Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotstofzuiger

Reoverview.nl
93/100
Goed
223 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,6)
2 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)

Prijzen

Bol.com
Gratis verzending
499 € Bekijk product
Amazon.nl 569 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Maximale bedrijfstijd

Maximale bedrijfstijd

110 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

240 min

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Geluidsniveau

Geluidsniveau

66 dB

Mapping-Sensor

Mapping-Sensor

LDS

Alle specificaties »

Voordelen

Kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen
Virtuele grenzen zoals een no-go zone en no-mop zone
Wordt geleverd met een afwasbare microvezel dweil en verschillende wegwerp dweilen
uitmuntend en accurate navigatie
Rijk aan functies en gebruiksvriendelijke app

Nadelen

Een beetje duur
Relatief kleine stofbak
Basis dweilen

Wie zou Ecovacs Deebot Ozmo 920 moeten kopen

  • Als je veel geld wilt uitgeven aan een robotstofzuiger dat gemak en vele functies tijdens het schoonmaken aanbiedt, dan kun je dit product overwegen.
  • Het is uitermate geschikt voor huizen met meerdere verdiepingen, want het kan tot aan drie kaarten opslaan. Bovendien beschikt het over schoonmaakinstellingen die kunnen worden aangepast en hulpzaam zijn bij personen die grote huizen bezitten.
  • Degene die een mix van harde vloeren tapijten bezitten, zullen de no-mop functie van dit product geweldig vinden. Hiermee is het mogelijk om ruimten met tapijten te blokkeren terwijl er wordt gedweild en zal de zuigkracht automatisch versterkt worden, als er tapijten worden waargenomen om een diepe reiniging te volbrengen.
  • Dankzij zijn slimme navigatie is het geschikt voor degene die gecompliceerde plattegronden en druk bezochte ruimten bezitten.

Wie zou geen Ecovacs Deebot Ozmo 920 moeten kopen

  • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat hardnekkige vlekken van je vloer verwijdert, dan staat dit product wellicht niet bovenaan op je lijst.
  • Als je meerdere hoogpolige-tapijten bezit of een huisdier dat veel haar verliest, dan zal de Deebot Ozmo 920 wellicht niet aan je verwachtingen voldoen, want het bezit geen sterk zuigvermogen vergeleken met andere modellen.
  • Dit product is wellicht niet geschikt voor degene met een klein budget.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot Ozmo 920 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 14-02-2021

De Ecovacs Deebot Ozmo 920 is een efficiënte robotstofzuiger met dweil, maar het komt tegen een duurdere prijs. Toch kan deze prijs worden vergeven, dankzij zijn hoogstaande functies en uitstekende prestaties.

Het kan gelijktijdig zuigen en dweilen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met een dweilfunctie. Deze kunnen namelijk maar één functie uitvoeren, wat betekent dat ze een dubbele schoonmaaktijd in beslag nemen. Dit product kan gelijktijdig zuigen en dweilen, wat leidt naar een snellere schoonmaaktijd. Het is een efficiënte robotstofzuiger, maar je zult geregeld zijn stofbak moeten ledigen. Omdat de kleine stofbak namelijk niet voldoende is om al het vuil te verzamelen bij grote huishoudens.

De Deebot Ozmo 920 dweilfunctie beschikt over een innovatieve elektrische pomp en een afwasbare herbruikbare dweildoek. Hierbij kan de gebruiker kiezen welk dweil-hulpstuk het best bij zijn- of-haar smaak past.

Voor degene die tapijten bezitten zullen geen problemen met de dweiloptie ondervinden, want het beschikt over een no-mop zone. Hier kun je grenzen in ruimten aangeven die geblokt moeten worden, zoals tapijten waar de dweil wordt gebruikt. In het kort, heeft deze veelzijdige robotstofzuiger niet alleen een no-go zone functie (waar hoogstaande robotstofzuigers over beschikken), maar ook een no-mop functie.

Zoals bij andere robotstofzuigers met een dweilfunctie, kan het geen hardnekkige vlekken zuiveren en alleen een vochtige doek over de vloer halen. Dus als je de dweilfunctie alleen voor onderhoud wilt gebruiken, dan zal deze je wellicht bevallen.

