Blenders To Go

We hebben 7 blenders To Go vergeleken en de beste gevonden. We hebben elke blender To Go beoordeeld van 0 tot 100, op basis van beoordelingen door gebruikers.

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Merk caret
filterFilter
Recensies en scores bijgewerkt op 5 juli 2024. Prijs dagelijks bijgewerkt.
Bijgewerkt:
18. juli 2024

Gids naar blenders To Go

Waar moet je op letten wanneer je een blender To Go koopt? Wat is de prijs van blenders To Go en welke zijn het goedkoopst? Je kunt hier meer over lezen in deze gids.

Je kunt ook naar ons overzicht van alle beste blenders gaan.

1

Over

Blenders To Go zijn ontworpen voor het maken van enkele porties smoothies, shakes, sappen of vergelijkbare drankjes. Het mixproces vindt plaats in dezelfde fles die je kunt gebruiken om te drinken, waardoor de noodzaak van meerdere schalen wordt geëlimineerd.

De “To Go”-fles kan meestal worden afgesloten met een afsluitbaar deksel, waardoor het eenvoudig is om je gemixte drankje mee te nemen als je onderweg bent. Sommige modellen hebben zelfs handgrepen voor extra gemak.

2

Waar op te letten

  • Verscheidenheid aan maten: Blenders met “To Go”-flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je degene kunt kiezen die aan je behoeften voldoet.
  • Gemak van schoonmaken: Veel modellen zijn ontworpen voor eenvoudig schoonmaken. Sommige hebben vaatwasserbestendige onderdelen van de fles, terwijl andere snel onder stromend water kunnen worden afgespoeld.
  • Veelzijdigheid: Sommige Blenders To Go worden alleen geleverd met een To Go-fles, terwijl andere blenders To Go ook voor algemeen gebruik kunnen worden gebruikt.

Als je meer wilt weten over waar je op moet letten voordat je een blender in het algemeen kiest, kun je onze blender koopgids hier vinden.

3

Zijn blenders To Go duurder?

Zijn blenders To Go duurder dan gewone blenders? De gemiddelde prijs van alle blenders bedraagt € 181, in vergelijking met € 214 voor blenders To Go.

De onderstaande grafiek vergelijkt de prijs van blenders To Go met alle blenders:

Bijgewerkt op 23 juli 2024
4

Welke blender To Go is de goedkoopste?

Blenders To Go zijn verkrijgbaar in een breed scala aan prijsklassen. Het goedkoopste model is de WMF Kult Mix & Go Mini, die € 50 kost.

Dit zijn de 3 goedkoopste blenders To Go:

Blender To Go Prijs
€ 50
€ 85
€ 106
Bijgewerkt op 23 juli 2024 | Bekijk de volledige lijst
nl-NL da-DK

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.