Dyson V11 Absolute Extra Pro 2in1 Steelstofzuiger

Reoverview.nl
92/100
Goed
Nr. 5 van de 39 beste steelstofzuigers
2.392 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,6)

Prijzen

Bol.com
Gratis verzending
799 € Bekijk product
Amazon.nl 829 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Maximale gebruikstijd

Maximale gebruikstijd

120 min

Oplaadtijd

Oplaadtijd

270 min

Accu type

Accu type

NCA

Capaciteit

Capaciteit

0.76 l

Type apparaat

Type apparaat

2in1 Steelstofzuiger

Materiaal

Materiaal

Kunststof

Voordelen

Keuze uit verschillende schoonmaakhulpstukken
krachtige zuiging
Behulpzaam L.E.D. scherm
Het oplaadstation kan op de muur worden bevestigd of staand
De torque zuigborstel stelt automatisch de zuigkracht en draaisnelheid in
Vervangbare batterij
Het ledigen van de stofkamer is eenvoudig en rommelvrij

Nadelen

Een beetje zwaar
Duur
De drukknop is een beetje gevoelig
Luidruchtig tijdens het schoonmaken

Wie zou Dyson V11 Absolute Extra Pro moeten kopen

  • Als het budget geen probleem voor je is, dan is de Dyson V11 Absolute Extra Pro wellicht een uitmuntende keus voor jou. Het levert een kwaliteitsprestatie en biedt overigens verschillende schoonmaakhulpstukken aan die het veelzijdig maken.
  • Als je in een groot huis woont, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro geschikt voor je zijn. Zelfs als de batterij leegraakt tijdens een schoonmaakbeurt, kan je deze direct met een volle batterij vervangen en doorgaan met je reiniging.
  • Als je verschillende soorten vloer bezit zoals tegel, hout of tapijt, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro nog steeds optimaal in je huis presteren. Het is bijzonder bruikbaar als je het high torque hulpstuk gebruikt, want het bezit een mix van nylon borstelharen die diep het vuil in tapijten wegwerken en de zachte vezels werken zeer goed op harde vloeren.
  • Als je op zoek bent naar een koordloze stofzuiger die verschillende hulpstukken aanbiedt, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro geschikt voor je zijn. Het heeft namelijk zeven verschillende hulpstukken die een verscheidenheid in reiniging geeft.

Wie zou geen Dyson V11 Absolute Extra Pro moeten kopen

  • Als je huisdieren of baby’s thuis hebt, dan kan de Dyson V11 Absolute Extra Pro ze wellicht gaan irriteren en storen vanwege het geluidsniveau dat tot aan 84 dB loopt. Zoals we allemaal weten is een luid geluid bij een stofzuiger heel normaal, maar er zijn andere koordloze stofzuigers met een lager geluidsniveau zoals de Tineco PURE ONE S12 met 71 dB.
  • Als je op zoek bent naar een lichte koordloze stofzuiger die niet je handen vermoeien tijdens een lange stofzuigerbeurt, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro je geen goede indruk geven met zijn 3 Kilogram wegende container. Dan kun je beter de Dreame V11 bekijken dat een gewicht heeft van 1,6 Kilogram of de Dyson V8 Absolute die 2,6 Kilogram weegt.
  • Als je een strak budget hebt en op zoek bent naar een betaalbare koordloze stofzuiger, dan zal de Dyson V11 Absolute Extra Pro niet voor jou geschikt zijn want deze is duurder dan de meeste stofzuigers. Dan kun je beter goedkopere robotstofzuigers bekijken die niet tekort doen aan hun schoonmaak vermogen, zelfs tegen een lagere prijs zoals de Rowenta RH9051WO of de Philips XC7043/01 SpeedPro Max.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Dyson V11 Absolute Extra Pro dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 10-08-2021

De Dyson V11 Absolute Extra Pro levert veelzijdigheid, dankzij de diverse hulpstukken plus uitmuntende schoonmaakprestatie en daarom is het een duur apparaat. Zelfs voor zijn prijs kun je twee koordloze stofzuigers aanschaffen. Toch levert de Dyson kwaliteit en een efficiënte schoonmaak aan dat de hoge prijs compenseert.

Het biedt zeven schoonmaakhulpstukken aan: een hoge torque reiniger, een combinatie instrument, een spleetmondstuk, een klein geautomatiseerd mondstuk, een zachte afstofborstel, een zachte rolborstel en een schoonmaakstuk voor de matras. Met de Dyson V11 Absolute Extra Pro kun je uit verschillende schoonmaakhulpstukken kiezen, zodat je altijd de correct borstel hebt om de vloer, plafond, bed, bankstel of andere ruimten die je wilt zuiveren schoon te maken. Toch is de Dyson V11 Absolute Extra Pro een beetje zwaar en de hulpstukken zullen nog meer gewicht aan de al zo zware container toevoegen.

