Eufy RoboVac 30C

4.391 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)
7 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)
Onze recensie
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Prijzen

Amazon.nl € 170
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

1,6 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Onze recensie

Klaus Bachmann
mei 13, 2020
40 dagen
★★★★★
★★★★★
Aanbevolen
+ Waar voor je geld
+ De app is helder in gebruik
+ Sterke zuigkracht
- Willekeurige navigatie

Ik kies ervoor deze robotstofzuiger aan te schaffen in mijn huishouden, mede dankzij de aantrekkelijke aanschafprijs en de goede recensies van het product.

Uitspraak

In zoverre, ben ik tevreden met de robotstofzuiger en ik zal deze ook aanbevelen naar andere personen met dezelfde schoonmaak- behoeften zoals thuis. De App is eenvoudig in gebruik en erg nuttig voor mij (Gemakkelijk om te plannen en de robot te start/stoppen). De zuigkracht is enorm en ik ben aangenaam verrast aan de hoeveelheid stof dat deze robot dagelijks opneemt (zelfs als ik de vloeren en tapijten met mijn reguliere stofzuiger schoonmaak).

Navigatie

De robots navigatie is erg willekeurig en ik ben niet zeker of deze er is rondom de hele plaats, maar dat kun je verwachten, aangezien de prijsklasse. De robot neemt een hoop stof op en met een lange werkzame tijd (100 minuten in de standaard optie en 40 minuten in de Power optie) heeft het tijd genoeg om een groot oppervlak te bedekken. Mijn huis heeft 2 verdiepingen en de robot is alleen in gebruik op de onderste verdieping, waar het een 7 m2 en een 50 m2 kamer bedekt. Voor dit doel werkt de robots navigatie goed, maar mocht ik meer kamers hebben dan zou mijn voorkeur uitgaan naar een robotstofzuiger met een ‘kaart-functie’.

App-controle

De EufyHome App is simpel en praktisch om de robotstofzuiger te besturen zonder thuis te zijn. Ik zal zeker een robotstofzuiger met App controle verkiezen en aanbevelen als je in het bezit van een smartphone bent. Dankzij de technologische vooruitgang met de robotstofzuigers is de App-controle functie niet alleen een optie bij de duurdere modellen. Omdat ik de robot met de App kan besturen, gebruik ik niet de afstandsbediening.

Bijlage

Ik heb de afstandsbediening of de virtuele magnetische muur nog niet gebruikt.

Schoonmaken en onderhoud

De Eufy RoboVac 30C heeft een uitmuntende zuigkracht (1500 Pa) en kan goed worden gebruikt voor het verwijderen van haar. De stofbak moet om de dag worden geledigd in mijn geval en ik verwijder ook de vastgelopen haren van de zijborstels. Het neemt 2 minuten in beslag om het haar te verwijderen met het inbegrepen en eenvoudig schoonmaak-instrument.

Voordelen

 • kan via de app, spraak en afstandsbediening bedienen
 • Ondersteund verschillende schoonmaakinstellingen en zuigkracht
 • Bevat magnetische strips
 • Laag profiel
 • Verhoogt automatisch de zuiging op tapijt

Nadelen

 • Geen vermogen om het in kaart te brengen
 • Geen systematisch schoonmaakpatroon
 • Ondersteund géén virtuele afbakeningen
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
100 min
Oplaadtijd
300 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
2600 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Nee
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
1500 Pa
Maximale drempel hoogte
1,6 cm
Vermogen
40,0 w
Volume stofreservoir
0,6 l
Carpet Boost
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
2
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Nee
Navigatie
Mapping-Sensor
Geen
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Nee
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Nee
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Nee
Real Time Tracking
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
7,2 cm
Breedte
32,5 cm
Diepte
32,5 cm
Gewicht
2,7 kg

Specificatie vergelijking

november 26, 2022

Wie zou Eufy RoboVac 30C moeten kopen

 • Als je tapijten in je huis hebt, dan zou je voordeel moeten halen uit de BoostIQ functie van de RoboVac 30C. Het kan automatisch de zuigkracht verhogen, als er tapijten worden waargenomen om een diepere reiniging te leveren.
 • Mocht je een krap budget hebben, dan is de RoboVac 30C een goede keus. Het heeft namelijk een goed gebalanceerde betaalbaarheid en functionaliteit dat andere concurrenten in dezelfde prijsklasse verslaat.
 • Het heeft een laagprofiel, wat uitstekend werkt als je laaghangend meubilair of moeilijk bereikbare plekken hebt, want dankzij zijn 7,23 cm aan hoogte kan het eenvoudig deze ruimten bereiken.

