Dyson Cyclone V11 Animal+

Cijfer
90/100
Goed
671 Consumenten reviews
★★★★★
★★★★★
(4,5)

Prijzen

Deal Alert
Bol.com 459 €
Gratis verzending
Bekijk product
Amazon.nl 940 € Bekijk product
Dankzij onze partnerovereenkomsten verdienen we een commissie, als er een aankoop wordt gemaakt.
Max. gebruikstijd

Max. gebruikstijd

60 min

Type apparaat

Type apparaat

2in1 Steelstofzuiger

Voor dierenhaar

Voor dierenhaar

Verwisselbare batterij

Verwisselbare batterij

Gebruikstijd (Turbo modus)

Gebruikstijd (Turbo modus)

16 min

Geluidsniveau

Geluidsniveau

84 dB

Alle specificaties »

Voordelen

 • Het L.E.D. scherm geeft nuttige informatie weer
 • Hij stelt automatisch zijn zuigkracht in afhankelijk van de soort vloer
 • Een relatieve grote stofbak
 • Inclusief vijf schoonmaakhulpstukken

Nadelen

 • Duur
 • De schakelaar moet bij gebruik constant worden ingedrukt (geen no lock knop functie aanwezig)
 • Luidruchtig tijdens het reinigen
caret-up caret-down

Specificaties

Accu
Maximale gebruikstijd
60 min
Gebruikstijd Turbo modus
16 min
Oplaadtijd
270 min
Accu type
NCA
Batterij voltage
29,4 V
Accucapaciteit
3600 mAh
Verwisselbare batterij
Nee
Reiniging
Type apparaat
2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang
0,76 l
Aantal snelheidsstanden
3
Geluidsniveau
84 dB
Zuig vermogen
185 w
Met LED-verlichting in zuigmond
Nee
Telescopische buis
Nee
Materiaal
Kunststof
Zuigmonden
Kierenzuigmond
Ja
Meubelzuigmond
Ja
Parketborstel
Nee
Elektrische borstel
Ja
Combiborstel
Nee
Mini Turboborstel
Ja
Turboborstel
Nee
Reliëfborstel
Ja
Afmetingen en gewicht
Hoogte
126,1 cm
Breedte
26,1 cm
Diepte
25,0 cm
Gewicht
3,05 kg

Specificatie vergelijking

augustus 11, 2022

Wie zou Dyson Cyclone V11 Animal+ moeten kopen

 • Als je thuis ruiende huisdieren hebt, dan kan de Dyson Cyclone V11 Animal+ wellicht een grote hulp zijn. Het heeft namelijk een grote zuigkracht dat efficiënt fijn vuil, zoals dierenhaar kan wegwerken.
 • Heb je thuis een mix van tapijten en harde vloeren liggen, dan zal de High Torque cleaner head van de Dyson Cyclone V11 Animal+ wellicht indruk op je maken. Hij verhoogt namelijk zijn zuigkracht afhankelijk welke soort vloer hij tegenkomt. Daarnaast verzekert de High Torque cleaner head een grondige en efficiënte reiniging op iedere soort vloer.
 • Ben je op zoek naar een koordloze stofzuiger met verschillende schoonmaakhulpstukken, dan is de Dyson Cyclone V11 Animal+ wellicht geschikt voor je. Het wordt namelijk geleverd met vijf schoonmaakhulpstukken, namelijk een (High Torque cleaner head), borstel om hardnekkig vuil te verwijderen, mini-gemotoriseerd hulpstuk en een spleetmondstuk).
 • Mocht je veel laaghangend meubilair bezitten, dan zul je misschien de wendbaarheid van de Dyson Cyclone V11 Animal+ hulpvol vinden. De schoonmaakmondstukken van de Dyson Cyclone V11 Animal+ kunnen namelijk eenvoudig onder banken, bedden of kasten komen.

Wie zou geen Dyson Cyclone V11 Animal+ moeten kopen

 • Mocht je nog steeds niet tevreden zijn met de hoeveelheid schoonmaakhulpstukken van de Dyson Cyclone V11 Animal+, dan kun je wellicht de Dyson Dyson V11 Absolute bekijken die zes schoonmaakhulpstukken bezit: torque drive motorhead, zachte borstel cleaner head, snel losmakende zachte stofborstel, mini-gemotoriseerd hulpstuk, combinatie hulpstuk en een spleetmondstuk.
 • Als je over een krap budget beschikt, dan is de Dyson Cyclone V11 Animal+ niet de ideale koordloze stofzuiger om aan te schaffen. In plaats hiervan kun je beter de Vax TBT3V1B1 Dtech AirRam MK2 bekijken voor een aanzienlijk lager bedrag.

