Blenders met glazen kan

We hebben 13 blenders met glazen kannen vergeleken en de beste en slechtste presteerders geïdentificeerd. Onze vergelijking is gebaseerd op 18.773 gebruikersbeoordelingen.

We verdienen een commissie op bepaalde partnerovereenkomsten, wanneer er via ons een aankoop wordt gemaakt. Dit is hoe wij werken.

Merk caret
filterFilter
Recensies en scores bijgewerkt op 5 juli 2024. Prijs dagelijks bijgewerkt.
Bijgewerkt:
18. juli 2024

Gids voor blenders met glazen kan

Wat zijn de voor- en nadelen van het kiezen van een blender met een glazen kan? Zijn blenders met glazen kannen duurder dan modellen met andere soorten kannen? Je kunt hier meer over lezen in onze gids.

Je kunt ook naar ons overzicht van alle beste blenders gaan.

1

Voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het kiezen van een blender met een glazen kan:

  • Duurzaamheid: Glazen kannen zijn over het algemeen duurzamer dan plastic kannen en minder gevoelig voor krassen of verkleuring door bepaalde ingrediënten.
  • Esthetiek: Glazen kannen hebben een eleganter en stijlvoller uiterlijk in vergelijking met plastic kannen. Ze kunnen ook aantrekkelijker zijn als je smoothies of drankjes direct uit de kan serveert.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Glazen kannen zijn meestal gemakkelijker schoon te maken, omdat ze vaak vaatwasmachinebestendig zijn. Ze kunnen ook beter bestand zijn tegen geuren en vlekken dan plastic kannen.
  • Thermische bestendigheid: Glazen kannen kunnen doorgaans beter omgaan met zowel koude als hete ingrediënten dan plastic kannen, wat meer veelzijdigheid biedt bij het gebruik van de blender.
  • Verminderd risico op chemische lekkage: Aangezien glazen kannen niet van plastic materialen zijn gemaakt, is er geen zorg over chemicaliën die in voedsel lekken tijdens het blenden.
2

Nadelen

Dit zijn de belangrijkste nadelen van het kiezen van een blender met een glazen kan:

  • Gewicht: Glazen kannen kunnen zwaarder zijn dan plastic kannen, wat ze minder praktisch maakt om te hanteren, vooral als ze gevuld zijn met ingrediënten of als je de blender vaak verplaatst.
  • Kwetsbaarheid voor breuk: Ondanks hun duurzaamheid kunnen glazen kannen breken als ze vallen of verkeerd worden behandeld. Dit kan een zorg zijn, vooral als je kleine kinderen hebt of als de blender vaak moet worden vervoerd.
  • Prijs: Blenders met glazen kannen kunnen iets duurder zijn dan die met plastic kannen van vergelijkbare grootte en functies. Het prijsverschil kan een factor zijn om te overwegen, afhankelijk van je budget.
  • Beperkte keuzes: Er kunnen minder modellen en merken zijn om uit te kiezen in vergelijking met blenders met plastic kannen, hoewel de algehele selectie over het algemeen breed is.
3

Zijn blenders met glazen kannen duurder?

Zijn blenders met glazen kannen duurder dan modellen met andere soorten kannen?

In de volgende grafiek kun je de prijsverdeling zien tussen blenders met glazen kannen en modellen met andere soorten kannen:

Bijgewerkt op 23 juli 2024

De grafiek laat zien dat blenders met glazen kannen over het algemeen duurder zijn. De gemiddelde prijs voor modellen met glazen kannen is € 133, terwijl het gemiddeld slechts € 181 is voor alle modellen.

4

Welke is de goedkoopste?

Welke blender met een glazen kan is de goedkoopste?

Het goedkoopste model met een glazen kan is de Philips HR2291/01, geprijsd op € 51.

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk model, overweeg dan een van de volgende modellen, die de 5 goedkoopste zijn:

Blender Prijs
€ 51
€ 65
€ 79
€ 85
€ 86
Bijgewerkt op 23 juli 2024 | Bekijk de volledige lijst
5

Welk type kan is het meest voorkomend?

Volgens onze gegevens is 46% van de blenders uitgerust met een glazen kan. In het volgende diagram kun je zien hoe het type kan is verdeeld onder blenders:

Glas (46%)
Tritan (43%)
Kunststof (11%)
Bijgewerkt op 23 juli 2024

Gerelateerde ranglijsten

nl-NL da-DK

© 2024 Reoverview.nl

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.