Ecovacs Deebot OZMO T8+ Robotstofzuiger

Reoverview.nl
86/100
Goed
394 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)

Prijzen

Amazon.nl
Gratis verzending
599 € Bekijk product
Bol.com
Gratis verzending
599 € Bekijk product
Coolblue.nl
Gratis verzending
699 € Bekijk product
Expert.nl 799 € Bekijk product
Wehkamp.nl 899 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

300 m²

Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

180 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

390 min

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

67 dB

Mapping-Sensor

Mapping-Sensor

LDS

Alle specificaties »

Voordelen

Kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen
Snel mapping capaciteit
Stil reinigen
De app is rijk aan geavanceerde functies
Uitmuntende batterijduur
Inclusief een zelfledigende stofbak
De schoonmaakinstellingen bieden vele aanpassingen aan

Nadelen

Duur
De zijborstels hebben de neiging om kruimels te verspreiden
Het zuigvermogen is niet de sterkste
Het zelfdledigend station kan voor problemen zorgen als de stofbak van de robot te vol is

Wie zou Ecovacs Deebot OZMO T8+ moeten kopen

  • Als je een groot budget hebt en een volautomatische robot wilt hebben, dan kun je de Deebot OZMO T8+ bekijken, omdat het namelijk over vele geavanceerde functies beschikt.
  • Als je in een groot huis woont, dan is de Deebot T8+ perfect voor je. Het heeft namelijk een lange batterijduur dat onafgebroken voor drie uur op een normale setting kan zuiveren.
  • De Deebot OZMO T8+ kan niet alleen precies, maar ook snel een kaart maken. Hierdoor is het geschikt voor je, als je veel obstakels, meubels in je huis hebt of een gecompliceerde plattegrond hebt.
  • Mocht je gevoelig zijn voor geluid, dan is de Deebot OZMO T8+ een solide keuze. Het zal namelijk stil opereren en geen conversaties onderbreken, terwijl je in dezelfde ruimte bent. Toch kan de zelfledigende stofbak het tegenovergestelde zijn, want het produceert een hard geluid terwijl het ledigt.

Wie zou geen Ecovacs Deebot OZMO T8+ moeten kopen

  • Mocht je een krap budget bezitten, dan zijn er minder dure robotstofzuigers verkrijgbaar die ook goed reinigen, minus de geavanceerde functies en de zelfledigende stofbak van de Deebot OZMO T8+.
  • Mocht je een robotstofzuiger met een robuust zuigvermogen willen hebben, dan zal de Deebot OZMO T8+ wellicht tegenvallen.
  • Als je alleen aandacht geeft aan de Deebot OZMO T8+ zonder zelfledigende stofbak, dan kun je de Deebot OZMO T8 overwegen. Het is namelijk dezelfde robotstofzuiger minus de zelfledigende stofbak.
  • Als je huisdieren hebt die in de rui zijn, dan wil je wellicht andere robotstofzuigers bekijken met een sterker zuigvermogen dat eenvoudig een hoop dierenhaar verwijdert.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot OZMO T8+ dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 11-04-2021

De Deebot OZMO T8+ staat gelijk aan de Deebot OZMO T8, maar het wordt met een zelfledigende stofbak geleverd. Het is een hoogwaardige robotstofzuiger met dweil en beschikt over de nieuwste functies tegen een dure verkoopsprijs. Ondanks de vele geavanceerde functies, betekent het niet dat de Deebot OZMO T8+ geen nadelen bezit.

De mapping capaciteit is één van de functies waarmee de Deebot OZMO T8+ mee pronkt. Het is uitgerust met TrueMapping technologie, waarmee de robotstofzuiger accuraat en zeer snel de hele vloer in kaart brengt. Na de eerste activering kan het precies automatisch ruimten splitsen in bijvoorbeeld, de woonkamer, keuken en andere ruimten.

Het zal ook stil opereren met een lager geluidsniveau in tegenstelling tot andere concurrenten. Toch geldt dit niet voor de zelfledigende stofbak. Deze produceert een extreem hard geluid voor een duur van 26 seconden, net zoals andere robotstofzuigers die voorzien zijn van een zelfledigende stofbak.

Een ander nadeel van het zelfledigende station, is dat het niet goed functioneert als de stofbak van de robotstofzuiger overvloeit. Dus als je verwacht dat je vloer over genoeg vuil beschikt om de stofbak te vullen, dan kun je beter de selectieve kamer functie inschakelen. Hiermee zal de robotstofzuiger naar het dockstation gaan, nét voordat de stofbak volraakt.

