De 10 beste elektrische tandenborstels met timer

Laatst bijgewerkt op: 20. juni 2022 door
Welke elektrische tandenborstel met timer is de beste en wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel met timer? We bespreken het in dit artikel.
We hebben 10 elektrische tandenborstels met timer met elkaar vergeleken en hieruit de beste gevonden, op basis van 104.057 gebruikersrecensies.

De 10 beste elektrische tandenborstels met timer

Gebaseerd op: 104.057 gebruikersrecensies

Positie Afbeelding Elektrische tandenborstel Cijfer Beoordeling Prijs

Navigeer hier naar onze complete vergelijking van 16 elektrische tandenborstels.

Over elektrische tandenborstels met timer

Een goede mondhygiëne maakt deel uit van een algehele gezondheid. Het houdt ons fris en zodoende wordt ons vertrouwen verhoogd. De eenvoudigste manier om een goede mondhygiëne te ondersteunen, is ’s Ochtends en ’s Avonds tandenpoetsen. Daarnaast zal een goede poetstechniek plus de juiste tandenborstel je mond van bacteriën vrijhouden. De elektrische tandenborstel is efficiënt, zacht in gebruik en verzekert een goede mondhygiëne.

De meeste elektrische tandenborstels worden met diverse opmerkelijke functies vervaardigd, zoals een 2 minuut- timer. Tandartsen bevelen dan ook aan om dagelijks twee maal per dag en twee minuten lang te poetsen. Poets je minder dan de aanbevolen tijd? Dan verwijder je niet al het tandplak. Twee minuten poetsen beschermt namelijk ook het glazuur en zal niet je tandvlees beschadigingen. Dankzij de ingebouwde timer wordt je geholpen om aan de dagelijkse aanbeveling te voldoen.

Zodra je de hoogstaande elektrische tandenborstel start, wordt ook de 2- minuten timer geactiveerd. Verschillende modellen zullen op diverse manieren kenbaar maken wanneer deze tijd afloopt. Bepaalde modellen zullen zich automatisch uitschakelen, terwijl andere tandenborstels van geluid wisselen. De geavanceerde modellen laten met lichtflitsen zien dat de tijd voorbij is.

In tegenstelling tot de 2- minuten timer, worden de moderne modellen met Quad Pacers geleverd, wat een secundaire timer binnen de 2 minuten is. Je wordt namelijk elke 30 seconden gewaarschuwd, zodat je alle plekken van je mond bedekt tijdens het tandenpoetsen. Dit betekent dat je de bovenkant, onderkant, linker- en rechterzijde goed poetst. De meeste tandenborstels maken het wisselen ook met een vibratie kenbaar.

Premium elektrische tandenborstels zijn ook voorzien van de nieuwste technologie, zoals Bluetooth smart connectiviteit. Zo bereik je meer flexibiliteit en worden er tips gegeven om het tandenpoetsen te bevorderen. Het apparaat toont naast de timer ook nog andere visuele functies aan, zoals een mouth map voor de Quad Pacers die je door iedere detail leidt.

Wat is de prijs van een elektrische tandenborstel met timer?

De gemiddelde prijs van 16 gepresenteerde elektrische tandenborstels met timer uit onze vergelijking bedraagt 95 €. Het goedkoopste model kost 14 € en de duurste uitgave heeft een prijs van 240 €.

Dit zijn de vijf goedkoopste elektrische tandenborstels met timer.

Elektrische tandenborstel
14 €
20 €
33 €
40 €
44 €

De volgende grafiek toont de prijsverdeling aan bij alle elektrische tandenborstels met timer.

juni 30, 2022

Vergelijking

caret-up caret-down Productinformatie
Oral-B Pro 2 2000 Sensitive Clean Oral-B Kids Frozen 2
Oral-B iO - 9n
Naam Oral-B Pro 2 2000 Sensitive Clean Oral-B Kids Frozen 2 Oral-B iO - 9n
Cijfer
94
94
94
Positie Nr. 1 van 16 Nr. 2 van 16 Nr. 3 van 16
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
9356 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
7746 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
2034 reviews
Prijs 50 € 14 € 220 €
caret-up caret-down Algemeen
Borstelkop Rond Rond Rond
Poetstechniek Roterend 3D Roterend 2D Roterend 3D
Kindertandenborstel
caret-up caret-down Accu
Batterijduur 32 min 60 min
Oplaadtijd 960 min 180 min
Batterij technologie Li-ion NiMH Li-ion
caret-up caret-down Kenmerken
Poetsdruksensor
Compatibel met Smartphone
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 23,5 cm 24,2 cm 23,5 cm
Breedte 12,5 cm 5,2 cm 17,8 cm
Diepte 7,1 cm 11,0 cm 10,0 cm
Gewicht 0,3 kg 0,2 kg 0,6 kg
nl-NL
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.