Dyson V11 Absolute Extra Pro

Max. gebruikstijd

Max. gebruikstijd

120 min

Type apparaat

Type apparaat

2in1 Steelstofzuiger

Voor dierenhaar

Voor dierenhaar

Verwisselbare batterij

Verwisselbare batterij

Gebruikstijd (Turbo modus)

Gebruikstijd (Turbo modus)

7 min

Geluidsniveau

Geluidsniveau

84 dB

Alle specificaties »

Voordelen

 • Keuze uit verschillende schoonmaakhulpstukken
 • krachtige zuiging
 • Behulpzaam L.E.D. scherm
 • Het oplaadstation kan op de muur worden bevestigd of staand
 • De torque zuigborstel stelt automatisch de zuigkracht en draaisnelheid in
 • Vervangbare batterij
 • Het ledigen van de stofkamer is eenvoudig en rommelvrij

Nadelen

 • Een beetje zwaar
 • Duur
 • De drukknop is een beetje gevoelig
 • Luidruchtig tijdens het schoonmaken
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale gebruikstijd
120 min
Gebruikstijd Turbo modus
7 min
Oplaadtijd
270 min
Accu type
NCA
Verwisselbare batterij
Ja
Reiniging
Type apparaat
2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang
0,76 l
Aantal snelheidsstanden
3
Geluidsniveau
84 dB
Met LED-verlichting in zuigmond
Nee
Telescopische buis
Nee
Materiaal
Kunststof
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Ja
Elektrische borstel
Ja
Combiborstel
Ja
Mini turboborstel
Ja
Turboborstel
Ja
Reliëfborstel
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
126,8 cm
Breedte
25,6 cm
Diepte
25,0 cm
Gewicht
3,1 kg

Specificatie vergelijking

januari 28, 2023

Wie zou Dyson V11 Absolute Extra Pro moeten kopen

 • Als het budget geen probleem voor je is, dan is de Dyson V11 Absolute Extra Pro wellicht een uitmuntende keus voor jou. Het levert een kwaliteitsprestatie en biedt overigens verschillende schoonmaakhulpstukken aan die het veelzijdig maken.
 • Als je in een groot huis woont, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro geschikt voor je zijn. Zelfs als de batterij leegraakt tijdens een schoonmaakbeurt, kan je deze direct met een volle batterij vervangen en doorgaan met je reiniging.
 • Als je verschillende soorten vloer bezit zoals tegel, hout of tapijt, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro nog steeds optimaal in je huis presteren. Het is bijzonder bruikbaar als je het high torque hulpstuk gebruikt, want het bezit een mix van nylon borstelharen die diep het vuil in tapijten wegwerken en de zachte vezels werken zeer goed op harde vloeren.
 • Als je op zoek bent naar een koordloze stofzuiger die verschillende hulpstukken aanbiedt, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro geschikt voor je zijn. Het heeft namelijk zeven verschillende hulpstukken die een verscheidenheid in reiniging geeft.

Wie zou geen Dyson V11 Absolute Extra Pro moeten kopen

 • Als je huisdieren of baby’s thuis hebt, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro ze wellicht gaan irriteren en storen vanwege het geluidsniveau dat tot aan 84 dB loopt. Zoals we allemaal weten is een luid geluid bij een stofzuiger heel normaal, maar er zijn andere koordloze stofzuigers met een lager geluidsniveau zoals de Tineco PURE ONE S12 met 71 dB.
 • Als je op zoek bent naar een lichte koordloze stofzuiger die niet je handen vermoeien tijdens een lange stofzuigerbeurt, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro je geen goede indruk geven met zijn 3 Kilogram wegende container. Dan kun je beter de Dreame V11 bekijken dat een gewicht heeft van 1,6 Kilogram of de Dyson V8 Absolute die 2,6 Kilogram weegt.
 • Als je een strak budget hebt en op zoek bent naar een betaalbare koordloze stofzuiger, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro niet voor jou geschikt zijn want deze is duurder dan de meeste stofzuigers. Dan kun je beter goedkopere robotstofzuigers bekijken die niet tekort doen aan hun schoonmaak vermogen, zelfs tegen een lagere prijs zoals de Rowenta RH9051WO of de Philips XC7043/01 SpeedPro Max.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Dyson V11 Absolute Extra Pro dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 10-08-2021

De Dyson V11 Absolute Extra Pro levert veelzijdigheid, dankzij de diverse hulpstukken plus uitmuntende schoonmaakprestatie en daarom is het een duur apparaat. Zelfs voor zijn prijs kun je twee koordloze stofzuigers aanschaffen. Toch levert de Dyson kwaliteit en een efficiënte schoonmaak aan dat de hoge prijs compenseert.

Het biedt zeven schoonmaakhulpstukken aan: een hoge torque reiniger, een combinatie instrument, een spleetmondstuk, een klein geautomatiseerd mondstuk, een zachte afstofborstel, een zachte rolborstel en een schoonmaakstuk voor de matras. Met de Dyson V11 Absolute Extra Pro kun je uit verschillende schoonmaakhulpstukken kiezen, zodat je altijd de correct borstel hebt om de vloer, plafond, bed, bankstel of andere ruimten die je wilt zuiveren schoon te maken. Toch is de Dyson V11 Absolute Extra Pro een beetje zwaar en de hulpstukken zullen nog meer gewicht aan de al zo zware container toevoegen.

