Ecovacs Deebot OZMO 950

Cijfer
87/100
Goed
6.027 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,3)
3 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(3,9)

Prijzen

Bol.com 344 €
Gratis verzending
Bekijk product
Coolblue.nl 409 €
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Oppervlakte per accu

Oppervlakte per accu

200 m²

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Alle specificaties »

Voordelen

 • Slimme en naadloze navigatie
 • Kan gelijktijdig zuigen en dweilen
 • Hoge luchtstroom
 • Auto-boost functie
 • Lange batterijduur
 • Ondersteund verschillende waterstroomniveaus en zuigkracht

Nadelen

 • Een beetje duur
 • Het oplaadstation moet met de robotstofzuiger worden verplaatst om verschillende verdiepingen in kaart te brengen
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
200 min
Oplaadtijd
300 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
5200 mAh
Reiniging
Oppervlakte per accu
200 m²
Geluidsniveau
66 dB
Zuigkracht
1500 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Vermogen
40,0 w
Aantal modi
3
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,24 l
Andere informatie
Volume stofreservoir
0,43 l
Mapping-Sensor
LDS
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Nee
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,3 cm
Breedte
35,0 cm
Diepte
35,0 cm
Gewicht
4,1 kg

Specificatie vergelijking

augustus 12, 2022

Wie zou Ecovacs Deebot OZMO 950 moeten kopen

 • De OZMO 950 is perfect voor gezinnen met huisdieren, die veel haar verliezen. Het levert namelijk een hoge luchtstroom dat het vuil of dierenhaar tussen tegels, hout en ook tapijten verwijderd. Je kunt ook voordeel uit de hoofdborstel halen, omdat het eenvoudig haar opzuigt, zonder vast te lopen. Daarnaast kan de hoofdborstel met een directe zuiging worden vervangen, wat ideaal is om dierenhaar te verwijderen.
 • Dankzij zijn slim navigatiesysteem, is de OZMO 950 geschikt voor grote huizen met meerdere verdiepingen. Het kan tot aan 3 kaarten opslaan en zal hierbij een systematisch schoonmaakplan ondersteunen dat de hele vloer grondig zuivert, ook al zijn er meerdere obstakels aanwezig.
 • Degene die veel tapijten bezitten in het huis, zullen wellicht tevreden zijn met de OZMO 950. Het beschikt namelijk over een auto-boost functie dat automatisch de zuigkracht opvoert als er een tapijt wordt waargenomen en bovendien naadloos van harde vloer naar tapijt overgaat.

Wie zou geen Ecovacs Deebot OZMO 950 moeten kopen

 • De OZMO 950 is een beetje duur, dus het prijskaartje zal niet voor iedereen bestemd zijn. Als je een budget hebt, dan kun je beter andere robotstofzuigers bekijken met een lagere prijs.
 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger die de normale dweil vervangt, dan zal deze wellicht niet degene zijn waar je op zoek naar bent. De OZMO 950 dweilfunctie is beter geschikt voor onderhoud en niet voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot OZMO 950 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 20-03-2021

De Evovacs Deebot OZMO 950 is één van de premium robotstofzuigers dat de dweilfunctie en verschillende functies ondersteund, maar natuurlijk komt het tegen een prijs -- een ietwat hoge prijs.

Het maakt gebruik van LIDAR navigatie dat de robotstofzuiger helpt bij het onderscheiden van gezuiverde ruimten en die nog moeten worden gereinigd, zodat de OZMO 950 de hele ruimte grondig kan zuiveren. Het geavanceerde kaartsysteem kan een nauwkeurige kaart in de app weergeven waarmee de gebruiker virtuele grenzen op een specifieke en nauwkeurige locatie kan instellen, met behulp van virtuele kaders of lijnen. Dankzij deze functie worden gezinnen geholpen met delicaat meubilair of vazen, dierenruimten en andere kamers waar de robotstofzuiger voor problemen kan zorgen.

De OZMO 950 heeft een lager zuigvermogen tot aan 1500 Pa, in tegenstelling tot andere concurrenten in dezelfde prijsklasse. Toch wordt er een bovengemiddelde luchtstroom geleverd dat eenvoudig tapijten en nauwe ruimten tussen hout en tegels kan zuiveren. Het beschikt ook over een auto-boost functie dat handig is voor gebruikers met harde vloeren en tapijten, omdat de zuigkracht namelijk wordt verhoogd bij een waarneming van tapijten. Ditgene is nodig, omdat tapijten meer vermogen verbruiken, in tegenstelling tot harde vloeren om vuil te verwijderen.

