Ecovacs Deebot OZMO T8+

430 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)

Prijzen

Amazon.nl 749 €
Gratis verzending
Bekijk product
Wehkamp.nl 899 €
Gratis verzending
Bekijk product
Expert.nl 899 €
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

300 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen
 • Snel mapping capaciteit
 • Stil reinigen
 • De app is rijk aan geavanceerde functies
 • Uitmuntende batterijduur
 • Inclusief een zelfledigende stofbak
 • De schoonmaakinstellingen bieden vele aanpassingen aan

Nadelen

 • Duur
 • De zijborstels hebben de neiging om kruimels te verspreiden
 • Het zuigvermogen is niet de sterkste
 • Het zelfdledigend station kan voor problemen zorgen als de stofbak van de robot te vol is
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
180 min
Oplaadtijd
390 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Oppervlakte per accu
300 m²
Geluidsniveau
67 dB
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Volume stofreservoir
0,42 l
Filtertype
EPA 12
Carpet Boost
Nee
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
2
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,18 l
Navigatie
Mapping-Sensor
LDS
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Nee
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Ja
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,3 cm
Breedte
35,3 cm
Diepte
35,3 cm
Gewicht
9,0 kg

Specificatie vergelijking

september 30, 2022

Wie zou Ecovacs Deebot OZMO T8+ moeten kopen

 • Als je een groot budget hebt en een volautomatische robot wilt hebben, dan kun je de Deebot OZMO T8+ bekijken, omdat het namelijk over vele geavanceerde functies beschikt.
 • Als je in een groot huis woont, dan is de Deebot T8+ perfect voor je. Het heeft namelijk een lange batterijduur dat onafgebroken voor drie uur op een normale setting kan zuiveren.
 • De Deebot OZMO T8+ kan niet alleen precies, maar ook snel een kaart maken. Hierdoor is het geschikt voor je, als je veel obstakels, meubels in je huis hebt of een gecompliceerde plattegrond hebt.
 • Mocht je gevoelig zijn voor geluid, dan is de Deebot OZMO T8+ een solide keuze. Het zal namelijk stil opereren en geen conversaties onderbreken, terwijl je in dezelfde ruimte bent. Toch kan de zelfledigende stofbak het tegenovergestelde zijn, want het produceert een hard geluid terwijl het ledigt.

Wie zou geen Ecovacs Deebot OZMO T8+ moeten kopen

 • Mocht je een krap budget bezitten, dan zijn er minder dure robotstofzuigers verkrijgbaar die ook goed reinigen, minus de geavanceerde functies en de zelfledigende stofbak van de Deebot OZMO T8+.
 • Mocht je een robotstofzuiger met een robuust zuigvermogen willen hebben, dan zal de Deebot OZMO T8+ wellicht tegenvallen.
 • Als je alleen aandacht geeft aan de Deebot OZMO T8+ zonder zelfledigende stofbak, dan kun je de Ecovacs Deebot OZMO T8 overwegen. Het is namelijk dezelfde robotstofzuiger minus de zelfledigende stofbak.
 • Als je huisdieren hebt die in de rui zijn, dan wil je wellicht andere robotstofzuigers bekijken met een sterker zuigvermogen dat eenvoudig een hoop dierenhaar verwijdert.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot OZMO T8+ dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 11-04-2021

De Deebot OZMO T8+ staat gelijk aan de Ecovacs Deebot OZMO T8, maar het wordt met een zelfledigende stofbak geleverd. Het is een hoogwaardige robotstofzuiger met dweil en beschikt over de nieuwste functies tegen een dure verkoopsprijs. Ondanks de vele geavanceerde functies, betekent het niet dat de Deebot OZMO T8+ geen nadelen bezit.

De mapping capaciteit is één van de functies waarmee de Deebot OZMO T8+ mee pronkt. Het is uitgerust met TrueMapping technologie, waarmee de robotstofzuiger accuraat en zeer snel de hele vloer in kaart brengt. Na de eerste activering kan het precies automatisch ruimten splitsen in bijvoorbeeld, de woonkamer, keuken en andere ruimten.

Het zal ook stil opereren met een lager geluidsniveau in tegenstelling tot andere concurrenten. Toch geldt dit niet voor de zelfledigende stofbak. Deze produceert een extreem hard geluid voor een duur van 26 seconden, net zoals andere robotstofzuigers die voorzien zijn van een zelfledigende stofbak.

