Eufy RoboVac 15c Robotstofzuiger

Reoverview.nl
83/100
Bevredigend
582 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)
1 Expert review
★★★★★
★★★★★
(4,0)

Prijzen

Amazon.nl
Gratis verzending
149 € Bekijk product
Bol.com
Gratis verzending
149 € Bekijk product
Coolblue.nl
Gratis verzending
149 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

100 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

360 min

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

55 dB

Mapping-Sensor

Mapping-Sensor

Alle specificaties »

Voordelen

Ondersteunt een verscheidenheid aan schoonmaak-opties
App en afstandsbediening zijn intuïtief
Laag en compact profiel
Stil
Gebruikt BoostIQ functie

Nadelen

Ondersteund geen virtuele grenzen
Gebruikt geen slimme en systematische navigatie

Wie zou Eufy RoboVac 15c moeten kopen

  • De RoboVac 15c is een slimme keuze voor degene die een krap budget hebben en nog niet bekend zijn met robotstofzuigers, omdat ze goed werken, gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk in te stellen.
  • Het is geschikt voor iedere soort vloer, van harde vloeren tot medium hoge tapijten, omdat het met BoostIQ ondersteund wordt. Wanneer er een tapijt gesignaleerd wordt, neemt de zuigkracht toe en dit is handig voor degene met verschillende vloertypes. Het kan trouwens ook naadloos van tapijt naar harde vloer bewegen.
  • Omdat het een lager geluidsniveau heeft dan andere robotstofzuigers, plus een sterke zuigkracht, zullen families met huisdieren en kinderen de RoboVac 15c geweldig vinden. Zij willen namelijk niet gestoord worden terwijl de RoboVac 15c haren van huisdieren en verspreid vuil opruimt.
  • De RoboVac 15c is ook geschikt voor degene die veel meubels en trappen in huis hebben, omdat hij voorzichtig met obstakels omgaat en goed navigeert om trappen te ontwijken, met dank aan zijn infrarood sensoren.

Wie zou geen Eufy RoboVac 15c moeten kopen

  • Degene met grote huizen zullen misschien niet tevreden zijn met de RoboVac 15c omdat de batterijduur misschien niet genoeg is om het hele huis in één keer te voorzien. Hij kan doorlopend schoonmaken tot aan 100 minuten. Maar wanneer er schoonmaaak-instellingen gebruikt worden die maximale zuigkracht gebruiken, zoals de BoostIQ modus, zal dit een toename aan batterijgebruik veroorzaken. Hierdoor wordt er maar ongeveer 60 minuten schoongemaakt.
  • Wanneer je op zoek bent naar een robotstofzuiger die een systematisch schoonmaakpatroon aanhoudt en weet welke gebieden er wel en niet schoongemaakt zijn, dan is het beter om robotstofzuigers met een slim navigatiesysteem te bekijken.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac 15c dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 19-03-2021

The Eufy RoboVac 15c is een budget robotstofzuiger dat bovengemiddeld presteert vergeleken met zijn concurrenten in dezelfde prijsklasse. Hij ondersteunt verschillende slimme kenmerken en maakt goed schoon.

Hij ondersteunt verschillende schoonmaak-modussen zoals Automatisch, Vlek, Randen en 30 minuten schoonmaak. Dit biedt de gebruiker veel verschillende keuzes, om te bepalen welke instelling het beste van toepassing is op hun schoonmaak behoeften. Daarnaast gebruikt het ook de BoostIQ functie, die de robotstofzuiger helpt bij een diepe en grondige reiniging in tapijten. Bovendien neemt het automatisch in zuigkracht toe, wanneer het tapijten waarneemt. Maar de toename in zuigkracht staat gelijk aan een toename in batterij-consumptie. Dus, op normale zuigkracht kan er voor 100 minuten worden gestofzuigd, terwijl de max. zuigkracht maar 40-60 minuten vrijgeeft.