Deze robotstofzuiger kan dankzij zijn slimme navigatie (Smart Navi 30) grondig navigeren, wat leidt tot een accurate kaart. Het kan eenvoudig rond obstakels en stoelpoten navigeren. De kaart dat vele functies bezit, kan in de app worden bekeken en naar wens worden ingesteld om de gebruiker meer controle over de robotstofzuiger te geven.

Over het algemeen is deze dure robotstofzuiger zijn investering waard. Het verricht zijn werkzaamheden als robotstofzuiger goed en maakt hierbij gebruik van geavanceerde functies.

Schrijf je review van Ecovacs Deebot Ozmo 920

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

  • Nr. 1 van 18 Ecovacs robotstofzuigers

Resultaten

Beste Ecovacs robotstofzuiger

Bekijk eerst de Ecovacs Deebot Ozmo 920

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Ecovacs Deebot Ozmo 920

youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Met de robotstofzuiger van Ecovacs haal je een extra hulp in huis om de stofzuigerbeurt te verlichten.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

december 8, 2021

De robotstofzuiger blijkt voor velen een aanvulling te zijn in het huishouden. De Ecovacs Deebot Ozmo 920 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een maximale bedrijfstijd van 110 minuten om alles te zuiveren. Dit is opmerkelijk want de gemiddelde bedrijfstijd bij alle andere robotstofzuigers bedraagt 120 minuten. Daarnaast kan de stofzuiger ook worden opgeladen om daarna weer het schoonmaakplan te voltooien. Een oplaadbeurt staat gelijk aan 240 minuten en de Li-ion batterij maakt onderdeel uit van het apparaat. Bovendien heeft de machine een accucapaciteit van 2850 mAh.

Accu type statistieken

Li-ion (96%)
Ecovacs Deebot Ozmo 920
NiMH (4%)

december 8, 2021

Reiniging

Ecovacs Deebot Ozmo 920

De stofzuigerbeurt zal met een geluidsniveau van 66 dB gebeuren. Verder heeft de Ecovacs robotstofzuiger een zuigkracht van 1200 Pa. De machine kan bovendien ook over drempels lopen, mits deze niet hoger zijn dan 2,0 cm en het vermogen van het stofzuiger-apparaat bedraagt 40 W. Het heeft 3 modi en men kan de dweilfunctie activeren om een beter en schoner resultaat neer te zetten. Als men deze functie wilt gebruiken, dan zal men toch eerst het waterreservoir moeten aanvullen om dit onderdeel te activeren. Dit gedeelte van het apparaat heeft trouwens een volume-inhoud ter grootte van 0,24 liter.

Zuigkracht vergelijking

december 8, 2021

Functionaliteit

Automatische terugkeer oplaadstation statistieken

Ja (100%)
Ecovacs Deebot Ozmo 920

december 8, 2021

De robotstofzuiger zal bij een leegstand automatisch terugkeren naar het oplaadstation en zal hier worden opgeladen. Eenmaal met een volle accu dan zal de stofzuiger zijn werk hervatten zonder het stofzuigerplan te onderbreken. Ook beschikt deze stofzuiger over diverse sensoren, waaronder de afgrondsensoren, die garant staan om het eventuele vallen tegen te gaan. De “touch” sensoren hebben de functie om het stoten tegen bepaalde objecten tegen te gaan.

App

Ecovacs Deebot Ozmo 920

De robotstofzuiger kan geactiveerd worden via Google Home voice control of Alexa. Mocht dit allemaal niet baten, dan kan er ook een app worden gedownload om deze machine in te stellen. Via deze app kan de robot op de voet worden gevolgd, dankzij de “real time tracking”. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de “ruimte in kaart” te brengen voordat de stofzuigerbeurt begint en kunnen er bepaalde ruimtes verboden terrein worden verklaard met de “digital blocked area”. Ook kan “zoned cleaning” worden geactiveerd om alleen een woonkamer te zuiveren en via “selected room cleaning” kan het toestel in een aangegeven ruimte reinigen. De laatste functie wordt als “multi floor maps” benoemd en hiermee kunnen trappen worden gezuiverd.

