Ecovacs Deebot T9+ Robotstofzuiger

Reoverview.nl
84/100
Bevredigend
317 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,2)

Prijzen

Amazon.nl
Gratis verzending
799 € Bekijk product
Bol.com
Gratis verzending
799 € Bekijk product
Coolblue.nl
Gratis verzending
799 € Bekijk product
Expert.nl 799 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

120 m²

Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

175 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

390 min

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

69 dB

Mapping-Sensor

Mapping-Sensor

LDS

Alle specificaties »

Voordelen

Kan automatisch zijn stofbak ledigen
Heeft een bevestiging voor de luchtverfrisser
De dweil heeft een vibratie instelling dat een schrobbeweging imiteert
De app is innovatief en biedt veel functies aan
Staat je toe om een 3D kaart te maken
Een geweldige batterijduur
Real time en precieze mapping
Kan efficiënt rondom stoelen en tafelpoten schoonmaken
Een uitmuntende zuigkracht

Nadelen

Duur
De doos bezit maar één luchtverfrisser capsule
Klompen vuil en haar zullen moeilijk het auto-ledigend station binnendringen
Herkent geen kabels en snoeren

Wie zou Ecovacs Deebot T9+ moeten kopen

  • Mocht je stofallergieën hebben, dan is het auto-ledigend station van de Ecovacs Deebot T9+ een grote hulp. Je hoeft namelijk niet meer handmatig de stofbak te ledigen, wat uiteindelijk leidt naar minder blootstelling van het stof.
  • Als je op zoek bent naar een innovatieve robotstofzuiger met geavanceerde functies, dan vindt je de Ecovacs Deebot T9+ wellicht wel bij je passen. Het wordt namelijk met unieke functies geleverd, zoals een luchtverfrisser, vibrerend dweilstuk en een 3D kaart.
  • Als je een robotstofzuiger wilt hebben dat geen basis dweilhulpstuk heeft, dan is de Ecovacs Deebot T9+ wellicht geschikt voor jou. In tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen het dweilstuk door de kamer slepen, beschikt de Ecovacs Deebot T9+ over een vibrerend dweilstuk dat beter in staat is om vlekken van de vloer te verwijderen.
  • Mocht je in een groot huis wonen dan ben je wellicht onder de indruk van de Ecovacs Deebot T9+, want het heeft namelijk een lange batterijduur en een geweldig mapping vermogen.
  • Als je thuis veel kamers hebt dan zal het mapping vermogen van de Ecovacs Deebot T9+ een geweldige hulp voor je zijn, want het kan namelijk verschillende kamers onderscheiden en daarbij bezit het ook een selectieve kamerreinigingsfunctie. Dit is bijvoorbeeld erg hulpvol als je alleen de keuken hoeft te reinigen en niet heel het huis.
  • Mocht je veel meubels hebben staan, zoals tafels en stoelen dan kan de Ecovacs Deebot T9+ eenvoudig rondom de stoel- en tafelpoten zuiveren en daarbij een grondige reiniging leveren zonder vast te lopen.

Wie zou geen Ecovacs Deebot T9+ moeten kopen

  • Als je denkt dat de Ecovacs Deebot T9+ te duur is voor je budget, dan wil je wellicht de Ecovacs Deebot T9 bekijken dat geen auto-ledigend station bezit, maar wel iets goedkoper is. Maar mocht je nog een kleiner budget hebben dan kun je misschien de Roborock S4 Max of de Ecovacs Deebot Ozmo 920 bekijken die beiden goedkoper zijn, maar nog steeds efficiënt schoonmaken.
  • Als je gevoelige huisdieren of baby's hebt, dan zullen ze wellicht gestoord worden door het producerende geluid van het auto-ledigend station als de stofbak wordt geledigd. Toch zal tijdens het proces het geproduceerde geluid maar enkele seconden duren.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot T9+ dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 07-09-2021

De Ecovacs Deebot T9+ beschikt over talloze nieuwe en geavanceerde functies, maar dat betekent ook dat het apparaat duur is. Het apparaat heeft zijn zuig- en dweilvermogen verbeterd en de bijgeleverde functies zullen de efficiënte schoonmaak vergroten.

De Ecovacs Deebot T9+ beschikt over een bevestiging voor de luchtverfrisser, zodat je dit bij het dweilhulpstuk kan plaatsen waar het uiteindelijk hoort te staan. Dit betekent dat je alleen de luchtverfrisser tijdens het zuigen kunt gebruiken. Het zal een mild parfum benedenwaarts verspreiden, zodat de robotstofzuiger niet alleen de vloer zuigt, maar ook een aangename geur achterlaat. Toch wordt er maar één luchtverfrisser in de doos geleverd en deze is maar tot 60 dagen houdbaar.
Vergeleken met de Ecovacs Deebot T8, heeft de Ecovacs Deebot T9+ een beter dweilvermogen, want het dweilstuk is vibrerend of zal snel voor- en achteruit lopen. Hierdoor zal de Ecovacs Deebot T9+ een schrobbeweging imiteren en eenvoudig vlekken van de vloer verwijderen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen het dweilstuk over de vloer trekken. Dankzij zijn maximale krachtige zuiging van 3,000 Pa is ook zijn zuigvermogen verbeterd.

Tegenwoordig is het auto-ledigend station dankzij zijn gemak, een veel voorkomende functie bij hoogstaande robotstofzuigers. De Ecovacs Deebot T9+ heeft trouwens een kleine stofbak, dus het auto-ledigend station levert hierbij een grote hulp. Met het auto-ledigend station hoef je je geen zorgen te maken om de stofbak handmatig te ledigen. Personen met stofallergieën hebben hier de grootste baat bij, want ze worden namelijk niet aan stof blootgesteld tijdens de lediging van de stofbak. Net zoals alle andere auto-ledigende stations produceert het apparaat een hard geluid als de stofbak wordt geledigd. Gelukkig duurt dit proces maar enkele seconden.