Een ander nadeel van het zelfledigende station, is dat het niet goed functioneert als de stofbak van de robotstofzuiger overvloeit. Dus als je verwacht dat je vloer over genoeg vuil beschikt om de stofbak te vullen, dan kun je beter de selectieve kamer functie inschakelen. Hiermee zal de robotstofzuiger naar het dockstation gaan, nét voordat de stofbak volraakt.

De Ecovacs Home app is zeer aanpasbaar. Het laat je toe om een specifieke volgorde van kamers waar de robotstofzuiger mag komen te zuiveren, selectieve kamerreiniging, no-go en geen no-mop zones en schoonmaakinstellingen aan te passen etc.

De zuigkracht van de Deebot OZMO T8+ kan versteld worden naar stil, standaard, max of max+. Het waterniveau kan ook worden versteld naar laag, medium, hoog of ultrahoge waterniveaus. De app ondersteund vele opties waarmee je meer controle over de robotstofzuiger krijgt en ook de schoonmaakbehoeften aanpast.

De Deebot OZMO T8+ beschikt over een geweldige dweilprestatie, die door de app wordt ondersteund. Je kunt namelijk no-mop zones en de waterstroom instellen. De no-mop-zone-functie blokkeert alleen ruimten in de dweil-modus, in tegenstelling tot de no-go-zone die ruimten in een van de reinigingsmodus blokkeert. De no-mop zone functie biedt uitkomst als je tapijten bezit, want je kunt het tapijt beschermen tegen dweilen.

Als je niet tevreden bent met de mop van de Deebot OZMO T8+, dan biedt Ecovacs een optionele OZMO pro zwaaiende dweil aan dat een diepere reiniging levert, maar deze is wel luidruchtiger.

Ondank de geavanceerde functies, ontbreekt de meest voornaamste opdracht van de robotstofzuiger, namelijk de stofzuig-kwaliteit. De zijborstels hebben de neiging om kruimels heen en weer te verspreiden en daardoor blijven ze achter. Het zuigvermogen is vrij goed , maar het kan niet tippen aan andere hoogstaande concurrenten.

Over het algemeen blinkt de Deebot OZMO T8+ uit op het gebied van innovatieve functies, wat de robotstofzuiger volautomatisch maakt. Het ondersteunt ook meerdere geavanceerde functies, zoals de zelfledigende stofbak en OZMO Pro dweil. Ondanks de verbeteringen, zijn er nog steeds nadelen te vinden, zoals het zuigvermogen. Al in al, is de Deebot OZMO T8+ dankzij zijn uitmuntend bedieningsgemak zijn investering waard.

Schrijf je review van Ecovacs Deebot OZMO T8+

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 12 van 18 Ecovacs robotstofzuigers
 • Nr. 57 van 118 robotstofzuigers

Bekijk eerst de Ecovacs Deebot OZMO T8+

youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Ecovacs Deebot OZMO T8+

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Ecovacs Deebot OZMO T8+Dankzij de nieuwste technologieën zal deze robotstofzuiger een aanwinst zijn bij u in het huishouden.

Batterij

De Li-ion batterij is vervaardigd in deze robotstofzuiger om met 5200 mAh aan accucapaciteit een stofbeurt te beginnen. De reiniging kan onafgebroken 180 minuten duren voordat de accu moet worden opgeladen. Mocht de batterij leeglopen, dan kan deze in 390 minuten worden opgeladen.

Reiniging

De Ecovacs Deebot OZMO T8+ robotstofzuiger heeft een grote actieradius. De gemiddelde actieradius bij alle andere robotstofzuigers bedraagt 179 m2, toch heeft deze robotstofzuiger van Ecovacs een werkzame bereikbaarheid van 300 m2. Alle vuildeeltjes zullen uiteindelijk belanden in het stofreservoir dat een grootte heeft van 0,42 liter. Daarnaast kan de dweilfunctie uitkomst bieden bij het zuiveren van harde ondergronden. Het volume van het waterreservoir bedraagt bovendien 0,18 liter en het automatisch vuilafvoer draagt positief zijn steentje bij aan de vuilafwerking.