Vonnis

Faith
DOOR:
Faith
Dit is ons oordeel van Dyson Cyclone V11 Animal+ dat gebaseerd is op meerdere uren onderzoek van experts en gebruikers.
Bijgewerkt op: 14-08-2021

De Dyson Cyclone V11 Animal+ biedt verschillende functies en een uitmuntende prestatie aan tegen een hoge prijs. Uit de drie versies van de Dyson Cyclone V11 (Aboslute, Animal en Torque Drive) is toch de Dyson Cyclone V11 Animal+ de goedkoopste.

De oudere versie van de Dyson Cyclone V11 Animal biedt een direct-drive cleaner head aan in plaats van de nieuwe High Torque cleaner head dat bovendien zijn zuigkracht automatisch verstelt. Daarom zul je misschien de Dyson Cyclone V11 Animal+ moeten bekijken om te zien of deze over een High Torque cleaner head beschikt, mocht je hem willen aanschaffen. The High Torque cleaner head kan namelijk een verschil maken, want het is uitgerust met een geavanceerde Dynamic Load Sensor (DSL) technologie. Het kan namelijk identificeren of de ondergrond een tapijt of harde vloer is en zo de zuigkracht op de soort vloer aanpassen.

De Dyson Cyclone V11 Animal+ heeft trouwens ook drie zuiginstellingen - Eco, Auto en Boost. De Eco-instelling heeft een langere batterijduur dat tot een uur reikt, want dit is namelijk de laagste instelling. De Auto-instelling bezit een automatische verhoogfunctie, die de zuigkracht verhoogd bij tapijten en weer naar een medium instelling versteld bij harde vloeren. Deze functie helpt de batterijduur te verlengen, want het zal alleen de zuigkracht verhogen op plaatsen waar het nodig is. De Boost-nstelling heeft de hoogste zuigkracht, maar daarentegen wel de kortste batterijduur dat maar tot aan 10 - 12 minuten reikt. Daarom moet je de Boost-instelling weloverwogen gebruiken, want het heeft namelijk maar een beperkte bedrijfstijd.

Bovendien kan de Dyson Cyclone V11 Animal+ best luidruchtig zijn tijdens zijn schoonmaakwerkzaamheden. De Eco-instelling heeft een geluidsniveau van 70 dB en daarentegen produceert de Boost-instelling een geluidsniveau dat tot 84 dB reikt, wat tevens de luidruchtigste is van de drie schoonmaakinstellingen.

Het L.E.D. beeldscherm van de Dyson Cyclone V11 Animal+ is trouwens ook erg hulpvol. Je kunt namelijk eenvoudig de zuiginstelling aanpassen en er is bovendien ook een lichtindicator aanwezig die de gebruiker waarschuwt als er een blokkade in de slang optreedt of als een filter moet worden gewassen. Toch wordt er geen indicatie gegeven van de resterende tijd per zuiginstelling, zoals bij de Dyson V11 Absolute. De Dyson Cyclone V11 Animal+ toont alleen de batterijduur aan met zogeheten ‘staven’, maar niet de exacte resterende batterijduur.

De stofcontainer van de Dyson Cyclone V11 Animal+ lijkt vrij klein, maar tegenover andere koordloze stofzuigers beschikt het over een concurrerende stofcontainer met een inhoud van 0,76 Liter. Daarbij kun je eenvoudig de hendel overhalen en naar de vuilnisbak richten om het vuil te ledigen. Deze handeling is erg eenvoudig en hygiënisch, want je hoeft namelijk niet het vuil aan te raken.

Als je de Dyson Cyclone V11 Animal+ wilt starten, dan zul je de schakelaar constant ingedrukt moeten houden zolang de stofzuiger wordt gebruikt. De bedoeling van dit gegeven is dat de batterij van de Dyson Cyclone V11 Animal+ wordt geoptimaliseerd, maar het kan vervelend zijn om deze schakelaar constant ingedrukt te houden. Deze schakelaar is gebruikelijk bij alle koordloze producten van Dyson en daarbij is de schakelaar van de Dyson Cyclone V11 Animal+ nog gevoeliger en lichter in te drukken in vergelijking met oudere Dyson modellen. Mocht je niet constant de schakelaar ingedrukt willen houden, dan kun je wellicht de Dreame V11 bekijken die een sluitknop functie bezit om de stofzuiger met één druk op de knop te starten of te stoppen.

