Ecovacs Deebot T9+

3.530 reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)

Prijzen

Amazon.nl € 449
Gratis verzending
Bekijk product
Coolblue.nl € 449
Gratis verzending
Bekijk product
Bol.com € 494
Gratis verzending
Bekijk product
Proshop NL € 585
+€ 7 verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Met automatisch leegstation
Ecovacs Deebot T9+
€ 449
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Recensie van Ecovacs Deebot T9+

Review methodologie:
1.0
Gepubliceerd:
07-09-2021
Laatst gemodificeerd:
07-09-2021

Voordelen

 • Kan automatisch zijn stofbak ledigen
 • Heeft een bevestiging voor de luchtverfrisser
 • De dweil heeft een vibratie instelling dat een schrobbeweging imiteert
 • De app is innovatief en biedt veel functies aan
 • Staat je toe om een 3D kaart te maken
 • Een geweldige batterijduur
 • Real time en precieze mapping
 • Kan efficiënt rondom stoelen en tafelpoten schoonmaken
 • Een uitmuntende zuigkracht

Nadelen

 • Duur
 • De doos bezit maar één luchtverfrisser capsule
 • Klompen vuil en haar zullen moeilijk het auto-ledigend station binnendringen
 • Herkent geen kabels en snoeren
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
175 min
Oplaadtijd
390 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
69 dB
Zuigkracht
3000 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Volume stofreservoir
0,42 L
Filtertype
EPA 12
Carpet Boost
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
2
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,24 l
Vibrerende dweil
Nee
Automatische dweillift (functie)
Nee
Navigatie
Mapping-Sensor
LiDAR
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Basisstation
Automatische vuilafvoer
Ja
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
"No mop" zones
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,4 cm
Breedte
35,3 cm
Diepte
35,3 cm
Gewicht
3,6 kg

Specificatie vergelijking

Bijgewerkt op 22 april 2024

Wie zou Ecovacs Deebot T9+ moeten kopen

 • Mocht je stofallergieën hebben, dan is het auto-ledigend station van de Ecovacs Deebot T9+ een grote hulp. Je hoeft namelijk niet meer handmatig de stofbak te ledigen, wat uiteindelijk leidt naar minder blootstelling van het stof.
 • Als je op zoek bent naar een innovatieve robotstofzuiger met geavanceerde functies, dan vind je de Ecovacs Deebot T9+ wellicht wel bij je passen. Het wordt namelijk met unieke functies geleverd, zoals een luchtverfrisser, vibrerend dweilstuk en een 3D kaart.
 • Als je een robotstofzuiger wilt hebben dat geen basis dweilhulpstuk heeft, dan is de Ecovacs Deebot T9+ wellicht geschikt voor jou. In tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen het dweilstuk door de kamer slepen, beschikt de Ecovacs Deebot T9+ over een vibrerend dweilstuk dat beter in staat is om vlekken van de vloer te verwijderen.
 • Mocht je in een groot huis wonen dan ben je wellicht onder de indruk van de Ecovacs Deebot T9+, want het heeft een lange batterijduur en een geweldig mapping vermogen.
 • Als je thuis veel kamers hebt dan zal het mapping vermogen van de Ecovacs Deebot T9+ een geweldige hulp voor je zijn, want het kan verschillende kamers onderscheiden en daarbij bezit het ook een selectieve kamerreinigingsfunctie. Dit is bijvoorbeeld erg hulpvol als je alleen de keuken hoeft te reinigen en niet heel het huis.
 • Mocht je veel meubels hebben staan, zoals tafels en stoelen dan kan de Ecovacs Deebot T9+ eenvoudig rondom de stoel- en tafelpoten zuiveren en daarbij een grondige reiniging leveren zonder vast te lopen.

Wie zou geen Ecovacs Deebot T9+ moeten kopen

 • Als je denkt dat de Ecovacs Deebot T9+ te duur is voor je budget, dan wil je wellicht de Ecovacs Deebot T9 bekijken dat geen auto-ledigend station bezit, maar wel iets goedkoper is. Maar mocht je nog een kleiner budget hebben dan kun je misschien de Roborock S4 Max of de Ecovacs Deebot Ozmo 920 bekijken die beiden goedkoper zijn, maar nog steeds efficiënt schoonmaken.
 • Als je gevoelige huisdieren of baby's hebt, dan zullen ze wellicht gestoord worden door het producerende geluid van het auto-ledigend station als de stofbak wordt geledigd. Toch zal tijdens het proces het geproduceerde geluid maar enkele seconden duren.

Vonnis

De Ecovacs Deebot T9+ beschikt over talloze nieuwe en geavanceerde functies, maar dat betekent ook dat het apparaat duur is. Het apparaat heeft zijn zuig- en dweilvermogen verbeterd en de bijgeleverde functies zullen de efficiënte schoonmaak vergroten.

De Ecovacs Deebot T9+ beschikt over een bevestiging voor de luchtverfrisser, zodat je dit bij het dweilhulpstuk kan plaatsen waar het uiteindelijk hoort te staan. Dit betekent dat je alleen de luchtverfrisser tijdens het zuigen kunt gebruiken. Het zal een mild parfum benedenwaarts verspreiden, zodat de robotstofzuiger niet alleen de vloer zuigt, maar ook een aangename geur achterlaat. Toch wordt er maar één luchtverfrisser in de doos geleverd en deze is maar tot 60 dagen houdbaar.
Vergeleken met de Ecovacs Deebot T8, heeft de Ecovacs Deebot T9+ een beter dweilvermogen, want het dweilstuk is vibrerend of zal snel voor- en achteruit lopen. Hierdoor zal de Ecovacs Deebot T9+ een schrobbeweging imiteren en eenvoudig vlekken van de vloer verwijderen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen het dweilstuk over de vloer trekken. Dankzij zijn maximale krachtige zuiging van 3000 Pa is ook zijn zuigvermogen verbeterd.

