Ecovacs Deebot Ozmo 920

4.091 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,4)
2 Expert reviews
★★★★★
★★★★★
(4,1)

Prijzen

Bol.com 405 €
Gratis verzending
Bekijk product
Amazon.nl 430 €
Gratis verzending
Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Voor meerdere kamers

Voor meerdere kamers

Dweilfunctie

Dweilfunctie

Max. drempel hoogte

Max. drempel hoogte

2,0 cm

Te verbinden met app

Te verbinden met app

Mapping

Mapping

Zuigkracht

Zuigkracht

1200 Pa

Alle specificaties »

Voordelen

 • Kan gelijktijdig stofzuigen en dweilen
 • Virtuele grenzen zoals een no-go zone en no-mop zone
 • Wordt geleverd met een afwasbare microvezel dweil en verschillende wegwerp dweilen
 • uitmuntend en accurate navigatie
 • Rijk aan functies en gebruiksvriendelijke app

Nadelen

 • Een beetje duur
 • Relatief kleine stofbak
 • Basis dweilen
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale bedrijfstijd
110 min
Oplaadtijd
240 min
Batterij technologie
Li-ion
Accucapaciteit
2850 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Ja
Automatische terugkeer oplaadstation
Ja
Reiniging
Geluidsniveau
66 dB
Zuigkracht
1200 Pa
Maximale drempel hoogte
2,0 cm
Vermogen
40,0 w
Aantal modi
3
Volume stofreservoir
0,43 l
Carpet Boost
Ja
Geplande schoonmaak
Ja
Vormgeving
Rond
Aantal zijborstels
2
Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Ja
Volume waterreservoir
0,24 l
Navigatie
Mapping-Sensor
LDS
Objectherkenning
Nee
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Ja
Voor meerdere kamers
Ja
Bediening
Te verbinden met app
Ja
Afstandsbediening
Nee
Voice control
Ja
Alexa voice control
Ja
Google Home voice control
Ja
Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Nee
App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ja
Ruimte in kaart
Ja
Real Time Tracking
Ja
Digital Blocked Area
Ja
Zoned Cleaning
Ja
Multi Floor Maps
Ja
Selected Room Cleaning
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
9,3 cm
Breedte
35,0 cm
Diepte
35,0 cm
Gewicht
3,0 kg

Specificatie vergelijking

september 30, 2022

Wie zou Ecovacs Deebot Ozmo 920 moeten kopen

 • Als je veel geld wilt uitgeven aan een robotstofzuiger dat gemak en vele functies tijdens het schoonmaken aanbiedt, dan kun je dit product overwegen.
 • Het is uitermate geschikt voor huizen met meerdere verdiepingen, want het kan tot aan drie kaarten opslaan. Bovendien beschikt het over schoonmaakinstellingen die kunnen worden aangepast en hulpzaam zijn bij personen die grote huizen bezitten.
 • Degene die een mix van harde vloeren tapijten bezitten, zullen de no-mop functie van dit product geweldig vinden. Hiermee is het mogelijk om ruimten met tapijten te blokkeren terwijl er wordt gedweild en zal de zuigkracht automatisch versterkt worden, als er tapijten worden waargenomen om een diepe reiniging te volbrengen.
 • Dankzij zijn slimme navigatie is het geschikt voor degene die gecompliceerde plattegronden en druk bezochte ruimten bezitten.

Wie zou geen Ecovacs Deebot Ozmo 920 moeten kopen

 • Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger dat hardnekkige vlekken van je vloer verwijdert, dan staat dit product wellicht niet bovenaan op je lijst.
 • Als je meerdere hoogpolige-tapijten bezit of een huisdier dat veel haar verliest, dan zal de Deebot Ozmo 920 wellicht niet aan je verwachtingen voldoen, want het bezit geen sterk zuigvermogen vergeleken met andere modellen.
 • Dit product is wellicht niet geschikt voor degene met een klein budget.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Ecovacs Deebot Ozmo 920 dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 14-02-2021

De Ecovacs Deebot Ozmo 920 is een efficiënte robotstofzuiger met dweil, maar het komt tegen een duurdere prijs. Toch kan deze prijs worden vergeven, dankzij zijn hoogstaande functies en uitstekende prestaties.

Het kan gelijktijdig zuigen en dweilen, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers met een dweilfunctie. Deze kunnen namelijk maar één functie uitvoeren, wat betekent dat ze een dubbele schoonmaaktijd in beslag nemen. Dit product kan gelijktijdig zuigen en dweilen, wat leidt naar een snellere schoonmaaktijd. Het is een efficiënte robotstofzuiger, maar je zult geregeld zijn stofbak moeten ledigen. Omdat de kleine stofbak namelijk niet voldoende is om al het vuil te verzamelen bij grote huishoudens.