Wie zou geen Eufy RoboVac 30C moeten kopen

 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met een systematisch schoonmaakpatroon, dan kun je wellicht beter uitwijken naar andere robotstofzuigers met een vermogen om het in kaart te brengen.
 • Mocht je een hoogpolig-tapijt hebben, dan zal de RoboVac 30C wellicht niet aan je verwachtingen voldoen, want het kan vastlopen en heeft niet genoeg zuigkracht om een hoogpolig-tapijt grondig te reinigen.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac 30C dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 04-04-2021

De Eufy RoboVac 30C zuigt erg goed en ondersteund vele functies tegen een aantrekkelijke lage prijs. Zoals andere robotstofzuigers in deze prijsklasse, zijn er bepaalde limitaties zoals een basis-navigatiesysteem. Mocht je een krap budget bezitten en op zoek zijn naar een robuuste robotstofzuiger, dan is de RoboVac 30C een solide keuze.

Je kunt de RoboVac 30C met de bedrijfs-app, Alexa plus Google Assistant ondersteuning en afstandsbediening bedienen. De app biedt meerdere functies aan, dus het is voornaam om uit deze diverse functies je voordeel te halen om de stofzuiger-ervaring te verhogen. De afstandsbediening komt van pas als je gezinsleden hebt, die geen app bezitten. De spraakcontrole ondersteund alleen basisopdrachten, maar het maximaliseert je tijd.

In de app kun je het zuigvermogen en de schoonmaakinstelling instellen. Er zijn drie vermogen-instellingen: Standaard, BoostIQ en Max. De BoostIQ is ideaal voor tapijten, want het verhoogt automatisch de zuigkracht op plekken waar het nodig is. Met deze functie zal de maximum batterijduur worden bereikt, want een hoger zuigvermogen leidt tot een hoog batterijverbruik. De standaard instelling heeft een verdraagbaar geluid en de max-instelling heeft een hoger geluidsniveau.

Je kunt zowel de app of afstandsbediening gebruiken om de schoonmaakinstelling van de RoboVac 30C in te stellen. Het beschikt over vier reinigingsinstellingen, waaronder Auto, Edge, Spot en de Quick schoonmaakinstelling. De auto-instelling laat de robotstofzuiger willekeurig navigeren totdat de batterij op raakt. Deze instelling zorgt ervoor dat je kamer wel-of-niet wordt schoongemaakt. Maar als je in een klein huis of appartement leeft, dan kan de RoboVac 30C het hele oppervlak schoonmaken.

De Edge schoonmaakinstelling vindt de dichtstbijzijnde muur en kanten van je huis. De spot schoonmaakinstelling is hulpvol als je bijvoorbeeld iets laat vallen dat gelijk moet worden gezuiverd, want het zal alleen een specifieke plek reinigen. De snelle schoonmaakinstelling bedraagt slechts 30 seconden en is voor één enkele kamer ontworpen.

Er is een magnetische strip in de verpakkingsdoos aanwezig dat als een afbakening dient. Het zal ruimten blokkeren waar je de RoboVac 30C niet naar toe wilt leiden, zoals ruimten met meerdere kabels of ruimten met dieren waar waterbakken staan.

De RoboVac 30C heeft een laag profiel, in tegenstelling tot dure robotstofzuigers met een laser-toren. Dankzij de hoogte van 7,23 cm kan het eenvoudig onder meubels navigeren zoals bank, bed of moeilijk bereikbare plekken bereiken. De RoboVac 30C kan ruimten zuiveren waar geen aandacht aan wordt geschonken, maar wel vol met vuil ligt. Het kan bovendien ook eenvoudig een drempel met een hoogte van 1,6 cm beklimmen.

Het nadeel van een budget robotstofzuiger is dat het alleen een basis-navigatiesysteem bezit. Wat betekent dat het géén virtuele afbakeningen of een systematisch schoonmaakpatroon bezit. Het heeft ook geen vermogen om alles in kaart te brengen, wat de robot helpt om gezuiverde en niet gezuiverde ruimten aan te duiden. De mapping-functie helpt de robotstofzuiger sneller en grondiger te reinigen. Toch kan de RoboVac 30C grondig reinigen, maar het neemt meer tijd in beslag om een hele kamer te zuiveren.

Over het algemeen is de RoboVac 30C een geweldige keus voor degene die nieuw zijn op het gebied van robotstofzuigers. Je kunt met de RoboVac 30C beginnen te experimenteren en bekijken of het bij je past, want het heeft een lage prijs en biedt verschillende functies aan. Het is geweldig voor dagelijks gebruik en zeker zijn prijs waard.

Schrijf uw review van Eufy RoboVac 30C

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Accu
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,2)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Ranglijsten

 • Nr. 6 van 11 Eufy robotstofzuigers
 • Nr. 40 van 113 robotstofzuigers

Eufy RoboVac 30C in vergelijking met andere producten

youtube
youtube

Bekijk eerst de Eufy RoboVac 30C

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac 30CDeze robotstofzuiger heeft een geweldige zuigkracht en zal de perfecte ondersteuning geven in het huishouden.

Batterij

Deze robotstofzuiger zal bij u in het huishouden een extra hulp zijn, wanneer dit toestel voor 100 minuten achter elkaar stofzuigt in de normale stand. De machine beschikt over een Li-ion batterij en bovendien maakt 99 % van alle andere robotstofzuigers gebruik van een Li-ion accu. Deze batterij heeft een accucapaciteit van 2600 mAh en kan bij een leegstand in 300 minuten worden opgeladen.

