Eufy RoboVac 11s

Cijfer
88/100
Goed
8.867 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,4)
4 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,0)

Prijzen

Amazon.nl
Gratis verzending
160 € Bekijk product
Amazon.nl
Gratis verzending
173 € Bekijk product
Bol.com
Gratis verzending
174 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

1,7 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Laag profiel
 • Inclusief een afstandsbediening
 • Wekt stil
 • Naadloze overgang naar verschillende soorten vloeren
 • Ondersteund de BoostIQ-functie
 • Eenvoudig te gebruiken en in te stellen
 • Twee zijborstels

Nadelen

 • Geen fysieke of virtuele afbakening
 • Geen app
 • Willekeurige navigatie
 • Geen mapping vermogen
 • Het schoonmaakschema laat je niet toe om dagen te selecteren
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
100 min
Oplaadtijd
480 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2600 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
55 dB
Zuigkracht
1300 Pa
Maximale drempel hoogte
1,7 cm
Aantal modi
4
Met dweilfunctie
Nee
Andere informatie
Volume stofreservoir
0,6 l
Mapping-Sensor
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Nee
Voice control
Nee
Alexa voice control
Nee
Google Home voice control
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Ja
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Nee
Real Time Tracking
Nee
Digital Blocked Area
Nee
Zoned Cleaning
Nee
Multi Floor Maps
Nee
Selected Room Cleaning
Nee
Afmetingen en gewicht
Hoogte
7,2 cm
Breedte
33,0 cm
Diepte
33,0 cm
Gewicht
2,6 kg

Specificatie vergelijking

juni 30, 2022

Wie zou Eufy RoboVac 11s moeten kopen

 • Mocht je niet de geavanceerde functies van andere dure robotstofzuigers nodig hebben, dan is de Robovac 11s wellicht de juiste voor jou. Het kan namelijk goed zuigen en zal de werkzaamheden goed volbrengen tegen een lage prijs.
 • Als je veel laaghangend meubilair bezit dat moeilijk bereikbaar is, dan kun je voordeel uit het dunne profiel van de Robovac 11s halen dat eenvoudig onder meubilair zuivert.
 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat je eenvoudig kan instellen en kan aanpassen, dan is de Robovac 11s geschikt voor jou. Aangezien het geen wifi-connectie of app bezit, zul je niet overdonderd worden met de aansluiting van het apparaat naar je telefoon.
 • Als je verschillende soorten vloer bezit, van harde vloer naar middel-hoogpolig tapijt, dan zal de Robovac 11s wellicht je interesse wekken. Het beschikt namelijk over een BoostIQ technologie dat automatisch de zuigkracht versteld afhankelijk van het vloertype.
 • Mocht je vanuit thuis werken, dan is de Robovac 11s wellicht perfect geschikt voor jou. Het heeft namelijk een zeer laag geluidsniveau dat te vergelijken is met het geluid van een magnetron. Zelfs als je in dezelfde ruimte staat als het apparaat, dan zal het producerende geluid je niet storen.

Wie zou geen Eufy RoboVac 11s moeten kopen

 • Ben je op zoek naar een volautomatische robotstofzuiger, dan zul je toch duurdere robotstofzuigers moeten bekijken.
 • Als je in een groot huis woont, dan zul je wellicht een beetje meer willen besteden aan duurdere robotstofzuigers met mapping-vermogen. Deze zullen met een systematisch schoonmaakpatroon je hele vloer grondig schoonmaken.
 • Als je hoogpolig tapijten hebt, dan zal de Robovac 11s wellicht in de vezels vastlopen en bovendien niet dikke tapijten behandelen.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Eufy RoboVac 11s dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 15-04-2021

Het Eufy merk staat bekend om betaalbare kwaliteitsproducten te produceren en de Robovac 11s is er één van. De Robovac 11s is een budget robotstofzuiger dat goed presteert en ook betaalbaar is. Het heeft veel beperkingen en er ontbreken ook enkele functies, maar dit is bij andere robotstofzuigers in deze prijsklasse hetzelfde.

