Bosch koffiemachines

products 9 Bosch koffiemachines vergelijken
Consumenten reviews 6.096 Consumenten reviews

Welke Bosch koffiemachine is de beste? We hebben 9 Bosch koffiemachines met elkaar vergeleken en deze gerangschikt van best tot slechtste. Onze vergelijking van alle Bosch koffiemachines is gebaseerd op 6.096 gebruikersrecensies.

Bijgewerkt:
18. juli 2023

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Type caret
Merk caret
filterFilter
 1. De beste filterkoffiezetapparaat
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,2 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2219 reviews
 2. 2

  Bosch TKA6A643
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Bol.com 3 € 63
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,0 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 987 reviews
 3. 3

  Bosch CompactClass Extra TKA3A033
  Cijfer
  88/100
  Goed
  Bol.com 3 € 40
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,2 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 300 reviews
 4. 4

  Bosch TKA8013
  Cijfer
  86/100
  Goed
  Bol.com 3 € 80
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,25 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 847 reviews
 5. De goedkoopste
  5

  Bosch TKA3A031
  Cijfer
  82/100
  Bevredigend
  Deal Alert
  Bol.com 3 € 35
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Deal Alert
  Filterkoffiezetapparaat
  Glazen kan
  1,0 liter watertank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 388 reviews

Over

Bosch koffiemachines worden met Duitse toewijding en duurzame materialen gemaakt. Bovendien heeft Bosch tientallen jaren ervaring in de koffiebranche, variërend van filter koffiemachines tot volautomatische en ingebouwde varianten. De koffiemachines van deze fabrikant gebruiken technologieën die ervoor zorgen dat het water sneller kookt, de koffiebonen feilloos worden gemalen en daarnaast kan de machine gemakkelijk worden schoongemaakt. Bosch koffiemachines zijn misschien een beetje duur, maar dat komt doordat de koffiemachines van Bosch een goede garantie hebben, van hoge kwaliteit zijn en duurzaam genoeg zijn om vele jaren mee te gaan.

Bosch filter koffiemachines

Bosch filter koffiemachines zijn uitgerust met een groot aantal innovatieve functies, die met één druk op de knop beschikbaar zijn. De machine heeft enkele verschillende opties, zoals de ComfortLine series en de Styline series. Bosch heeft een groot aantal modellen in verschillende prijsklassen met verschillende technologieën. De technologie van Bosch zorgt ervoor dat je optimaal geniet van elk kopje koffie.

Vergelijk hier de Bosch filter koffiemachines met alle andere filter koffiemachines:

september 29, 2023

Dit is de gebruikte technologie bij Bosch filterkoffiemachines:

 • Aroma+ functie: Door op de Aroma+ functieknop te drukken, wordt de smaak van je koffie intenser. Ook kun je hiermee de intensiteit van je koffie aanpassen, zodat je kunt genieten van sterkere of mildere koffie, afhankelijk van je eigen voorkeur.
 • Druppelstopfunctie: De Druppelstopfunctie maakt een schoon brouwproces mogelijk, doordat de vloeiende koffie automatisch stopt zodra de koffiekan wordt verwijderd. Dit voorkomt dat er per ongeluk druppels verschijnen en stelt je in staat de koffiekan te verwijderen, zonder te hoeven wachten tot de hele koffiekan vol is.
 • Ontkalkingsprogramma: Het ontkalkingsprogramma geeft een melding wanneer het tijd is om het ontkalkingsprogramma uit te voeren. Bovendien voert deze functie het ontkalkingsprogramma zelf uit.
 • DualHeating systeem: Het DualHeating systeem zorgt voor een consistente watertemperatuur dat ideaal is voor het bereiden van koffie, namelijk tussen 92 – 96 ° Celsius. De verkregen koffie wordt op een optimale temperatuur van 80 – 85 ° Celsius gehouden.
 • Aroma-sensor: Deze functie past automatisch de bereidingsduur aan om zo een optimale bereiding te garanderen, zelfs met een kleine hoeveelheid koffie.
 • Automatische uitschakelfunctie: De filterkoffiemachine schakelt zichzelf na een bepaalde tijd automatisch uit, namelijk na de koffiebereiding.