Tegenwoordig is het auto-ledigend station dankzij zijn gemak, een veel voorkomende functie bij hoogstaande robotstofzuigers. De Ecovacs Deebot T9+ heeft trouwens een kleine stofbak, dus het auto-ledigend station levert hierbij een grote hulp. Met het auto-ledigend station hoef je je geen zorgen te maken om de stofbak handmatig te ledigen. Personen met stofallergieën hebben hier de grootste baat bij, want ze worden niet aan stof blootgesteld tijdens de lediging van de stofbak. Net zoals alle andere auto-ledigende stations produceert het apparaat een hard geluid als de stofbak wordt geledigd. Gelukkig duurt dit proces maar enkele seconden.

Een nadeel van het auto-ledigend station bij de Ecovacs Deebot T9+ is dat het niet alle klompen vuil en haar binnenin het station altijd verwijdert en dit is te danken aan de kleine uitlaatklep. Dit betekent dat je regelmatig toch de stofbak moet controleren of al het vuil is verwijderd.

Het navigatiesysteem van de Ecovacs Deebot T9+ is gewoonweg uitmuntend, want het biedt real-time mapping aan waarbij je kunt bekijken welke ruimten de robotstofzuiger heeft gereinigd en welke niet. Daarbij biedt het ook een precieze kaart aan die je in de app kunt bekijken.

De 3D kaart is een unieke functie van de Ecovacs Deebot T9+. Het stelt je in staat om bepaald meubilair, zoals bedden, banken en kasten in de gecreëerde kaart te plaatsen om eigenlijk een kopie van de kamerindeling te maken. Uiteindelijk biedt het geen toegevoegde waarde en de Ecovacs Deebot T9+ kan nog steeds zonder de 3D kaart efficiënt navigeren. Toch is het leuk om een virtuele 3D kaart van je eigen huis te bezitten die de robotstofzuiger beter helpt om de soort obstakels beter te begrijpen.

Als de geavanceerde instelling in de app actief is, dan kun je virtuele afbakeningen, zoals no-go en no-mop zones instellen. Dit is erg hulpvol als je ruimten hebt waar de robotstofzuiger niet mag komen, zoals de ruimte waar de waterbak van het huisdier staat of dichtbij de open haard. Daarbij kan je ook de Ecovacs Deebot T9+ bedienen om een specifieke ruimte of heel huis te zuiveren. Ook kun je aangeven hoe vaak de robot in een kamer passeert. Mocht je keuken bijvoorbeeld gevoelig zijn voor vuil, dan kun je de robotstofzuiger bevelen om de keuken vaker te reinigen dan andere kamers.

De Ecovacs Deebot T9+ heeft een geweldige detector om obstakels te herkennen en daarom zal het efficiënt rondom tafelpoten schoonmaken. Het apparaat beweegt zich erg precies voort rondom de tafel of stoelpoten en zal daarbij tot aan twee maal circuleren om het nabije vuil weg te werken. Toch zijn kabels en snoeren een probleem voor de Ecovacs Deebot T9+, want het apparaat herkent deze kleine snoeren niet als een obstakel. Toch kan je dit probleem oplossen als je virtuele afbakeningen in ruimten plaatst met veel snoer of kabels.

Over het algemeen doet de Ecovacs Deebot T9+ recht aan zijn hoge prijs vanwege de verschillende unieke eigenschappen die hij biedt. Waaronder een auto-ledigende vuilbak, een verbeterd dweilvermogen, een luchtverfrisser en een krachtige zuiging. Toch zul je de herhaalkosten van de luchtverfrisser capsules, stofzakken en wegwerp dweilpads in acht moeten nemen.

Ecovacs Deebot T9+ vs. Roborock S7 caret-up caret-down

Voordelen

Lagere hoogte (9,4 cm vs. 9,6 cm)
Hoger zuigvermogen (3000 Pa vs. 2500 Pa)
Met een auto-ledigend station
Een beter en efficiënt dweilvermogen (vibrerende dweilplaat)
Wordt met een luchtverfrisser geleverd
Een beter geavanceerd mapping vermogen (3D kaart)

Nadelen

Duurder
Een kleinere stofbak (0,42 L vs. 0,47 L)
Een kleinere watertank (0,24 L vs. 0,3 L)
Een kortere batterijduur (175 minuten vs. 180 minuten)

Schrijf uw review van Ecovacs Deebot T9+

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 5 van 13 Ecovacs robotstofzuigers
 • Nr. 51 van 119 robotstofzuigers

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot T9+ Roborock S8
Roborock Q8 Max+
Naam Ecovacs Deebot T9+ Roborock S8 Roborock Q8 Max+
Cijfer
82
92
92
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.1)
3515 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
2692 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
259 reviews
Prijs € 449 € 479 € 489
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 175 min 180 min 240 min
Oplaadtijd 390 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 300 m² 300 m²
Geluidsniveau 69 dB 68,5 dB 67 dB
Zuigkracht 3000 Pa 6000 Pa 5500 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Volume stofreservoir 0,42 L 0,4 L 0,47 L
Filtertype EPA 12 EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,24 l 0,3 l 0,35 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor LiDAR LiDAR LiDAR
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Basisstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit 2,5 l
Automatisch de watertank bijvullen
Automatisch mop wassen
Automatische zelfdrogende dweil
Type of mop drying
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,4 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,3 cm 35,3 cm 35,3 cm
Diepte 35,3 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 3,6 kg 4,6 kg

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES fr-FR it-IT nl-NL sv-SE

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.