Functionaliteit

De stofzuiger beschikt over diverse afgrondsensoren om het eventuele vallen tegen te gaan en de tochsensoren zijn uitermate handig om verschillende objecten bij u thuis te beschermen. De machine kan handmatig of via de app worden bediend en bovendien is het tijdschema instelbaar.

App

De nieuwe consument kan deze robotstofzuiger bedienen via Google Home voice control of Alexa. Verder kan er ook een app worden gedownload om het apparaat op afstand te activeren. Er zijn verschillende functies waaruit de gebruiker kan kiezen zoals: “ruimte in kaart”, “digital blocked area” (digitale geblokkeerde ruimte) en “multiple floor maps” (meerdere verdiepingskaarten).

Navigatie

Mocht de machine worden gestart dan zal deze gebruik maken van een LDS mapping sensor (kaart-sensor). De reiniging gebeurt met een geplande schoonmaak en de dweilfunctie kan naar eigen inzicht worden ingesteld.

Bijlage

In de verpakkingsdoos zitten de volgende accessoires: de robotstofzuiger, een oplaadstation en diverse borstels. Daarnaast treffen we ook een reinigingsmiddel aan en de handige handleiding.

Vormgeving

Ecovacs Deebot OZMO T8+

De Ecovacs robotstofzuiger is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over 2 zijborstels.

Vorm statistieken

Rond (92%)
Ecovacs Deebot OZMO T8+
D-vorm (8%)

september 30, 2022

Divers

Geluidsniveau vergelijking

september 30, 2022

Het apparaat heeft een stootbumper en een anti-vastloopsysteem dat een handige functie blijkt te zijn terwijl men het tapijt reinigt. De vuildetectie komt ten goede om alle kleine deeltjes makkelijk op te sporen. Het geluidsniveau bedraagt 66 dB en er is een HEPA filter aanwezig op dit apparaat. Verder zal de machine niet vastlopen op kabels en kan men de machine via “livetracking” volgen.

Dimensie en gewicht

Breedte en diepte staan gelijk aan 35,3 cm, terwijl de hoogte-afmeting 9,3 cm bedraagt. Het gewicht van deze robotstofzuiger staat vast op 9,0 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

september 30, 2022

De aanschafprijs voor dit apparaat ligt op 749 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot OZMO T8+ Roborock S7
Roborock S7 MaxV Ultra
Naam Ecovacs Deebot OZMO T8+ Roborock S7 Roborock S7 MaxV Ultra
Cijfer
86
97
97
Positie Nr. 57 van 118 Nr. 1 van 118 Nr. 2 van 118
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
430 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
3220 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
491 reviews
Prijs 749 € 469 € 1.549 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 180 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 390 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 300 m² 200 m² 300 m²
Geluidsniveau 67 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 2500 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 68,0 w 74,0 w
Aantal modi
Volume stofreservoir 0,42 l 0,47 l 0,4 l
Filtertype EPA 12 EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,18 l 0,3 l 0,2 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit
Automatisch de watertank bijvullen
Automatische zelfdrogende dweil
Automatisch mop wassen
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,3 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,3 cm 35,0 cm 35,3 cm
Diepte 35,3 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 9,0 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
430 reviews

caret-up caret-down Onze gebruikers

★★★★★
★★★★★
Ecovacs Deebot OZMO T8+
mooie stofzuiger het het glimmende plastic trekt wel veel vuil aan. het is alleen een elende dat hij elke keer zijn kaart kwijt raakt en alles weer opnieuw moet in tekenen, en heb nog niet kunnen vinden hoe ik die weer terug kan zetten. Oo ja de hoek borstels gooien op gladde tegels alle harde stukjes wel weg, misschien nog eens een optie om ze langzamer te laten draaien, en andrs pakt hij het de volgende keer wel. verder is het een mooie stofzuiger die zijn werk goed doet, op die stomme kaarten na, wat voor ons wel bijna een ergernis puntje begint te worden
2021-08-04
Accu
★★★★★
★★★★★
(5)
Reiniging & Onderhoud
★★★★★
★★★★★
(4)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4)

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,4
★★★★★
★★★★★
29 reviews
Bol.com
4,3
★★★★★
★★★★★
8 reviews
Coolblue.nl
4,3
★★★★★
★★★★★
21 reviews
Mediamarkt.de
4,3
★★★★★
★★★★★
33 reviews
Onbekende bronnen
4,2
★★★★★
★★★★★
339 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.