Navigatie

Ecovacs Deebot Ozmo 920

De stofzuigerbeurt zal met een geplande schoonmaak beginnen en dit zal met ronddraaiende middenborstels worden voldaan. Ook kan de zijborstel dienen voor de reiniging van diverse plinten.

Bijlage

De robotstofzuiger wordt met de bijgeleverde handleiding geleverd om het apparaat eenvoudig te starten.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (93%)
Ecovacs Deebot Ozmo 920
D-vorm (7%)

december 8, 2021

De Ecovacs Deebot Ozmo 920 robotstofzuiger met dweilfunctie is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over 2 zijborstels.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

december 8, 2021

Het apparaat beschikt over een “carpet boost”dat een geweldige prestatie neerzet om moeilijk verwijderbare plekken te zuiveren. Ook zal de schoonmaak met een LDS mapping-sensor worden voltooid. De HEPA filter zal de kleinste stofdeeltjes tegenhouden en het apparaat beschikt over een stootrand. Verder kunnen diverse instellingen handmatig worden ingesteld, waaronder het tijdschema.

Dimensie en gewicht

De breedte en diepte hebben dezelfde 35,0 cm als afmeting. De hoogte-afmeting bedraagt 9,3 cm en het gewicht bedraagt 3,0 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

december 8, 2021

Men kan vandaag deze robotstofzuiger van Ecovacs aanschaffen voor de prijs van 499 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot Ozmo 920 Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Naam Ecovacs Deebot Ozmo 920 Roborock S6 Pure Roborock S6 MaxV
Cijfer
93
97
95
Positie Nr. 8 van 85 Nr. 1 van 85 Nr. 2 van 85
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
223 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
1613 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
2009 reviews
Prijs 499 € 362 € 507 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 110 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 240 min 300 min 300 min
Accu type Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2850 mAh 5200 mAh 5200 mAh
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 250 m² 240 m²
Geluidsniveau 66 dB 69 dB 67 dB
Zuigkracht 1200 Pa 2000 Pa 2500 Pa
Maximale drempel hoogte 2.0 cm 2.0 cm 2.0 cm
Vermogen 40.0 w 58.0 w 66.0 w
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0.24 l 0.18 l 0.3 l
caret-up caret-down Andere informatie
Volume stofreservoir 0.43 l 0.46 l 0.46 l
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Filtertype EPA 11 EPA 11
Automatische vuilafvoer
Carpet Boost
caret-up caret-down Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Opnieuw opladen en hervatten
Geplande schoonmaak
Te verbinden met app
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
Afgrondsensoren en Touch sensoren
caret-up caret-down Accessoires
Afstandsbediening
caret-up caret-down Vormgeving
Vorm Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
caret-up caret-down App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9.3 cm 9.6 cm 9.6 cm
Breedte 35.0 cm 35.0 cm 35.0 cm
Diepte 35.0 cm 35.0 cm 35.0 cm
Gewicht 3.0 kg 3.2 kg 3.7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
223 reviews
Expert reviews
4,1
★★★★★
★★★★★
2 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,4
★★★★★
★★★★★
51 reviews
Onbekende bronnen
4,6
★★★★★
★★★★★
172 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Gearbrain.com
Datum: 09/2019
3,8
★★★★★
★★★★★
Techadvisor.co.uk
Datum: 04/2020
4,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties caret-up caret-down

Accu
Maximale bedrijfstijd
110 min
Oplaadtijd
240 min
Accu type
Li-ion
Accucapaciteit
2850 mAh
Reiniging
Geluidsniveau
66 dB
Zuigkracht
1200 Pa
Maximale drempel hoogte
2.0 cm
Vermogen
40.0 w
Aantal modi
3
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0.24 l
Andere informatie
Volume stofreservoir
0.43 l
Mapping-Sensor
LDS
Automatische vuilafvoer
Nee
Carpet Boost
Ja
Features
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Te verbinden met app
Ja
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Accessoires
Afstandsbediening
Nee
Vormgeving
Vorm
Rond
Aantal zijborstels
2
App-functionaliteit
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9.3 cm
Breedte
35.0 cm
Diepte
35.0 cm
Gewicht
3.0 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.