De Ecovacs Home app is zeer aanpasbaar. Het laat je toe om een specifieke volgorde van kamers waar de robotstofzuiger mag komen te zuiveren, selectieve kamerreiniging, no-go en geen no-mop zones en schoonmaakinstellingen aan te passen etc.

De zuigkracht van de Deebot OZMO T8+ kan versteld worden naar stil, standaard, max of max+. Het waterniveau kan ook worden versteld naar laag, medium, hoog of ultrahoge waterniveaus. De app ondersteund vele opties waarmee je meer controle over de robotstofzuiger krijgt en ook de schoonmaakbehoeften aanpast.

De Deebot OZMO T8+ beschikt over een geweldige dweilprestatie, die door de app wordt ondersteund. Je kunt namelijk no-mop zones en de waterstroom instellen. De no-mop-zone-functie blokkeert alleen ruimten in de dweil-modus, in tegenstelling tot de no-go-zone die ruimten in een van de reinigingsmodus blokkeert. De no-mop zone functie biedt uitkomst als je tapijten bezit, want je kunt het tapijt beschermen tegen dweilen.

Als je niet tevreden bent met de mop van de Deebot OZMO T8+, dan biedt Ecovacs een optionele OZMO pro zwaaiende dweil aan dat een diepere reiniging levert, maar deze is wel luidruchtiger.

Ondank de geavanceerde functies, ontbreekt de meest voornaamste opdracht van de robotstofzuiger, namelijk de stofzuig-kwaliteit. De zijborstels hebben de neiging om kruimels heen en weer te verspreiden en daardoor blijven ze achter. Het zuigvermogen is vrij goed , maar het kan niet tippen aan andere hoogstaande concurrenten.

Over het algemeen blinkt de Deebot OZMO T8+ uit op het gebied van innovatieve functies, wat de robotstofzuiger volautomatisch maakt. Het ondersteunt ook meerdere geavanceerde functies, zoals de zelfledigende stofbak en OZMO Pro dweil. Ondanks de verbeteringen, zijn er nog steeds nadelen te vinden, zoals het zuigvermogen. Al in al, is de Deebot OZMO T8+ dankzij zijn uitmuntend bedieningsgemak zijn investering waard.

Schrijf je review van Ecovacs Deebot OZMO T8+

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

  • Nr. 10 van 18 Ecovacs robotstofzuigers

Bekijk eerst de Ecovacs Deebot OZMO T8+

youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Ecovacs Deebot OZMO T8+

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Ecovacs Deebot OZMO T8+Dankzij de nieuwste technologieën zal deze robotstofzuiger een aanwinst zijn bij u in het huishouden.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

december 8, 2021

De Li-ion batterij is vervaardigd in deze robotstofzuiger om met 5200 mAh aan accucapaciteit een stofbeurt te beginnen. De reiniging kan onafgebroken 180 minuten duren voordat de accu moet worden opgeladen. Mocht de batterij leeglopen, dan kan deze in 390 minuten worden opgeladen.

Accucapaciteit vergelijking

december 8, 2021

Reiniging

Ecovacs Deebot OZMO T8+

De Ecovacs Deebot OZMO T8+ robotstofzuiger heeft een grote actieradius. De gemiddelde actieradius bij alle andere robotstofzuigers bedraagt 159 m2, toch heeft deze robotstofzuiger van Ecovacs een werkzame bereikbaarheid van 300 m2. Alle vuildeeltjes zullen uiteindelijk belanden in het stofreservoir dat een grootte heeft van 0,42 liter. Daarnaast kan de dweilfunctie uitkomst bieden bij het zuiveren van harde ondergronden. Het volume van het waterreservoir bedraagt bovendien 0,18 liter en het automatisch vuilafvoer draagt positief zijn steentje bij aan de vuilafwerking.

Oppervlakte per accu vergelijking

december 8, 2021

Functionaliteit

Ecovacs Deebot OZMO T8+

De stofzuiger beschikt over diverse afgrondsensoren om het eventuele vallen tegen te gaan en de tochsensoren zijn uitermate handig om verschillende objecten bij u thuis te beschermen. De machine kan handmatig of via de app worden bediend en bovendien is het tijdschema instelbaar.