Er zijn vier verschillende zuigvermogens, waaronder stil, standaard, max en max-plus. Daarbij ondersteund de OZMO 950 ook vier verschillende waterstroom niveaus: laag, gemiddeld, hoog en ultra-hoog. Deze verschillende keuzes bieden de gebruiker meer opties om uit te kiezen, zodat ze de instellingen gemakkelijk kunnen aanpassen. Om vervolgens te bepalen welke methode het best bij hun vloeren past, aangezien elk huishouden andere behoeften op het gebied van vloerreiniging heeft.

De watertank van de OZMO 950 wordt geregeld door een elektronische pomp, waarbij de robotstofzuiger constant water over de vloer gebruikt. Met dit gegeven zal er geen water worden verkwist, zoals bij andere robotstofzuigers die afhankelijk zijn van zwaartekracht. Toch kan het niet met een normale dweil worden vergeleken dat hardnekkige vlekken verwijderd, omdat het namelijk niet dezelfde beweging heeft en geen druk uitvoert. Je kunt het beste geregeld een normale dweil gebruiken om diep en grondig te reinigen, terwijl de dweilfunctie van de robotstofzuiger de glans van de vloer onderhoud.

De OZMO 950 heeft een indrukwekkende lange batterijduur dat oploopt tot aan onafgebroken 200 minuten zuiveren. Op deze manier wordt een grote ruimte in één oplaadbeurt gezuiverd. Zelfs in de max-zuiginstelling verslaat het andere concurrenten met deze batterijduur.

De mindere indrukwekkende kant is dat de OZMO 950 samen met het oplaadstation moeten worden verplaatst, als je een andere verdieping wilt zuiveren. Het zal op dat gebied geen schoonmaakhulp afleveren, terwijl dat juist de bedoeling van een robotstofzuiger is. Een ander minpunt, is het geven van een geluidssignaal, als het vastloopt. Er wordt geen waarschuwing volgens zogenaamde “push” meldingen afgegeven, wat een nadeel kan zijn omdat je wellicht in een andere kamer zit. Hierdoor kun je niet de gesproken waarschuwing horen; dus de robotstofzuiger kan niet sneller worden gered.

Over het algemeen heeft de OZMO een ietwat hogere prijs, maar het is zeker zijn investering waard. Vooral vanwege de zuiging en dweil ervaring dat het aanbiedt. Dankzij zijn efficiënte en hulpvolle functies is het uitermate geschikt voor personen die huisdieren met haaruitval en grote huizen bezitten.

Schrijf je review van Ecovacs Deebot OZMO 950

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 3 van 16 Ecovacs robotstofzuigers
 • Nr. 38 van 109 robotstofzuigers

Ecovacs Deebot OZMO 950 in vergelijking met andere producten

youtube
youtube
youtube

Bekijk eerst de Ecovacs Deebot OZMO 950

youtube
youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Ecovacs Deebot OZMO 950Als het gewone reinigen of stofzuigen nog niet genoeg is dan zal deze robotstofzuiger er nog een schepje bovenop doen met de extra dweilfunctie.

Batterij

Met zijn 5200 mAh aan accucapaciteit en een krachtige Li-ion batterij kan de Ecovacs Deebot OZMO 950 robotstofzuiger goed reinigen. Als de machine in werking staat dan zal deze met 200 minuten aan de gang gaan op verschillende ondergronden. Verder kan hij ook automatisch terugkeren naar het oplaadstation waar hij bij een leegstand zal worden opgeladen. De oplaadtijd bedraagt 300 minuten en in vergelijking met andere robotstofzuigers is deze tijd 30 minuten langer dan de gemiddelde oplaadtijd.

Reiniging

Het werkoppervlak van deze machine bedraagt 200 m2 en zal voortbewegen op diverse oppervlakken. Al het vuil wordt met een zuigkracht van 1500 Pa weggezogen en bovendien kan dit toestel ook over bepaalde drempels heenlopen, toch met een maximale hoogte van 2.0 cm. Verder kan naast het normale stofzuigen ook gebruik worden gemaakt van de dweilfunctie, toch zal men ook het volume van het waterreservoir in de gaten moeten houden want deze heeft een inhoud van 0,24 Liter.

Functionaliteit

De robotstofzuiger zal zijn werkzaamheden hervatten nadien hij totaal is opgeladen in het dock station en verder kan de stofzuiger de ruimte in kaart brengen om een gedetailleerd plan te maken. De instellingen om een geplande schoonmaak te maken zijn ook aanwezig, plus zal de dweilmethode met water worden voldaan. Het toestel heeft een handig anti-vastloop systeem dat de voortbeweging vlekkeloos laat verlopen.