Een nadeel van het auto-ledigend station bij de Ecovacs Deebot T9+ is dat het niet alle klompen vuil en haar binnenin het station altijd verwijdert en dit is te danken aan de kleine uitlaatklep. Dit betekent dat je regelmatig toch de stofbak moet controleren of al het vuil is verwijderd.

Het navigatiesysteem van de Ecovacs Deebot T9+ is gewoonweg uitmuntend, want het biedt real-time mapping aan waarbij je kunt bekijken welke ruimten de robotstofzuiger heeft gereinigd en welke niet. Daarbij biedt het ook een precieze kaart aan die je in de app kunt bekijken.

De 3D kaart is een unieke functie van de Ecovacs Deebot T9+. Het stelt je in staat om bepaald meubilair, zoals bedden, banken en kasten in de gecreëerde kaart te plaatsen om eigenlijk een kopie van de kamerindeling te maken. Uiteindelijk biedt het geen toegevoegde waarde en de Ecovacs Deebot T9+ kan nog steeds zonder de 3D kaart efficiënt navigeren. Toch is het leuk om een virtuele 3D kaart van je eigen huis te bezitten die de robotstofzuiger beter helpt om de soort obstakels beter te begrijpen.

Als de geavanceerde instelling in de app actief is, dan kun je virtuele afbakeningen, zoals no-go en no-mop zones instellen. Dit is erg hulpvol als je ruimten hebt waar de robotstofzuiger niet mag komen, zoals de ruimte waar de waterbak van het huisdier staat of dichtbij de open haard. Daarbij kan je ook de Ecovacs Deebot T9+ bedienen om een specifieke ruimte of heel huis te zuiveren. Ook kun je aangeven hoe vaak de robot in een kamer passeert. Mocht je keuken bijvoorbeeld gevoelig zijn voor vuil, dan kun je de robotstofzuiger bevelen om de keuken vaker te reinigen dan andere kamers.

De Ecovacs Deebot T9+ heeft een geweldige detector om obstakels te herkennen en daarom zal het efficiënt rondom tafelpoten schoonmaken. Het apparaat beweegt zich erg precies voort rondom de tafel of stoelpoten en zal daarbij tot aan twee maal circuleren om het nabije vuil weg te werken. Toch zijn kabels en snoeren een probleem voor de Ecovacs Deebot T9+, want het apparaat herkent deze kleine snoeren niet als een obstakel. Toch kan je dit probleem oplossen als je virtuele afbakeningen in ruimten plaatst met veel snoer of kabels.
Over het algemeen doet de Ecovacs Deebot T9+ recht aan zijn hoge prijs vanwege de verschillende unieke eigenschappen die hij biedt. Waaronder een auto-ledigende vuilbak, een verbeterd dweilvermogen, een luchtverfrisser en een krachtige zuiging. Toch zul je de herhaalkosten van de luchtverfrisser capsules, stofzakken en wegwerp dweilpads in acht moeten nemen.

Ecovacs Deebot T9+ vs. Roborock S7 caret-up caret-down

Voordelen

Lagere hoogte (9,4 cm vs. 9,6 cm)
Hoger zuigvermogen (3,000 Pa vs. 2,500 Pa)
Met een auto-ledigend station
Een beter en efficiënt dweilvermogen (vibrerende dweilplaat)
Wordt met een luchtverfrisser geleverd
Een beter geavanceerd mapping vermogen (3D kaart)

Nadelen

Duurder
Een kleinere stofbak (0,42 L vs. 0,47 L)
Een kleinere watertank (0,24 L vs. 0,3 L)
Een kortere batterijduur (175 minuten vs. 180 minuten)

Schrijf je review van Ecovacs Deebot T9+

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

  • Nr. 11 van 18 Ecovacs robotstofzuigers

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot T9+ Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Naam Ecovacs Deebot T9+ Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Cijfer
84
97
95
Positie Nr. 55 van 85 Nr. 1 van 85 Nr. 2 van 85
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.2)
310 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
1613 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
2009 reviews
Prijs 799 € 362 € 507 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 175 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 390 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 120 m² 250 m² 240 m²
Geluidsniveau 69 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 3000 Pa 2000 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 2.0 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 50 w 58.0 w 66.0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.24 l 0.18 l 0.3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0.42 l 0.46 l 0.46 l
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Filtertype EPA 12 EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9.4 cm 9.6 cm 9.6 cm
Breedte 35.3 cm 35.0 cm 35.0 cm
Diepte 35.3 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 3.57 kg 3.2 kg 3.7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,2
★★★★★
★★★★★
317 reviews

caret-up caret-down Consumenten reviews

Otto.de
4,4
★★★★★
★★★★★
34 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
30 reviews
4,2
★★★★★
★★★★★
252 reviews
Onbekende bronnen
3,0
★★★★★
★★★★★
1 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Accu
Maximale bedrijfstijd
175 min
Oplaadtijd
390 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
120 m²
Geluidsniveau
69 dB
Zuigkracht
3000 Pa
Maximale drempel hoogte
2.0 cm
Vermogen
50 w
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0.24 l
Andere informatie
Volume stofreservoir
0.42 l
Mapping-Sensor
LDS
Filtertype
EPA 12
Automatische vuilafvoer
Ja
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Nee
Te verbinden met app
Nee
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Ja
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9.4 cm
Breedte
35.3 cm
Diepte
35.3 cm
Gewicht
3.57 kg
de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.