De Dyson V11 Absolute Extra Pro heeft een krachtige zuiging dat eenvoudig fijn stof en grote stukken vuil opneemt. De hoge torque borstel ondersteund een intelligente gemotoriseerde borstel die de zuigkracht en draaisnelheid instelt op de soort vloer. Het zal automatisch zijn zuiging op tapijten of in andere ruimten verhogen, die meer zuiging nodig hebben om efficiënt diep vastliggend vuil te verwijderen. Deze functie is vooral hulpvol bij degene die verschillende soorten vloeren bezit, zodat ze niet iedere keer handmatig de zuiginstelling moeten veranderen.

Het L.E.D. scherm dat bovenop de container van de Dyson V11 Absolute Extra Pro staat is ook zeer hulpvol, want het geeft de zuiginstelling, de resterende batterijduur en bepaalde foutmeldingen aan. Toch is de knop waarmee je de stofzuiger aan-en-uit zet best gevoelig. Daarom zul je soms pardoes deze knop indrukken en luide geluiden veroorzaken. In tegenstelling tot de Dreame V11 heeft het een functie voor de vergrendelknop. Hiermee kun je schoonmaken door continu op de knop te drukken, wat hetzelfde is als de Dyson V11 Absolute Extra Pro of je gebruikt de vergrendelknop van de Dreame V11 waarmee de stofzuiger slechts met één klik wordt ingeschakeld.

Het oplaadstation van de Dyson V11 Absolute Extra Pro kan eenvoudig met de standaard worden geïnstalleerd en naar keuze worden verplaatst of je kunt de muurbevestiging gebruiken.

Een andere geweldige functie van de Dyson V11 Absolute Extra Pro is het proces om te ledigen. Je kunt eenvoudig aanwijzen waar je het vuil van de stofkamer geledigd wilt hebben. Dit zal geen vuil opleveren en je handen worden niet smerig.

Over het algemeen is de dure prijs van de Dyson V11 Absolute Extra Pro gerechtvaardigd dankzij zijn prestatie, functies en de kwaliteit van de Dyson V11 Absolute Extra Pro. Dus als het budget geen probleem is, dan is de Dyson V11 Absolute Extra Pro zeker zijn prijs waard.

Dyson V11 Absolute Extra Pro vs. Dyson V10 Absolute

Voordelen

Hoger zuigvermogen (220 Aw vs. 145 AW)
Stelt automatisch de zuiging in afhankelijk van de soort vloer
Heeft een L.E.D. scherm
Meer schoonmaakhulpstukken (7 hulpstukken vs 6 hulpstukken)

Nadelen

Zwaarder (3 Kg vs. 2,68 Kg)
Duurder

De Dyson V11 Absolute Extra Pro heeft zeven hulpstukken, waaronder een zachte borstelkop, een high torque reinigingskop, een klein geautomatiseerd instrument, een kleine zachte afstofborstel, een combinatie instrument, een spleet mondstuk en een borstel om hardnekkig vuil te verwijderen. Aan de andere kant heeft de Dyson V10 Absolute maar zes hulpstukken zoals de torque drive reiniger, een zachte rol reiniger, een kleine geautomatiseerd instrument, een kleine zachte afstofborstel, een combinatie instrument en een spleetmondstuk.

Schrijf je review van Dyson V11 Absolute Extra Pro

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteitverhouding
Schoonmaakresultaat
Accu
Geluidsniveau
Reiniging & Onderhoud
Makkelijk te gebruiken
Toon meer

Ranglijsten

Beschrijving

Gebruik deze steelstofzuiger om uw dagelijkse schoonmaakbeurt te behelpen.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

september 25, 2021

U haalt een ware 2-in-1 steelstofzuiger in huis met deze uitvoering van Dyson. De steelstofzuiger heeft een werkzame tijd van 120 minuten voordat hij moet worden opgeladen. Maar gebruikt u deze machine in een turbo-modus dan wordt de werkzame tijd aanzienlijk vermindert, want dan bedraagt de gebruikstijd namelijk maar 7 minuten. Dyson heeft ervoor gekozen om een NCA batterij te gebruiken en dit is opvallend want over het algemeen gebruikt 85 % van alle andere steelstofzuigers in test een Li-ion accu. Daarnaast kan de accu in 270 minuten worden opgeladen en is de batterij bovendien verwisselbaar.

Accu type statistieken

Li-ion (85%)
NCA (13%)
Dyson V11 Absolute Extra Pro
NiMH (3%)

september 25, 2021

Reiniging

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Alle vuildeeltjes zullen uiteindelijk aanbelanden in het daarvoor bestemde stofbak dat tevens een volume-inhoud heeft van 0,76 liter. Verder kan het apparaat in 3 verschillende snelheidsstanden worden gezet. Je kunt Dyson V11 Absolute Extra Pro steelstofzuiger toepassen op verschillende ondergronden zoals de harde vloer, hoogpolig tapijt en de houten vloer. Ook is het apparaat geschikt om dierenharen weg te zuigen.