App

Wil men de robotstofzuiger laten werken op afstand dan geeft de Ecovacs Deebot OZMO 950 deze mogelijkheid via een App. Er zijn diverse programma’s te downloaden en bovendien is er een voice control mogelijk. Zo kan het toestel met de stem worden ingesteld en zijn programma’s te downloaden waaronder Alexa en Google Home voice control om dit alles mogelijk te maken.

Navigatie

Ecovacs Deebot OZMO 950

De navigatie zal vlekkeloos verlopen want er zijn diverse sensoren aanwezig bij dit apparaat. De afgrond sensoren zullen het vallen van hoogtes tegengaan en de touch sensoren hebben de functie om nergens tegen aan te lopen. Verder is er een vuildetectie aanwezig en zal de stofzuiger met de nodige zij en middenborstels het werk voltooien. De turbo functie moet met de hand worden ingesteld en de machine zal ook niet vastlopen op bepaalde kabels. Ook wordt de voortgang van het toestel automatisch via een navigatiekaart worden bijgewerkt en met de virtuele muur kunnen er gebiedsafbakeningen worden gemaakt.

Bijlage

Er zijn bepaalde accessoires aanwezig in de bijgeleverde doos, waaronder 2 extra zijborstels, plus een extra filter mochten deze aan vervanging toe zijn. Verder is er ook een borstel reiniger te vinden om vastlopende borstelharen te verwijderen.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (94%)
Ecovacs Deebot OZMO 950
D-vorm (6%)

augustus 12, 2022

De platte ronde machine van Ecovacs is vervaardigd met een materiaal dat kunststof heet.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

augustus 12, 2022

De Ecovacs Deebot OZMO 950 robotstofzuiger is voorzien van 2 filters, waaronder een uitblaasfilter, plus een HEPA filter dat ten goede komt bij mensen met een allergie. Verder wordt het volume van het stofreservoir gesteld op 0.43 Liter en zal de machine zich voortbewegen met een vermogen van 40W. Buiten dit alles produceert de stofzuiger een geluid van 66 dB.

Dimensie en gewicht

Ecovacs Deebot OZMO 950

De breedte en diepte zijn beiden op 35,0 cm in lengte afgesteld, terwijl de hoogte 9,3 cm bedraagt. Bovendien is het gewicht van deze robotstofzuiger 4,1 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

augustus 12, 2022

Op de dag van vandaag bestaat er de mogelijkheid om de Ecovacs Deebot OZMO 950 aan te schaffen voor een prijs van 344 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot OZMO 950 Roborock S7 Pro Ultra
Roborock S7
Naam Ecovacs Deebot OZMO 950 Roborock S7 Pro Ultra Roborock S7
Cijfer
87
98
97
Positie Nr. 38 van 109 Nr. 1 van 109 Nr. 2 van 109
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.3)
6027 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.9)
50 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
2657 reviews
Prijs 344 € 1.199 € 469 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 200 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 300 min 240 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 5200 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 200 m² 300 m² 200 m²
Geluidsniveau 66 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 1500 Pa 5100 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 40,0 w 68,0 w
Aantal modi 3
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,24 l 0,2 l 0,3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0,43 l 0,4 l 0,47 l
Mapping-Sensor LDS LDS LDS
Filtertype EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,3 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,0 cm 35,0 cm 35,0 cm
Diepte 35,0 cm 35,3 cm 35,0 cm
Gewicht 4,1 kg 4,8 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
6.027 reviews
Expert reviews
3,9
★★★★★
★★★★★
2 Experts
Test reviews
3,8
★★★★★
★★★★★
1 Tests

caret-up caret-down Consumenten reviews

Otto.de
5,0
★★★★★
★★★★★
1 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
5.690 reviews
Coolblue.nl
4,3
★★★★★
★★★★★
120 reviews
Bol.com
4,1
★★★★★
★★★★★
17 reviews
Mediamarkt.de
4,1
★★★★★
★★★★★
116 reviews
Onbekende bronnen
4,4
★★★★★
★★★★★
83 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Digitaltrends.com
Datum: 09/2019
3,5
★★★★★
★★★★★
Techguide.com
Datum: 12/2019
4,3
★★★★★
★★★★★

caret-up caret-down Test reviews

„Goed“
Haus & Garten Test
Editie: 6/2020
Gepubliceerd: 10/2020
Product: Plaats 1 van 9
3,8
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.