Braun koffiemachines

products 5 Braun koffiemachines vergelijken
Consumenten reviews 4.793 Consumenten reviews
Expert- en testresultaten 2 Expert- en testresultaten

Welke Braun koffiemachine is de beste? We hebben 5 Braun koffiemachines met elkaar vergeleken op basis van 4.793 gebruikersrecensies en deze gerangschikt van beste tot slechtste.

Bijgewerkt:
18. juli 2023

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
Merk caret
filterFilter
 1. De beste filterkoffiezetapparaat
  1

  Braun KF 3120
  2 kleuren
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Deal Alert
  Amazon.nl € 48
  Deal Alert
  Deal Alert
  Amazon.nl € 49
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,38 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 379 reviews
 2. De goedkoopste
  2

  Braun KF560
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Deal Alert
  Amazon.nl € 40
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,25 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 992 reviews
 3. 3

  Braun KF47
  Cijfer
  84/100
  Bevredigend
  Deal Alert
  Amazon.nl € 49
  Deal Alert
  Deal Alert
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,0 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 2719 reviews
 4. 4

  Braun KF7020
  Cijfer
  83/100
  Bevredigend
  Bol.com 3 € 68
  EP.nl € 76
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  Timerfunctie
  1,2 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 591 reviews
 5. 5

  Braun KF 9050
  Cijfer
  72/100
  Voldoende
  Bol.com 3 € 145
  Amazon.nl € 159
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  Timerfunctie
  1,5 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,6) 112 reviews

Over

Braun heeft een lange geschiedenis in het produceren van een breed scala aan koffiemachines, gemaakt met Duitse designelementen en kwaliteitsmaterialen tegen een redelijke prijs. Braun werd in 1921 opgericht, maar het duurde tot 1950 voordat ze de wereld van de keukenapparatuur en uiteindelijk de koffiemachines betraden. Braun koffiemachines staan bekend om hun eenvoudig ontwerp, redelijke prijs en betrouwbaar Led-scherm.

Filter koffiemachine

Braun filter koffiemachines zijn eenvoudig vormgegeven, maar hun technologieën en kwaliteit zijn allesbehalve simpel. Ze beschikken over een groot aantal aanpasbare functies en kunnen precies de waterstroom, temperatuur en snelheid berekenen die nodig is om je kopje koffie te bereiden.

Met deze tool vergelijk je filter koffiemachines van Braun, met filter koffiemachines van andere merken:

september 29, 2023

Dit zijn de toegepaste technologieën in de filter koffiemachines van Braun:

 • ExactBrew technologie: Deze technologie past automatisch de juiste waterstroom, snelheid en watertemperatuur aan voor een consistent en optimaal koffiezetproces.
 • BrewChoice plus: Met dit systeem kun je eenvoudig uit de verschillende koffieprogramma’s kiezen, zoals Over Ice, Light, Gold of Bold en dat met slechts één druk op de knop.
 • MultiServe draaiknop: Door aan de MultiServe draaiknop te draaien, kun je uit zeven verschillende maten koffie kiezen.
 • Programmeerbare 24 uur timer: De timer is instelbaar om je koffie op een bepaalde tijd te zetten. Hij bereidt je koffie automatisch op het door jou ingestelde tijdstip, zodat je koffie klaar is op het moment dat jij dat wilt.
 • Versheidsindicator: Deze indicator geeft aan hoeveel tijd er verstreken is sinds het zetten van de koffie. Hierdoor weet je altijd of je koffie nog vers genoeg is.
 • Warmwaterfunctie:Er is een aparte heetwater-tuit waarmee je behalve koffie ook andere warme dranken, zoals thee kunt bereiden. En dit alles zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de resterende koffiesmaak.
 • AromaCarafe: Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur en de smaak van je koffie langer behouden blijft, zonder dat je een nieuwe pot hoeft te zetten. Dit is te danken aan de speciaal ontworpen vorm en de kleine dekselopening die de temperatuur binnenin vasthoudt.
 • Automatische uitschakeling: De Braun filter koffiemachines schakelen zich 2 uur na de laatste bereiding automatisch uit, zodat je onbezorgd andere dingen kunt ondernemen.
 • Anti-druppelsysteem: Dit systeem stopt automatisch de uitgifte van koffie, zodra de AromaCarafe wordt verwijderd om het druppelen te voorkomen. Zodra je de AromaCarafe weer terugplaatst, stroomt de rest van je gezette koffie door.
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.