accu
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,2)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Ranglijsten

 • Nr. 1 van 11 Eufy robotstofzuigers
 • Nr. 11 van 109 robotstofzuigers

Resultaten

Beste goedkope robotstofzuiger
Beste Eufy robotstofzuiger

Bekijk eerst de Eufy RoboVac 35C

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac 35CDeze robotstofzuiger voorziet je van vele gemakken en hij zal met een krachtige reiniging het huishouden onder handen nemen.

Batterij

De Eufy Robovac 35C is een robotstofzuiger die in het bezit is van een Li-ion batterij, plus hij kan krachtig aan het werk gaan voor een tijdsduur van 100 minuten voordat deze weer automatisch naar het oplaadstation terugkeert. Verder bedraagt de oplaadtijd 300 minuten, terwijl de gemiddelde oplaadtijd van andere robotstofzuigers 268 minuten bedraagt en de accucapaciteit is 2600 mAh.

Reiniging

Grote ruimtes zijn geen probleem voor deze machine want de actieradius bedraagt 120 m2 bij dit toestel. Verder zullen stof en dierenharen worden verwijderd met een zuigkracht van 1500 Pa en de machine kan klimmen tot een hoogte van 1.6 cm.

Functionaliteit

De robotstofzuiger zal trouwens ook automatisch terugkeren naar het oplaadstation en alles is met de afstandsbediening te besturen. Verder kan er een geplande schoonmaak worden ingesteld en zal dit toestel met de nodige sensoren zoals de afgrond en touch niet van een hoogte afvallen.

App

Dit apparaat is met een App te besturen en de gebruiker kan de voice control ook inschakelen om de machine in werking te stellen. Daarnaast zijn de Alexa en de Google Home voice control makkelijk instelbaar.

Navigatie

De stofzuiger is erg geschikt voor het laagpolig tapijt, hoogpolig tapijt en donkere vloeren en dierenharen worden tegelijkertijd makkelijk meegenomen. Het zal ook niet vastlopen dankzij de anti-vastloop functie, plus het toestel heeft diverse borstels waaronder de midden borstel en zijborstels. Daarnaast zal de turbo power functie automatisch in werking treden terwijl de schoonmaakroute willekeurig is. Er zal ook een gebiedsafbakening worden gemaakt bij deze robot en tevens wordt er gebruikt gemaakt van een magnetische strip en een virtuele muur.

Bijlage

Er worden diverse accessoires meegeleverd waaronder een extra zijborstel, borstel reiniger, afstandsbediening en een borstel reiniger om het apparaat schoon te maken. De extra filter kan worden vervangen wanneer de originele filter versleten is en de extra zijborstel heeft dezelfde vervangings-functie.

Vormgeving

Eufy RoboVac 35C

Deze robotstofzuiger is van kunststof vervaardigd en het heeft een ronde vorm.

Vorm statistieken

Rond (94%)
Eufy RoboVac 35C
D-vorm (6%)

augustus 11, 2022

Divers

Geluidsniveau vergelijking

augustus 11, 2022

Deze uitvoering van Eufy heeft een stofbak ter grootte van 0.6 Liter en een geluidsniveau van 61 dB, terwijl het gemiddelde geluidsniveau van andere stofzuigers 65 dB bedraagt. Verder maakt het gebruik van de zogeheten HEPA 11 filter, dat 95% aan filtering zal verwerken.

Dimensie en gewicht

We zien dat deze machine een breedte heeft van 32,5 cm, een hoogte ter grootte van 7,25 cm en een diepte van 32,5 cm. Verder heeft dit type een gewicht van 2,65 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

augustus 11, 2022

Mocht men deze machine willen aanschaffen dan zal deze op dit moment te koop worden aangeboden voor een prijs van 189 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac 35C Roborock S7 Pro Ultra
Roborock S7
Naam Eufy RoboVac 35C Roborock S7 Pro Ultra Roborock S7
Cijfer
91
98
97
Positie Nr. 11 van 109 Nr. 1 van 109 Nr. 2 van 109
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
628 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
50 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
2657 reviews
Prijs 189 € 1.199 € 469 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 100 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 240 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2600 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 300 m² 200 m²
Geluidsniveau 55 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 1500 Pa 5100 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 1,6 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 68,0 w
Aantal modi
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,2 l 0,3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0,6 l 0,4 l 0,47 l
Mapping-Sensor Geen LDS LDS
Filtertype EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 7,3 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 32,5 cm 35,0 cm 35,0 cm
Diepte 32,5 cm 35,3 cm 35,0 cm
Gewicht 2,7 kg 4,8 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
629 reviews
Expert reviews
4,2
★★★★★
★★★★★
2 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

Mediamarkt.de
5,0
★★★★★
★★★★★
7 reviews
Bol.com
4,5
★★★★★
★★★★★
169 reviews
Coolblue.nl
4,5
★★★★★
★★★★★
379 reviews
Onbekende bronnen
4,7
★★★★★
★★★★★
74 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Geekspin.co
Datum: 03/2019
4,8
★★★★★
★★★★★
The-ambient.com
Datum: 03/2019
3,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.