De Robovac 11s pronkt met zijn dun profiel dat een hoogte heeft van 7,11 cm. Dankzij zijn lage hoogte kan het eenvoudig onder meubilair reinigen of moeilijk bereikbare plekken bereiken, waar een reguliere stofzuiger niet bij kan komen. Het kan ook makkelijk over drempels in deuropeningen lopen en naadloos naar verschillende soorten vloeren traverseren.

Je kunt de Robovac 11s met een afstandsbediening bedienen. De afstandsbediening biedt verschillende functies aan zoals een schoonmaakschema, edge-reiniging, spot-reiniging, naar het oplaadstation terugkeren, zuigkracht regelen en handmatig de robotstofzuiger besturen via directionele pijlen. Het schoonmaakschema zal je alleen de tijd laten instellen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers waar je specifieke dagen kan instellen. Bijvoorbeeld, je stelt het in op 17.00 uur, dan zal het elke dag op dat tijdstip gaan reinigen, totdat je het uitzet.

De Robovac 11s beschikt over drie zuiginstellingen die in de afstandsbediening verwerkt zitten: Standaard, BoostIQ en Max. De BoostIQ is een uitmuntende keuze als je tapijten of harde vloeren in je huis hebt liggen, want de zuigkracht wordt verhoogd bij tapijten dat grondige reinigingen nodig hebben. De BoostIQ helpt ook bij de batterijduur van de robotstofzuiger. De Robovac 11s kan 100 minuten constant op een standaard-instelling reinigen en 60 minuten op een BoostIQ-instelling.

Nog een ander aangenaam feit over de Robovac 11s is dat het met zijn 55 dB stil reinigt. Het zal nog steeds geluid produceren, maar het is verdraagzaam en zal je niet storen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die bepaalde gesprekken kunnen verstoren.

Budget robotstofzuigers zijn goedkoper, omdat ze geen mapping vermogen hebben waarmee de robotstofzuiger weet welke gebieden zijn gezuiverd en andere niet. Ondanks dat de Robovac 11s geen mapping vermogen en systematisch schoonmaakpatroon heeft, is het nog steeds in staat om de hele vloer met een willekeurige navigatie te reinigen, maar het neemt wel meer tijd in beslag. De Robovac 11s heeft ook een goede zuigfunctie, waarmee de stofzuiger fijn vuil of dierenhaar tot aan grof vuil verwerkt.

Over het algemeen is de Robovac 11s vrij goed vervaardigd en kan ook goed zuigen. Er ontbreken diverse functies zoals een app, mapping vermogen en een virtuele afbakening, maar alles is redelijk aanneembaar vanwege zijn lage prijs.

Eufy RoboVac 11s vs. Eufy Robovac 11s Max caret-up caret-down

Voordelen

Goedkoper

Nadelen

Lager geluidsniveau (1300 Pa vs. 2000 Pa)

De RoboVac 11s en de Eufy RoboVac 11S MAX zijn bijna identiek. Het grote verschil tussen deze twee is het opgewaardeerde zuigvermogen van de RoboVac 11s Max.

Eufy RoboVac 11s vs. Eufy RoboVac 15c caret-up caret-down

Voordelen

Goedkoper

Nadelen

Geen wifi connectie
Geen app en spraakcontrole
Geen handmatig controle om specifieke plekken te zuiveren

Schrijf je review van Eufy RoboVac 11s

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Accu
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,3)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,7)

Ranglijsten

 • Nr. 3 van 10 Eufy robotstofzuigers
 • Nr. 24 van 109 robotstofzuigers

Eufy RoboVac 11s in vergelijking met andere producten

youtube
youtube

Bekijk eerst de Eufy RoboVac 11s

youtube
youtube
youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Eufy RoboVac 11s

youtube
youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Eufy RoboVac 11sDeze variant van Eufy is een kleine krachtpatser die makkelijk onder laaghangend meubilair te werk gaat dankzij de platte uitvoering.

Batterij

De batterij is een Li-ion en heeft een maximale werkzame tijd van 100 minuten. Daarnaast bedraagt de oplaadtijd 480 minuten terwijl andere stofzuigers een gemiddelde oplaadtijd van 262 minuten hebben en bovendien is de accucapaciteit 2600mAh.