Bosch volautomatische koffiemachines

Met Bosch volautomatische koffiemachines kun je melkachtige koffiespecialiteiten bereiden, zoals cappuccino’s of latte macchiato’s met romig melkschuim. Dankzij de geautomatiseerde functies hoef je alleen maar de knop op de koffiemachine aan te raken, of hun app te gebruiken om een kopje koffie te kunnen bereiden.

Met dit hulpmiddel kunt u de Bosch volautomatische koffiemachines beter vergelijken met volautomatische koffiemachines van andere merken.

september 29, 2023

Zó ziet de technologie eruit die in de automatische koffiemachines van Bosch te vinden is:

 • CeramDrive: Bosch gebruikt een molen van slijtvast keramiek, die sterkere aroma’s en intense smaken uit koffiebonen haalt. De koffiebonen worden namelijk nauwkeurig en consistent gemalen op een laag geluidsniveau.
 • SensoFlow Systeem: Het SensoFlow Systeem handhaaft tijdens het hele brouwproces de ideale temperatuur, namelijk tussen 92 – 96° Celsius.
 • OneTouch Functie: Je kunt alle koffiespecialiteiten met één druk op de knop bereiden, ongeacht of het gaat om espresso, cappuccino of latte macchiato.
 • AromaDouble Shot: Met deze technologie kun je je koffie sterker zetten ( minder bitter). Maal en brouw twee keer om de smaak volledig tot zijn recht te laten komen.
 • OneTouch DoubleCup: Je kunt met één druk op de knop twee kopjes koffie met verschillende specialiteiten tegelijkertijd bereiden.
 • Automatische Melkreiniging: Met deze technologie kun je na elke kop koffie die met stoom is bereid automatisch reinigen. Zo heb je altijd een goed gereinigd melksysteem.
 • MilkSteam Direct: Met Bosch kun je bij elk kopje koffie melkschuim bereiden, wat geschikt is voor cappuccino’s en latte macchiato’s.
 • AromaPro Concept: Hiermee kan Bosch vaststellen welk soort boon wordt gebruikt en vervolgens de druk automatisch aanpassen, zodat er een optimale extractie plaatsvindt.
 • Home Connect app: Met de Home Connect app kun je de koffiemachine op afstand bedienen. Hij biedt ook smart-functies aan, zoals de coffeeWorld functie, die verschillende wereldwijde koffierecepten toont. Daarnaast kun je met de myCoffee functie, persoonlijke koffierecepten opslaan en met de coffee playlist kun je verschillende dranken tegelijk selecteren, die de koffiemachine in de door jou gekozen volgorde bereidt. Daarnaast bevat het veel nuttige informatie over koffie, zoals verschillende koffiebonen, plukmethoden en roostertechnieken.

Bosch ingebouwde automatische koffiemachines

Ingebouwde automatische koffiemachines van Bosch zijn duurder dan de filter koffiemachine en de koffieautomaat. Toch is hij wellicht zijn prijs waard, omdat hij naadloos in je keuken past en optimaal gecombineerd kan worden met andere inbouwapparatuur van Bosch.
Deze technologie tref je aan bij diverse ingebouwde automatische koffiemachines van Bosch (ook worden ze beschreven in het hoofdstuk betreffende Bosch automatische koffiemachines):

 • CeramDrive
 • SensoFlow Systeem
 • OneTouch Functie
 • AromaDouble Shot
 • OneTouch DoubleCup
 • AutoMelkreiniging
 • MilkSteam Direct
 • AromaPro Concept
 • Home Connect app
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK sv-SE

© 2023 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.