Over het algemeen bewijst dat de Dyson Cyclone V11 Animal+ zijn hoge prijs waard is, vanwege zijn hulpvolle functies en grondige reiniging. Vergeleken met andere duurdere uitgaven van de Dyson Cyclone V11 (Absolute en de Torque Head), mist de Dyson Cyclone V11 Animal+ enkele schoonmaakhulpstukken zoals de zachte rolborstel. Toch kun je bepaalde schoonmaakhulpstukken die niet met de Dyson Cyclone V11 Animal+ geleverd worden apart aanschaffen en gebruiken.

Dyson Cyclone V11 Animal+ vs. Dyson Cyclone V10 Animal caret-up caret-down

Voordelen

Met een L.E.D. beeldscerm
Krachtigere zuigkracht
Verstelt automatisch zijn zuigkracht

Nadelen

Zwaarder (3,05 Kg vs. 2,68 Kg)
Duurder

Schrijf je review van Dyson Cyclone V11 Animal+

Velden met een * zijn verplicht
Cijfer*
Bouwkwaliteit
Prijs-kwaliteitverhouding
Schoonmaakresultaat
Accu
Geluidsniveau
Reiniging & Onderhoud
Makkelijk te gebruiken
Toon meer

Hoe andere gebruikers de functies van dit product beoordelen

Accu
★★★★★
★★★★★
(4,4)
Reiniging & Onderhoud
★★★★★
★★★★★
(4,5)
Geluidsniveau
★★★★★
★★★★★
(4,2)
Makkelijk te gebruiken
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Prijs-kwaliteitverhouding
★★★★★
★★★★★
(4,0)
Bouwkwaliteit
★★★★★
★★★★★
(4,6)
Schoonmaakresultaat
★★★★★
★★★★★
(4,8)

Ranglijsten

 • Nr. 22 van 63 steelstofzuigers
 • Nr. 7 van 10 Dyson stofzuigers

Beschrijving caret-up caret-down

Dyson Cyclone V11 Animal+De 2 in 1 steelstofzuiger zal zijn naam waarmaken en is daarom ook goed inzetbaar om dierenharen makkelijk te verwijderen.

Batterij

Gebruikstijd vergelijking

augustus 11, 2022

De Dyson Cyclone V11 Animal+ steelstofzuiger heeft een accucapaciteit van 3600 mAh en zal met de batterij voltage ter grootte van 29.4 V de machine in werking stellen. Daarbij wordt de machine ondersteund door de NCA batterij en zal deze 60 minuten achtereenvolgens in werking treden bij een normale stand. Wordt deze stand omgezet naar een turbo functie dan zal deze machine maar 16 minuten bedrijfstijd geven. Daarnaast kan dit apparaat ook worden opgeladen in het daarvoor bestemde compartiment en zal in 270 minuten weer klaar staan voor gebruik met een volle accu.

Accu type statistieken

Li-ion (85%)
NCA (12%)
Dyson Cyclone V11 Animal+
NiMH (2%)
Li-Ion (2%)

augustus 11, 2022

Reiniging

Dyson Cyclone V11 Animal+

De 3 verschillende standen om het vuil op te zuigen kunnen door de gebruiker worden ingesteld. De diverse ondergronden worden met de nodige borstels ingezet, plus dierenharen zullen ook worden opgezogen. Verder zal dit allemaal met een zuigvermogen van 185 W gebeuren en alle stofdeeltjes komen terecht in de opvangbak dat een volume inhoud van 0.76 Liter heeft.

Functionaliteit

De Dyson Cyclone V11 Animal heeft een L.C.D. schermpje waar de zuigstanden en de instellingen kunnen worden veranderd. De HEPA filter, die hier aanwezig is, wordt gebruikt om de kleine stofdeeltjes tegen te houden, plus zullen mensen die last hebben van een allergie deze machine in huis kunnen halen. Verder kan de machine in een parkeerstand worden gezet en is de kruimeldief ook toepasbaar op het keukenblad.