De Deebot Ozmo 920 dweilfunctie beschikt over een innovatieve elektrische pomp en een afwasbare herbruikbare dweildoek. Hierbij kan de gebruiker kiezen welk dweil-hulpstuk het best bij zijn- of-haar smaak past.

Voor degene die tapijten bezitten zullen geen problemen met de dweiloptie ondervinden, want het beschikt over een no-mop zone. Hier kun je grenzen in ruimten aangeven die geblokt moeten worden, zoals tapijten waar de dweil wordt gebruikt. In het kort, heeft deze veelzijdige robotstofzuiger niet alleen een no-go zone functie (waar hoogstaande robotstofzuigers over beschikken), maar ook een no-mop functie.

Zoals bij andere robotstofzuigers met een dweilfunctie, kan het geen hardnekkige vlekken zuiveren en alleen een vochtige doek over de vloer halen. Dus als je de dweilfunctie alleen voor onderhoud wilt gebruiken, dan zal deze je wellicht bevallen.

Deze robotstofzuiger kan dankzij zijn slimme navigatie (Smart Navi 30) grondig navigeren, wat leidt tot een accurate kaart. Het kan eenvoudig rond obstakels en stoelpoten navigeren. De kaart dat vele functies bezit, kan in de app worden bekeken en naar wens worden ingesteld om de gebruiker meer controle over de robotstofzuiger te geven.

Over het algemeen is deze dure robotstofzuiger zijn investering waard. Het verricht zijn werkzaamheden als robotstofzuiger goed en maakt hierbij gebruik van geavanceerde functies.

Schrijf je review van Ecovacs Deebot Ozmo 920

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Schoonmaakresultaat
Accu
Prijs-kwaliteitverhouding
Bouwkwaliteit
Geluidsniveau
Makkelijk te gebruiken
Reiniging & Onderhoud
Toon meer

Ranglijsten

 • Nr. 1 van 18 Ecovacs robotstofzuigers
 • Nr. 20 van 118 robotstofzuigers

Resultaten

Beste Ecovacs robotstofzuiger

Bekijk eerst de Ecovacs Deebot Ozmo 920

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Demonstratie van de werkwijze bij de Ecovacs Deebot Ozmo 920

youtube

Beschrijving caret-up caret-down

Met de robotstofzuiger van Ecovacs haal je een extra hulp in huis om de stofzuigerbeurt te verlichten.

Batterij

De robotstofzuiger blijkt voor velen een aanvulling te zijn in het huishouden. De Ecovacs Deebot Ozmo 920 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een maximale bedrijfstijd van 110 minuten om alles te zuiveren. Dit is opmerkelijk want de gemiddelde bedrijfstijd bij alle andere robotstofzuigers bedraagt 132 minuten. Daarnaast kan de stofzuiger ook worden opgeladen om daarna weer het schoonmaakplan te voltooien. Een oplaadbeurt staat gelijk aan 240 minuten en de Li-ion batterij maakt onderdeel uit van het apparaat. Bovendien heeft de machine een accucapaciteit van 2850 mAh.

Reiniging

De stofzuigerbeurt zal met een geluidsniveau van 66 dB gebeuren. Verder heeft de Ecovacs robotstofzuiger een zuigkracht van 1200 Pa. De machine kan bovendien ook over drempels lopen, mits deze niet hoger zijn dan 2,0 cm en het vermogen van het stofzuiger-apparaat bedraagt 40 W. Het heeft 3 modi en men kan de dweilfunctie activeren om een beter en schoner resultaat neer te zetten. Als men deze functie wilt gebruiken, dan zal men toch eerst het waterreservoir moeten aanvullen om dit onderdeel te activeren. Dit gedeelte van het apparaat heeft trouwens een volume-inhoud ter grootte van 0,24 liter.

Functionaliteit

De robotstofzuiger zal bij een leegstand automatisch terugkeren naar het oplaadstation en zal hier worden opgeladen. Eenmaal met een volle accu dan zal de stofzuiger zijn werk hervatten zonder het stofzuigerplan te onderbreken. Ook beschikt deze stofzuiger over diverse sensoren, waaronder de afgrondsensoren, die garant staan om het eventuele vallen tegen te gaan. De “touch” sensoren hebben de functie om het stoten tegen bepaalde objecten tegen te gaan.

App

De robotstofzuiger kan geactiveerd worden via Google Home voice control of Alexa. Mocht dit allemaal niet baten, dan kan er ook een app worden gedownload om deze machine in te stellen. Via deze app kan de robot op de voet worden gevolgd, dankzij de “real time tracking”. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de “ruimte in kaart” te brengen voordat de stofzuigerbeurt begint en kunnen er bepaalde ruimtes verboden terrein worden verklaard met de “digital blocked area”. Ook kan “zoned cleaning” worden geactiveerd om alleen een woonkamer te zuiveren en via “selected room cleaning” kan het toestel in een aangegeven ruimte reinigen. De laatste functie wordt als “multi floor maps” benoemd en hiermee kunnen trappen worden gezuiverd.