Reiniging

Deze uitvoering van Eufy heeft een actieradius van 120 m2 om schoon te maken, plus de zuigkracht bedraagt 1300 Pa en hij kan over een hoogte ter grootte van 1.7 cm heen klimmen. Verder zal het reinigen gebeuren met een vermogen van 15W. Bovendien heeft deze machine een geluidsniveau van 55dB, plus het beschikt over ronddraaiende midden borstels.

Functionaliteit

De machine heeft de functie om automatisch terug te keren naar het oplaadstation, toch zal het werk niet worden hervat eenmaal opgeladen. Men kan de machine instellen om de geplande schoonmaak te starten en dit alles is vanaf afstand instelbaar met de afstandsbediening, toch kan er geen App worden verbonden. Het apparaat kan ook niet de ruimte in kaart brengen, maar daarentegen beschikt het over grond en touch sensoren.

App

Deze robotstofzuiger heeft geen optie om de machine te besturen of te programmeren met een App.

Navigatie

Deze machine gaat willekeurig te werk met een BoostIQ technologie en zal zich verplaatsen met een loopsnelheid van 10.5 in/s.

Bijlage

Eufy RoboVac 11s

Het product wordt geleverd met een afstandsbediening om de robot te besturen en een oplaadstation om te herladen. Verder is er een netspanningsadapter, plus het schoonmaken zal met het reinigingshulpmiddel eenvoudig verlopen. Er worden 4 zijborstels, 5 kabelbinders, hoogwaardige filters en een welkomstgids bijgevoegd.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (94%)
Eufy RoboVac 11s
D-vorm (6%)

juni 30, 2022

Het kunststof apparaat heeft een ronde vormgeving en heeft bovendien een anti-kras geharde glazen bovenklep dat dient ter bescherming.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

juni 30, 2022

De stofopname gebeurt met de zuigmond en is geschikt voor laagpolig tapijt en donkere vloeren. Daarnaast is het tijdschema programmeerbaar en beschikt het over een turbomodus. Verder heeft het een HEPA filter dat allergieën tegen gaat en zal het anti-vastloopsysteem ervoor zorgen dat deze niet vast komt te zitten. Bovendien is de machine uitgerust met een bumper en zal al het vuil worden opgeslagen in het daarvoor bestemde reservoir ter grootte van 0.60 Liter, toch zal dit compartiment niet vanzelf zich ledigen.

Dimensie en gewicht

Eufy RoboVac 11s

Het product heeft een afmeting van 32,5 x 32,6 cm, en het gewicht bedraagt 4160 g. Verder heeft het product een hoogte van 7,25 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

juni 30, 2022

De aanschafprijs is 160 euro en de gemiddelde prijs van een robotstofzuiger bedraagt 420 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Eufy RoboVac 11s Roborock S7 MaxV Plus
Roborock S7 MaxV
Naam Eufy RoboVac 11s Roborock S7 MaxV Plus Roborock S7 MaxV
Cijfer
88
98
96
Positie Nr. 24 van 109 Nr. 1 van 109 Nr. 2 van 109
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.4)
8867 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
49 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
32 reviews
Prijs 160 € 999 € 585 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 100 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 480 min 240 min 240 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2600 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 300 m² 300 m²
Geluidsniveau 55 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 1300 Pa 5100 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 1,7 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 74,0 w 74,0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,2 l 0,2 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0,6 l 0,4 l 0,4 l
Mapping-Sensor LDS+Camera LDS+Camera
Filtertype EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 7,2 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 33,0 cm 35,3 cm 35,3 cm
Diepte 33,0 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 2,6 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
8.867 reviews
Expert reviews
4,0
★★★★★
★★★★★
4 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

5,0
★★★★★
★★★★★
2 reviews
Coolblue.nl
4,6
★★★★★
★★★★★
321 reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
168 reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
8.376 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Digitaltrends.com
Datum: 06/2018
4,0
★★★★★
★★★★★
Goodhousekeeping.com
Datum: 04/2019
3,7
★★★★★
★★★★★
Moderncastle.com
Datum: 10/2019
4,7
★★★★★
★★★★★
Reviewgeek.com
Datum: 08/2018
3,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.