Hulpstukken en zuigmonden

De verpakkingsinhoud van de Dyson Cyclone V11 Animal+ bestaat uit een accessoirehouder dat op de steel is bevestigd en men kan met het muurstation dit apparaat daarop bevestigen. Ook is er een turbo mondstuk aanwezig die de moeilijkere plekken bewerkt en zal de kierenzuiger van pas komen bij minder toegankelijke plekken. Verder zien we de miniborstel terug, plus een afstofborstel dat kan worden gebruikt voor het afstoffen van bepaalde voorwerpen.

Overig

Het materiaal waarmee de buitenkant van dit apparaat is vervaardigd is kunststof, toch hebben ze gekozen om aluminium te verwerken in de zuigbuis. Ook zien we het ‘Point and shoot’ systeem hier terug, wat het makkelijk legen van het vuil compartiment mogelijk maakt. Verder bedraagt het geluidsniveau 84 dB en dit terwijl het gemiddelde geluidsniveau van alle andere steelstofzuigers 81 dB bedraagt.

Dimensie en gewicht

De hoogte van deze Dyson uitvoering is 126.1 cm en het gewicht bedraagt 3.05 kilogram. Daarnaast heeft de diepte een lengte van 25.0 cm en de breedte staat vast op 26.1 cm.

Prijs

Prijsvergelijking

augustus 11, 2022

Men kan de Dyson Cyclone V11 Animal+ stofzuiger op dit moment aanschaffen voor de prijs van 459 euro.

Vergelijking caret-up caret-down

caret-up caret-down Productinformatie
Dyson Cyclone V11 Animal+ Samsung Jet 90 Complete VS20R9046T3/EN
Samsung Jet 90 Complete VS20R9046S3/EN
Naam Dyson Cyclone V11 Animal+ Samsung Jet 90 Complete VS20R9046T3/EN Samsung Jet 90 Complete VS20R9046S3/EN
Cijfer
90
94
94
Positie Nr. 22 van 63 Nr. 1 van 63 Nr. 2 van 63
Reviews
★★★★★
★★★★★
(4.5)
671 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.7)
498 reviews
★★★★★
★★★★★
(4.8)
44 reviews
Prijs 459 € 525 € 565 €
caret-up caret-down Accu
Maximale gebruikstijd 60 min 60 min 60 min
Gebruikstijd Turbo modus 16 min 6 min 6 min
Oplaadtijd 270 min 210 min 210 min
Accu type NCA Li-ion Li-ion
Batterij voltage 29,4 V 21,9 V 21,9 V
Accucapaciteit 3600 mAh 2850 mAh 1800 mAh
Verwisselbare batterij
caret-up caret-down Reiniging
Type apparaat 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger 2in1 Steelstofzuiger
Volume opvang 0,76 l 0,8 l 0,5 l
Aantal snelheidsstanden 3 3 3
Geluidsniveau 84 dB 86 dB 86 dB
Zuigkracht
Zuig vermogen 185 w 200 w 200 w
Met LED-verlichting in zuigmond
Telescopische buis
Materiaal Kunststof Kunststof Kunststof
caret-up caret-down Zuigmonden
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Parketborstel
Elektrische borstel
Combiborstel
Mini Turboborstel
Turboborstel
Reliëfborstel
caret-up caret-down Afmetingen en gewicht
Hoogte 126,1 cm 113,6 cm 113,6 cm
Breedte 26,1 cm 25,0 cm 25,0 cm
Diepte 25,0 cm 21,5 cm 21,5 cm
Gewicht 3,05 kg 2,74 kg 2,78 kg

Reviews caret-up caret-down

Consumenten reviews
4,5
★★★★★
★★★★★
671 reviews

caret-up caret-down Consumenten reviews

Otto.de
4,8
★★★★★
★★★★★
162 reviews
Mediamarkt.de
4,8
★★★★★
★★★★★
63 reviews
Coolblue.nl
4,5
★★★★★
★★★★★
127 reviews
Bol.com
4,5
★★★★★
★★★★★
46 reviews
4,3
★★★★★
★★★★★
273 reviews

Vraag en Antwoord caret-up caret-down

Op dit moment zijn er geen vragen gesteld.

Heeft u een vraag?

de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Maker

Hallo, mijn naam is Klaus Bachmann en ik ben de bedenker van Reoverview.nl. Ik werk al vele jaren met huishoudelijke apparaten. Ik probeer objectieve vergelijkingen te maken, gebaseerd op gebruiker, expert-recensies en testresultaten. Ik hoop dat je de website leuk vindt. Met vriendelijke groet, Klaus.

© 2021 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.