Navigatie

Ecovacs Deebot Ozmo 920

De stofzuigerbeurt zal met een geplande schoonmaak beginnen en dit zal met ronddraaiende middenborstels worden voldaan. Ook kan de zijborstel dienen voor de reiniging van diverse plinten.

Bijlage

De robotstofzuiger wordt met de bijgeleverde handleiding geleverd om het apparaat eenvoudig te starten.

Vormgeving

Vorm statistieken

Rond (92%)
Ecovacs Deebot Ozmo 920
D-vorm (8%)

september 30, 2022

De Ecovacs Deebot Ozmo 920 robotstofzuiger met dweilfunctie is in een ronde vorm vervaardigd en beschikt over 2 zijborstels.

Divers

Geluidsniveau vergelijking

september 30, 2022

Het apparaat beschikt over een “carpet boost”dat een geweldige prestatie neerzet om moeilijk verwijderbare plekken te zuiveren. Ook zal de schoonmaak met een LDS mapping-sensor worden voltooid. De HEPA filter zal de kleinste stofdeeltjes tegenhouden en het apparaat beschikt over een stootrand. Verder kunnen diverse instellingen handmatig worden ingesteld, waaronder het tijdschema.

Dimensie en gewicht

De breedte en diepte hebben dezelfde 35,0 cm als afmeting. De hoogte-afmeting bedraagt 9,3 cm en het gewicht bedraagt 3,0 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

september 30, 2022

Men kan vandaag deze robotstofzuiger van Ecovacs aanschaffen voor de prijs van 405 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Ecovacs Deebot Ozmo 920 Roborock S7
Roborock S7 MaxV Ultra
Naam Ecovacs Deebot Ozmo 920 Roborock S7 Roborock S7 MaxV Ultra
Cijfer
89
97
97
Positie Nr. 20 van 118 Nr. 1 van 118 Nr. 2 van 118
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.4)
4091 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
3220 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
491 reviews
Prijs 405 € 469 € 1.549 €
caret-up caret-down Accu
Maximale bedrijfstijd 110 min 180 min 180 min
Oplaadtijd 240 min 240 min
Batterij technologie Li-ion Li-ion Li-ion
Accucapaciteit 2850 mAh 5200 mAh 5200 mAh
Opnieuw opladen en hervatten
Automatische terugkeer oplaadstation
caret-up caret-down Reiniging
Oppervlakte per accu 200 m² 300 m²
Geluidsniveau 66 dB 67 dB 67 dB
Zuigkracht 1200 Pa 2500 Pa 5100 Pa
Maximale drempel hoogte 2,0 cm 2,0 cm 2,0 cm
Vermogen 40,0 w 68,0 w 74,0 w
Aantal modi 3
Volume stofreservoir 0,43 l 0,47 l 0,4 l
Filtertype EPA 11 EPA 11
Carpet Boost
Geplande schoonmaak
Vormgeving Rond Rond Rond
Aantal zijborstels 2 1 1
Wasbaar filter
caret-up caret-down Met dweilfunctie
Met dweilfunctie
Volume waterreservoir 0,24 l 0,3 l 0,2 l
Vibrerende dweil
Automatische dweillift (functie)
caret-up caret-down Navigatie
Mapping-Sensor LDS LDS LDS+Camera
Objectherkenning
Afgrondsensoren en Touch sensoren
Voor meerdere kamers
caret-up caret-down Bediening
Te verbinden met app
Afstandsbediening
Voice control
Alexa voice control
Google Home voice control
caret-up caret-down Reinigingsstation
Automatische vuilafvoer
Stof capaciteit
Automatisch de watertank bijvullen
Automatische zelfdrogende dweil
Automatisch mop wassen
caret-up caret-down App-functionaliteit
Te verbinden met app
Ruimte in kaart
Real Time Tracking
Digital Blocked Area
Zoned Cleaning
"No mop" zones
Multi Floor Maps
Selected Room Cleaning
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 9,3 cm 9,65 cm 9,65 cm
Breedte 35,0 cm 35,0 cm 35,3 cm
Diepte 35,0 cm 35,0 cm 35,0 cm
Gewicht 3,0 kg 4,7 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
4.091 reviews
Expert reviews
4,1
★★★★★
★★★★★
2 Experts

caret-up caret-down Consumenten reviews

4,4
★★★★★
★★★★★
4.083 reviews
4,4
★★★★★
★★★★★
8 reviews

caret-up caret-down Expert reviews

Gearbrain.com
Datum: 09/2019
3,8
★★★★★
★★★★★
Techadvisor.co.uk
Datum: 04/2020
4,5
★★★★★
★★★★★

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL en-US da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.