De RoboVac 15c heeft 10 (infrarood) sensoren die corresponderen met 9 (infrarood) anti-botsingsensoren, die ervoor zorgen dat botsingen met meubels of de gevolgen daarvan verminderen. De anti-valtechnologie voorkomt dat de robotstofzuiger van de trap of richels valt. Deze sensoren helpen de robotstofzuiger door een ruimte te navigeren en hierdoor is het slimmer in navigatie en voorzichtiger met meubels, dan zijn andere concurrenten.

Echter, sinds de RoboVac 15c een budget robotstofzuiger is, heeft het niet het in kaart brengende vermogen of systematisch schoonmaak-patroon dat 100% van de totale ruimte kan dekken, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers. In plaats daarvan, volgt de RoboVac 15c geen patroon en botst van meubel naar meubel in de Automatische functie. Daarom is het beter geschikt voor kleine huizen en appartementen, zodat de robotstofzuiger het hele oppervlak reinigt.

Hierbij ondersteunt hij geen virtuele grenzen en fysieke virtuele muren. Dus je zult barrières moeten creëren om bepaalde ruimtes te blokkeren waar de robotstofzuiger niet mag komen.

Het heeft een laag en compact profiel dat de RoboVac 15c toelaat om onder laagliggende meubels en andere moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken, die gewoonlijk lastig te bereiken zijn met een normale stofzuiger. Dit zorgt dat de robotstofzuiger met een bredere dekking schoonmaakt en ook de plekken bereikt waar het meeste vuil ligt. Dankzij het laag profiel en compacte vormgeving geeft het een voordeel voor robotstofzuigers die alleen sensoren gebruiken, in tegenstelling tot degene met een laser toren.

De RoboVac 15c ondersteunt veel slimme functies in de EufyHome App voor een robotstofzuiger in zijn prijsklasse. Ook ondersteunt het spraakbesturing en afstandsbediening, zodat een gebruiker de robotstofzuiger makkelijk manipuleert en commandeert. Hierbij heeft de RoboVac 15c niet veel supervisie nodig omdat het namelijk notificaties in de app kan sturen, wanneer deze in de problemen raakt.

Over het algemeen is de RoboVac 15c een geweldige optie voor dagelijkse schoonmaak. Het is geschikt voor degene die nieuw zijn met robotstofzuigers, omdat hij betaalbaar is, op afstand bestuurbaar, makkelijk in te stellen, een intuïtieve app heeft, en boven alles, grondig stofzuigt.

Eufy RoboVac 15C vs. Eufy RoboVac 15C Max caret-up caret-down

Voordelen

Goedkoper

Nadelen

Minder zuigkracht (1300 Pa vs. 2,000 Pa)
Filters zijn wegwerpbaar (niet wasbaar vs. wasbaar)

De RoboVac 15C en de RoboVac 15C Max hebben dezelfde stofbak-capaciteit (600 ml), BoostIQ en afstandsbediening/app functies. Het grote verschil tussen deze ligt in het zuigvermogen, waar de RoboVac 15C Max een beter zuigvermogen heeft tot aan 2,000 Pa.

Eufy RoboVac 15C vs. Eufy RoboVac 30C caret-up caret-down

Voordelen

Goedkoper

Nadelen

Geen magnetische afbakening
Lager zuigvermogen (1300 Pa vs. 1500 Pa)

Schrijf je review van Eufy RoboVac 15c

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,3)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Ranglijsten

  • Nr. 9 van 9 Eufy robotstofzuigers

Bekijk eerst de Eufy RoboVac 15c

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac 15cDit superslanke apparaat zal bij u thuis een krachtige en grondige schoonmaakbeurt verrichten.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

januari 25, 2022

Deze robotstofzuiger van Eufy heeft een maximale bedrijfstijd van 100 minuten voordat hij naar het oplaadstation keert. In 360 minuten zal de batterij weer klaar staan voor gebruik, terwijl de gemiddelde oplaadtijd van alle andere robotstofzuigers 254 minuten bedraagt. Ook heeft men bij Eufy voor een Li-ion batterij gekozen om het apparaat in werking te stellen.