Reiniging

De gebruiker kan de Eufy RoboVac 30C laten stofzuigen met een actieradius van 120 m2. Verder heeft de machine een zuigkracht ter grootte van 1500 Pa en bedraagt het vermogen 40 W. Daarnaast kan dit apparaat hoogtes trotseren die niet hoger uitkomen dan 1,6 cm. Verder heeft dit toestel een geluidsniveau van 55 dB. Ook is het handig om te weten dat het stofreservoir op zijn tijd moet worden geledigd, want het heeft een maximale inhoud van 0,6 liter.

Functionaliteit

Deze Eufy uitvoering beschikt over een Carpet boost, wat een handige functie blijkt te zijn om diverse tapijten te reinigen. Komt de robotstofzuiger éénmaal aan een leegstand, dan zal deze automatisch terugkeren naar het oplaadstation om hier weer te worden opgeladen. Daarnaast kan dit toestel niet van bepaalde hoogtes afvallen dankzij de afgrondsensoren en de touch-sensoren beschermen uw objecten bij u thuis.

App

Wilt u van huis weg gaan en toch een schoonmaakbeurt instellen bij de Eufy robotstofzuiger, dan kan dit eenvoudig met de app worden tewerkgesteld. Verder kan de gebruiker ook de machine met een voice control besturen en de meest voor de hand liggende voice controls zijn Alexa en Google Home voice control. Als de consument niet over een mobiele telefoon beschikt, dan kan de bijgeleverde afstandsbediening uitkomst bieden.

Navigatie

De robotstofzuiger van Eufy maakt gebruik van een geplande schoonmaak. Het heeft een anti-vastloopsysteem dat uitermate handig is bij het reinigen van bepaalde tapijten.

Bijlage

De robotstofzuiger wordt met een afstandsbediening geleverd (inclusief 2 AAA-batterijen. Het oplaadstation is terug te vinden in de verpakkingsdoos en een netspanningsadapter zien we ook terug. Verder zijn er hoogwaardige filters verpakt, plus een handleiding om snel van start te gaan.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (93%)
Eufy RoboVac 30C
D-vorm (7%)

november 26, 2022

Dit type van Eufy heeft een ronde vorm en beschikt over 2 zijborstels.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

november 26, 2022

De machine wordt ondersteund door een virtuele muur tijdens de stofzuigerbeurt en het tijdsschema is volledig instelbaar. Daarnaast zien we dat het apparaat een stootrand heeft en ronddraaiende middenborstels. Verder beschikt deze robotstofzuiger over een high-perfomace filter die vele stofdeeltjes zal tegenhouden.

Dimensie en gewicht

Eufy RoboVac 30C

De hoogte-afmeting bedraagt 7,2 cm, de breedte 32,5 cm en de diepte is gelijk aan de breedte-afmeting. De robotstofzuiger weegt 2,7 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

november 26, 2022

De Eufy RoboVac 30C robotstofzuiger ligt vandaag in de winkelschappen voor een prijs van 170 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac 30C Roborock S7 MaxV Ultra
Roborock S7 MaxV
Naam Eufy RoboVac 30C Roborock S7 MaxV Ultra Roborock S7 MaxV
Cijfer
87
97
96
Positie Nr. 40 van 113 Nr. 1 van 113 Nr. 2 van 113
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
4388 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
700 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
778 reviews
Prijs € 170 € 1.399 € 709
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 100 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 240 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2600 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 300 m² 300 m²
Geluidsniveau 55 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 1500 Pa 5100 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 1,6 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 40,0 w 74,0 w 74,0 w
Aantal modi
Volume stofreservoir 0,6 l 0,4 l 0,4 l
Filtertype EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,2 l 0,2 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor Geen LDS+Camera LDS+Camera
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit
Automatisch de watertank bijvullen
Automatische zelfdrogende dweil
Automatisch mop wassen
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 7,2 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 32,5 cm 35,3 cm 35,3 cm
Diepte 32,5 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 2,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
4.391 reviews
Expert reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
6 Experts
Test reviews
2,7
★★★★★
★★★★★
1 Tests

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,5
★★★★★
★★★★★
174 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
4.217 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Expertreviews.co.uk
Datum: 07/2019
5,0
★★★★★
★★★★★
Geekspin.co
Datum: 11/2018
4,6
★★★★★
★★★★★
Goodhousekeeping.com
Datum: 04/2019
3,8
★★★★★
★★★★★
Reviewgeek.com
Datum: 10/2018
4,0
★★★★★
★★★★★
Techadvisor.co.uk
Datum: 11/2019
4,5
★★★★★
★★★★★
„Goed“
Techtest
Datum: 06/2019
4,3
★★★★★
★★★★★

caret-up caret-down Test reviews

„Bevredigend“
Stiftung Warentest
Editie: 12/2020
Gepubliceerd: 11/2020
Product: Plaats 5 van 12
2,7
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.