De Dyson V11 Absolute Extra Pro heeft een krachtige zuiging dat eenvoudig fijn stof en grote stukken vuil opneemt. De hoge torque borstel ondersteund een intelligente gemotoriseerde borstel die de zuigkracht en draaisnelheid instelt op de soort vloer. Het zal automatisch zijn zuiging op tapijten of in andere ruimten verhogen, die meer zuiging nodig hebben om efficiënt diep vastliggend vuil te verwijderen. Deze functie is vooral hulpvol bij degene die verschillende soorten vloeren bezit, zodat ze niet iedere keer handmatig de zuiginstelling moeten veranderen.

Het L.E.D. scherm dat bovenop de container van de Dyson V11 Absolute Extra Pro staat is ook zeer hulpvol, want het geeft de zuiginstelling, de resterende batterijduur en bepaalde foutmeldingen aan. Toch is de knop waarmee je de stofzuiger aan-en-uit zet best gevoelig. Daarom zul je soms pardoes deze knop indrukken en luide geluiden veroorzaken. In tegenstelling tot de Dreame V11 heeft het een functie voor de vergrendelknop. Hiermee kun je schoonmaken door continu op de knop te drukken, wat hetzelfde is als de Dyson V11 Absolute Extra Pro of je gebruikt de vergrendelknop van de Dreame V11 waarmee de stofzuiger slechts met één klik wordt ingeschakeld.

Het oplaadstation van de Dyson V11 Absolute Extra Pro kan eenvoudig met de standaard worden geïnstalleerd en naar keuze worden verplaatst of je kunt de muurbevestiging gebruiken.

Een andere geweldige functie van de Dyson V11 Absolute Extra Pro is het proces om te ledigen. Je kunt eenvoudig aanwijzen waar je het vuil van de stofkamer geledigd wilt hebben. Dit zal geen vuil opleveren en je handen worden niet smerig.

Over het algemeen is de dure prijs van de Dyson V11 Absolute Extra Pro gerechtvaardigd dankzij zijn prestatie, functies en de kwaliteit van de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Dus als het budget geen probleem is, dan is de Dyson V11 Absolute Extra Pro zeker zijn prijs waard.

Dyson V11 Absolute Extra Pro vs. Dyson V10 Absolute caret-up caret-down

Voordelen

Hoger zuigvermogen (220 Aw vs. 145 AW)
Stelt automatisch de zuiging in afhankelijk van de soort vloer
Heeft een L.E.D. scherm
Meer schoonmaakhulpstukken (7 hulpstukken vs 6 hulpstukken)

Nadelen

Zwaarder (3 Kg vs. 2,68 Kg)
Duurder

De Dyson V11 Absolute Extra Pro heeft zeven hulpstukken, waaronder een zachte borstelkop, een high torque reinigingskop, een klein geautomatiseerd instrument, een kleine zachte afstofborstel, een combinatie instrument, een spleet mondstuk en een borstel om hardnekkig vuil te verwijderen. Aan de andere kant heeft de Dyson V10 Absolute maar zes hulpstukken zoals de torque drive reiniger, een zachte rol reiniger, een kleine geautomatiseerd instrument, een kleine zachte afstofborstel, een combinatie instrument en een spleetmondstuk.

Schrijf uw review van Dyson V11 Absolute Extra Pro

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteitverhouding
Schoonmaakresultaat
Accu
Geluidsniveau
Reiniging & Onderhoud
Makkelijk te gebruiken
Toon meer

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Dyson V11 Absolute Extra Pro Samsung Jet 90 Complete VS20R9046T3/EN
Dreame V11
Naam Dyson V11 Absolute Extra Pro Samsung Jet 90 Complete VS20R9046T3/EN Dreame V11
Cijfer
92
94
94
Positie Nr. 9 van 66 Nr. 1 van 66 Nr. 2 van 66
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
556 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
475 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
269 reviews
Prijs € 519 € 289
caret-up caret-down Accu
Maximale gebruikstijd 120 min 60 min 90 min
Gebruikstijd Turbo modus 7 min 6 min 10 min
Oplaadtijd 270 min 210 min 240 min
Accu type NCA Li-ion Li-ion
Batterij voltage 21,9 V 25,2 V
Accucapaciteit 2850 mAh 3000 mAh
Verwisselbare batterij
caret-up caret-down Reiniging
Type apparaat 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang 0,76 l 0,8 l 0,5 l
Aantal snelheidsstanden 3 3 3
Geluidsniveau 84 dB 86 dB 72 dB
Zuigkracht 22 kPa
Zuig vermogen 200 w 150 w
Met LED-verlichting in zuigmond
Telescopische buis
Materiaal Kunststof Kunststof Kunststof
caret-up caret-down Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 126,8 cm 113,6 cm 122,0 cm
Breedte 25,6 cm 25,0 cm 28,0 cm
Diepte 25,0 cm 21,5 cm 16,6 cm
Gewicht 3,1 kg 2,74 kg 1,6 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
556 reviews

caret-up caret-down Consumenten reviews

5,0
★★★★★
★★★★★
2 reviews
4,2
★★★★★
★★★★★
70 reviews
Onbekende bronnen
4,6
★★★★★
★★★★★
484 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de oprichter van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken gebaseerd op gebruiker-, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.