Automatische terugkeer oplaadstation statistieken

Ja (100%)
Ecovacs Deebot OZMO T8+

december 8, 2021

App

De nieuwe consument kan deze robotstofzuiger bedienen via Google Home voice control of Alexa. Verder kan er ook een app worden gedownload om het apparaat op afstand te activeren. Er zijn verschillende functies waaruit de gebruiker kan kiezen zoals: “ruimte in kaart”, “digital blocked area” (digitale geblokkeerde ruimte) en “multiple floor maps” (meerdere verdiepingskaarten).

Navigatie

Mocht de machine worden gestart dan zal deze gebruik maken van een LDS mapping sensor (kaart-sensor). De reiniging gebeurt met een geplande schoonmaak en de dweilfunctie kan naar eigen inzicht worden ingesteld.

Bijlage

In de verpakkingsdoos zitten de volgende accessoires: de robotstofzuiger, een oplaadstation en diverse borstels. Daarnaast treffen we ook een reinigingsmiddel aan en de handige handleiding.

Vormgeving

Ecovacs Deebot OZMO T8+

De Ecovacs robotstofzuiger is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over 2 zijborstels.

Vorm statistieken

Rond (93%)
Ecovacs Deebot OZMO T8+
D-vorm (7%)

december 8, 2021

Divers

Geluidsniveau vergelijking

december 8, 2021

Het apparaat heeft een stootbumper en een anti-vastloopsysteem dat een handige functie blijkt te zijn terwijl men het tapijt reinigt. De vuildetectie komt ten goede om alle kleine deeltjes makkelijk op te sporen. Het geluidsniveau bedraagt 66 dB en er is een HEPA filter aanwezig op dit apparaat. Verder zal de machine niet vastlopen op kabels en kan men de machine via “livetracking” volgen.

Dimensie en gewicht

Breedte en diepte staan gelijk aan 35,3 cm, terwijl de hoogte-afmeting 9,3 cm bedraagt. Het gewicht van deze robotstofzuiger staat vast op 9,0 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

december 8, 2021

De aanschafprijs voor dit apparaat ligt op 599 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot OZMO T8+ Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Naam Ecovacs Deebot OZMO T8+ Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Cijfer
86
97
95
Positie Nr. 44 van 85 Nr. 1 van 85 Nr. 2 van 85
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
394 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
1613 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
2009 reviews
Prijs 599 € 362 € 507 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 180 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 390 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 300 m² 250 m² 240 m²
Geluidsniveau 67 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 2000 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 2.0 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 58.0 w 66.0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.18 l 0.18 l 0.3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0.42 l 0.46 l 0.46 l
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Filtertype EPA 12 EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9.3 cm 9.6 cm 9.6 cm
Breedte 35.3 cm 35.0 cm 35.0 cm
Diepte 35.3 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 9.0 kg 3.2 kg 3.7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
394 reviews

caret-up caret-down Onze gebruikers

★★★★★
★★★★★
Ecovacs Deebot OZMO T8+
mooie stofzuiger het het glimmende plastic trekt wel veel vuil aan. het is alleen een elende dat hij elke keer zijn kaart kwijt raakt en alles weer opnieuw moet in tekenen, en heb nog niet kunnen vinden hoe ik die weer terug kan zetten. Oo ja de hoek borstels gooien op gladde tegels alle harde stukjes wel weg, misschien nog eens een optie om ze langzamer te laten draaien, en andrs pakt hij het de volgende keer wel. verder is het een mooie stofzuiger die zijn werk goed doet, op die stomme kaarten na, wat voor ons wel bijna een ergernis puntje begint te worden
2021-08-04
Accu
★★★★★
★★★★★
(5)
Reiniging & Onderhoud
★★★★★
★★★★★
(4)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4)

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,4
★★★★★
★★★★★
26 reviews
Otto.de
4,4
★★★★★
★★★★★
52 reviews
Coolblue.nl
4,3
★★★★★
★★★★★
20 reviews
Mediamarkt.de
4,3
★★★★★
★★★★★
14 reviews
Bol.com
4,0
★★★★★
★★★★★
2 reviews
Onbekende bronnen
4,2
★★★★★
★★★★★
280 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Accu
Maximale bedrijfstijd
180 min
Oplaadtijd
390 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
300 m²
Geluidsniveau
67 dB
Maximale drempel hoogte
2.0 cm
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0.18 l
Andere informatie
Volume stofreservoir
0.42 l
Mapping-Sensor
LDS
Filtertype
EPA 12
Automatische vuilafvoer
Ja
Carpet Boost
Nee
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Nee
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9.3 cm
Breedte
35.3 cm
Diepte
35.3 cm
Gewicht
9.0 kg
de-DE nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.