Functionaliteit

Verwisselbare batterij statistieken

Nee (72%)
Ja (28%)
Dyson V11 Absolute Extra Pro

september 25, 2021

De steelstofzuiger kan via het handvat worden bediend en de geïntegreerde kruimeldief komt goed van pas om de kleinere vuilheden weg te werken. Verder kan de turbo power functie worden ingeschakeld om het hardnekkig vuil op te zuigen. Zo wordt er een wandoplader bijgeleverd om het toestel netjes op te bergen en is er een batterij-indicator te vinden op de steelstofzuiger.

Hulpstukken en zuigmonden

Dyson V11 Absolute Extra Pro

De verpakkingsdoos is voorzien van een combiborstel om de verschillende oppervlakken schoon te houden. De parketborstel zien we ook terug om deze ondergrond zonder krassen te zuiveren en de turboborstel is vooral handig om moeilijke plekken te reinigen. Verder zal de kierenzuigmond vooral goed zijn werk doen om het vuil tussen plinten te verwijderen en is de zachte afstofborstel uitermate handig om lampenkappen af te stoffen.

Overig

Wist u?

HEPA is een afkorting van High Efficience Particulate Air. De HEPA 13 filter (H13) verzameld deeltjes met een doeltreffendheid van 99,95% en is één van de beste filters voor stofzuigers.

De HEPA filter is aanwezig bij dit apparaat en zal de kleinste stofdeeltjes tegenhouden. Ook kan de stofbak hygiënisch worden geledigd en bedraagt het geluidsniveau 82 dB. Ook zien we dat deze steelstofzuiger van kunststof is vervaardigd.

Dimensie en gewicht

De breedte-afmeting bedraagt 25,6 cm, de hoogte 126,8 cm en de diepte 25,0 cm. De stofzuiger heeft een gewicht van 3,09 Kilogram.

Prijs

Prijsvergelijking

september 25, 2021

De Dyson steelstofzuiger heft een winkelprijs van 799 euro.

Vergelijking

Productinformatie
Dyson V11 Absolute Extra Pro Dyson Cyclone V10 Absolute Shark IZ251EU
Naam Dyson V11 Absolute Extra Pro Dyson Cyclone V10 Absolute Shark IZ251EU
Cijfer
92
94
92
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
2392 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
6623 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.6)
3810 reviews
Prijs 799 € 499 € 380 €
Accu
Maximale gebruikstijd 120 min 60 min 80 min
Gebruikstijd Turbo modus 7 min 13 min
Oplaadtijd 270 min 200 min 210 min
Accu type NCA NCA Li-ion
Batterij voltage 25.2 V 25.2 V
Accucapaciteit 2600 mAh 2450 mAh
Verwisselbare batterij
Reiniging
Type apparaat 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang 0.76 l 0.76 l 0.7 l
Aantal snelheidsstanden 3 3 3
Geluidsniveau
Zuigkracht
Zuig vermogen 150 w
Met LED-verlichting in zuigmond
Telescopische buis
Materiaal Kunststof Kunststof Kunststof
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini Turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
Afmetingen en gewicht
Hoogte 126.8 cm 124.9 cm 118.0 cm
Breedte 25.6 cm 25.6 cm 26.0 cm
Diepte 25.0 cm 25.0 cm 24.5 cm
Gewicht 3.09 kg 2.68 kg 4.1 kg

Reviews

Consumenten reviews
4,6
★★★★★
★★★★★
2.392 reviews

Consumenten reviews

Bol.com
5,0
★★★★★
★★★★★
1 reviews
Mediamarkt.de
4,8
★★★★★
★★★★★
399 reviews
Coolblue.nl
4,5
★★★★★
★★★★★
1.718 reviews
4,2
★★★★★
★★★★★
54 reviews
Onbekende bronnen
4,7
★★★★★
★★★★★
220 reviews

Vraag en Antwoord

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

Specificaties

Accu

Maximale gebruikstijd
120 min
Gebruikstijd Turbo modus
7 min
Oplaadtijd
270 min
Accu type
NCA
Verwisselbare batterij
Ja

Reiniging

Type apparaat
2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang
0.76 l
Aantal snelheidsstanden
3
Met LED-verlichting in zuigmond
Nee
Telescopische buis
Nee
Materiaal
Kunststof

Zuigmonden

Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Ja
Elektrische borstel
Ja
Combiborstel
Ja
Mini Turboborstel
Ja
Turboborstel
Ja
Reliëfborstel
Ja

Afmetingen en gewicht

Hoogte
126.8 cm
Breedte
25.6 cm
Diepte
25.0 cm
Gewicht
3.09 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann

Klaus Bachmann

Auteur en maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2020 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.