Accu type statistieken

Li-ion (96%)
Eufy RoboVac 15c
NiMH (4%)

januari 25, 2022

Reiniging

Eufy RoboVac 15c

De bewegingsvrijheid van deze robotstofzuiger is op 120 m2 vastgesteld. Verder wordt er een zuigkracht van 1300 Pa geleverd om pollen en vuilheden weg te werken. Daarnaast kan de machine over diverse drempels heenlopen, mits ze niet de maximale hoogte van 1,6 cm overschrijden. Ook kan het stofreservoir tot aan een maximale volume-inhoud van 0,6 liter worden gevuld voordat deze moet worden geledigd. Verder zien we ook een Çarpet-Boost’ terug op dit toestel.

Oppervlakte per accu vergelijking

januari 25, 2022

Functionaliteit

Eufy RoboVac 15c
We treffen de ‘afgrond’ en ‘touch’ sensor terug op deze robotstofzuiger, plus de machine kan met een stem controle worden bediend. Alexa voice control en Google Home voice control zijn de programma’s waaruit de gebruiker zijn keuze kan maken.

Automatische terugkeer oplaadstation statistieken

Ja (100%)
Eufy RoboVac 15c

januari 25, 2022

App

De Eyfy Robo Vac 15c robotstofzuiger is met een App te bedienen en kan bovendien ook met de bijgeleverde afstandsbediening worden bestuurd.

Navigatie

Het apparaat zal een geplande schoonmaakbeurt op het tapijt en andere ondergronden uitvoeren.

Bijlage

Een extra hoogwaardige filter treffen we aan in de verpakkingsdoos van de Eufy. Ook zien we de afstandsbediening terug en is de welkomstgids terug te vinden.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (93%)
Eufy RoboVac 15c
D-vorm (7%)

januari 25, 2022

Het ronde apparaat wordt met 2 verschillende zijborstels geleverd.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

januari 25, 2022

De HEPA filter zal alle kleine stofdeeltjes tegenhouden. Verder heeft de machine een bumper en het anti-vastloopsysteem zal de machine ongestoord laten stofzuigen.

Dimensie en gewicht

Het gewicht van de Eufy Robo Vac 15c robotstofzuiger bedraagt 2,6 Kilogram. De breedte, plus de diepte hebben beiden dezelfde afmeting van 32,5 cm en de hoogte-afmeting staat vast op 7,2 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

januari 25, 2022

De aanschafprijs van dit toestel bedraagt 149 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac 15c Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Naam Eufy RoboVac 15c Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Cijfer
83
97
95
Positie Nr. 62 van 91 Nr. 1 van 91 Nr. 2 van 91
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.1)
579 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
1566 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
2125 reviews
Prijs 149 € 349 € 551 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 100 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 360 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2600 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 250 m² 240 m²
Geluidsniveau 55 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 1300 Pa 2000 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 1.6 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 27.0 w 58.0 w 66.0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.18 l 0.3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0.6 l 0.46 l 0.46 l
Mapping-Sensor LDS LDS+Camera
Filtertype HEPA EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 7.2 cm 9.6 cm 9.6 cm
Breedte 32.5 cm 35.0 cm 35.0 cm
Diepte 32.5 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 2.6 kg 3.2 kg 3.7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,1
★★★★★
★★★★★
582 reviews
Expert reviews
4,0
★★★★★
★★★★★
1 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

Bol.com
5,0
★★★★★
★★★★★
1 reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
8 reviews
4,1
★★★★★
★★★★★
573 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Digitaltrends.com
Datum: 08/2019
4,0
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Accu
Maximale bedrijfstijd
100 min
Oplaadtijd
360 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2600 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
1300 Pa
Maximale drempel hoogte
1.6 cm
Vermogen
27.0 w
Aantal modi
4
Met dweilfunctie
Nee
Andere informatie
Volume stofreservoir
0.6 l
Mapping-Sensor
Filtertype
HEPA
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Ja
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Nee
Real Time Tracking
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
7.2 cm
Breedte
32.5 cm
Diepte
32.5 cm
Gewicht
2.6 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.